Grand Travel prisvinder for den bedste internationale hotelkæde 2017

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Anmeldelser

Læs hvad andre rejsende synes om vores hotel. Ved at lade Tripadvisor indgå i vores side er det nu nemmere for vores gæster i hele verden både at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side kan du læse anmeldelser af Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm og se, hvordan vores gæster bedømmer os. Vi håber, du finder anmeldelserne brugbare i planlægningen af dit næste ophold hos os. Uanset om du planlægger en forretnings- eller ferierejse, glæder vi os til at byde dig velkommen!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Rating

Baseret på 5824 anmeldelser fra rejsende

Nr. 17 af 158 hoteller i Stockholm

  • Certificate of Excellence 2019 Certificate of Excellence 2019

Fremragende

3381

Meget godt

1997

Gennemsnitlig

327

Dårligt

72

Forfærdeligt

47
Forretning Forretning
1439
Par Par
2482
Solorejse Solorejse
255
Familie Familie
848

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Få værelse med udsigt højt oppe - korster typisk ekstra(MortenM)
    4.0 Sat Jan 06 10:05:50 CST 2018
  • Der er ikke mange værelser med superudsigt. Men fra 12. etage er det fantastisk (vi boede på 14.)(bjoernroede)
    5.0 Mon Jul 31 22:23:00 CDT 2017
  • vi boede på 14. etage petfekt udsigt(jettejuhlchristensen)
    4.0 Thu Feb 02 21:59:52 CST 2017
  • bestil udsigt over Gamla Stan(841kristianr)
    4.0 Thu Dec 01 05:36:28 CST 2016
  • vælg udsigt mod vandet evt fra 7 etage op op(nielseno)
    4.0 Wed Sep 07 04:07:48 CDT 2016
Traveler Photos
The Radisson Blu Waterfront Hotel
Street at the Radisson Blu Waterfront Hotel
The Superior Double Room at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:
Ninna S

Ninna S

"Mangler fokus på miljø - rent og pænt"

rating Reviewed december 12, 2018  Trip type: Forretning

Hotellet var rent og pænt. Jeg savnede veganske muligheder ved morgenmaden og at personalet var servicemindet og havde viden om maden og gav sig tid til at hjælpe. Ligeledes følte jeg mig ikke tryg ved at åbne vinduet om natten og savnede frisk luft. Baren var hyggelig.

Læs mere  

Stayed december 2018

Værelser  Værelser

Værdi  Værdi

Søvnkvalitet  Søvnkvalitet

Renlighed  Renlighed

StockholmWaterfront, Informationsansvarig hos Radisson Blu Waterfront Hotel, svarede på denne anmeldelse  december 13, 2018

Hej Ninna, Stort tack för att du valde att bo hos oss och för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback. Det är verkligen tråkigt att höra att du inte upplevde att frukosten levde upp till dina förväntningar. Vi jobbar väldigt hårt med att våra gäster ska ha en trevlig vistelse med oss och givetvis har frukosten en stor vikt i helhets intrycket. Vi tackar för dina synpunkter på vår service i restaurangen, jag ska ta vidare dina synpunkter på veganska alternativ på frukosten. Vi hoppas att vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka till oss

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC