VINNER AV GRAND TRAVEL AWARD FOR BESTE INTERNASJONALE HOTELLKJEDE 2017

Radisson Blu Hotell, Tromsø

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotell, Tromsø og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 1313 anmeldelser fra reisende

Nr. 8 av 18 hoteller i Tromsø

Ypperlig

338

Svært bra

594

Gjennomsnitt

294

Dårlig

57

Forferdelig

30
Forretninger
218
Par
572
Reise alene
123
Familie
174

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Flott utsikt på sjøsiden, mot sundet, hurtigruten, Ishavskatedralen, og fjellheisen. (odd-arthur)
    Sat May 27 23:30:49 CDT 2017
  • Mot kaia til Hurtigruten. (Hans-Petter A)
    Tue Jan 10 02:11:57 CST 2017
  • Ro i den nye fløyen har bedre utsikt. (gunnarovrebo)
    Sun Jul 17 03:08:55 CDT 2016
  • Få et rom i de øvre etasjer med utsikt over sundet. (12malu1965)
    Sun Jun 05 23:33:25 CDT 2016
  • Velg et rom med utsikt over havna! Spesielt om du er turist! (Christoffer C)
    Thu Apr 07 00:14:41 CDT 2016
Traveler Photos
Hotel facade, Yonas Pizzeria and Rorbua Pub
Lounge area in the lobby
Lounge area in the lobby
Business Class Room
Business Class Room

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

bentemariet

"Bedre renhold"

Reviewed oktober 03, 2017     Trip type:  Forretninger

Bedre renhold. Pusse vinduer. Bedre luft på rommet. Jeg ønsker frisk luft ikke bare en liten sprekk på vinduet og i tillegg at ovnen går for fullt på natten. Jeg er veldig avhengig av god nattesøvn da arbeidstiden min er veldig variabel.

Read more  

Stayed november 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Renslighet

Lise Hilmarsdat... B, Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen  oktober 04, 2017

Dear bentemariet, takk for at du bodde hos oss og tusen takk for din ærlige tilbakemelding. Hilsen Lise Benjaminsen Rooms Division Manager

384petters
Tromsø, Norge

"ovenatting tromsø"

Reviewed september 15, 2017     Trip type:  Forretninger

Jeg ankom Radisson i Tromsø på Onsdag kveld for en natt. Jeg har bodd på Radisoon hotell før og visste hva jeg kunne forvente. Radisson i Tromsø var slik jeg forventet og jeg kommer til å bruke kjeden igjen ved framtidig behov for hotell

Read more  

Stayed oktober 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Lise Hilmarsdat... B, Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen  september 17, 2017

Kjære 384petters, takk for at du bodde hos oss og tusen takk for din tilbakemelding. Velkommen tilbake! Hilsen Lise Benjaminsen Rooms Division Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC