VINNER AV GRAND TRAVEL AWARD I 2017 FOR BESTE INTERNASJONALE HOTELLKJEDE

Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 3328 anmeldelser fra reisende

Nr. 33 av 102 hoteller i Oslo

Ypperlig

821

Svært bra

1459

Gjennomsnitt

752

Dårlig

215

Forferdelig

81
Forretninger
1200
Par
970
Reise alene
232
Familie
478

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Be om et rom høyt oppe (agthetraveler)
    Tue Aug 15 00:21:07 CDT 2017
  • høyt oppe for å få fin utsikt over Oslo by og havnen. (Stig N)
    Mon Aug 14 22:17:57 CDT 2017
  • God service (L2344PMrenatam)
    Thu Jun 29 12:08:05 CDT 2017
  • Book rom langt fra heisen pga støy (HansKristian2017)
    Sun Jun 25 21:47:31 CDT 2017
  • Så høyt som mulig for god utsikt! (Lena H)
    Mon Jun 12 02:26:20 CDT 2017
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

karlarneh

"Helt topp opphold."

Reviewed august 04, 2017     Trip type:  Par

Er kjempefornøyd med mottagelse og hjelp. Var ikke føner på rommet,men det var bare å ringe,så hadde jeg det. Hyggelig betjening. Har absolutt ingenting å utsette på noe. Vi er veldig fornøyde. Tusen takk for et flott opphold!

Read more  

Stayed august 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

CatharinaNaess, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  august 07, 2017

Kjære karlarneh, Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding! Så fantastisk å høre at dere hadde et topp opphold og at dere fikk ny hårføner da dere trengte det. Jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden! Med vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC