Radisson Blu Royal Garden Hotell, Trondheim

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Royal Garden Hotell, Trondheim og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 604 traveler reviews

Nr. 7 av 25 hoteller i Trondheim

thumbs_up 58% of travelers recommend

Excellent

143

Very Good

251

Average

143

Poor

50

Terrible

17
Forretninger
227
Par
174
Reise alene
39
Familie
84

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Noen rom har flott utsikt utover elven, men også støy på rommet. Roligere rom vendt inn mot hotellet. (Frodes)
    Thu Mar 31 09:08:52 CDT 2016
  • Flott med utsikt over havnen (August50)
    Sun Mar 13 10:45:22 CDT 2016
  • Mot Nidelva (Bergen1963)
    Thu Dec 31 16:47:43 CST 2015
  • Fin annet hotell på grunn av totalt fravikelse av service forståelse (Harald_Maria)
    Tue Dec 15 01:36:10 CST 2015
  • Rom mot Nidelven. (Willy A)
    Mon Dec 07 23:13:42 CST 2015
Traveler Photos
Exterior
Fitness room
Business room
Business room
Exterior

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Rune B

"Hyggelig"

Reviewed april 30, 2016    Trip type:  Reise alene

Et svært hyggelig hotell beliggende på en meget fin plass. Rutinert og oppmerksom betjening som takler det meste. Rommene er fine og romslige med meget fine baderom. Jeg likte de gamle trehvite fargene bedre, synes dagens fancy farger og plastpynt ikke er like koselig. Akkurat det minner om et billig Thon hotell.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

jaroby
Mo i Rana, Norge

"From a star to a old diva"

Reviewed april 25, 2016    Trip type:  Venners utflukter

Royal Garden begynner å bli noe slitt. Frokostoppdekking var ekstremt trangt å lite gjennomtenkt. Stort pluss for servitører som var svært hyggelig. Var der i forbindelse med Nidaros Blues, og dette arrangemanget var svært vellykket. Noe overpriset parkering, 290 kr pr dag i garasjen. Luft på rom om natten gikk ikke å regulere ned tilstrekkelig. Var svært varmt.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Eva B, Director of Sales på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsen  mai 01, 2016

Kjære gjest. Takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding, dette setter vi stor pris på. Hotellet har gjennomgått en stor renovasjon de siste to årene og vi er nå i sluttfasen med skifting av heiser. Froksten vår har fått et nytt konsept hvor vi også tilbyr al-a-carte ved bordene uten ekstra kostnad. Parkeringen er det ikke hotellet som styrer, da dette gjøres av eksternt firma. Det var hyggelig å høre at du trivdes under Nidaros Blues som er et flott arrangement, og håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Eva Brevik City Dos

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC