Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Scandinavia Hotel, København og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1607 traveler reviews

Nr. 37 af 117 hoteller i København

thumbs_up 62% of travelers recommend

Excellent

304

Very Good

722

Average

400

Poor

131

Terrible

50
Forretning
632
Par
391
Solorejse
103
Familie
231

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Udsigt væk fra tank - altså mod søen (Tina R)
    Sun Jul 10 09:32:03 CDT 2016
  • Bestil med udsigt til søerne og Christianshavn - her er en fremragende udsigt (ErikMollerMadsen)
    Mon May 09 03:27:32 CDT 2016
  • Hvis du er +180 cm, check om de har et værelse med god bruse faciltet! (Lars-Henrik_Braun)
    Mon Mar 28 01:25:39 CDT 2016
  • Reserve a Business Class room. (Peter A)
    Sun Feb 28 22:56:46 CST 2016
  • Okay værelser men små revner i væggene hist og pist. Det var dejlig at man selv fik valget om man ville have nye håndklæder hverdag eller om man ville genbruge dem i flere dage. (ivanl685)
    Mon Nov 30 05:05:35 CST 2015
Traveler Photos
photo4.jpg
photo3.jpg
photo2.jpg

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Brita C
århus, Denmark

"lækkert morgenmad buffet"

Reviewed juli 01, 2016    Trip type:  Familie

Sunde valgmuligheder til buffet. god service og atmosfære. Værelserne var rene og komfortabelt. Desvære var ekstra sengene til børnene for hårde at sove i. Ikke noget udsigt, men tæt til transport og tivoli. trænings facilitet er tilgængelig og service var i toppen

Read more  

Stayed juli 2016

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Christina J, Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarede på denne anmeldelse  juli 06, 2016

Kære Brita C, Tak for din feedback og for at have taget dig tid til at fortælle om jeres ophold. Det glæder os at læse, at i nød jeres ophold hos os og at i var tilfredse med vores Super Breakfast Buffet. Ydermere at i var tilfredse med servicen, det er dejligt at høre. Vi beklager dog meget, at ekstra sengene til børnene var for hårde at sove i. Vi sætter stor pris på dine kommentarer og vil bruge dem til at forbedre os. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen Christina, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC