Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Anmeldelser

Læs hvad andre rejsende synes om vores hotel. Ved at lade Tripadvisor indgå i vores side er det nu nemmere for vores gæster i hele verden både at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side kan du læse anmeldelser af Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo og se, hvordan vores gæster bedømmer os. Vi håber, du finder anmeldelserne brugbare i planlægningen af dit næste ophold hos os. Uanset om du planlægger en forretnings- eller ferierejse, glæder vi os til at byde dig velkommen!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 4083 traveler reviews

Nr. 35 af 106 hoteller i Oslo

Fremragende

1096

Meget godt

1735

Gennemsnitlig

874

Dårligt

267

Forfærdeligt

111
Forretning
1455
Par
1206
Solorejse
283
Familie
593

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Der er udsigt fra de fleste værelser. Der er ikke støj fra elevator. (EA-Mogensen)
    Sun Feb 04 22:14:16 CST 2018
  • 3025 fantastisk værelse. (Kristian B)
    Wed May 17 19:41:13 CDT 2017
  • Værelserne på de højeste etager har suveræn udsigt! (nielst2013)
    Wed Aug 26 05:37:09 CDT 2015
  • Betal evt. en smule mere og bo på et værelse med flot udsigt over byen, operaen, havnen. (signe1978)
    Tue Oct 28 07:35:13 CDT 2014
  • Bed om et stille værelse (JennyRee)
    Sun Sep 28 10:16:05 CDT 2014
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

Dan N
Copenhagen

"Centralt og lækkert hotel"

Reviewed november 09, 2018     Trip type:  Forretning

Godt værelse, god udsigt, rent og pænt, meget venligt personale. Hotellet ligger 1 minut fra toget, og vældig centralt. Morgenmaden er fin men der er liiidt mange mennesker i lokalet, og så en rolig morgenmad får man ikke.

Read more  

Stayed november 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Josefine R, Kundeansvarlig hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarede på denne anmeldelse  november 09, 2018

Kära Dan N, Tack för mycket trevlig feedback! Jag är glad att höra att du hade en fin vistelse här på Oslo Plaza. Vidare uppskattar jag din återkoppling och ska följa upp din kommentar om frukosten, så att vi kan förbättra oss för framtiden. Jag hoppas vi får glädjen att välkomna dig tillbaka snart igen! Vänlig hälsning, Josefine Guest Communication Supervisor

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC