Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 398 traveler reviews

Nr. 2 af 10 hoteller i Silkeborg

Fremragende

168

Meget godt

167

Gennemsnitlig

42

Dårligt

11

Forfærdeligt

10
Forretning
119
Par
175
Solorejse
11
Familie
41

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Værelser med udsigt til Gudenåen og søerne. (Carsten R)
    Fri Nov 09 15:02:31 CST 2018
  • Vælg et værelse med søudsigt - den er formidabel. (S_Hvass)
    Sun Oct 21 07:29:47 CDT 2018
  • Værelser mod Gudenåen ligger så de der skal til/fra caféerne går forbi - vi havde dog ingen støjproblemer men en smuk udsigt. (Nubus)
    Sun Apr 29 07:24:51 CDT 2018
  • Værelse 113, god udsigt (Martin H)
    Sun Feb 04 01:11:38 CST 2018
  • God udsigt, men hårde senge. (Dyrendal)
    Sun Dec 10 06:29:53 CST 2017
Traveler Photos
Restaurant 1a - Selskabslokaler
Lounge og afslapnings område.
Dobbeltværelse
Udsigt ud mod Gudenåen
Junior Suite

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

GoPlaces56387538646
Thisted, Danmark

"Super weekend ophold"

Reviewed januar 05, 2019     Trip type:  Par

Perfekt sted at stresse af. Stille og rolig område, og alligevel tæt på forretningsliv og kulturel oplevelser. Lækkert mad både til morgen buffet, og super aftensmad i Michael D. Klar på at vende tilbage igen

Read more  

Stayed januar 2019

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Renlighed

Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse  januar 07, 2019

Kære GoPlaces56387538646 Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at beliggenheden og Silkeborg by har tiltalt dig og at du har nydt restaurantbesøgene både til morgen og til aften. Vi håber på at kunne byde velkommen tilbage i nær fremtid. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

Freedom05479757334
Næstved, Danmark

"Overnatning 1 dag gennem firma"

Reviewed december 19, 2018     Trip type:  Solorejse

Modtagelsen ved ankomst var god og fik hjælp med parkering af firmabilen.Lækkert værelse med gode senge og et godt badeværelse.Dog larmede gulvet meget når man gik rundt.Der manglede dog strømudtag ved hver seng.

Read more  

Stayed december 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse  december 20, 2018

Kære Freedom05479757334 Vi takker mange gange for besøget, og din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre at du fik en god velkomst og hjælp til det du skulle bruge. Vi håber at kunne byde velkommen på hotellet igen en anden gang. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

Happiness33267231214

"Velbeliggende hotel med gode værelser"

Reviewed december 12, 2018     Trip type:  Forretning

Hotellet ligger dejligt tæt på centrum.Der er mange gode løbeture fra hotellet, kort med løberuter kan fås i receptionen.Værelserne er OK til flerdagsophold.Rigtig god morgenmad.Dejlig levende miljø lige uden for hotellet.

Read more  

Stayed december 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Renlighed

Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse  december 13, 2018

Kære Happiness33267231214 Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at beliggenheden og Silkeborg by har tiltalt dig og at du har nydt at benytte dig af de mange spadser ruter omkring hotellet. Vi håber på at kunne byde velkommen tilbage i nær fremtid. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

Jette A
Esbjerg, Ribe, Denmark

"Suveræn oplevelse"

Reviewed december 06, 2018     Trip type:  Par

Det var en suveræn god oplevelse fra indtjekning til udtjekning. Personalet var søde og opmærksomme. Dejligt værelse. God seng. Lækker morgenmad. Perfekt placering med udsigt til sø og 50 m til centrum

Read more  

Stayed december 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse  december 07, 2018

Kære Jette A Vi takker mange gange for besøget, og din anmeldelse. Det glæder os at høre at i har haft en suveræn oplevelse hos os. Vi håber at kunne byde velkommen på hotellet igen en anden gang. I ønskes en glædelig jul og et godt nytår. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC