VINNER AV GRAND TRAVEL AWARD I 2017 FOR BESTE INTERNASJONALE HOTELLKJEDE

Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 3459 anmeldelser fra reisende

Nr. 31 av 102 hoteller i Oslo

Ypperlig

860

Svært bra

1512

Gjennomsnitt

777

Dårlig

225

Forferdelig

85
Forretninger
1249
Par
1008
Reise alene
237
Familie
503

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Be om et rom høyt oppe (agthetraveler)
    Tue Aug 15 00:21:07 CDT 2017
  • høyt oppe for å få fin utsikt over Oslo by og havnen. (Stig N)
    Mon Aug 14 22:17:57 CDT 2017
  • God service (L2344PMrenatam)
    Thu Jun 29 12:08:05 CDT 2017
  • Book rom langt fra heisen pga støy (HansKristian2017)
    Sun Jun 25 21:47:31 CDT 2017
  • Så høyt som mulig for god utsikt! (Lena H)
    Mon Jun 12 02:26:20 CDT 2017
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

jonnbj
Volda, Norge

"Svært førnøgd"

Reviewed oktober 16, 2017     Trip type:  Familie

Flott hotell midt i Oslo. God mat. Rent og ryddig. Topp med treningsrom i toppetasjen. Svømmebassenget er flott for barna. Koselig atmosfære. Kjempegode senger. Nært for de som vil på konsert i Oslo Spektrum.

Read more  

Stayed november 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

CatharinaNaess, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  oktober 17, 2017

Kjære jonnbj, Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding. Jeg er utrolig glad for å høre at du hadde et fint opphold og jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden. Med vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC