VI ER NETOP BLEVET KÅRET TIL BEDSTE HOTEL UDENFOR HOVEDSTADSOMRÅDET I DK 2016 AF DANISH TRAVEL AWARDS!

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 687 traveler reviews

Nr. 7 af 22 hoteller i Århus

Fremragende

201

Meget godt

328

Gennemsnitlig

110

Dårligt

33

Forfærdeligt

15
Forretning
283
Par
184
Solorejse
39
Familie
100

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • bed om at komme højt op, så i ikke høre byen (MariClausen)
    Wed Apr 19 06:32:16 CDT 2017
  • Bed om at komme højt op i hotellet udsigt fra 9.etage fremragende (mariannekastrup2015)
    Thu Jan 26 09:37:51 CST 2017
  • Bedste udsigt er fra toppen. (Bente C)
    Mon Dec 05 15:42:46 CST 2016
  • Bestil værelse på en af de øverste etager, du har en fantastisk udsigt over byen (Jesper T)
    Fri Sep 16 02:53:00 CDT 2016
  • Vælg et værelse med udsigt til Aros og nyd solopganen gennem "Your Rainbow Panorama" (ErikMollerMadsen)
    Sat Jul 23 00:30:31 CDT 2016
Traveler Photos
Exterior
Business class room
Business class room
Junior suite
Suite

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

Groumus
Skibby, Danmark

"dejlig weekend på hotel"

Reviewed december 05, 2017     Trip type:  Familie

Vi havde en god oplevelse med en enkelt overnatning på Radisson Blu, god gåafstand til det centrale Århus. God seng og super morgenmadsbuffet. Vi modtog dog ikke morgenkåbe, tøfler og avis som lovet i tilbud.

Read more  

Stayed januar 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

HH_Aarhus, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse  december 06, 2017

Kjære Groumus, Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å komme med din tilbakemelding til oss etter ditt nylige besøk. Det gleder meg at dere hadde et godt opphold og at dere var godt tilfreds med værelset, seng og morgenmat. Jeg vil også benytte anledningen til å beklage at dere ikke fikk levert morgenkåpe og tøfler på værelset som lovet, dette vil jeg følge opp. Jeg håper vi får anledning til å ønske dere velkommen tilbake til oss igjen neste gang dere besøker Aarhus så vi kan rette opp i det inntrykket. Med ønske om en god dag Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC