Vi er blevet kåret til "Leading Business Hotel in Denmark 2017" af World Travel Awards

Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

Anmeldelser

Se hvad andre rejsende synes om vores hotel. Eftersom Tripadvisor er en del af vores hjemmeside, er det nu nemmere for gæster fra hele verden at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side finder du anmeldelser af Radisson Blu Scandinavia Hotel, København og du kan se hvordan vores gæster vurderer os. Vi håber disse anmeldelser vil være nyttige for dig næste gang du planlægger at benytte vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 2460 traveler reviews

Nr. 51 af 118 hoteller i København

Fremragende

463

Meget godt

1069

Gennemsnitlig

609

Dårligt

214

Forfærdeligt

105
Forretning
947
Par
602
Solorejse
152
Familie
396

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Meld jer ind i clubcarlson inden booking (Romild)
    Mon Mar 26 19:49:36 CDT 2018
  • Udsigten fra junior suite på 23 etage er enestående. (KimL134)
    Sun Feb 04 22:11:09 CST 2018
  • Værelser på de øverste etager med byudsigt (Flemming J)
    Sun Nov 19 00:04:39 CST 2017
  • prøv at få et værelse højt oppe. (michaelcarlsendk)
    Mon Mar 20 07:54:52 CDT 2017
  • Der var god udsigt. (poul f)
    Mon Dec 19 08:11:08 CST 2016
Traveler Photos
Rooftop View at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Front Desk at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Lobby at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
The Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Meeting Rooms Area at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

787folmer
Viborg, Danmark

"Kort ophold i København"

Reviewed juli 21, 2018     Trip type:  Rejse med vennerne

En positiv oplevelse at bo på Radisson Blue. Hotellet har en god beliggenhed og med gode parkeringsforhold som gjorde det bekvem med hensyn til at komme ud til de seværdigheder vi havde besluttet at se i København.

Read more  

Stayed juli 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Renlighed

Pernille J, Service Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarede på denne anmeldelse  juli 22, 2018

Kære 787Folmer Mange tak for de fine ord. Det lyder til at i har nydt jeres korte ophold og det er vi rigtig glade for! Vi håber at i vil besøge os igen næste gang i er i København :) Med Venlig Hilsen Pernille Jensen

susannefp

"Rart, rent, børnevenligt"

Reviewed juli 13, 2018     Trip type:  Familie

Vi kan kun anbefale dette hotel. Vi var afsted med vores barnebarn og vi følte at der var stor åbenhed og imødekommenhed overfor barnet. Vi kommer gerne igen - især hvis parkeringsafgiften bliver sat ned.

Read more  

Stayed juli 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Pernille J, Service manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarede på denne anmeldelse  juli 17, 2018

Kære Susanne Hvor er det dejligt at læse at jer og jeres barnebarn er blevet taget godt imod og at i har nydt jeres ophold! Jeg vil sende din kommentar omkring parkeringen videre til vores management, så kan de have den i baghovedet når det kommer til fremtidige ændringer. Vi håber at kunne byde dig og din familie velkommen igen! Med Venlig Hilsen Pernille Jensen

Vicky S

"En overnatning inkl. Morgenmad"

Reviewed juni 18, 2018     Trip type:  Par

Supervenligt personale ved check-in. Vi fik et godt værelse med skyline udsigt over byen. Virkelig smukt og betagende. Beliggenheden var superb og minimum støj fra gaden. Dejlig seng og pænt badeværelse med badekar. Tøfler i skabet, hvis dette behøves. Fjernsynet havde dog intet signal, så det kunne ikke benyttes. Vi gjorde opmærksom på det i receptionen som sagde, de ville sende en op og kigge på det, men ingen forbedring. Stadig intet signal. Virkelig god morgenbuffet med rart og effektivt staff, der hurtigt ryddede af bordene, tjekkede kaffekander, god hygiejne etc. En Hotel oplevelse af de bedre. Dog er minibarpriserne virkelig hampre, men det er nok bare sådan. En dåsecola, 40 kr og en øl, 50 kr. Gosh! Men en god oplevelse alt i alt.

Read more  

Stayed juni 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Service Manager R, Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarede på denne anmeldelse  juni 22, 2018

Kære Vicky S, Tak for din feedback og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold. Det glæder os at læse at du havde generelt havde et behageligt ophold. Din anmeldelse giver os mulighed for at rette eventuelle fejl og mangler og derfor sætter vi stor pris på dine kommentarer. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til vores hotel igen i fremtiden. Venlig hilsen, Panthdeep Singh, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC