VI ER BLEVET KÅRET TIL BEDSTE HOTEL UDENFOR HOVEDSTADSOMRÅDET I DK 2016 AF DANISH TRAVEL AWARDS!

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 738 traveler reviews

Nr. 9 af 21 hoteller i Århus

Fremragende

212

Meget godt

355

Gennemsnitlig

119

Dårligt

36

Forfærdeligt

16
Forretning
309
Par
196
Solorejse
43
Familie
104

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • bed om at komme højt op, så i ikke høre byen (MariClausen)
    Wed Apr 19 06:32:16 CDT 2017
  • Bed om at komme højt op i hotellet udsigt fra 9.etage fremragende (mariannekastrup2015)
    Thu Jan 26 09:37:51 CST 2017
  • Bedste udsigt er fra toppen. (Bente C)
    Mon Dec 05 15:42:46 CST 2016
  • Bestil værelse på en af de øverste etager, du har en fantastisk udsigt over byen (Jesper T)
    Fri Sep 16 02:53:00 CDT 2016
  • Vælg et værelse med udsigt til Aros og nyd solopganen gennem "Your Rainbow Panorama" (ErikMollerMadsen)
    Sat Jul 23 00:30:31 CDT 2016
Traveler Photos
Business class room
photo1.jpg

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

Q1861DYah
Horsens, Danmark

"Dejligt hotel og god service"

Reviewed juni 11, 2018     Trip type:  Par

Det er anden gang vi bor på Radisson Blu i Aarhus. Det ercet dejligt hotel med en fremragende service, lækre værelser, og ønsker man at spise i restauranten kan dette kun anbefales. Hotellet ligger også dejligt centralt for Aarhus midtby, Ved siden af Musikhuset og Aros. Kan kun anbefales

Read more  

Stayed juni 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

HH_Aarhus, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse  juni 11, 2018

Kjære Q1861DYah Tusen takk for dine hyggelige ord til oss og takk for at du har tatt deg tiden til å komme med en review-score etter ditt nylige besøk! Vi er så glade for at ha deg som vår gjest og vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen neste gang du besøker Aarhus. Riktig god dag, Vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

dinastefansen

"Dejligt hotel - centralt fra banegården og til kulturelle oplevelser."

Reviewed april 20, 2018     Trip type:  Forretning

Her kan både arbejdes i fred og ro på værelset. Nyd en drink i den nyanlagte lounge eller gå på opdagelse i det kulturelle Aarhus, som er lige udenfor døren. Værelserne er store og badeværelset i ok størrelse. Der er badekar med stort brusehoved. Små shampoo, bodylotion kan frit bruges. Hårtørre.

Read more  

Stayed april 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

HH_Aarhus, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelse  april 23, 2018

Kjære Dinastefansen, Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å komme med din tilbakemelding og feedback til oss etter ditt nylige opphold. Det gleder meg at du har hatt et godt besøk hos oss og jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang du besøker Aarhus! Velkommen tilbake, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC