MENY

Radisson Blu Hotel, Oslo Alna

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotel, Oslo Alna og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 158 traveler reviews

Nr. 11 av 87 hoteller i Oslo

thumbs_up 85% of travelers recommend

Excellent

74

Very Good

61

Average

19

Poor

2

Terrible

2
Forretninger
73
Par
30
Reise alene
6
Familie
28

Sovekvalitet

Sted

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(1)
  • Bodde på et vanlig dobbeltrom med kingsize seng i 6 etasje. Meget bra rom. Minibar, kaffe og te. (Adnils)
    Tue Mar 17 03:51:30 CDT 2015
Traveler Photos
getlstd_property_photo
Divino!
Large windows
Large screen TV

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Trond W
Oslo, Norway

"God totalpakke"

Reviewed februar 06, 2016    Trip type:  Forretninger

Vi hadde en større samling i Oslo og dette hotellet leverte det vi trengte. Det er enkelt å komme dit fra Gardermoen med Flybussen. For de som kom fra Oslo S så var det enkelt å ta t-bane og gå noen minutter. Atmosfæren inne var god og var med å skape de rammene vi trengte både om dagen og for det sosiale om kvelden. Som konferansehotell anbefaler jeg dette hotellet!

Read more  

Stayed mars 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Christian S
Malvik, Norway

"Disney on Ice"

Reviewed januar 28, 2016    Trip type:  Familie

Min familie på fire reiste fredag ettermiddag fra Værnes med fly, ankom hotellet på kvelden, fikk sjekket inn greit. Kom på rommet som var stor og luftig gode sengewr osv. Jevnt over et fint hotell, og trivelig personell. Som sagt litt kjedelig frokost. Kommer hjerne igjen på besøk.

Read more  

Stayed februar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Christoffer S
Oslo, Norway

"Stilig design og hyggelig betjening"

Reviewed januar 18, 2016    Trip type:  Forretninger

Bodde på Alna i forbindelse med en konferanse. har bodd her 3 ganger tidligere og betjeningen er like hyggelig og serviceinnstilte hver gang. God lunchbuffe har de også. Rommene og hotellet er fint designet med en avslappende og fresh stil

Read more  

Stayed februar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

bjornhd
Hedmark, Norge

"Flott og praktisk hotell"

Reviewed november 20, 2015    Trip type:  Forretninger

Hotellet er rimelig nytt og er av den grunn flott og delikat. Det er enkelt å parkere med bil i hotellets parkeringshus. Personalet var både hyggelige og veldig imøtekommende! Jeg hadde et flott opphold!

Read more  

Stayed desember 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

OlavBrommeland, General Manager på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen  desember 15, 2015

Kjære Bjornhd, Tusen takk for din anmeldelse. Godt å lese at du likte hotellet og det vi har å tilby. Velkommen igjen! Med vennlig hilsen, Olav Brommeland, General Manager at Radisson Blu and Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre Oslo, Alna.

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC