Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 3882 anmeldelser fra reisende

Nr. 37 av 104 hoteller i Oslo

Ypperlig

1008

Svært bra

1662

Gjennomsnitt

850

Dårlig

258

Forferdelig

104
Forretninger
1389
Par
1141
Reise alene
267
Familie
561

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Alle rom er nyrenoverte og flotte alle sammen. (Rune S)
    Sun Jul 22 05:43:33 CDT 2018
  • Rom på høyere etasjer med utsikt mot slottet og Holmenkollen (Stian R)
    Fri Jul 06 11:25:30 CDT 2018
  • Bo höyt oppe , mange busser og taxier som kommer og går veldig ofte. Og be om et rom som er langt fra heissystemet for det går dögnet rundt (hbfolvik)
    Sat Mar 03 02:42:53 CST 2018
  • Spør om rom med utsikt mot sjøen. Jo høyere jo bedre! (wullumt)
    Sun Feb 25 23:50:01 CST 2018
  • Beste utsikt i de høyere etasjer (Reidar Jahn H)
    Sun Dec 24 08:49:20 CST 2017
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

bodis
Bergen, Norge

"Pene rom, men fram med støvekluten"

Reviewed august 03, 2018     Trip type:  Familie

Hotellet har sentral beliggenhet og var avgjørende ved valg av hotell. Dårlig renhold trekker ned. Støvete under seng og på møbler, skitne glass i skap. Frokost ok, kunne hatt bedre utvalg. Savner laks, bacon, stekte egg, grønnsaker, myke oster, smoothie. Forvirrende oppsett i frokostsal.

Read more  

Stayed juli 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  august 07, 2018

Kära bodis, Tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback i samband med din vistelse. Jag beklagar på det starkaste att rengöring och frukost inte stod upp till förväntningarna. Detta är givetvis inte optimalt och jag ska ta detta vidare så att vi kan förbättra oss på de punkterna. Jag uppskattar din feedback och jag hoppas vi får glädjen att ha dig som vår gäst igen igen i framtiden, så att vi kan visa oss från en bättre sida. Med vänlig hälsning, Josefine Guest Communication Supervisor

adrielb305

"Veldig bra!"

Reviewed juli 27, 2018     Trip type:  Par

Generelt et veldig fint og bra hotell. Vi var å spiste på 34 skybar, maten var utrolig god men det var veldig lite utvalg på menyen og ganske dyrt i forhold til størrelsen på porsjonene. Vi kjørte bil og syns at parkeringen (360,- pr natt) var veldig dyr. Men utenom det har vi ikke noe å si på noe. Vi koste oss!

Read more  

Stayed juli 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Silje G, Front Office Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  juli 30, 2018

Kjære adrielb305, Tusen takk for tilbakemelding etter deres opphold. Jeg beklager at ikke restauranten var som forventet, men vi er glad for å høre at maten var god og at dere koste dere hos oss. Håper vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake ved en annen anledning. Med vennlig hilsen Silje Garmanslund Front Office Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC