Theater style meeting space

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Rating

Based on 671 traveler reviews

Nr. 4 af 18 hoteller i Odense

Fremragende

107

Meget godt

255

Gennemsnitlig

205

Dårligt

68

Forfærdeligt

36
Forretning Forretning
251
Par Par
199
Solorejse Solorejse
32
Familie Familie
115

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Dont usede it(Peter J)
    1.0 Mon Dec 24 22:32:32 CST 2018
  • Vælg et andet Hotel.(Hans B)
    2.0 Mon Oct 29 23:15:01 CDT 2018
  • Vælg et andet hotel(Kenthedemann)
    1.0 Sat Sep 22 01:15:20 CDT 2018
  • Business class(Evamaya K)
    3.0 Fri Nov 11 06:38:36 CST 2016
  • Sig du skal bruge et handicapværelse.(Helle W)
    4.0 Mon Jul 25 10:39:31 CDT 2016
Traveler Photos

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:
Ovekc

Ovekc

"Dejligt hotel med fin beliggenhed"

rating Reviewed februar 24, 2019   Trip type: Par

Pænt og rent hotel, dejlige rene værelser med behagelige senge. Hotellet har en perfekt beliggenhed i forhold til seværdigheder, madsteder og shopping. Morgenmaden er helt fantastisk og overdådig, virkelig lækker. Vi kommer gerne igen en anden gang, og anbefaler det gerne til andre.

Læs mere  

Stayed februar 2019

Værdi  Værdi

Sted  Sted

Service  Service

Ninahca, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelse  februar 24, 2019

Hej Ovekc Tak for at I valgte at overnatte hos os og for jeres feedback. Vi er glade for at I har haft et dejligt ophold, fandt værelserne pæne og rene og sengene behagelige. Det er også dejligt at høre, at I har haft glæde af vores centrale beliggenhed og at I nød morgenmaden. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen. Venlig hilsen Nina

Lotte081269

Lotte081269

"Weekend ophold"

rating Reviewed februar 09, 2019   Trip type: Par

Dejligt hotel, god beliggenhed lige ved centrum,kedelig bar har kun åbent meget lidt. Venligt personale både i reception og restaurant. Fællesområder og værelset var pæne og rent. Der er super hyggeligt i odense. Byen er helt klart et besøg værd.

Læs mere  

Stayed februar 2019

Ninahca, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelse  februar 10, 2019

Hej Lotte Tak for at du valgte at overnatte hos os og for din feedback. Vi er glade for at du har haft et dejligt ophold, at du havde glæde af vores beliggenhed, at du fandt vores personale venlige og at du synes fællesområderne og værelserne var pæne og rene. Det betyder meget for os. Vi håber at vi snart kan byde dig velkommen igen. Venlig hilsen Nina

Janine A

Janine A

"Kort weekend i Odesen"

rating Reviewed februar 08, 2019   Trip type: Par

Har haft et helt fint ophold på H.C.Andersens Radisson Hotel i Odense. Gode værelser med det vi har brug for til en enkelt nat. Og så er der morgenmad, som vil medvirke til, at vi får en god start på dagen

Læs mere  

Stayed februar 2019

Ninahca, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelse  februar 10, 2019

Hej Janine Tak for at du har givet dig tid til at fortælle os om dit ophold. Vi er glade for at du har haft et dejligt ophold, at værelserne levede op til forventningerne og at morgenmaden smagte dig. Vi håber at vi snart kan byde dig velkommen igen. Venlig hilsen Nina

Henrik O

Henrik O
København, Danmark

"Dejligt ophold"

rating Reviewed januar 28, 2019   Trip type: Rejse med vennerne

Udover nogle smådetaljer manglede der ikke noget. Klart et dejligt hotel med perfekt beliggenhed tæt ved HC Andersens hus (2 min gang). Dejlig stor morgenbuffet, rolige værelser med glimerende udstyr.Rent. Bruger det næste gang jeg skal til Odense.

Læs mere  

Stayed januar 2019

Værelser  Værelser

Værdi  Værdi

Søvnkvalitet  Søvnkvalitet

Sted  Sted

Renlighed  Renlighed

Service  Service

Ninahca, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelse  januar 29, 2019

Hej Henrik Tak for at du valgte at overnatte hos os og for din feedback. Vi er meget glade for at høre, at du har haft et dejligt ophold, at du havde glæde af vores centrale beliggenhed, at du fandt morgenmaden lækker og at værelserne var pæne og rene. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen. Venlig hilsen Nina

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC