Radisson Blu Hotel, Bodø

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotel, Bodø og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 474 anmeldelser fra reisende

Nr. 4 av 10 hoteller i Bodø

Ypperlig

119

Svært bra

218

Gjennomsnitt

96

Dårlig

31

Forferdelig

10
Forretninger
175
Par
124
Reise alene
53
Familie
68

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Be om rom med utsikt mot havet (palle1982)
    Sun Mar 18 10:52:41 CDT 2018
  • Be om et rom med utsikt over havnen vendt bort fra flyplassen. (Jonasali)
    Wed Oct 11 09:22:56 CDT 2017
  • Ta en tur i skybaren og nyt utsikten (Vebjørn H)
    Sun Oct 08 13:14:52 CDT 2017
  • Be om utsikt til havet og Småbåthavnen.Gjerne hjørnerom. (Eva B)
    Tue Jul 11 01:36:17 CDT 2017
  • Fra noen av rommene er det god utsikt, kort avstand til butikker og spasertur på havna. (brtogkrt)
    Sun Mar 26 00:20:30 CDT 2017
Traveler Photos
Hotel
Lounge
guest room
Superior room
Business room

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

G4023YXkimk
Columbus, Georgia

"Flott opplevelse"

Reviewed april 16, 2018     Trip type:  Par

Bodde en helg på Radisson Blu Bodø. Dette hotellet vil jeg anbefale på det sterkeste. Svært hyggelig personale som gjorde sitt ytterste for at oppholdet mitt skulle bli bra. I tillegg vil jeg fremheve resturanten og baren (topp13). Begge disse fremstod i særklasse. Alt i alt en helt utrolig positiv opplevelse av å bo på dette hotellet

Read more  

Stayed mai 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Marius M, Front Office på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsen  april 18, 2018

Hei G4023YXkimk. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så flott tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Veldig glad for å høre at du hadde et så fint opphold hos oss, og at både restauranten og skybaren falt i smak. Også veldig glad for at du satte pris på vårt personale, det er alltid hyggelig å høre:) Hjertelig velkommen tilbake til oss! mvh Marius Front Office

dag294

"Svært hyggelig, varm følelse. Som å komme hjem"

Reviewed mars 24, 2018     Trip type:  Forretninger

Hotellet er meget godt vedlikeholdt, svært hyggelig resepsjon. God frokost og sentral beliggenhet personalet er imøtekommende og gjør en utmerket jobb. Kunne ønske meg bedre «skje» til gryn. Treskjeen er nærmest ubrukelig. Eller meget bra.

Read more  

Stayed april 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Marius M, Front Office på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsen  mars 26, 2018

Hei dag294. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Veldig glad for å høre at du satte pris på våre medarbeidere, samt at frokosten vår falt i smak. Skal såklart videreføre tipset ditt angående treskjeen til grynet til vår frokost-avdeling:) Hjertelig velkommen tilbake. mvh Marius Front Office

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC