GRAND TRAVEL AWARD VINNER: ÅRETS HOTELLKJEDE INTERNASJONALT 2018

Radisson Blu Royal Garden Hotell, Trondheim

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Royal Garden Hotell, Trondheim og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 1140 anmeldelser fra reisende

Nr. 7 av 24 hoteller i Trondheim

Ypperlig

303

Svært bra

486

Gjennomsnitt

235

Dårlig

81

Forferdelig

35
Forretninger
402
Par
342
Reise alene
68
Familie
176

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Høyest mulig opp (Rolv H)
    Tue Nov 20 10:37:15 CST 2018
  • Parkere på kommunal parkeringsplass. (KayL1062)
    Thu Nov 08 04:17:04 CST 2018
  • Ingen forslag (OBara)
    Tue Jun 19 06:53:54 CDT 2018
  • romslige rom (Seaside379106)
    Thu Nov 16 15:58:09 CST 2017
  • Ikke sikker (OBara)
    Thu Oct 19 07:24:19 CDT 2017
Traveler Photos
Exterior
Exterior
Business room
Reception
Gym

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

magrich2015
Senja, Norge

"Weekend"

Reviewed januar 28, 2019     Trip type:  Par

Fint hotell i nær tilgang til det byen har å by på. God frokost, og baren var flott den. Bodde i junior suite med bad på loftet. Noe kaldt på badgulvet. Fikk tilbud om badmatte og takket ja men den kom aldri.��

Read more  

Stayed januar 2019

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Signe K, Front Office Manager på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsen  januar 28, 2019

Kjære Jan Takk for din konstruktive tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du alt i alt hadde et storartet opphold her hos oss i Trondheim. Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen. Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

Wander53451397552
Moelv, Norge

"Et døgn i Trondheim"

Reviewed januar 19, 2019     Trip type:  Familie

Anbefales på det varmeste! Et fantastisk hotell med dedikerte ansatte. De hadde også en helt utrolig frokostbuffet! Kommer til å velge samme hotell neste gang vi skal til Trondheim:-) Det er bare å ta turen:-)

Read more  

Stayed januar 2019

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Signe K, Front Office Manager på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsen  januar 22, 2019

Kjære Jan Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at alt svarte til forventningene. Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen. Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC