Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Storøya Badestrand


Kort vei unna Radisson Blu Park Hotel, Oslo ved Oslofjorden, finner du Storøyodden. Ytterst ligger den nydelige Storøya Badestrand, perfekt for late dager i sola. Her kan du rusle hånd i hånd med kjæresten, spise is, grille dagens middag og kose deg med bedagelig strandliv.

Stranda ble offisielt åpnet for gjester i 2007, og har blitt beskrevet som en av Norges flotteste strender. På den myke sanden kan små barn boltre seg i vannkanten, i trygg forvissing om at vannet de leker i er rent. Stranden har nemlig EUs strengeste sertifisering for rent vann og rene omgivelser; blått flagg.

Storøyodden naturreservat
Storøyodden ligger der rullebanene til tidligere Fornebu flyplass sluttet. Det store naturområdet har blitt renset og preparert for 30 millioner kroner. I dag byr det på et variert friluftsliv for enhver smak. Et stykke inne på gressplenen finner du en rest av landingsstripa fra Fornebu flyplass. Dette er det eneste sporet av at det noen gang har eksistert en travel flyplass her. Istedet kan du nyte flotte sandstrender, volleyballbaner, bordtennis, utegriller, dusj, samt en egen kiosk med utekafé. Kaféen her har forøvrig tatt sikte på å selge sunne varer.

Storøyodden har intet mindre enn 50 mål med gressletter for solbading og lek. Like utenfor sandstranda finner du i tillegg en liten koselig holme. Strandferien kan enkelt kombineres med severdigheter. Rett ved strandlinjen ligger eksempelvis et eget fugle- og naturreservat med vakre naturstier.

Familievennlig hotellrom i Oslo
Har du lyst til å kombinere kjente severdigheter som Aker Brygge eller Karl Johans gate, med en real badeferie, er et rom på Fornebu hos Radisson Blu Park Hotel, Oslo tingen. Her befinner du deg bare 10 minutters kjøring fra sentrum, i tillegg til kort gangavstand unna Telenor Arena samt hovedkontorene på Lysaker og Fornebu.

Med treningsrom, tennisbane og lekerom for barna er du sikret det beste utgangspunkt for et behagelig besøk i regionen. Hotellets beliggenhet med nærhet til hovedstadens mange attraksjoner, samt friluftsområder, er perfekt for en familieferie såvel som forretningsbesøk.