GRAND TRAVEL AWARD VINNER: ÅRETS HOTELLKJEDE INTERNASJONALT 2018

Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 412 anmeldelser fra reisende

Nr. 26 av 102 hoteller i Oslo

  • Traveler's Choice Traveler's Choice

Ypperlig

164

Svært bra

173

Gjennomsnitt

53

Dårlig

12

Forferdelig

10
Forretninger
167
Par
93
Reise alene
24
Familie
75

Sovekvalitet

Sted

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Stille og rolig ikke noe støy fra E6 (servitr03)
    Mon Nov 06 22:57:11 CST 2017
  • Rent og koselig (Robert K)
    Tue Jul 04 06:42:24 CDT 2017
  • Be om rom på baksiden, vekk fra motorveien. (Freequent)
    Thu Apr 13 20:21:34 CDT 2017
  • Fin uts Vi bodde i 7 etasje, med flott utsikt over Oslo (Mona B)
    Wed Jun 15 11:50:56 CDT 2016
  • Bodde på et vanlig dobbeltrom med kingsize seng i 6 etasje. Meget bra rom. Minibar, kaffe og te. (Adnils)
    Tue Mar 17 03:51:30 CDT 2015
Traveler Photos
Hotel

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

RandiTveitSolheim

"Fint hotell nær Oslo sentrum"

Reviewed juni 07, 2018     Trip type:  Venners utflukter

Hotellet har lekkert interiør og det er rent og pent. Frokosten hadde er svært godt utvalg. Rommene var stille og sengene veldig gode å sove i. Parkeringshus i forbindelse med hotellet var litt trangt, men det var fullt mulig å parkere.

Read more  

Stayed juni 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Lars Kristian A, Leder  på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen  juni 07, 2018

Kjære Randi, Tusen takk for din anmeldelse av vårt hotell. Hyggelig å høre vi møtte dine forventninger når det kom til mat, interiør og rommene. Vi håper du vil bo hos oss igjen i fremtiden! Med vennlig hilsen, Lars Kristian Amundsen, General Manager at Radisson Blu Hotel, Oslo Alna.

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC