VINNER AV GRAND TRAVEL AWARD I 2017 FOR BESTE INTERNASJONALE HOTELLKJEDE

Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 3590 anmeldelser fra reisende

Nr. 29 av 102 hoteller i Oslo

Ypperlig

908

Svært bra

1564

Gjennomsnitt

800

Dårlig

230

Forferdelig

88
Forretninger
1298
Par
1045
Reise alene
247
Familie
518

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Beste utsikt i de høyere etasjer (Reidar Jahn H)
    Sun Dec 24 08:49:20 CST 2017
  • Rommene i de øverste etasjene har en fabelaktig utsikt. (Norwegian425)
    Mon Dec 18 11:50:49 CST 2017
  • Send mail eller ring dem og fortell hva dere ønsker og de gjør det ytterste for å imøtekomme ønsket deres. (Bareme)
    Sat Nov 25 22:56:24 CST 2017
  • 16 etg. og oppover for å slippe venting på heis (Stein B)
    Sun Nov 19 10:16:52 CST 2017
  • Be om rom lengst unna heisesjakten for å få det stillere. (Ingvild Ø)
    Tue Nov 14 01:29:55 CST 2017
Traveler Photos
Entrance at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Lobby at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
The Shipbroker's Suite at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
34 Restaurant & Skybar at the Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

eivindf2018
Bergen, Norge

"Tilbakemelding"

Reviewed januar 08, 2018     Trip type:  Forretninger

Svar på spørreundersøkelse, har ikke tenkt å bruke tid på å beskrive noe mer enn å svare på spørsmålene. Ett punkt fikk dårlig omtale, det gjelder puten, hvorfor har dere ikke alternativer? Puten er for bløt, mangler støtte. Burde vært alternativ der en kunne valgt en fastere variant, f. eks. tempur pute.?.

Read more  

Stayed februar 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

CatharinaNaess, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen  januar 08, 2018

Kjære eivindf2018, Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på oppholdet ditt. Jeg beklager å høre at du ikke var fornøyd med puten. I fremtiden, ikke nøl med å kontakte oss slik at vi kan gi deg en annen pute. Jeg håper vi får muligheten til å vise oss fra en bedre side i fremtiden. Med vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC