MENY

Radisson Blu Hotel, Bodø

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotel, Bodø og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 262 traveler reviews

Nr. 4 av 10 hoteller i Bodø

thumbs_up 59% of travelers recommend

Excellent

34

Very Good

128

Average

75

Poor

19

Terrible

6
Forretninger
97
Par
70
Reise alene
34
Familie
31

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(4)
  • Høyt opp gir god utsikt (Endre S)
    Wed Jul 15 02:57:25 CDT 2015
  • Be gjerne om rom høyt oppe hvis du vil ha litt utsikt. (Tutta_12)
    Mon Jun 17 03:32:48 CDT 2013
  • Business rommene har avis og morgenkåpe (Eliassen)
    Sat May 11 01:09:59 CDT 2013
  • Snakk med resepsjonistene og forklar dine behov og jeg er sikker på at de sørger for at de imøteses utmerket! (Myrsnipa)
    Sun Aug 26 04:00:36 CDT 2012
Traveler Photos
View to the south from room at 11th floor. Børvasstindene (mountains)
photo5.jpg
photo4.jpg
photo3.jpg
photo2.jpg

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

bjorna266
Harstad, Norge

"Seminar"

Reviewed januar 31, 2016    Trip type:  Forretninger

Flott hotell midt i sentrum, flott utsikt mot havnen. Spesiell flott utsikt fra topp bar. med utsikt over hele byen. God mat, Spesiell frokostanretning som gir en egen sjarm. God restaurant. Hyggelig betjening.

Read more  

Stayed februar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Fred_Anton_Ravneberg, General Manager på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsen  februar 01, 2016

Hei Bjørnar Takk for hyggelig tilbakemelding. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning. Vennlig hilsen Fred Anton F Ravneberg General manager

Idar N
Narvik

"Adjunkt"

Reviewed januar 21, 2016    Trip type:  Forretninger

Veldig bra, stort sett. God service, hyggelig personale, god mat, hyggelig kursavdeling. bla, gla, fra da må over under til siden i stad da vi går på hællanbbfv kn nf lf n n n n nnnxIEENN ÆP N ÆQP M N ÆQO Q NÆQ NQN Q NPQN NQ N NQP N O N NQ NQO NPQ ON

Read more  

Stayed februar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Fred_Anton_Ravneberg, General Manager på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsen  januar 27, 2016

Hei Idar Takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Vennlig hilsen Fred Anton F Ravneberg General manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC