Vi er stolte af, at være det første hotel i Jylland med en Safehotels Certficering!

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 819 traveler reviews

Nr. 10 af 22 hoteller i Århus

Fremragende

235

Meget godt

389

Gennemsnitlig

137

Dårligt

40

Forfærdeligt

18
Forretning
340
Par
219
Solorejse
45
Familie
124

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Vi boede på 11. etage, det var ok, gode senge og sengetøj (lenevirum)
    Wed Nov 07 03:25:12 CST 2018
  • bed om at komme højt op, så i ikke høre byen (MariClausen)
    Wed Apr 19 06:32:16 CDT 2017
  • Bed om at komme højt op i hotellet udsigt fra 9.etage fremragende (mariannekastrup2015)
    Thu Jan 26 09:37:51 CST 2017
  • Bedste udsigt er fra toppen. (Bente C)
    Mon Dec 05 15:42:46 CST 2016
  • Bestil værelse på en af de øverste etager, du har en fantastisk udsigt over byen (MJ_Rejser)
    Fri Sep 16 02:53:00 CDT 2016
Traveler Photos
null
null
null
null
null

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

KurtP166

"fantastisk hotel"

Reviewed december 27, 2018     Trip type:  Solorejse

jeg er kørestols bruger og fik et værelse der var indrettet specielt til personer som mig der var en fantastisk service og hjælpsomhed fra alle medarbejdere jeg mødte unde mit ophold jeg vil absolut anbefale dette sted til mine venner og bekendte

Read more  

Stayed december 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

HH_Aarhus, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse  december 29, 2018

Kære KurtP166, Tusen takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding til oss! Det gleder meg at du hadde et godt opphold og besøk hos oss på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Vi setter stor pris på all tilbakemelding vi får og takker for at du tok deg tiden til å skrive til oss. Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang du kommer til Aarhus Velkommen! Vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC