MENY

Awarded the Grand Travel Award - best hotel chain in Norway and best international hotel chain

Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 261 traveler reviews

Nr. 10 av 17 hoteller i Kristiansand

thumbs_up 49% of travelers recommend

Excellent

26

Very Good

109

Average

72

Poor

42

Terrible

12
Forretninger
101
Par
52
Reise alene
22
Familie
45

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Be om rom i den blokken som ikke var rammet av brannen. (Frizern)
    Wed Sep 30 00:28:06 CDT 2015
  • Kan ikke anbefales. (Audun A)
    Sun Aug 09 07:26:42 CDT 2015
  • Higher is better! Nice seaviev avaliable! (Øystein Andre S)
    Thu Jul 30 05:16:28 CDT 2015
  • Be om høy opp mot sjøsiden. (Linda545)
    Tue Jul 28 04:21:50 CDT 2015
  • Spiser aldri mer på Restauranten! (John H)
    Wed Jul 22 21:44:02 CDT 2015
Traveler Photos
Hotel seen from Odderøya Island
Fasade
In room
Room (corner)
photo0.jpg

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Bjorn Victor T
Kristiansand, Norway

"Supert opphold"

Reviewed januar 11, 2016    Trip type:  Reise alene

Bodde på dette hotellet i slutten av desember, ankom midt på dagen og møtte på en hyggelig ansatt i resepsjonen som gav meg et fint hotellrom nesten helt på toppen. Eneste minuset ved rommet var at det låg vis a vis heisene så låg å hørte på duringa fra heisdørene og selve boksen som går opp og ned. Frokosten var outstanding og mye å velge mellom, eneste der var at jeg kunne helst sitt de hadde litt mere drikkevarer å velge mellom til frokost, ikke kun melk, eple/appelsin juice.

Read more  

Stayed januar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

krshotelmanager, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen  januar 13, 2016

Kjære Bjorn Victor T, Takk for din hyggelige tilbakemelding, dette var fantastisk lesing. Vårt frokostkonsept endres fra starten av februar, og jeg er sikker på at du vil sette pris på endringene. Jeg vil ikke avsløre for mye nå, men jeg håper du vil komme å oppleve den selv. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake. Med vennlig hilsen Frode Jansson General Manager

Mohammad M
Kristiansand, Norway

"Bra og rimelig hotel"

Reviewed november 29, 2015    Trip type:  Reise alene

Meget vennlig personalet, bra standard , og mat . Fint beliggenhet , midt i byen , bra parkeringsmulighet , god frokost , godt variert. I tillegg til god mat du fikk servert var det "live Music" som var ekstra hyggelig , jeg bestilte mat ganske sent , men fikk både mat og desser , med meget bra kvalitet .

Read more  

Stayed desember 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

krshotelmanager, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen  desember 01, 2015

Kjære Mohammad M, Tusen takk for din flotte tilbakemelding. Jeg håper vi snart får ønske deg velkommen tilbake til oss. Med vennlig hilsen Frode Jansson General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC