Radisson Blu Hotel, Rostock

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Hotel, Rostock og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 646 traveler reviews

Nr. 1 af 60 hoteller i Rostock

thumbs_up 93% of travelers recommend
  • GreenLeader Silver GreenLeader Silver

Excellent

368

Very Good

233

Average

34

Poor

6

Terrible

5
Forretning
249
Par
222
Solorejse
42
Familie
84

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(3)
  • bestille værelse med udsigt til vandet, gaden. (Besida)
    Wed Mar 04 03:08:59 CST 2015
  • Bestil i god tid, især hvis i skal på julemarked. Prisen stiger markant hen mod december måned. (helle56)
    Sun Dec 28 03:26:56 CST 2014
  • Havde lidt problemer at slå ventilationsanlægget fra om natten. Det larmede lidt for meget. (Lonenetteberghansen)
    Fri Dec 12 09:50:00 CST 2014
Traveler Photos
Radisson Blu Hotel, Rostock Thumbnail
uitzicht van de kamer
DSC_0634_large.jpg
IMG-20160101-WA0025_large.jpg
DSC_0631_large.jpg

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Solveig H
Smørum, Denmark

"Godt byhotel nær gågade og shoppingcenter"

Reviewed marts 21, 2016    Trip type:  Familie

Dejligt byhotel med god beliggenhed og god udsigt, lige op ad gågade og shoppingcenter. Wellnessområde fint, og rent. Dejligt med badekåbe og håndklæder. Fin morgenmad med naturel appelsinjuice. Lidt kedeligt brød. Ellers fint. Fin betjening.

Read more  

Stayed april 2016

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Katharina S, Front Office Manager hos Radisson Blu Hotel, Rostock, svarede på denne anmeldelse  marts 24, 2016

Dear guest Thank you very much for taking the time to tell us about your pleasant experience. We are glad you enjoyed your stay with us and look forward to welcoming you again. Best Regards Katharina Schäfer / Rezeption

Martin S
Eskilstrup, Denmark

"God oplevelse"

Reviewed februar 22, 2016    Trip type:  Par

Vi havde et fint Superior værelse. Alt var pænt. Og værelset vel udstyret. Morgenmaden var flot sat op og et fint udvalg. Ikke noget at klage over. God beliggenhed og bus fra Scanlines til døren. Baren god, men dyr. Havde valgt en oplevelsespakke "Oplev Rostock" der var ganske fin.

Read more  

Stayed marts 2016

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Katharina S, Front Office Manager hos Radisson Blu Hotel, Rostock, svarede på denne anmeldelse  februar 27, 2016

Dear Martin, thank you very much for taking the time to tell us about your pleasant experience. We are glad you enjoyed your stay with us and look forward to welcoming you again. Best Regards Katharina Schäfer Front Office Clerk

Soeren B
Aalborg, Denmark

"Forretning"

Reviewed januar 24, 2016    Trip type:  Forretning

Enestående hotel beliggende i centrum af Rostock. Formidabel restaurant på hotellet både i forbindelse med morgen- og aftensmad. Der findes ligeledes mange rigtig gode restauranter i nærheden. Man skal ikke snyde sig selv for et besøg hos "Zum Alten Fritz" God service, gode parkeringsmuligheder.

Read more  

Stayed februar 2016

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Katharina S, Front Office Manager hos Radisson Blu Hotel, Rostock, svarede på denne anmeldelse  januar 29, 2016

Dear guest thank you very much for taking the time to tell us about your pleasant experience. We are glad you enjoyed your stay with us and look forward to welcoming you again. Best Regards Katharina Schäfer Front Office Clerk

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC