Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Park Hotel, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 328 traveler reviews

Nr. 3 av 3 hoteller i Fornebu

thumbs_up 22% of travelers recommend

Excellent

19

Very Good

66

Average

94

Poor

103

Terrible

46
Forretninger
191
Par
40
Reise alene
36
Familie
31

Sovekvalitet

Sted

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Likte meg godt i rom 749. (Thomas D)
    Wed Jan 20 03:02:38 CST 2016
  • Velg ett rom mot hagen/sjøsiden (Runar J)
    Wed Sep 09 10:05:59 CDT 2015
  • Rom mot stranden. (Tr0nd)
    Sat Jul 25 01:06:09 CDT 2015
  • Få bekrefte at du ikke får rom i 6.eller7. etasje, for disse har ikke aircondition (Perfect687)
    Thu Jul 09 14:11:46 CDT 2015
  • Et av de nye rommene. (l0vetravellady)
    Tue Jan 13 21:06:39 CST 2015
Traveler Photos
Single room
Single room
Guest room
Guest room
Beach

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Tonje I
Harstad, Norway

"Ikke imøtekommende"

Reviewed mai 12, 2016    Trip type:  Par

Dårlig håndtering av streik, priser og plass. Dere kunne i det minste gitt rabatt på oppholdet. Vi ble møtt med samme pris som et 4 stjernes hotell, vi hadde i utgangspunktet bestillt rom med 2 kingsize bed, hotellet skulle ligge sentralt men ble flytt 10 km uttfør oslo. betalte 900 kr for en buffe som besto av laks, slat å potet... veldig dårlig

Read more  

Stayed juni 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Helene B

"Hotell som trenger oppussing"

Reviewed april 17, 2016    Trip type:  Forretninger

Gammelt slitt hotell. Rommene trenger oppussing!!! Det ligger i vakre omgivelser, nært sjøen. Fint område til spaserturer. Det som drar opp skåren på hotellet er den gode service i restauranten og i resepsjonen.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Lars Kristian A, General Manager på Radisson Blu Park Hotel, svarte på denne anmeldelsen  april 17, 2016

Hei Helene, Takk for din tilbakemelding og for dine fine ord om våre ansatte. Vi håper vi får mulighet til å ønske deg velkommen igjen, men da på et av våre oppussede rom. Med vennlig hilsen, Lars Kristian Amundsen General Manager

Ove T
Stavanger, Norway

"?"

Reviewed april 10, 2016    Trip type:  Reise alene

Hyggelig sted å være-ingen trafikk. Både til sjøs, i luften og på veiene. Litt lite å ta seg til om en ikke er lokalkjent. Alltid godt med informasjon selv om jeg fant alt jeg hadde behov for på nettet.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Lars Kristian A, General Manager på Radisson Blu Park Hotel, svarte på denne anmeldelsen  april 17, 2016

Hei Ove, Takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt opphold. Det gleder oss å lese at du nøt den avslappende atmosfæren på og rundt hotellet. Vi håper å kunne få ønske deg velkommen igjen. Med vennlig hilsen, Lars Kristian Amundsen General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC