Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 2954 traveler reviews

Nr. 34 av 90 hoteller i Oslo

thumbs_up 70% of travelers recommend

Excellent

724

Very Good

1297

Average

669

Poor

196

Terrible

68
Forretninger
1064
Par
861
Reise alene
207
Familie
421

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Sentralt hotell (Helge-Benedikte)
    Mon Nov 14 20:27:43 CST 2016
  • Velg et annet sted å avholde konferanse!! (Geir B)
    Thu Nov 03 06:16:44 CDT 2016
  • velg øverste etasje grunnet utsikten! Fantastisk! (jeajo)
    Sun Oct 09 23:27:35 CDT 2016
  • Høyere etasje, mindre støy fra bylivet og bedre utsikt (herrmotedirektor)
    Wed Sep 21 23:55:50 CDT 2016
  • Meget bra. (612theresel)
    Sun Jun 26 03:42:01 CDT 2016
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Ko-stens
Hamar, Norge

"Topp på alle måter"

Reviewed november 24, 2016    Trip type:  Forretninger

Bra størrelse på rom, bra bad, bra renslighet, bra service, bra mat. Ingenting å utsette på noe, annet enn litt heisproblemer. Vær obs på å ta nøkkelkort foran låsen også når du lukker døren. Mitt rom var ulåst hele dagen...

Read more  

Stayed desember 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

CatharinaNaess, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  november 27, 2016

Kjære Ko-stens, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på ditt opphold hos oss. Det er fint å høre at du var fornøyd med rom, service og mat. Angående døren, så er den bare åpen i 1-2 minutter etter at du har lukket den på grunn av Norske brannlover. Jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden! Vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

christianfloelog
bergen, Norway

"Starting to get old"

Reviewed november 23, 2016    Trip type:  Forretninger

Hotellet ligger meget sentralt til. Utsikten er meget bra når man får rom i høye etg. Men rommene begynner å bli slitt og oppleves gamle sammelignet med nyere hoteller i området. lunsj i restauranten er ikke bra, samlebåndsfølelsen er ikke god. Frokosten var spennende, men ikke noe over vanlig hotell standard i området. Så en oppdatering av rom er snart på tide

Read more  

Stayed desember 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

CatharinaNaess, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  november 24, 2016

Kjære christianfloelog, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding på ditt opphold her hos oss. Det er hyggelig å høre at du var fornøyd med utsikten og beliggenheten på hotellet. I nær fremtid skal vi faktisk oppgradere hotellet og hotellrommene. Dette gleder vi oss til og jeg tror rommene kommer til å bli veldig fine og moderne. Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest igjen og at du også blir fornøyd med det nye preget på hotellet. Vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

101idealh
Stavanger, Norway

"Supergod hotel med god beliggenhet, utsikt og alt innhold"

Reviewed november 20, 2016    Trip type:  Familie

Dette er andre gangen jeg oppholder meg på dette hotellet og det er alltid en fornøyelse. Både beliggenheten, hotellets fasiliteter, personalet og alt annet er bare fantastisk. Hvis muligheten byr seg vil jeg gjerne booke på samme hotell igjen, enten det er ferie- eller forretningsopphold.

Read more  

Stayed desember 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

CatharinaNaess, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  november 22, 2016

Kjære 101idealh, Tusen takk for superhyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på deg som vår gjest og vi gleder oss masse til å ha deg her igjen! Vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC