Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 285 traveler reviews

Nr. 8 av 17 hoteller i Kristiansand

thumbs_up 49% of travelers recommend

Excellent

31

Very Good

119

Average

80

Poor

42

Terrible

13
Forretninger
114
Par
57
Reise alene
24
Familie
49

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Fortell hva du ønsker og de ordner det enten det er utsikt,ro eller annet... (Ole T)
    Sat Mar 19 04:53:49 CDT 2016
  • Be om å få et rom høyt oppe og med utsikt. (ChristianHellevang)
    Wed Feb 17 01:33:53 CST 2016
  • Be om rom i den blokken som ikke var rammet av brannen. (Frizern)
    Wed Sep 30 00:28:06 CDT 2015
  • Kan ikke anbefales. (Audun A)
    Sun Aug 09 07:26:42 CDT 2015
  • Higher is better! Nice seaviev avaliable! (Øystein Andre S)
    Thu Jul 30 05:16:28 CDT 2015
Traveler Photos
Hotel seen from Odderøya Island
Fasade
In room
View
In-house fitness room

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Henning V

"Slitt fordums prakt, overivrig parkeringsvakt og god frokost"

Reviewed mai 13, 2016    Trip type:  Familie

Hotellet trenger oppussing, men har en meget god beliggenhet og potensiale. Pesonellet var hyggelig og spesielt damene I frokostsalen. De andre taklet min klaging på bøtelegging som første velkomst Ganske bra, men kunne fulgt opp bedre mot europark eller tatt boten. Vanlig med 15 minutter for av/pålessing, det påsto europark at det ikke er noen avtale med. Dette irriterer nok til å velge andre steder faktisk.

Read more  

Stayed juni 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Gaute T
Kristiansand, Norway

"Midt i byen"

Reviewed april 28, 2016    Trip type:  Par

Grei parkering, parkerte innendørs i parkeringsanlegg som er nabobygg til hotellet, hotellet nærhet til alt i sentrum, bystranden, havna og gågaten. God frokost og utmerket service +++. Vi ble boende i 12. etasje og om NOE skulle trekke ned på helhetsinntrykket så måtte det være et noe svakt internett signal.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

krshotelmanager, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen  april 29, 2016

Kjære Gaute T, Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Tilbakemeldingen ang. internett tar jeg videre til teknisk avdeling så vi får orden på det snarest. Jeg håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen igjen. Med vennlig hilsen Frode Jansson General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC