Hotellet stenger for sesongen søndag 29. april. Det er åpent under Trysilrypa i september, og åpner igjen til ny sesong i desember 2018.
Snowy mountain slopes of Trysil

Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Resort, Trysil og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen! 

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 610 anmeldelser fra reisende

Nr. 1 av 4 hoteller i Trysil

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Ypperlig

295

Svært bra

219

Gjennomsnitt

65

Dårlig

20

Forferdelig

11
Forretninger
23
Par
106
Reise alene
7
Familie
384

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(4)
  • Lengst inne i fløyene da det er lytt mellom dør og gang når folk går forbi. Det kan være barn som springer fra seg i gangene naturligvis. (Brevdue)
    Tue Jan 23 01:00:34 CST 2018
  • Best mot skianlegget. (Inge-Peter M)
    Tue Jun 02 08:39:22 CDT 2015
  • Leilighet mot skiliften eller over utvendig poolområde er best (Kjell G)
    Wed Mar 25 11:36:12 CDT 2015
  • Be om å få ligge mot skiheisene i fjellet. Morgensol, bruk afterski-området på ettermiddag. Men vær obs på støy fra tråkkemaskinene på flere sider av hotellet som starter kl. 0600 på morningen (dette må man vel rene med på et skianlegg). (Marylyn G)
    Wed Apr 23 07:24:27 CDT 2014
Traveler Photos
Standard Room
Winter Magic
Barken Restaurant
Kulpen SPA
Stabben Afterski

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

blomsterlinn
Fredrikstad, Norge

"Flott hotell"

Reviewed april 03, 2018     Trip type:  Familie

Påsken 2018 var helt fantastisk her,i strålende sol . Hotell/leilighet var veldig fin. Hotellet ligger flott på fjellet. Rent og pent. Koselig atmosfære.God frokost. Betjeningen var stort sett veldig bra og hyggelige. Men betjeningen i spa kunne vært hyggeligere. Litt masete i spa uten voksentidene, som kun er 1time om morgenen og en om kvelden.

Read more  

Stayed mars 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

kainagren
Oslo, Norge

"Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil - Et flott hotelkomleks"

Reviewed april 02, 2018     Trip type:  Venners utflukter

Et glimrende sted med perfekt beliggenhet og alle fasiliteter i trivelige omgivelser. Hotellet har allikevel litt å gå på når det gjelder generell service men totalopplevelsen gjør at jeg sannsynligvis kommer tilbake og kan trygt anbefale dette hotellet videre til andre.

Read more  

Stayed mars 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jan K
Sarpsborg, Norge

"Fantastisk hotell"

Reviewed mars 26, 2018     Trip type:  Forretninger

10/10 utrolig stilig og moderne hotell med god mat og drikke. Servicen var fantastisk og hotellrommet var veldig ryddig og pent. Veldig lett tilgjengelig parkering og komme seg ut på ski var ikke noe problem.

Read more  

Stayed mars 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jonas G, Manager på Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil, svarte på denne anmeldelsen  mars 29, 2018

Hej knudsen093, Tack för att du tagit dig tid att skriva om din vistelse hos oss. Jag blev glad av att läsa att du tycker servicen var fantastisk och jag hoppas att ni kommer tillbaka till Trysil snart igen. Med vänliga hälsningar, Jonas

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC