VINNER AV GRAND TRAVEL AWARD I 2017 FOR BESTE INTERNASJONALE HOTELLKJEDE

Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 3681 anmeldelser fra reisende

Nr. 36 av 102 hoteller i Oslo

Ypperlig

941

Svært bra

1600

Gjennomsnitt

812

Dårlig

238

Forferdelig

90
Forretninger
1333
Par
1071
Reise alene
250
Familie
531

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Bo höyt oppe , mange busser og taxier som kommer og går veldig ofte. Og be om et rom som er langt fra heissystemet for det går dögnet rundt (hbfolvik)
    Sat Mar 03 02:42:53 CST 2018
  • Spør om rom med utsikt mot sjøen. Jo høyere jo bedre! (wullumt)
    Sun Feb 25 23:50:01 CST 2018
  • Beste utsikt i de høyere etasjer (Reidar Jahn H)
    Sun Dec 24 08:49:20 CST 2017
  • Rommene i de øverste etasjene har en fabelaktig utsikt. (Norwegian425)
    Mon Dec 18 11:50:49 CST 2017
  • Send mail eller ring dem og fortell hva dere ønsker og de gjør det ytterste for å imøtekomme ønsket deres. (Bareme)
    Sat Nov 25 22:56:24 CST 2017
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
34 Restaurant & Skybar at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

TrondAS4460
Moi, Norge

"Glimrende ramme for oppholdet"

Reviewed april 16, 2018     Trip type:  Par

Fint hotell, hyggelig personale, hjelpsomme og imøtekommende. Perfekt for en nydelig konsert i Spektrum. Frokosten var variert fra sild til frukt, røykelaks til wienerbrød, kaffekanne bragt til bordet, kort sagt helt topp.

Read more  

Stayed mai 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

PlazaOslo, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  april 16, 2018

Kjære TrondAS4460, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at du hadde et hyggelig opphold og jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden! Med vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

Evy D

"Konferanse"

Reviewed mars 27, 2018     Trip type:  Forretninger

Konferanse, nydelig mat, sentral beliggenhet, for mye mennesker, kø på toaletter og ved matservering. Skitne kopper som stod ved vannkokeren. Rommet var grei størrelse. De ansatte var hyggelige, men selv om jeg som arbeidsgiver kontaktet dem på forhånd var det umulig å få faktura på 3 rom, synes det ikke er holdbart.

Read more  

Stayed april 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Silje G, Resepsjonssjef på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  mars 29, 2018

Kjære Evy, Takk for din tilbakemelding på Tripadvisor, vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Jeg beklager for at vi ikke klarte å levere topp service under deres konferanse, vi forsøker å alltid overgå gjestene sine forventninger, men dessverre så klarte vi ikke dette denne gang. Jeg håper vi får muligheten til å vise oss fra en bedre side ved neste anledning.. Med vennlig hilsen Silje Garmanslund

jimedv87

"Fantastisk opphold"

Reviewed mars 26, 2018     Trip type:  Par

Veldig bra hotell. Veldig renslig og fantastisk service. Lite sitteplasser i baren 34. Så ble fort fult. Badet på rommet var litt lite. Men ikke noe problem. Fikk utsatt utsjekkingen med 2 timer uten noe problem.

Read more  

Stayed april 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Silje G, Resepsjonssjef på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  mars 26, 2018

Kjære jimedv87, Tusen takk for din tilbakemelding. Vi er glad for å høre at dere var fornøyd med deres opphold hos oss. Vi ser fram mot å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning. Med vennlig hilsen Silje Garmanslund Front Office Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC