Theater style meeting space

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 565 traveler reviews

Nr. 5 af 18 hoteller i Odense

Fremragende

79

Meget godt

201

Gennemsnitlig

193

Dårligt

63

Forfærdeligt

29
Forretning
222
Par
167
Solorejse
23
Familie
93

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Vælg et andet hotel (Kenthedemann)
    Sat Sep 22 01:15:20 CDT 2018
  • Business class (Evamaya K)
    Fri Nov 11 06:38:36 CST 2016
  • Sig du skal bruge et handicapværelse. (Helle W)
    Mon Jul 25 10:39:31 CDT 2016
  • Var på 4. Der var lidt larm, men var selvfølgelig også midt i byen. (Skovholm)
    Fri Jul 01 00:01:21 CDT 2016
  • Spørg selv efter en opgradering ved indcheckning, hvis I er medlem af Club Carlsson (ErikMollerMadsen)
    Sun Jun 05 21:24:00 CDT 2016
Traveler Photos

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

123456Klaus
Vanløse, Danmark

"Super reception og et fantastisk morgenbord"

Reviewed september 10, 2018     Trip type:  Forretning

få lavet den billet/apparat der skal skanne billetten når man skal ud - jeg oplevet stedet som et meget hyggeligt hotel, det virker som om der er en god atmosfære blandt de ansatte, de smiler og er meget venlige og imødekommende, hvilket betyder meget for den samlede vurdering af opholdet, jeg var ikke tilfreds med værelset 466 - det var simpelthen gået for stærkt med rengøringen, der var flere ting på gulvet og badeværelset var langt fra rent - jeg har været på hotellet tidligere og syntes det virker lidt slidt flere steder, bl.a jeres elevator - den kunne godt trænge til en opfriksning

Read more  

Stayed september 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

TinaS5255, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelse  september 12, 2018

Dear Klaus, Thank you for your fantastic review. We are so happy that you enjoyed your stay with us and liked our Reception and morning breakfast. We hope to welcome you in the future. Regards, Samjhana

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC