Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 346 anmeldelser fra reisende

Nr. 10 av 18 hoteller i Kristiansand

Ypperlig

39

Svært bra

138

Gjennomsnitt

97

Dårlig

56

Forferdelig

16
Forretninger
129
Par
74
Reise alene
25
Familie
75

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ikke rom mot conteinerhavnen, mye støy (BjR1956)
    Sun Sep 11 09:08:53 CDT 2016
  • Få rom med utsikt mot sjøen.... (KennyPerry)
    Tue Aug 23 00:16:16 CDT 2016
  • Fortell hva du ønsker og de ordner det enten det er utsikt,ro eller annet... (Ole T)
    Sat Mar 19 04:53:49 CDT 2016
  • Be om å få et rom høyt oppe og med utsikt. (ChristianHellevang)
    Wed Feb 17 01:33:53 CST 2016
  • Be om rom i den blokken som ikke var rammet av brannen. (Frizern)
    Wed Sep 30 00:28:06 CDT 2015
Traveler Photos
Hotel seen from Odderøya Island
Fasade
In room
View
In-house fitness room

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

christinestrands
Kristiansand, Norway

"Sentralt og hyggelig familiehotell"

Reviewed januar 03, 2017    Trip type:  Familie

Sentralt, hyggelig og rent hotell, med god service. Store familierom hvor også de firbente er velkomne. Kort vei til alle fasiliteter i sentrum av Kristiansand, bystranden og Odderøya, hvor det er svært hyggelig å gå på tur. Mye for pengene

Read more  

Stayed januar 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

277geirh
Stavanger, Norway

"Fornøyd gjest"

Reviewed desember 05, 2016    Trip type:  Forretninger

Selv om interiøret kunne ha blitt oppgradert til litt mer moderne har jeg fint lite å klage på. Hyggelige ansatte og god service. Fikk litt lite søvn ettersom det var litt lydt, men kommer gjerne tilbake for det om :)

Read more  

Stayed januar 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

krshotelmanager, Daglig leder på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen  desember 24, 2016

Kjære gjest, Tusen takk for din tilbakemelding, jeg er glad for å lese at du hadde ett hyggelig opphold- Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til oss. Med vennlig hilsen Erik Riis Jacobsen General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC