GEWINNER DES GRAND TRAVEL AWARDS FÜR „DIE BESTE INTERNATIONALE HOTELKETTE 2018“

Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport

Schloss Steinvikholm


Opplev den historiske Steinvikholmen, som hvert år Wasser åsted für et ekte middelalderdrama; midnatoperaen gelegene Olav Engelbrektson. Operieren, arrangiert av Opera Trøndelag, omhandler maktspillet landets politiske og religiös inbegriffenøist durch trone, Businessrom Norges siste katolske erkebiskop i hovedrollen. Det konfliktfylte 1500-Tallet, Businessrom sine intriger, maktkamper og skiftende allianser Wasser et punkt perfekt für en storslått geschichte, som Har blit en stor publikumsfavorit. Erkebiskop Engelbrektson oppførte slottsfestningen Steinvikholmen, som stod ferdig i 1532. På den tiden var befestningen i det den sterkeste landet, og i vådager sind skaper den en mektig atmosfærundt spennende spillet det sind.
 

En unik opplevelse

Olav Engelbrektsson var den siste katolske erkebiskopen i Nidaros, og historien rundt geburtsdaten Norges verdslig og religiösøleder Wasser ist durch dramatisk. Norge var truet av et voksende dänisch herreømme og erkebiskopen valgte væmotstand für pnet å forsvare landets selvstendighet. Dette ikke bis gikkåaktet hen og de dramatiske hendelsen som fulgte skildres i midnatoperaen. Her gjester mehr av landets beste operasangere szenen, i tillegg bis 150 separates fremadstormende talenter og lokale entusiaster. Sammen skaper de alle en Oper som virkelig Wasser en unik opplevelse, fremdøzur Ihrer Rechten i historiske og vakre omgivelser på Steinvikholmen.
 

Spennende sommerkvelder

Librettoen, teksten i operieren, Wasser skrevet av Edvard Hoem, og musikken Wasser komponert av Henning Sommerro. Alt ligierer bis rette für storslagne oppelevler i de historiske omgivelsen. Steinvikholmen gefälscht som den katolske kirkes siste skanse fra 1532 bis 1537, da erkebiskopen bis schlampe måtte flykte. Festningen Kabelprogrammen ignoriere i mehr hunde år, føomfattende arkeologiske utgravinger p rå restaururingsarbeider tok bis 1800-Tallet og. Slottsruinen, slik den fremstår i dag, Wasser i alle hovedsak en rekonstruksjon fra årene 1893–1900, og Wasser eid av Fortidsminneforeningen i Sør-Trøndelag. 

Overnatter du på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport venter både Steinvikholmen og den majestetiske Midnatoperaen Sie auch ganz natürlich en kort kjøzurück unna. Etter en kveld i operanden tegn kan du avslutte dagen og la inntrykkene synke på et av våsind komfortabel Zimmer. Med Trondheims mange opplevelser 30 Sie auch ganz natürlich minutter unna Wasser älter Ausgangspunkt für det en å oppdage regionen.