MENY

Radisson Blu and Park Inn by Radisson named Best Hotel Chain at the Grand Travel Awards Norway 2014

Radisson Blu Hotell, Ålesund

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotell, Ålesund og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 331 traveler reviews

Nr. 7 av 12 hoteller i Ålesund

thumbs_up 76% of travelers recommend
  • Traveler's Choice Traveler's Choice

Excellent

78

Very Good

171

Average

63

Poor

17

Terrible

3
Forretninger
75
Par
129
Reise alene
17
Familie
52

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Beste rommene er naturligvis de som er vendt mot havn og sjø. (Gudmund Olver S)
    Tue Dec 08 04:16:46 CST 2015
  • God info om hva som skjer i Ålesund på hotellet (Arne N)
    Thu Sep 10 10:49:57 CDT 2015
  • Velg suite. Svært stort rom med egen kontorpult, egen sittegruppe med kaffemaskin, stor flatskjerm og deilig seng. (Johannes G)
    Thu Jul 02 01:53:15 CDT 2015
  • Rom med utsikt. (Venche H)
    Sun Nov 30 19:22:17 CST 2014
  • Rom med sjøutsikt. Fordel å unngå vestvendte rom pga anleggsarbeid på nabotomt. (Vidar_Undertun)
    Thu Feb 20 21:07:12 CST 2014
Traveler Photos
Habitación.
Standard room
The Towersuite
Radisson Blu hotel from the beautiful seaside
˜¨ sas 8T/Dhݬ

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Helge S

"Litt slitent, men vel verdt besøket"

Reviewed februar 01, 2016    Trip type:  Familie

Radisson Blu Ålesund fremstår som et litt slitent men veldrevet hotell. Rommene og fellesarealene roper på en oppussing, uten at det ser sjuskete eller urent ut. Det er mest det at fargevalgene er litt triste og teppene er slitt i korridorer og parketten kunne trengt en sliping og et strøk lakk. Bar/restaurant området innbyr heller ikke til en koselig kveld med noe godt i glasset. Men, betjeningen var av ypperste klasse, og gir besøket en ekstra dimensjon - og det teller jo også en del.

Read more  

Stayed februar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Britt S, General Manager på Radisson Blu Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsen  februar 03, 2016

Hei Helge, tusen takk for en flott tilbakemelding om vårt personale og om driften av hotellet. Vi er midt i en oppussingsperiode av hele hotellet, og vi ser frem til å fremstå i ny drakt snart. Vi håper at vi får lov til å ønske deg tilbake til hotellet ved neste anledning og at vi da kan tilby deg et rom som er topp moderne i farger og funksjonalitet. Velkommen tilbake til oss, Beste hilsen Britt & Team Blu Ålesund

Eivind H
Ålesund, Norway

"Driftsteknikker MarineHarvest group Norway"

Reviewed januar 14, 2016    Trip type:  Forretninger

Meget bra hotel, hyggelig og hjelpsam betjening. Smakfull og variert mat. Nokså sentralt sted med tilgang til mange andre fasiliteter i nærområdet. Flott utsikt. Ikkje sjenerende støy fra trafikk eller andre forstyrrende elementer. Anbefales.

Read more  

Stayed februar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC