Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 520 traveler reviews

Nr. 5 af 22 hoteller i Århus

thumbs_up 77% of travelers recommend

Excellent

154

Very Good

250

Average

83

Poor

23

Terrible

10
Forretning
208
Par
147
Solorejse
32
Familie
70

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Vælg et værelse med udsigt til Aros og nyd solopganen gennem "Your Rainbow Panorama" (ErikMollerMadsen)
    Sat Jul 23 00:30:31 CDT 2016
  • Få et med udsigt over Aros. (Danish-Sasso)
    Wed Jun 29 08:06:51 CDT 2016
  • få et værelserne der vender mod ARoS (alexanderln)
    Tue Mar 29 04:20:39 CDT 2016
  • Tag et værelse i Højden så I får udsigt over byen (Guldhammer)
    Mon Mar 14 06:32:05 CDT 2016
  • Fin udsigt ud over Århus by mod nord. (Malmgren121)
    Tue Feb 16 22:34:31 CST 2016
Traveler Photos
Exterior
Exterior billede
Conference
Brain Box
Suite

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Flemming M?Ller P
København, Denmark

"Værelset var meget slidt"

Reviewed juli 26, 2016    Trip type:  Par

Prisen taget i betragtning er den for høj. Og senge og sengetøj var ikke den bedste oplevelse når jeg tænker på tidligere besøg.Parkeringsafgiften er urimelig det må kunne gøres bedre. Ved bestillingen af værelset bad jeg om udsigt til havnen.

Read more  

Stayed august 2016

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Lise U
Odense C, Denmark

"Centralt beliggede"

Reviewed juli 18, 2016    Trip type:  Familie

Godt og fint hotel meget centralt beliggende i Aarhus God stor morgenbuffet og dejligt at kunne gå til de mange seværdigheder der er. Vi var heldige at være der til Aarhus jazz festival så der var meget musik i gaderne, så det gjorde gåturene meget hyggelige.

Read more  

Stayed august 2016

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC