Radisson Blu Hotel, Hamburg

Anmeldelser

Læs hvad andre rejsende synes om vores hotel. Ved at lade Tripadvisor indgå i vores side er det nu nemmere for vores gæster i hele verden både at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side kan du læse anmeldelser af Radisson Blu Hotel, Hamburg og se, hvordan vores gæster bedømmer os. Vi håber, du finder anmeldelserne brugbare i planlægningen af dit næste ophold hos os. Uanset om du planlægger en forretnings- eller ferierejse, glæder vi os til at byde dig velkommen!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 2275 traveler reviews

Nr. 51 af 327 hoteller i Hamborg

  • GreenLeader Gold GreenLeader Gold

Fremragende

1018

Meget godt

940

Gennemsnitlig

233

Dårligt

52

Forfærdeligt

32
Forretning
881
Par
765
Solorejse
128
Familie
205

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Jo højere jo bedre for at komme væk fra natklubben i stueetagen (Per T)
    Fri Dec 15 02:03:54 CST 2017
  • Vælg et værelse med udsigt til Alster søerne (ErikMollerMadsen)
    Sun Nov 26 09:53:55 CST 2017
  • Vælg mod syd, med udsigt over byen, havnen og vandet. (DenconCenter)
    Mon Oct 23 02:32:46 CDT 2017
  • Vælg et værelser i mod Centrum (Peder A)
    Sat Sep 09 09:28:03 CDT 2017
  • vælg højbelligende (Carsten P)
    Sat Jul 15 03:27:06 CDT 2017
Traveler Photos
Hotellobby
Lobby area
lobby area
FILINI lobby bar
FILINI restaurant

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

maiken2204

"Anbefalelsesværdigt hotel"

Reviewed juni 26, 2018     Trip type:  Familie

På SAS Radisson føler du dig forkælet; virkelig lækker morgenmad, pæne værelser og venligt personale. Samtidig ligger hotellet i rimelig gåafstand til centrum og tæt på smukke parker. En dejlig oplevelse!

Read more  

Stayed juni 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Radisson_HH, Guest Experience Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarede på denne anmeldelse  juli 02, 2018

Kære maiken2204, Tak fordi du har sendt os din feedback. Vi er glade for at høre, at du nød dit ophold hos os og glæder os til at se dig igen snart! Med venlig hilsen Sebastian Welbers Guest Experience Manager

gingemann

"weekendophold"

Reviewed maj 31, 2018     Trip type:  Rejse med vennerne

Et fantastisk dejligt hotel i hjertet af Hamborg med service i top, især morgenmaden var outstanding. Der var flere receptionister på både ved ankomst og ved udtjekning, således der næsten ingen ventetid var.

Read more  

Stayed maj 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Radisson_HH, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarede på denne anmeldelse  juni 12, 2018

Dear Guest, thank you for your review and for sharing your recent experience at Radisson Blu Hotel Hamburg. We love feedback and are pleased to hear that you enjoyed your time with us. The entire hotel team is looking forward to welcoming you back soon! With kind regards, Maryna Kollinger Guest Relations Manager

susanrasmussen
København, Danmark

"fantastisk ophold"

Reviewed maj 14, 2018     Trip type:  Rejse med vennerne

Dejlig ophold på Radisson i Hamburg . Søde pesronaler, pæne og lyse værelser med en fantastisk udsigt. Rengtøringen helt i top. Hotellet ligger perfekt i gå aftand til byen og lige ved stationen. Der ligger en skøn park for foden af hotellet som absolut er et beøsg værd

Read more  

Stayed maj 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Renlighed

Radisson_HH, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarede på denne anmeldelse  maj 18, 2018

Dear Guest, thank you for your review and for sharing your recent experience at Radisson Blu Hotel Hamburg. We love feedback and are pleased to hear that you enjoyed your time with us. Thank you for your further recommendation. The entire hotel team is looking forward to welcoming you back soon! With kind regards, Maryna Kollinger Guest Relations Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC