Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotell Nydalen, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 487 traveler reviews

Nr. 45 av 89 hoteller i Oslo

thumbs_up 68% of travelers recommend

Excellent

106

Very Good

223

Average

110

Poor

30

Terrible

18
Forretninger
199
Par
113
Reise alene
34
Familie
81

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Business Class room. (Willy A)
    Wed Jan 28 06:10:32 CST 2015
  • Spør om gratis oppgradering. (Ole R)
    Mon Oct 13 21:39:56 CDT 2014
  • Be om et rom med utsikt til elven. (trekkfugl1)
    Fri Jul 25 04:54:04 CDT 2014
  • Må du så må du... (CoyH67)
    Sat May 10 12:27:19 CDT 2014
  • Velg rom mot syd, så har du utsikt ned mot byen og ikke i veggen på BI. (Runar J)
    Mon Aug 05 03:22:55 CDT 2013
Traveler Photos
Lobby at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
Street at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
The Standard Queen (Alternate Style) at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
The Standard Queen at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
Circo Bar at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Elise O
Oslo, Norway

"Fint hotell, bra service og god frokost"

Reviewed april 24, 2016    Trip type:  Familie

Fint hotell og veldig hyggelig personal. God størrelse på handikap-rom, men litt høy vask. Frokostområdet var veldig godt tilrettelagt for rullestol, med lav serveringsbenk. Kanskje litt lite utvalg av tv-kanaler. Noen restauranter i nærheten, samt t-banestopp like utenfor. Parkering i parkeringshus i hotellets kjeller. Et område i utvikling.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Kristine T, General Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  april 26, 2016

Kjære Elise, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding fra oppholdet ditt hos oss, det setter vi stor pris på! Når det gjelder din kommentar om tilbudet av TV-kanaler så har jeg videreformidlet dette til vår IT sjef. Håper å se deg snart igjen, velkommen tilbake! Med vennlig hilsen, Kristine Tonning General Manager

Renate Alice S
Nord-Trøndelag, Norway

"Perfekt beliggenhet ifht BI!"

Reviewed april 18, 2016    Trip type:  Forretninger

Hotellet ligger "midt i smørøyet" når en er tilreisende og skal på arrangement på Handelshøyskolen BI. Hotellet er praktisk(det gjorde seg med oppussingen i 2015), rom og service helt "midt på treet". Kjøpesenter, restauranter og t-bane like i nærheten.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Kristine T, General Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  april 26, 2016

Kjære Renate Alice S, Tusen takk for tilbakemeldingen fra oppholdet ditt hos oss! Hyggelig å høre at du var fornøyd med hotellet. Håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss igjen, velkommen tilbake! Med vennlig hilsen, Kristine Tonning General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC