Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Hotell Nydalen, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 657 anmeldelser fra reisende

Nr. 47 av 103 hoteller i Oslo

Ypperlig

139

Svært bra

298

Gjennomsnitt

154

Dårlig

43

Forferdelig

23
Forretninger
265
Par
161
Reise alene
42
Familie
107

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Prøv å få et rom mot Akerselva, ellers kan det hende du får et rom ut mot gaten (Anjana S)
    Wed May 02 03:27:15 CDT 2018
  • Få utsikt over elven (Martin L)
    Mon Jan 23 02:20:52 CST 2017
  • Be om utsikt mot elva. (Ann Kristin H)
    Fri Dec 16 09:37:13 CST 2016
  • Buisniss-rommene er svært romslige. (Myrsnipa)
    Fri Aug 26 09:37:42 CDT 2016
  • Business Class room. (Willy A)
    Wed Jan 28 06:10:32 CST 2015
Traveler Photos
Lobby at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
Street at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
The Standard Queen (Alternate Style) at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
The Standard Queen at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo
Circo Bar at the Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

ovboerr
Oslo, Norge

"Hyggelig opphold"

Reviewed august 05, 2018     Trip type:  Familie

+ Gode senger. Gratis trening på senter like ved hotellet. Innholdsrik frokost. Fint og moderne hotell. Hyggelig lobbybar. Det finnes restaurant, men den prøvde vi ikke. - For høy pris på ordinært rom under oppholdet. Badet var ikke helt ok pga en feil som ikke ble rettet opp i under oppholdet.

Read more  

Stayed juli 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jette N, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  august 07, 2018

Hei og takk for din tilbakemelding. Jeg beklager på det sterkeste at problemet på badet ikke ble rettet opp i! Dette skal jeg følge opp med resepsjonen og med teknisk avdeling. Det gleder oss at dere ellers hadde det hyggelig hos oss.

oaa689
Ørsta, Norge

"meget bra hotell"

Reviewed juli 31, 2018     Trip type:  Par

Sentralt beliggende med alle fasiliteter rund om i området. Flott strøk rundt hotellet med Akerselva, bademuligheter, friluftsområde, restauranter, kjøpesenter og lignende. Kort avstand til T-bane og kollektivtransport

Read more  

Stayed juli 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Ove G
Tromsø, Norge

"Hotell i Nydalen / Grefsen"

Reviewed juni 19, 2018     Trip type:  Forretninger

God lokasjon i forhold til avstand til T-Bane. Flott med direktetilgang til Torgsenteret og lokal butikk. Flott med treningsavtale med EVO. Litt vanskelig å regulere temperatur på rom, for høye puter og myk seng.

Read more  

Stayed juni 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Suzanne H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  juni 26, 2018

Hei ! Takk for din tilbakemelding. Så bra du hadde et fint opphold og at du likte avtalen med EVO. Det kommer nytt system for regulering av temperatur på rommet, da de som finnes på rommet nå er som du sier, noe vanskelige å få regulert varmen med. Jeg håper vi ser deg igjen ved en senere anledning. Vennlig hilsen, Suzanne Hansen, Front Office Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC