Grand Travel prisvinder for den bedste internationale hotelkæde 2017

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Anmeldelser

Læs hvad andre rejsende synes om vores hotel. Ved at lade Tripadvisor indgå i vores side er det nu nemmere for vores gæster i hele verden både at anmelde og planlægge deres rejse. På denne side kan du læse anmeldelser af Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm og se, hvordan vores gæster bedømmer os. Vi håber, du finder anmeldelserne brugbare i planlægningen af dit næste ophold hos os. Uanset om du planlægger en forretnings- eller ferierejse, glæder vi os til at byde dig velkommen!

TripAdvisor-vurdering fra rejsende:

Based on 5382 traveler reviews

Nr. 13 af 155 hoteller i Stockholm

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Fremragende

3128

Meget godt

1853

Gennemsnitlig

300

Dårligt

61

Forfærdeligt

40
Forretning
1327
Par
2293
Solorejse
232
Familie
778

Sted

Søvnkvalitet

Værelser

Service

Værdi

Renlighed

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Få værelse med udsigt højt oppe - korster typisk ekstra (MortenM)
    Sat Jan 06 10:05:50 CST 2018
  • Der er ikke mange værelser med superudsigt. Men fra 12. etage er det fantastisk (vi boede på 14.) (bjoernroede)
    Mon Jul 31 22:23:00 CDT 2017
  • vi boede på 14. etage petfekt udsigt (jettejuhlchristensen)
    Thu Feb 02 21:59:52 CST 2017
  • bestil udsigt over Gamla Stan (Kristian R)
    Thu Dec 01 05:36:28 CST 2016
  • vælg udsigt mod vandet evt fra 7 etage op op (nielseno)
    Wed Sep 07 04:07:48 CDT 2016
Traveler Photos
The Radisson Blu Waterfront Hotel
Street at the Radisson Blu Waterfront Hotel
The Superior Double Room at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel

Seneste anmeldelser:

Sprog:
Sorter efter:

Pjeppe
København, Danmark

"Skønt værelse og morgenmad - super betjening"

Reviewed oktober 21, 2018     Trip type:  Par

Vi blev vel modtaget i receptionen og følte os meget velkomne. Nem adgang fra Arlanda Express. Skønt værelse - vi blev opgraderet til suite. Morgenmad med alt hvad hjertet kan begære. Whats not to like.

Read more  

Stayed oktober 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

Gitte B
København

"Værdifuldt besøg i Stockholm."

Reviewed oktober 20, 2018     Trip type:  Solorejse

Igennem de seneste år har jeg besøgt jeres hotel fire gange, og allebesøg har været gode, eller måske snarere bedre og bedre.Årsagen til mine besøg skyldes, at jeres Hovedstad er smuk og den ligger i meget smukke omgivelser.Kungliga Operan, SRs koncertsal “Berwaldhallen” og Kungliga Filharmonien er med tilat forhøje nydelsen.Jeg reklamerer meget for et besøg i jeres hovedstad i Danmark.Alt for få danskere har besøgt jer.Hver gang jeg besøger jeres by opdager jeg nye ting. F. eks. har I nu fåetTunnelbanesystemet stærkt udvidet. Man nu køre til Uppsala med Tunnelbanen, dog modKøb af tillægsbillet.Fantastiske oplevelser ligger og venter på mig i jeres dejlige hovedstad.

Read more  

Stayed oktober 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

BaldurL4

"Opholdet i Stockholm"

Reviewed juni 25, 2018     Trip type:  Par

Fantastisk ophold i broderlandet. Ingen tvivl om at vi igen vil tage på ophold i Stockholm. Ligeledes opholdets tidspunkt med midsommer i mente. Absolut ingen tvivl om at vi vil anbefale til både venner og familie....!

Read more  

Stayed juni 2018

Værelser

Værdi

Søvnkvalitet

Sted

Renlighed

Service

StockholmWaterfront, Assistant Rooms Division Manager hos Radisson Blu Waterfront Hotel, svarede på denne anmeldelse  juni 26, 2018

Hej Baldur L, Tack så mycket för att du valde att bo hos oss och tack för att du tog dig tiden att skriva detta fina omdöme! Tveka inte att kontakta mig personligen (tobias.wennergren@radissonblu.com) om jag kan hjälpa till med bokningar eller något annat inför kommande Stockholmsvistelser! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Receptionen

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC