Radisson Blu Airport Hotell, Oslo Gardermoen

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Airport Hotell, Oslo Gardermoen og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1352 traveler reviews

Nr. 3 av 11 hoteller i Gardermoen

thumbs_up 66% of travelers recommend

Excellent

365

Very Good

555

Average

284

Poor

99

Terrible

49
Forretninger
534
Par
347
Reise alene
169
Familie
189

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Helst på siden vekk fra flyplassen, mindre støy (goggen2015)
    Tue Jan 05 06:13:26 CST 2016
  • Familerommene er fantastiske!!! (Ragnhild L)
    Thu Dec 24 12:23:14 CST 2015
  • Be om rom nærme resepsjonen. (ToAar)
    Fri Oct 30 13:07:15 CDT 2015
  • Hadde rom mot flyplassen, men ingen støy. (Helene K)
    Wed Sep 09 08:59:35 CDT 2015
  • Vi bodde i 4. og der var det helt rolig, også med tanke på flystøy (Nils Gjermund N)
    Fri Sep 04 11:09:03 CDT 2015
Traveler Photos
Front Desk at the Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
The Suite at the Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Toot's International Bar & Grill at the Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
The Business Class at the Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Street at the Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Sonja C

"Fantastisk hotell rett ved flyplassen."

Reviewed mai 03, 2016    Trip type:  Reise alene

God service, god mat, stort og renslig rom. Frokosten helt fantastisk. Frokosten er det beste med hele oppholdet. Det er mye å velge mellom, både kalde og varme retter. Nydelig ferskt brød og andre bakevarer. I tillegg fersk juice og egen kaffekane på hvert bord. Du kan velge noe godt fra buffeen eller så kan du velge fra menyen som står på bordet (uten ekstra kostnader), eller du kan velge fra begge deler. Rommene er romslige og renslig. Senga er helt fantastisk og god temperatur på rommet.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Ellen Karin S
Stokmarknes, Norway

"Alltid et godt utgangspunkt ..."

Reviewed april 30, 2016    Trip type:  Par

En god natts søvn, en god og smakfull frokost - så kun noen skritt over til avgangshallen - og derfra videre ut i den store verden ... Radisson Blu Gardermoen er det beste stedet å overnatte for oss, har vi funnet ut.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Hans F, General Manager på Radisson Blu Airport Hotel, svarte på denne anmeldelsen  mai 01, 2016

Hei Ellen Karin, tusen takk for at du har tatt deg tiden til å dele din opplevelse her på Tripadvisor. Vi er veldig glade for å lese at dere er fornøyde med fasilitetene her hos oss og benytter dere av hotellet på vei ut i den store verden. Vi håper å se dere igjen her snart - velkommen tilbake! Vennlig hilsen, Jörgen Ljunggren General Manager

Marianne A
Norway

"Kritikeren"

Reviewed april 28, 2016    Trip type:  Forretninger

Skal du bo i nærheten av Gardermoen er dette hotellet førstevalget. Veldig høy standard og god frokost. Noe høy pris for rom i ukedagene. Kjekk med så kort avstand til terminalen og flytoget. Hadde gleden av å spise lunsj under arrangement på hotellet. Også veldig bra. Frokost er variert og veldig bra utvalg. Gode senger!

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Hans F, General Manager på Radisson Blu Airport Hotel, svarte på denne anmeldelsen  mai 01, 2016

Hei Marianne, tusen takk for at du har tatt deg tiden til å dele din opplevelse her på Tripadvisor. Vi er veldig glade for å lese om alt det positive som du fremhever med oppholdet ditt på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss! Vennlig hilsen, Jörgen Ljunggren

Glenn-Arne J

"Radisson---at "Nordens Paris""

Reviewed april 22, 2016    Trip type:  Forretninger

Ett sentralt hotell, med to svært forskjellige fløyer. Ny fløy er moderne i forhold til rom standard. Den gamle fløy bærer preg av 60-70 talls størrelse på rommene. God og vennlig mottagelse i resepsjonen, og det gjelder også servicen i frokostsalen.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Hans F, General Manager på Radisson Blu Airport Hotel, svarte på denne anmeldelsen  april 27, 2016

Hei Glenn-Arne, tusen takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du hadde et fint opphold hos oss. Vi håper å se deg igjen her snart - velkommen tilbake! Vennlig hilsen, Jörgen Ljunggren General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC