Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 399 traveler reviews

Nr. 9 af 17 hoteller i Aalborg

Fremragende

44

Meget godt

116

Gennemsnitlig

155

Dårligt

61

Forfærdeligt

23
Forretning
189
Par
94
Solorejse
19
Familie
51

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • få værelse væk from jomfru ane gade hvis du gerne vil have lidt fred og ro til at sove. (Kvinding)
    Sat Feb 10 23:46:47 CST 2018
  • Et værelse der ikke vende imod jomfru ane gade m.m støj ikke er noget problem, top værelserne vende imod lim fjorden (Jens K)
    Sun Oct 01 09:12:10 CDT 2017
  • Udkig over Limfjorden (charlotte dalho... d)
    Sun Nov 20 03:48:26 CST 2016
  • Prøv væk fra Strandgaden, jeg har dog ikke selv testet det. (Conny T)
    Thu Sep 22 03:57:17 CDT 2016
  • Vi havde værelse 248 og det har en fin udsigt og vender rigtig fo støj (mariannes153)
    Sun Sep 04 23:17:16 CDT 2016
Traveler Photos

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

561esbenj
Greenland

"Vender altid tilbage"

Reviewed maj 24, 2018     Trip type:  Forretning

Placeringen er rigtig god og centralt. Gode parkeringsmuligheder direkte ved hotellet. personalet er meget venlige og med altid i godt humør. Kommer der igen og igen. Har altid boet her når jeg er i Aalborg.

Read more  

Stayed maj 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

tyasty1208
Skibby, Danmark

"Fantastisk oplevelse"

Reviewed maj 14, 2018     Trip type:  Par

Lige fra vi ankom følte vi en super stemning på hotellet. Skønt værelse og udsigt. Fantastisk morgen mad, det var nok det bedste ved hele opholdet. Fantastisk service af personalet og hele hotellet og værelserne virkede super rent! Helt klart et sted vi kommer igen

Read more  

Stayed maj 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

poulringbaek
København, Danmark

"Kraftig lugt på værelset af parfume"

Reviewed april 16, 2018     Trip type:  Forretning

God beliggenhed, god service incl. gode parkeringsforhold dog var der en uheldig episode som trak den overordnede bedømmelse ned. Booket Business Class og blev opgraderet til Suite men ved ankomst blev det konstateret at værelset lugtede kraftigt af parfume. Der blev luftet ud i 4 timer men det hjalp ikke. Kontaktede receptionen der oplyste at der ikke var flere Business Class room hvorfor jeg var blevet opgraderet. Måtte sove med åben vindue hele natten.

Read more  

Stayed april 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Renlighed

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC