Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 389 traveler reviews

Nr. 4 af 17 hoteller i Odense

thumbs_up 45% of travelers recommend

Excellent

52

Very Good

138

Average

141

Poor

42

Terrible

16
Forretning
150
Par
119
Solorejse
16
Familie
60

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Sig du skal bruge et handicapværelse. (Helle W)
    Mon Jul 25 10:39:31 CDT 2016
  • Var på 4. Der var lidt larm, men var selvfølgelig også midt i byen. (Skovholm)
    Fri Jul 01 00:01:21 CDT 2016
  • Spørg selv efter en opgradering ved indcheckning, hvis I er medlem af Club Carlsson (ErikMollerMadsen)
    Sun Jun 05 21:24:00 CDT 2016
  • Værelser mod vejen - til/fra p-plads - er mest støjende (Hempler)
    Wed Feb 17 09:49:10 CST 2016
  • værelserne er hyggelige (Lykke F)
    Wed Nov 18 03:20:31 CST 2015
Traveler Photos
Room
Hans Christian Andersen
Room
Room
Entrance

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Camilla M
Køge, Denmark

"God beliggenhed"

Reviewed september 09, 2016    Trip type:  Forretning

Hotellet ligger rigtig godt i forhold til byen og også tæt på stationen. Hotellet var fint, men ikke noget fantastisk vildt. Var der ifb med et to dages kursus og brugte så bare aftenen på værelset hvor jeg blev noget skuffet over, at der kun var DR-kanaler og TV2 og så en lille smule udenlandske (meste tyske). Ingen TV3, kanal 4, BBC eller lign.

Read more  

Stayed oktober 2016

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

, Receptionist hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelse  september 13, 2016

Kære Camilla, Mange tak for din feedback. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid at give os en kommentar, så vi forhåbentlig kan forbedre os. Vi beklager at vores TV-faciliteter ikke har levet helt op til dine forventninger. Vi har lige opdateret alle vores værelser med nye Smart TV, således de kan kobles til internettet. Ang. vores TV-pakker har vi desværre ikke en udvidet pakke på standardværelserne. Dog skulle der være BBC på alle værelserne, og det beklager vi selvfølgelig at du ikke har haft adgang til. Dette vil vi følge op på. Vi håber på at kunne byde dig velkommen en anden gang du rejser på disse kanter. Med venlig hilsen Maja Tulsgaard Jensen

Frank G
Vejbystrand, Sweden

"Tre dejlige dage i Odense"

Reviewed august 23, 2016    Trip type:  Familie

Vi oplevede et højt serviceniveau af et venligt og sødt personale. Det er et hotel der lever op til sine 4 stjerne og min familie og jeg havde en super forlænget weekend i Odense, som Hoteller var med til at gøre til en ekstra god oplevelse.

Read more  

Stayed september 2016

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC