Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotell Nydalen, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 668 anmeldelser fra reisende

Nr. 49 av 104 hoteller i Oslo

Ypperlig

144

Svært bra

301

Gjennomsnitt

157

Dårlig

43

Forferdelig

23
Forretninger
271
Par
163
Reise alene
42
Familie
107

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Bestill minst to uker før reisen og du kan spare mye penger, be om businessrom om du kan. (Ann-Kristin G)
    Mon Oct 08 14:08:03 CDT 2018
  • Prøv å få et rom mot Akerselva, ellers kan det hende du får et rom ut mot gaten (Anjana S)
    Wed May 02 03:27:15 CDT 2018
  • Få utsikt over elven (Martin L)
    Mon Jan 23 02:20:52 CST 2017
  • Be om utsikt mot elva. (Ann Kristin H)
    Fri Dec 16 09:37:13 CST 2016
  • Buisniss-rommene er svært romslige. (Myrsnipa)
    Fri Aug 26 09:37:42 CDT 2016
Traveler Photos
Lobby at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
Street at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
The Standard Queen (Alternate Style) at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
The Standard Queen at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
Circo Bar at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

aasemay
Skien, Norge

"Svært bra"

Reviewed oktober 08, 2018     Trip type:  Venners utflukter

Hotellet ligger rett ved Akerselva som er et fint tur område og kjekt å ta T-banen til og fra sentrum Alle jeg snakket med av ansatte var blide og hjelpsomme . . Jeg kommer tilbake når jeg skal ha et hotellrom i Oslo ������������

Read more  

Stayed oktober 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

heidi102018

"Flott hotell"

Reviewed september 16, 2018     Trip type:  Par

Flott beliggenhet med mange ulike spisemuligheter rett utenfor døra og både buss og t-bane stopper rett utenfor. Fin rusletur inn til byen derfra og lite støy om natta. Skulle gjerne hatt flere sunne alternativer til frokost og mulighet for å få d litt kjøligere på rommet om natten. Ellers helt topp.

Read more  

Stayed september 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Renslighet

Eriklundpettersen

"Varm atmosfære!"

Reviewed september 08, 2018     Trip type:  Forretninger

Hotellet bærer ikke preg av en kald og minimalistisk stil som mange moderne hoteller. Profesjonell og vennlig betjening. Levende lys og ild i peisen. Baren har et ok utvalg og som single malt fantast fant jeg flere gode. Her som på de fleste andre barer er kunnskapen om type glass helt fraværende. Svært lite som skal drikkes i bar egner seg i noe jeg ville karakterisere som et melkeglass!En personlig liten greie som jeg likte godt var den håndskrevne lappen på rommet om at jeg var ønsket velkommen med Telemarksvann og macroner. Fant flere ringer etter glass på nattbordet. Hvis jeg skulle velge hotell i området, ville det nok blitt dette.

Read more  

Stayed september 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC