Vi er stolte af, at være det første hotel i Jylland med en Safehotels Certficering!

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 779 traveler reviews

Nr. 8 af 22 hoteller i Århus

Fremragende

228

Meget godt

372

Gennemsnitlig

123

Dårligt

39

Forfærdeligt

17
Forretning
319
Par
207
Solorejse
43
Familie
120

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • bed om at komme højt op, så i ikke høre byen (MariClausen)
    Wed Apr 19 06:32:16 CDT 2017
  • Bed om at komme højt op i hotellet udsigt fra 9.etage fremragende (mariannekastrup2015)
    Thu Jan 26 09:37:51 CST 2017
  • Bedste udsigt er fra toppen. (Bente C)
    Mon Dec 05 15:42:46 CST 2016
  • Bestil værelse på en af de øverste etager, du har en fantastisk udsigt over byen (Jesper T)
    Fri Sep 16 02:53:00 CDT 2016
  • Vælg et værelse med udsigt til Aros og nyd solopganen gennem "Your Rainbow Panorama" (ErikMollerMadsen)
    Sat Jul 23 00:30:31 CDT 2016
Traveler Photos
Business class room
FB_IMG_1536428458213_large.jpg

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

V374UTcs
Høje-Taastrup, Danmark

"God beliggenhed - rene, men slidte værelser"

Reviewed september 09, 2018     Trip type:  Forretning

Flot ny reception, bar, lobby, men det kan ses at værelserne er ved at være 23år gamle.Teknik som internet og TV fungere upåklageligt.Havde anmodet om opgraderingpakke til excutive floor, men det var ikke tilgængeligt ved ankomsten kl. 15

Read more  

Stayed september 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

HH_Aarhus, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse  september 11, 2018

Kjære V374UTcs, Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt nylige opphold hos oss på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Jeg er glad for at du hadde et godt opphold og takker for at du også har gitt tilbakemelding på de områder vi kan forbedre oss på, det er viktig informasjon både for meg og for teamet. Jeg setter stor pris på din ærlige tilbakemelding og tar denne med meg i vurderingen av hotellets planer for utvikling fremover. Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss igjen neste gang du kommer til Aarhus og at da alt står til forventningene. Med vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

t0mmyandersen

"Super ophold"

Reviewed august 23, 2018     Trip type:  Familie

Anbefalelsesværdig hotel med god placering. Super serviceminded hjælpsomme ansatte. Rigtig god morgenmad med masser af plads selvom der var mange gæster.Placering nær mange attraktioner. Vil helt sikkert komme tilbage igen.

Read more  

Stayed august 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

HH_Aarhus, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse  september 03, 2018

Kjære t0mmyandersen, Tusen takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding til oss, det var virkelig hyggelig lesning. Det gleder meg at du hadde et godt opphold og besøk hos oss på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Vi setter stor pris på all tilbakemelding vi får og takker for at du tok deg tiden til å skrive til oss. Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang du kommer til Aarhus Velkommen! Vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC