Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 375 traveler reviews

Nr. 2 af 10 hoteller i Silkeborg

Fremragende

160

Meget godt

157

Gennemsnitlig

40

Dårligt

9

Forfærdeligt

9
Forretning
114
Par
164
Solorejse
10
Familie
36

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Værelser mod Gudenåen ligger så de der skal til/fra caféerne går forbi - vi havde dog ingen støjproblemer men en smuk udsigt. (Nubus)
    Sun Apr 29 07:24:51 CDT 2018
  • Værelse 113, god udsigt (Martin H)
    Sun Feb 04 01:11:38 CST 2018
  • God udsigt, men hårde senge. (Dyrendal)
    Sun Dec 10 06:29:53 CST 2017
  • nr 208 var stort og udstyret med badekar! (Henrik J)
    Tue Nov 07 06:28:59 CST 2017
  • værelse med badekar er "verdensklasse" (lisbeth k)
    Tue Jun 27 10:31:33 CDT 2017
Traveler Photos
Restaurant 1a - Selskabslokaler
Lounge og afslapnings område.
Dobbeltværelse
Udsigt ud mod Gudenåen
Junior Suite

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

Monica F

"Fuld valuta for pengene- servicen helt i top- fantastisk oplevelse i Michael D(meget professionelle personale)"

Reviewed august 25, 2018     Trip type:  Rejse med vennerne

Super dejligt med store værelser, fantastisk service niveau både ved ankomst og ved aftensmaden i Michael D :-)Rengøring fin- eneste lille minus er tv’s placering i forhold til seng i værelse 217- det hænger helt forkert, og nogle store puder til ryggen/sengen kunne være at foretrække :-)Kommer gerne igen, for alt andet spillede max.Tak for denne gang.

Read more  

Stayed juli 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse  august 28, 2018

Kære Monica F Tusind tak for den fine anmeldelse og de rosende ord. Det glæder os meget at høre om din positive oplevelse i både receptionen og restauranten. Din feedback vedrørende placeringen af vores fjernsyn er givet videre til afdelingslederen. Vi ser frem til at byde velkommen tilbage på et senere tidspunkt. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

reviplustorben
Hedehusene, Danmark

"Romatisk ophold uden romantik i restauranten"

Reviewed august 23, 2018     Trip type:  Par

Der var 2 x kursister som gjorde at man ikke følte sig velkommen i Restauranten når man var på et romantisk ophold, man skulle råbe for at tale sammen. Ikke i orden at sætte kursister sammen med de øvrige gæster til spisning.

Read more  

Stayed august 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse  august 28, 2018

Kære reviplustorben Tak for din anmeldelse. Vi beklager din oplevelse i vores restaurant og vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at informere omkring dette - det giver os mulighed for at evaluere vores rutiner med personalet således vi undgår en sådan situation en anden gang. Vi håber på at kunne byde velkommen tilbage på et andet tidspunkt. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC