Theater style meeting space

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 549 traveler reviews

Nr. 5 af 18 hoteller i Odense

Fremragende

76

Meget godt

196

Gennemsnitlig

188

Dårligt

62

Forfærdeligt

27
Forretning
213
Par
165
Solorejse
22
Familie
91

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Business class (Evamaya K)
    Fri Nov 11 06:38:36 CST 2016
  • Sig du skal bruge et handicapværelse. (Helle W)
    Mon Jul 25 10:39:31 CDT 2016
  • Var på 4. Der var lidt larm, men var selvfølgelig også midt i byen. (Skovholm)
    Fri Jul 01 00:01:21 CDT 2016
  • Spørg selv efter en opgradering ved indcheckning, hvis I er medlem af Club Carlsson (ErikMollerMadsen)
    Sun Jun 05 21:24:00 CDT 2016
  • Værelser mod vejen - til/fra p-plads - er mest støjende (Hempler)
    Wed Feb 17 09:49:10 CST 2016
Traveler Photos

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

hainbo
Viborg, Danmark

"Weekendophold"

Reviewed august 13, 2018     Trip type:  Familie

En rigtig god oplevelse. Superhotel. Imponerende morgenbuffet. Kan varmt anbefales Hotellet ligger godt placeret midt i Odense. Imponerende stille hotel p.t.a placering. Vil helt sikkert anbefale stedet til andre.

Read more  

Stayed august 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Tina S, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelse  august 13, 2018

Hej Hainbo Tusind tak for din fantastisk flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at du har haft et rigtig dejligt ophold og at du var vild med vores morgenbuffet. Vi er også meget beæret over, at du varmt kan anbefale os til andre. Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang. Venlig hilsen Nina

Mads J

"Fantastisk morgenmad i H.C. Andersens kvarter"

Reviewed juli 30, 2018     Trip type:  Par

Vi havde brug for en enkelt, behagelig overnatning midt i Odense, det var præcist hvad vi fik. Værelset var udstyret med alt det nødvendige, med mulighed for at lave en kop kaffe, uden at skulle forlade værelset. Det store højdepunkt er morgenmadsbuffeten, der er af virkelig høj kvalitet, med alt hvad hjertet begærer, også til den søde tand. Kan varmt anbefales.

Read more  

Stayed juli 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Tina S, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelse  juli 31, 2018

Hej Mads Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores hotel! Vi er meget glade for at I nød jeres ophold hos os og at I var vilde med vores morgenmadsbuffet. Vi håber at vi snart kan byde Jer velkommen igen. Venlig hilsen Nina

pakl623

"Weekend ophold"

Reviewed juli 23, 2018     Trip type:  Familie

Fik en meget fin velkomst, et dejligt værelse med et fint badeværelse. Stod op til et skønt morgenmåltid, intet manglede, personalet helt i top. Beliggenheden perfekt. Det er utroligt, at det er nødvendigt med så mange ord, når jeg har udfyldt et skema!!

Read more  

Stayed juli 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Tina S, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelse  juli 24, 2018

Kære Pakl623 Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores hotel. Vi er glade for at du har haft et dejligt ophold hos os, at vores personale gjorde et godt intryk og at værelset levede op til dine forventninger. Det er også dejligt at høre at morgenmaden var skøn og at der var alt hvad du havde brug for. Vi håber at vi snart må byde dig velkommen igen. Venlig hilsen Nina

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC