MENY

HOTELLET HAR PUSSET OPP BAR, LOBBY, RESTAURANT OG MØTEROM HØSTEN 2015.

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotell Nydalen, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 461 traveler reviews

Nr. 49 av 87 hoteller i Oslo

thumbs_up 68% of travelers recommend

Excellent

103

Very Good

207

Average

107

Poor

26

Terrible

18
Forretninger
186
Par
109
Reise alene
33
Familie
76

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Business Class room. (Willy A)
    Wed Jan 28 06:10:32 CST 2015
  • Spør om gratis oppgradering. (Ole R)
    Mon Oct 13 21:39:56 CDT 2014
  • Be om et rom med utsikt til elven. (trekkfugl1)
    Fri Jul 25 04:54:04 CDT 2014
  • Må du så må du... (CoyH67)
    Sat May 10 12:27:19 CDT 2014
  • Velg rom mot syd, så har du utsikt ned mot byen og ikke i veggen på BI. (Runar J)
    Mon Aug 05 03:22:55 CDT 2013
Traveler Photos
Lobby at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
Street at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
The Standard Queen (Alternate Style) at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
The Standard Queen at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
Circo Bar at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Jone Sigvart Ei... M
Oslo, Norway

"Bra beliggenhet"

Reviewed februar 07, 2016    Trip type:  Venners utflukter

Dette hotellet ligger bra til like ved siden av Akerselva så hvis du ønsker det kan du ta deg en fin tur lags leva. Det er restauranter i umiddelbar nærhet og dagligvare butikk i bygget. Direkte adgang til t-bane. Baren er OK og frokosten veldig bra. Minuset her den svært høye p-avgiften.

Read more  

Stayed februar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Per Arne E
Harstad, Norway

"Pensjonist"

Reviewed februar 06, 2016    Trip type:  Par

Trivelig atmosfære. Alle nødvendige avdelinger samlet i resepsjonsområdet. Hyggelig betjening.Ligger i et rolig område,men gangavstand til kjøpesenter.Rimelige betingelser ifm. vårt Elvis-arrangement.

Read more  

Stayed februar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Espen S
alta, Norway

"middels frokost"

Reviewed januar 23, 2016    Trip type:  Forretninger

Helt grei frokost, men absolutt ingen ting ekstra. En god del ting de kan lage til deg til frokosten, men synes ingen av tingene jeg fikk servert var gode. Ikke varmekabler på bad men veldig rent og pent

Read more  

Stayed februar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Kristine T, General Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  januar 27, 2016

Kjære Espen, Tusen takk for at du delte dine erfaringer fra oppholdet ditt hos oss og for din ærlige tilbakemelding om vårt nye frokostkonsept. Vi er i en fase nå hvor vi tester ut det nye konseptet, og det er fortsatt litt finjusteringer som står igjen. Derfor er din tilbakemelding er veldig viktig for oss og jeg har allerede videreformidlet din kommentar internt. Hensikten med den nye frokosten er jo å kunne gi våre gjester en enda bedre start på dagen! Håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss igjen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Kristine Tonning General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC