Radisson Blu Hotell, Ålesund

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotell, Ålesund og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 357 traveler reviews

Nr. 6 av 12 hoteller i Ålesund

thumbs_up 76% of travelers recommend
  • Traveler's Choice Traveler's Choice

Excellent

83

Very Good

182

Average

71

Poor

18

Terrible

4
Forretninger
91
Par
134
Reise alene
18
Familie
52

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Beste rommene er naturligvis de som er vendt mot havn og sjø. (Gudmund Olver S)
    Tue Dec 08 04:16:46 CST 2015
  • God info om hva som skjer i Ålesund på hotellet (Arne N)
    Thu Sep 10 10:49:57 CDT 2015
  • Velg suite. Svært stort rom med egen kontorpult, egen sittegruppe med kaffemaskin, stor flatskjerm og deilig seng. (Johannes G)
    Thu Jul 02 01:53:15 CDT 2015
  • Rom med utsikt. (Venche H)
    Sun Nov 30 19:22:17 CST 2014
  • Rom med sjøutsikt. Fordel å unngå vestvendte rom pga anleggsarbeid på nabotomt. (Vidar_Undertun)
    Thu Feb 20 21:07:12 CST 2014
Traveler Photos
Standard room
The Towersuite
Radisson Blu hotel from the beautiful seaside
Boardmeeting
Conference Break Area

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Geir Berg O
Molde, Norge

"Slitt"

Reviewed mai 02, 2016    Trip type:  Par

Personalet, internett og frokosten var god. Spesielt likte vi brødene og juicene. Rommet og korridorene var slitt og bar preg av at det er en stund siden forrige oppussing. Jeg antar jeg får et like bra hotellopphold et annet sted i byen for ca samme pris.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jenny S
Ålesund, Norway

"Fint opphold"

Reviewed mars 06, 2016    Trip type:  Reise alene

Alt i alt var dette et bra opphold. Jeg måtte overnatte her pga forandringer i en reiseplan, og den gode sengen gjorde "livet" mye bedre etter 12 timer reise. Veldig god frokost med fin utsikt. Hyggelig personale også. Det eneste negative jeg har å si er at jeg så sølvkre (små insekter) på badet, men disse er svært vanlige desverre..

Read more  

Stayed mars 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Britt S, General Manager på Radisson Blu Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsen  mars 14, 2016

Hei Jenny, Takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding på ditt opphold, og jeg er glad du mener det var bra. Vi får mange gode kommentarer på de gode Jensen sengene våres, og så fint å høre at du hadde en god frokost hos oss med fin utsikt og hyggelig personale. Vår vedlikeholds avdeling tar fortløpende affere for å fjerne disse dersom vi får tilbakemelding at det er observert sølvkre, som desverre er veldig vanlig på baderom. De regnes som helt harmløse gjester i våre boliger, men jeg forstår de kan virke sjenerende når de opptrer på badet. Igjen tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake. Beste hilsen, Britt

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC