Vi gjør oppmerksom på at servicetilbudet på hotellet er for tiden er noe redusert på grunn av pågående renovering.

Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 378 anmeldelser fra reisende

Nr. 12 av 19 hoteller i Kristiansand

Ypperlig

41

Svært bra

143

Gjennomsnitt

106

Dårlig

64

Forferdelig

24
Forretninger
138
Par
84
Reise alene
27
Familie
84

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ikke rom mot conteinerhavnen, mye støy (Bjørn R)
    Sun Sep 11 09:08:53 CDT 2016
  • Få rom med utsikt mot sjøen.... (KennyPerry)
    Tue Aug 23 00:16:16 CDT 2016
  • Fortell hva du ønsker og de ordner det enten det er utsikt,ro eller annet... (Ole T)
    Sat Mar 19 04:53:49 CDT 2016
  • Be om å få et rom høyt oppe og med utsikt. (ChristianHellevang)
    Wed Feb 17 01:33:53 CST 2016
  • Be om rom i den blokken som ikke var rammet av brannen. (Frizern)
    Wed Sep 30 00:28:06 CDT 2015
Traveler Photos
Hotel seen from Odderøya Island
Fasade
In room
View
In-house fitness room

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

D6630VWdavidk

"Fantastisk utsikt og et flott soverommet"

Reviewed september 24, 2017     Trip type:  Forretninger

Uansett hotell var i gang med oppgradering og service var på toppen! Det var stille og rolig, meget fornøyd på kvalitet i soverommet og service. Frokost denne gang var normalt pga renovasjonsarbeid. Ellers, jeg anbefale!

Read more  

Stayed oktober 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

422janarnef

"Under oppussing, men servicen er topp og beliggenheten"

Reviewed september 04, 2017     Trip type:  Familie

Bra beliggenhet med nærhet til det meste og hyggelig service. Ulempen er perioden de er inni i nå med totaloppussing, skaper en del støy og man får som nødløsning kun en matpakke løsning som frokost, dvs som Ola pakken du får på bensin stasjonene som bærer preg av å ha ligget ei stund.

Read more  

Stayed oktober 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

846hilder
Arendal, Norge

"Skulle vært mye bedre til denne prisen"

Reviewed august 30, 2017     Trip type:  Par

Flott rom men aircondicition virket ikke. Veldig dyrt mens oppussing fortsatt pågår. Ikke gratis parkering. Hyggelig og hjelpsom betjening. Dårlig utvalg til frokosten. Gammelt og slitt med dør til badet man måtte sparke igjen for å få lukket den

Read more  

Stayed september 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC