VINNER AV GRAND TRAVEL AWARD FOR BESTE INTERNASJONALE HOTELLKJEDE 2017

Radisson Blu Hotell, Tromsø

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotell, Tromsø og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 1471 anmeldelser fra reisende

Nr. 14 av 18 hoteller i Tromsø

Ypperlig

382

Svært bra

662

Gjennomsnitt

325

Dårlig

66

Forferdelig

36
Forretninger
243
Par
632
Reise alene
137
Familie
213

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rom 1030 har flott utsikt, men vær oppmerksom på at det er 2 enkeltsenger på dette rommet. (Ingeborg56)
    Fri Jun 22 17:10:04 CDT 2018
  • Sentral beliggenhet - godt og velfungerende hotell (Knut R)
    Thu Apr 12 01:31:21 CDT 2018
  • Vi hadde bra rom i 3 etg rom 340,litt utsikt til brua,høyere opp,mere utsikt regner jeg med. (hildura)
    Thu Dec 21 20:31:32 CST 2017
  • Flott utsikt på sjøsiden, mot sundet, hurtigruten, Ishavskatedralen, og fjellheisen. (odd-arthur)
    Sat May 27 23:30:49 CDT 2017
  • Mot kaia til Hurtigruten. (Hans-Petter A)
    Tue Jan 10 02:11:57 CST 2017
Traveler Photos
Hotel facade, Yonas Pizzeria and Rorbua Pub
Lounge area in the lobby
Lounge area in the lobby
Business Class Room
Business Class Room

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

kenhanssen
Nesodden, Norge

"Meget godt fornøyd"

Reviewed juni 18, 2018     Trip type:  Par

Jeg er veldog fornøyd med dette hotellet, rommet, frokost og service var super bra. Dette er noe jeg vil anbefale til alle som skal sove i Tromsø. Beliggenheten er rett ved alt, vi var der på midnattsol løpet og skal være på samme hotell neste år også.

Read more  

Stayed juni 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Lise Hilmarsdat... B, Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen  juni 18, 2018

Kjære kenhanssen, takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding. Så fint å høre at dere hadde en fin helg i Tromsø! Velkommen tilbake! Hilsen Lise Benjaminsen Rooms Division Manager

Arne J

"Mitt foretrukne hotell"

Reviewed juni 13, 2018     Trip type:  Reise alene

God service, strålende rom, frokostutvalget har blitt bedre, saunaen fungerer som den skal. Foretrekker Radisson i Tromsø på mine reiser dit og man føles alltid velkommen dit. Marthe i resepsjonen må få all mulig skryt for sin serviceinnstilling

Read more  

Stayed juni 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Lise Hilmarsdat... B, Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen  juni 18, 2018

Kjære Arne J, takk for besøket og flott tilbakemelding! Vi blir så glad når våre gjester trives hos oss- velkommen tilbake! Skal hilse Marte fra deg! Hilsen Lise Benjaminsen Rooms Division Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC