Radisson Blu and Park Inn by Radisson kåret til Beste Internasjonale hotellkjede under Grand Travel Awards Norway 2015.

Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Park Hotel, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 322 traveler reviews

Nr. 3 av 3 hoteller i Fornebu

thumbs_up 22% of travelers recommend

Excellent

19

Very Good

66

Average

90

Poor

102

Terrible

45
Forretninger
190
Par
37
Reise alene
36
Familie
30

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Likte meg godt i rom 749. (Thomas D)
    Wed Jan 20 03:02:38 CST 2016
  • Velg ett rom mot hagen/sjøsiden (Runar J)
    Wed Sep 09 10:05:59 CDT 2015
  • Rom mot stranden. (Tr0nd)
    Sat Jul 25 01:06:09 CDT 2015
  • Få bekrefte at du ikke får rom i 6.eller7. etasje, for disse har ikke aircondition (Perfect687)
    Thu Jul 09 14:11:46 CDT 2015
  • Et av de nye rommene. (l0vetravellady)
    Tue Jan 13 21:06:39 CST 2015
Traveler Photos
Single room
Single room
Guest room
Guest room
Beach

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Helene B

"Hotell som trenger oppussing"

Reviewed april 17, 2016    Trip type:  Forretninger

Gammelt slitt hotell. Rommene trenger oppussing!!! Det ligger i vakre omgivelser, nært sjøen. Fint område til spaserturer. Det som drar opp skåren på hotellet er den gode service i restauranten og i resepsjonen.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Lars Kristian A, General Manager på Radisson Blu Park Hotel, svarte på denne anmeldelsen  april 17, 2016

Hei Helene, Takk for din tilbakemelding og for dine fine ord om våre ansatte. Vi håper vi får mulighet til å ønske deg velkommen igjen, men da på et av våre oppussede rom. Med vennlig hilsen, Lars Kristian Amundsen General Manager

Ove T
Stavanger, Norway

"?"

Reviewed april 10, 2016    Trip type:  Reise alene

Hyggelig sted å være-ingen trafikk. Både til sjøs, i luften og på veiene. Litt lite å ta seg til om en ikke er lokalkjent. Alltid godt med informasjon selv om jeg fant alt jeg hadde behov for på nettet.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Lars Kristian A, General Manager på Radisson Blu Park Hotel, svarte på denne anmeldelsen  april 17, 2016

Hei Ove, Takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt opphold. Det gleder oss å lese at du nøt den avslappende atmosfæren på og rundt hotellet. Vi håper å kunne få ønske deg velkommen igjen. Med vennlig hilsen, Lars Kristian Amundsen General Manager

kjellskaugkarisks

"Førstelektor"

Reviewed mars 19, 2016    Trip type:  Familie

Stille og rolig hotell. Sentralt og landlig beliggenhet, 10 min buss til sentrum. Nærmeste nabo til Telenor Arena. Hyggelig atmosfære. God service. Rent. Romslige rom i den oppussede delen. Frokosten er grei med bestilling av varm mat.

Read more  

Stayed april 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC