Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 338 traveler reviews

Nr. 1 af 10 hoteller i Silkeborg

Fremragende

144

Meget godt

143

Gennemsnitlig

36

Dårligt

8

Forfærdeligt

7
Forretning
110
Par
144
Solorejse
8
Familie
31

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Værelser mod Gudenåen ligger så de der skal til/fra caféerne går forbi - vi havde dog ingen støjproblemer men en smuk udsigt. (Nubus)
    Sun Apr 29 07:24:51 CDT 2018
  • Værelse 113, god udsigt (Martin H)
    Sun Feb 04 01:11:38 CST 2018
  • God udsigt, men hårde senge. (Dyrendal)
    Sun Dec 10 06:29:53 CST 2017
  • nr 208 var stort og udstyret med badekar! (Henrik J)
    Tue Nov 07 06:28:59 CST 2017
  • værelse med badekar er "verdensklasse" (lisbeth k)
    Tue Jun 27 10:31:33 CDT 2017
Traveler Photos
Restaurant 1a - Selskabslokaler
Lounge og afslapnings område.
Dobbeltværelse
Udsigt ud mod Gudenåen
Junior Suite

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

828ta

"Afslappende"

Reviewed maj 21, 2018     Trip type:  Par

Hyggeligt og afslappende ophold med god mad og rigtig god betjening på alle områder. Kan klart anbefales hvis man lige trænger til et break i hverdagen. Og så er det jo kun et plus at Silkeborg er sådan en smuk by.

Read more  

Stayed juni 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Renlighed

Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse  maj 22, 2018

Kære 828ta Vi takker mange gange for besøget, og din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at læse, at du/I var fuldt tilfredse med betjeningen fra alle afdelingerne under opholdet. Velkommen på hotellet igen en anden gang, uanset om der trænges til et lille break fra hverdagen eller I ønsker at opleve mere af smukke Silkeborg :-) Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

dav603
Haslev, Danmark

"Skøn weekend"

Reviewed maj 06, 2018     Trip type:  Par

Perfekt ophold, hotellet ligger i central beliggenhed til alt i byen. Personalet er venlige og værelserne er fine og rene. Morgenmadsbuffeten er ligeledes tilfredsstillende. Det er bestemt ikke sidste gang, vi booker ophold her.

Read more  

Stayed juni 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse  maj 07, 2018

Kære dav603 Vi takker mange gange for jeres besøg, og jeres flotte anmeldelse. Vi er utrolig stolte af at læse, at I haft et perfekt ophold på hotellet, og glade for at alt personalet var venligt. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen på hotellet igen en anden gang. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC