Radisson Blu Royal Hotel, København

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Royal Hotel, København og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1885 traveler reviews

Nr. 30 af 116 hoteller i København

thumbs_up 73% of travelers recommend

Excellent

557

Very Good

796

Average

359

Poor

110

Terrible

63
Forretning
470
Par
742
Solorejse
149
Familie
260

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Airconditionen kunne ikke slukkes helt så den larmende igennem hele natten. Når hotellet var 5 stjernet så troede jeg at hver små ting bare var iorden. Men saniteten på badeværelset var ikke topklasse som jeg troede. (mortenl818)
    Sat Dec 12 23:05:44 CST 2015
  • spørg efter et rum væk fra vesterbrogade (henriksen2)
    Sun Aug 02 23:51:44 CDT 2015
  • Bestil et hjørneværelse og nyd at lyset kommer fra alle sider. (ErikMollerMadsen)
    Wed Nov 12 02:22:51 CST 2014
  • Spørg om udsigt til Tivoli (Jesper T)
    Thu Dec 26 09:00:55 CST 2013
  • Hjørne-suiterne er en klasse for sig selv.Prøv dem... (Flemming Allan H)
    Tue Jan 01 00:52:26 CST 2013
Traveler Photos
Junior suite
View from Hotel Room

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Peter F
Kollund, Sonderjylland, Denmark

"Centralt ophold i København."

Reviewed april 14, 2016    Trip type:  Solorejse

Skulle til åbning af Tivoli, har boet på Jeres hotel mange gange. Det ligger super godt, det er altid super rengjort og personalet i både reception, i restauranter og bar er meget opmærksomme, morgenmaden er helt perfekt og selv rengøringspersonalet er meget venlige og smilende.

Read more  

Stayed maj 2016

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Boline2015, Manager hos Radisson Blu Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse  april 18, 2016

Kære Peter, Tak for din feedback og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold. Det glæder os at læse at du nød dit ophold hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen Radisson Blu Royal Hotel, København

Merete Meyer M
Denmark

"God oplevelse til mange penge"

Reviewed april 07, 2016    Trip type:  Forretning

Jeg synes, det er et pænt og rent hotel, hvor der ikke er tvivl om, at servicen fra personalet er i top. Vi var i baren begge aftner, den første aften var pinacolada'en bedst, den anden aften havde den fået alt for meget vand/is...

Read more  

Stayed april 2016

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Boline2015, Manager hos Radisson Blu Royal Hotel, svarede på denne anmeldelse  april 11, 2016

Kære Merete, Tak for din feedback og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold. Det glæder os at læse at du nød dit ophold hos os. Vi sætter pris din information om jeres drinks i baren, da det giver os en mulighed for at forbedre os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen Radisson Blu Royal Hotel, København

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC