Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 4081 anmeldelser fra reisende

Nr. 35 av 106 hoteller i Oslo

Ypperlig

1096

Svært bra

1734

Gjennomsnitt

873

Dårlig

267

Forferdelig

111
Forretninger
1455
Par
1205
Reise alene
283
Familie
593

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Flott med utsikt i høye etasjer men da må du ikke ha høydeskrekk. Utsikten er like fin på begge sider av hotellet. (Columbusandme)
    Mon Nov 05 07:13:15 CST 2018
  • Bedre utsikt jo høyere opp (TrailBlazer822027)
    Wed Oct 31 06:47:36 CDT 2018
  • Besøk Sky Bar på toppen av hotellet (Harald_Grande)
    Fri Aug 31 02:02:09 CDT 2018
  • Alle rom er nyrenoverte og flotte alle sammen. (Rune S)
    Sun Jul 22 05:43:33 CDT 2018
  • Rom på høyere etasjer med utsikt mot slottet og Holmenkollen (Stian R)
    Fri Jul 06 11:25:30 CDT 2018
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

Tour13592254784

"Meget sentralt"

Reviewed desember 15, 2018     Trip type:  Forretninger

Gode senger, flott utsikt. Fasiliteter som badekar og kaffemaskin gjør oppholdet ekstra hyggelig. Ligger rett ved all kollektiv trafikk, shopping og restauranter. Stort hotell men likevel opplevelse av en avslappet atmosfære.

Read more  

Stayed desember 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Explorer823379, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  desember 15, 2018

Kjære Tour13592254784, Tusen takk for din utrolig flotte tilbakemelding i forbindelse med ditt opphold hos oss. Det gleder meg å se at du hadde et fint opphold hos oss og jeg setter pris på dine hyggelige kommentarer om sengene, utsikten, beliggenheten, atmosfæren og vårt interiør. Din verdifulle tilbakemelding er viktig for oss og vi gleder oss allerede til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake neste gang du er i Oslo. Vennlig hilsen Michael Thomson Guest Relations Manager michael.thomson@radissonblu.com

Stein O

"Fint hotell sentralt i Oslo"

Reviewed desember 14, 2018     Trip type:  Forretninger

Fint hotell som leverer det du forventer av et Radisson hotell. Moderne rom med god seng, stor tv og lenestol. Rent og ordentlig. Fint bad med jevn varme på vannet og godt trykk i dusjen. God, stor seng med behagelig madrass og sengetøy. Får du rom i de øvre etg. har du fin utsikt over byen.

Read more  

Stayed desember 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Explorer823379, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  desember 15, 2018

Kjære Stein O, Tusen takk for din flotte tilbakemelding om ditt opphold hos oss og vi er veldig glade over å se at du er fornøyd med oppholdet ditt. Videre så setter jeg pris på dine kommentarer om våre moderne rom med gode senger, interiøret, renholdet og utsikten man har i de øvrige etasjene. Vi gleder oss allerede til å gi deg en varm velkomst ved din neste tur til Oslo! Vennlig hilsen Michael Thomson Guest Relations Manager michael.thomson@radissonblu.com

bisg2018
Trondheim, Norge

"Ta med reservebatterier og smør"

Reviewed desember 12, 2018     Trip type:  Forretninger

Plaza er et bra hotell som skaper forventninger som ikke innfris. Minbar som ikke virket fordi kontakten var tatt ut. Begrenset utvalg med pålegg til frokost - spesielt lite utvalg i ost - laks mangler helt. Lang ventetid på egg og bacon som må spesialbestilles. Frokostsalen er både støyende og overfylt. Prisene i bar i overkant i forhold til miljø og service

Read more  

Stayed desember 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Explorer823379, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  desember 15, 2018

Kjære bisg2018, Takk for at du tok deg tid til å dele dine synspunkter via Tripadvisor etter ditt opphold hos oss. Det er veldig trist å lese at det var flere ting som ikke stod til dine forventninger og jeg beklager for de skuffelser som har oppstått under ditt opphold. Videre så vil jeg takke deg for at du har gjort meg oppmerksom på dine synspunkter, slik at vi har muligheten til å følge opp dette samtidig som at vi kan jobbe for å forbedre oss i fremtiden. Jeg har også svart deg via e-post etter din verdifulle tilbakemelding via vår spørreundersøkelse. Jeg ser frem til å høre fra deg og jeg håper vi får muligheten til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake slik at vi kan vise oss fra en bedre side. Vennlig hilsen Michael Thomson Guest Relations Manager michael.thomson@radissonblu.com

Coastal38199055011
Bergen, Norge

"Midt i Oslo"

Reviewed desember 06, 2018     Trip type:  Forretninger

Et hotell med gode kvaliteter og svært hyggelig atmosfære. Her kan man bo, hygge seg, trene og slappe av med gode venner, kolleger eller familie. En tur med heisen til toppen av bygningen bør være obligatorisk. Der oppe er også treningsmuligheter som kan brukes med en formidabel utsikt over byen.

Read more  

Stayed november 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Renslighet

Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  desember 07, 2018

Kära Coastal38199055011, Jag är väldigt tacksam för att du tog dig tid att skriva din recension om din positiva upplevelse hos oss. Det är oerhört kul att höra att du uppskattade alla aspekter av vårt hotell och det kommer vara vår stora glädje att välkomna dig tillbaka igen! Vänlig hälsning, Josefine Guest Communication Supervisor

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC