MENU

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Scandinavia Hotel, København og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1395 traveler reviews

Nr. 40 af 117 hoteller i København

thumbs_up 62% of travelers recommend

Excellent

255

Very Good

634

Average

359

Poor

104

Terrible

43
Forretning
518
Par
350
Solorejse
96
Familie
208

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(4)
  • Okay værelser men små revner i væggene hist og pist. Det var dejlig at man selv fik valget om man ville have nye håndklæder hverdag eller om man ville genbruge dem i flere dage. (ivanl685)
    Mon Nov 30 05:05:35 CST 2015
  • Sørg for et værelse med udsigt til Christianshavn (ErikMollerMadsen)
    Wed Nov 04 07:21:39 CST 2015
  • vælg med udsigt imod københavn og øresund (Ulrik P)
    Sat Mar 28 03:38:56 CDT 2015
  • Få et højt oppe, vi boede på 17. etage og udsigten var skøn! (fhs02)
    Wed Sep 05 02:34:53 CDT 2012
Traveler Photos
Vista desde las habitaciones superiores
Black hair in the shower on the day 2
Black hair in the shower

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Anny A
Aalborg, Denmark

"weekend"

Reviewed januar 20, 2016    Trip type:  Familie

Der er en dejlig stemning og god service. 15. min. gang til Rådhuspladsen. Tæt på metro og busser.Skøn beliggenhed ved voldene der indby- der til dejlige gåture. Gode Restauranter. Dejlige værelser/badeværelser.

Read more  

Stayed februar 2016

Værelser

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Boline2015, Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarede på denne anmeldelse  januar 21, 2016

Kære Anny A, Først og fremmest vil vi sige tusind tak for dine rosende ord. Det glæder os utrolig meget, at du var tilfreds med dit ophold her på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Det betyder meget for os, at du nød dit værelse. Derudover er det dejligt at læse, at du kunne lide beliggenheden af hotellet, samt personalets service. Tak for at have brugt tid på at fortælle om din oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen :-) Venlig hilsen, Christina, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

Henrik H
Denmark

"God Oplevelse"

Reviewed januar 11, 2016    Trip type:  Rejse med vennerne

Vi holdt nytårs aften på hotellet, hvilket var en rigtig god oplevelse. Meget service orienteret personale, der gjorde en forskel hele aftenen. Værelset var en smugle slidt, men rent og ellers godt indrettet. Fantastisk udsigt fra restauranten på 25 etage, og en meget flot servering. Maden var vil tilberedt og kvaliteten pænt over middel.

Read more  

Stayed februar 2016

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Boline2015, Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarede på denne anmeldelse  januar 13, 2016

Kære Henrik H, Tak for din feedback og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold. Det glæder os at læse, at i nød jeres ophold hos os, og at i havde en rigtig god nytårsaften med dejlig mad og god service fra vores serviceminded personale. Vi er så glade for, at i valgte at fejre nytår sammen med os. Vi beklager dog meget, at i følte værelset var en smule slidt, men glade for at i udover dette var tilfredse. Vi håber på at byde jer velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen, Christina, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC