Hotellet er stengt i perioden: 21.12.17 - 02.01.18.

Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Park Hotel, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 472 anmeldelser fra reisende

Nr. 3 av 3 hoteller i Fornebu

Ypperlig

38

Svært bra

89

Gjennomsnitt

136

Dårlig

137

Forferdelig

72
Forretninger
275
Par
71
Reise alene
40
Familie
47

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Stay away from room 218.. (325post)
    Mon Apr 24 07:32:05 CDT 2017
  • Stay away!!! (Thore O)
    Thu Mar 23 22:59:56 CDT 2017
  • Stay away from this hotel. (norwayOlafsen)
    Mon Jan 23 03:10:15 CST 2017
  • Likte meg godt i rom 749. (Thomas D)
    Wed Jan 20 03:02:38 CST 2016
  • Velg ett rom mot hagen/sjøsiden (Runar J)
    Wed Sep 09 10:05:59 CDT 2015
Traveler Photos
Single room
Single room
Guest room
Guest room
Beach

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

Kristen_Hoerte
Kristiansand, Norge

"Belysning, strøm, frokostbuffet"

Reviewed oktober 16, 2017     Trip type:  Forretninger

Kommentert i selve spørre-undersøkelsen: Generelt var det for dårlig belysning på rommet. Strømuttak bør være lettere tilgjengelig fra skrivepulten. Frokostbuffeten må være mer intuitivt, strukturert og samlet.

Read more  

Stayed november 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Christopher B, Front Office Manager på Radisson Blu Park Hotel, svarte på denne anmeldelsen  oktober 17, 2017

Hei Kristen, Tusen takk for at du tar deg tiden til å gi oss din ærlige tilbakemelding. Vi tar alle våre tilbakemeldinger på alvor, og jeg skal videreføre dine kommentarer til teamet, og vi vil gjøre forbedringer der dette er mulig. Når det gjelder belysning på rom, så jobber vi nå med å få installert nye og bedre lys på rommene, slik at dette ikke skal være et problem. Vi forventer at dette er på plass en gang innen januar 2018. Jeg håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake igjen ved en senere anledning. Mvh, Christopher.

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC