We're renovating our restaurant from February through May 2019. In this time, we offer food and drinks at the hotel bar and in our lobby.

Radisson Blu Hotel, Rostock

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Hotel, Rostock og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 1118 traveler reviews

Nr. 2 af 58 hoteller i Rostock

  • GreenLeader Silver GreenLeader Silver

Fremragende

616

Meget godt

415

Gennemsnitlig

66

Dårligt

11

Forfærdeligt

10
Forretning
397
Par
397
Solorejse
56
Familie
168

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Vi havde et værelse med udsigt over havnen - kan anbefales (Jan_M_55)
    Mon Apr 16 06:11:59 CDT 2018
  • Bed om et værelse med udsigt over havnen. (Mette Yde L)
    Tue Sep 20 10:59:03 CDT 2016
  • bestille værelse med udsigt til vandet, gaden. (Besida)
    Wed Mar 04 03:08:59 CST 2015
  • Bestil i god tid, især hvis i skal på julemarked. Prisen stiger markant hen mod december måned. (helle56)
    Sun Dec 28 03:26:56 CST 2014
  • Havde lidt problemer at slå ventilationsanlægget fra om natten. Det larmede lidt for meget. (Lonenetteberghansen)
    Fri Dec 12 09:50:00 CST 2014
Traveler Photos
Exterior View
Lobby_Empfang
null
null
null

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

Tourist28994077088

"Super beliggenhed, medium service"

Reviewed december 03, 2018     Trip type:  Rejse med vennerne

Hotellet ligger supergodt, men pladsen og servicen ved morgenmaden og i baren var ikke imponerende. Dejligt værelse, venligt personale, god morgenmad. Bemandingen ikke god nok i hverken bar eller morgenmadsrestaurant. Desværre.

Read more  

Stayed november 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Radisson Blu Ho... R, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Hotel, Rostock, svarede på denne anmeldelse  december 04, 2018

Dear Guest, thank you so much for your detailed review - there are quite a few things we can use to improve our services and I would like to thank you for bringing them up! I am happy to read you otherwise had a good stay and I hope we can welcome you back again soon. Best regards, Anja Luehmann - Event & Experience Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC