Grand Travel Award-vinder for den bedste internationale hotelkæde 2017

Radisson Blu Hotel, Malmø

Anmeldelser

Læs, hvad andre rejsende synes om vores hotel. Ved at lade Tripadvisor indgå i vores side er det nu nemmere for vores gæster i hele verden både at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side kan du læse anmeldelser af Radisson Blu Hotel, Malmö og se, hvordan vores gæster bedømmer os. Vi håber, du finder anmeldelserne brugbare i planlægningen af dit næste ophold hos os. Uanset om du planlægger en forretnings- eller ferierejse, glæder vi os til at byde dig velkommen!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 1243 traveler reviews

Nr. 11 af 36 hoteller i Malmø

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Fremragende

506

Meget godt

558

Gennemsnitlig

144

Dårligt

25

Forfærdeligt

10
Forretning
417
Par
368
Solorejse
48
Familie
264

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Buisniss Class er godt (majbritw2016)
    Wed Jan 24 19:57:30 CST 2018
  • Fik badekar da vi spurgte efter det uden ekstra pris ���� (Helleogjan)
    Thu Mar 24 06:46:22 CDT 2016
  • Vælg et andet hotel end Radisson Blu Malmö (Lars T)
    Fri Jul 24 10:37:10 CDT 2015
  • Gratis isterningsmaskine og ingen støj fra gaden. (Lindegaard83)
    Thu Jul 23 10:06:53 CDT 2015
  • Alle værelser er store. Udsigt fra de øverste værelser. (lalishen)
    Thu Jul 02 10:26:29 CDT 2015
Traveler Photos
Exterior Radisson Blu Hotel Malmo

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

henriette915
Næstved, Danmark

"Fine værelser"

Reviewed oktober 15, 2018     Trip type:  Par

Værelse og renlighed udemærket og fint udstyret. Personalet flinke og hjælpsomme. Maden kunne godt være bedre, det bar en lidt kedelig og lunken oplevelse og dyrt til kvaliteten. Tag tøj nok på i restauranten, det er koldt at sidde og spise der

Read more  

Stayed oktober 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Renlighed

Service

Radisson B, Guest Relations hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse  oktober 19, 2018

Hejsan! Vi tackar så mycket att du har tagit dig tid att betygsätta oss! Det glädjer oss mycket att höra du var nöjd med personalen och ditt rum! Dock ber jag om ursäkt att du inte var nöjd med restaurangen och jag kommer lämna över dina kommentar till avdelningschefen. Vi hoppas du kommer välja Radisson Blu framtiden!

katjaiKbh

"Fint hotel"

Reviewed juli 11, 2018     Trip type:  Familie

Lidt slidt, men absolut fint hotel og valuta for pengene. Rummelige værelser! Stort udvalg i morgenbuffet men kvantitet fremfor kvalitet. Sengene var bløde, men hvis man kan lide det, er det perfekt ;) Beliggenhed absolut fantastisk! Tæt på det hele :)

Read more  

Stayed juli 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Renlighed

Service

Nicholina B, Front Office Manager hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse  september 04, 2018

Stort tack för att du har tagit dig tid till att betygsätta din vistelse hos oss. Vad kul att läsa att du hade det bra hos oss, och tack för din feedback! Varmt välkommen tillbaka till oss! Vänliga hälsningar, Nicholina Björkstrand, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel, Malmö

hennypedersen

"Høj standard til fordelagtig pris"

Reviewed juni 18, 2018     Trip type:  Rejse med vennerne

Er super fin weekend. Stort dejligt værelse og venligt og hjælpsomt personale. Stort udvalg til morgenmaden - men lidt af en skuffelse - alt der skulle være varmt var koldt. Men alt i alt en god og anbefalelsesværdig oplevelse.

Read more  

Stayed juni 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Nicholina B, Front Office Manager hos Radisson Blu Hotel, Malmo, svarede på denne anmeldelse  juli 04, 2018

Tack för att du tog dig tid att kommentera, och vad kul att läsa att du haft en fin upplevelse här hos oss på Radisson Blu i Malmö. Tack för din feedback gällande frukosten, vi ska ha det i åtanke! Välkommen tillbaka till oss, Med vänliga hälsningar, Nicholina Björkstrand, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel, Malmö

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC