GRAND TRAVEL AWARD WINNER FOR THE BEST INTERNATIONAL HOTEL CHAIN 2018
Aerial view of Ålesund

Radisson Blu Hotell, Ålesund

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotell, Ålesund og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 599 anmeldelser fra reisende

Nr. 5 av 12 hoteller i Ålesund

Ypperlig

156

Svært bra

274

Gjennomsnitt

124

Dårlig

37

Forferdelig

8
Forretninger
163
Par
228
Reise alene
28
Familie
84

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Velg Superior rom med sjøutsikt eller lignende. (532steind)
    Sat Jul 28 07:30:02 CDT 2018
  • Be om rom mot havet, det er noe bråk fra veien. (badegjest2014)
    Tue Sep 05 23:24:59 CDT 2017
  • Spør etter sjøutsikt (Arne H)
    Tue Jul 26 20:24:56 CDT 2016
  • If you want a good view choose a room towards the sea. (Oddvar L)
    Wed Jul 06 02:11:07 CDT 2016
  • Vil anbefale dette på det varmeste (Wenche Eide P)
    Wed Jun 08 14:28:55 CDT 2016
Traveler Photos

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

vedeler
Bergen, Norway

"Greit hotell med super service"

Reviewed august 08, 2018     Trip type:  Forretninger

Profesjonelt og hyggelig personal gjør dette til en god opplevelse. Hotellet har god beliggenhet og god kvalitet på rommene. Saver egen parkering for hotellet, litt styrere med offentlig parkering. Utmerket frokost, men savner den ferske appelsinjuicen som hotellet serverte tidligere.

Read more  

Stayed august 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

AinaBjerkvik, Daglig leder på Radisson Blu Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsen  august 09, 2018

Kjære Gjest, Tusen takk for flott anmeldelse, dette setter vi stor pris på alle sammen! Jeg skjønner godt at man savner en egen parkering og vi har for så vidt en parkeringsplass i umiddelbar nærhet, men den er ikke gratis for hotellgjester. Det er faktisk ingen hoteller som har dette tilbudet her i sentrum av Ålesund. Jeg noterer meg ditt ønske om fersk appelsinjuice, nå som det er høysesong, har vi ikke hatt mulighet for å tilby dette, men det er mulig det kommer tilbake nå til høsten. Takk igjen og hjertelig velkommen tilbake til oss! Med vennlig hilsen Aina Aalen Bjerkvik/Hotelldirektør

olbred

"Utmerket, med enkelte mindre forbehold"

Reviewed juli 29, 2018     Trip type:  Familie

Vi bodde her i 2 døgn. God standard på hele hotellet, fikk fin mottakelse, greit rom (Premium), gode senger, av og til litt støy fra Hurtigruta (som forventet) når båtene kom/gikk like på utsiden. Rent og ryddig. Badet hadde generelt altfor svak belysning og feil vinkling av det taklyset som var der. God frokost men litt trangt og underdimensjonert frokostrom når hotellet tydeligvis hadde mange gjester. Lite informasjon på hotellets nettside om begrensede parkeringsmuligheter. Vi benyttet Aksla Parkering snaut 10 minutters gange unna (da vi leste at dette var anbefalt til andre gjester), som var en grei løsning, men litt tungvint hvis man har mye bagasje. Flott beliggenhet i en særdeles vakker by! Vi skal tilbake til Ålesund senere, og benytter gjerne samme hotell, men baderomsbelysningen må utbedres (hvis det er like svakt på alle rom)!

Read more  

Stayed juli 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

AinaBjerkvik, Daglig leder på Radisson Blu Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsen  juli 30, 2018

Kjære gjest, Tusen takk for fin og informativ anmeldelse fra ditt opphold her hos oss i helgen, det setter vi stor pris på! Parkeringsforholdene er et gjentagende tema og noe vi må bli bedre på. Aksla Parkering er absolutt en god løsning, selv om det er 5 minutters gange unna. Men da står bilen i alle fall trygt innendørs. Når det gjelder baderoms belysningen er jeg absolutt enig, den er for svak. Vi vurderer å installere "Magni fying Mirrors" med lys på alle oppgraderte rom, da dette er et behov fra våre kvinnelige gjester. Takk igjen og hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Fortsatt god sommer! Med beste hilsener Aina Aalen Bjerkvik/Hotelldirektør

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC