Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 389 traveler reviews

Nr. 2 af 10 hoteller i Silkeborg

Fremragende

163

Meget godt

165

Gennemsnitlig

41

Dårligt

11

Forfærdeligt

9
Forretning
116
Par
173
Solorejse
10
Familie
38

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Værelser med udsigt til Gudenåen og søerne. (Carsten R)
    Fri Nov 09 15:02:31 CST 2018
  • Vælg et værelse med søudsigt - den er formidabel. (S_Hvass)
    Sun Oct 21 07:29:47 CDT 2018
  • Værelser mod Gudenåen ligger så de der skal til/fra caféerne går forbi - vi havde dog ingen støjproblemer men en smuk udsigt. (Nubus)
    Sun Apr 29 07:24:51 CDT 2018
  • Værelse 113, god udsigt (Martin H)
    Sun Feb 04 01:11:38 CST 2018
  • God udsigt, men hårde senge. (Dyrendal)
    Sun Dec 10 06:29:53 CST 2017
Traveler Photos
Restaurant 1a - Selskabslokaler
Lounge og afslapnings område.
Dobbeltværelse
Udsigt ud mod Gudenåen
Junior Suite

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

Curious12000832031
Skodsborg, Danmark

"Gode dage i Silkeborg"

Reviewed november 09, 2018     Trip type:  Par

Radisson hotellet i Silkeborg ligger centralt i Silkeborg og service og værelse er i top. Selv vejret var med os og vi fik solskinsdage, hvor beliggenheden rigtigt kom til sin ret med udsigten til Gudenåen.

Read more  

Stayed november 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse  november 10, 2018

Kære Curious12000832031 Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at beliggenheden og Silkeborg by har tiltalt dig og at vejret selvfølgelig også har været med jer. Vi håber på at kunne byde velkommen tilbage i nær fremtid. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

Mariegaard
Løkken, Danmark

"Forlænget weekend."

Reviewed november 08, 2018     Trip type:  Par

Pæne værelser og venlig og hjælpsom personale og restauranten var en oplevelse af de gode..Hotellet ligger lige ned til åen og i gåafstand fra centrum.Flere spisesteder lige ved siden af hotellet så der er mange muligheder..

Read more  

Stayed november 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse  november 09, 2018

Kære Mariegaard Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at beliggenheden og Silkeborg by har tiltalt dig og at du har nydt at benytte dig af de mange spadser ruter omkring hotellet. Vi håber på at kunne byde velkommen tilbage i nær fremtid. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

Climber21295807074
Allingåbro, Danmark

"Flot hotel"

Reviewed november 04, 2018     Trip type:  Par

Vi har en meget positivt oplevelse af hotellet, dejligt værelse, lidt malurt der var meget varmt på værelset. Der var alt på vores værelse, som vi havde brug for. Flink personale der vejleder hvis,vimhar behov for det. Super udsigt fra værelset, morgenmaden hold da op, alt hvad hjertet begærer.Tæt på byen gå afstand til alt.Der er dog ikke mange p pladser til rådighed og lidt dårlig skiltning/oplysning,om hvilke muligheder der så er.

Read more  

Stayed november 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Radisson Blu Ho... P, Gæsteansvarlig hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg, svarede på denne anmeldelse  november 05, 2018

Kære Climber21295807074 Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre om din positive oplevelse omkring vores faciliteter og personale. I forhold til parkering kan vi oplyse at der er ved at blive bygget et parkeringshus bad ved hotellet, som skal stå klart ultimo 2018. Vi håber på at kunne byde velkommen igen i nær fremtid. Venlig hilsen Radisson Blu Hotel Silkeborg

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC