Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

Anmeldelser

Se hva andre reisende har sagt om hotellet vårt. Ved å innlemme TripAdvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser av Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan og se hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingene nyttige når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser på forretningsreise eller på ferie, så ser vi frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 670 anmeldelser fra reisende

Nr. 4 av 16 hoteller i Mogan

Ypperlig

314

Svært bra

228

Gjennomsnitt

72

Dårlig

36

Forferdelig

20
Forretninger
9
Par
297
Reise alene
9
Familie
310

Sovekvalitet

Sted

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Velg rom i øverste etasje hvis mulig. Og gjerne i "stillesonen" hvis du ikke reiser med barn. (Bente T)
    Mon Nov 27 05:50:27 CST 2017
  • Velg et rom med utsikt mot basseng. (Lisrik)
    Mon Nov 06 11:31:41 CST 2017
  • velg rom mot bassengområdet. (Hilde Marie K)
    Sat May 20 12:21:18 CDT 2017
  • A little higher floor is good:-) (Jon C)
    Wed Mar 29 09:06:21 CDT 2017
  • Deluxe rom på bakkenivå med direkte utgang til svømmebasseng er topp! (524karin1234)
    Sun Feb 19 22:40:36 CST 2017
Traveler Photos
Children's pool view
General View

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

Olav K
Arendal, Norge

"Flott hotell med god service"

Reviewed desember 04, 2017     Trip type:  Par

Et svært behagelig opphold og et hotell vi gjerne kommer tilbake til.Gode muligheter for rekreasjon og kos.Det er lagt godt til rette for trening og avslapping. Underholdningsavdelingen lite interessant. Gode muligheter for parkering i og rundt hotellet.

Read more  

Stayed desember 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Barbara S, Sales Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan, svarte på denne anmeldelsen  desember 05, 2017

Kjære Olav K, Takk for din vennlige tilbakemelding vedrørende treningsmuligheter ag avslapning. Jeg håper vi får anledning til å ønske dere velkommen igjen ved en annen anledning. Finn Berstad General Manager

Jon Arild S
Puerto de Mogan, Spania

"Sommer i november"

Reviewed november 21, 2017     Trip type:  Forretninger

Et ypperlig hotell for alle. Passer for både barnefamilier og pensjonister da det er basseng til alle. Personalet var veldig hyggelig og hjelpsomme, og alltid blide. Videre var det god mat og drikke som gjør reisen til en god opplevelse!

Read more  

Stayed desember 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Barbara S, Sales Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan, svarte på denne anmeldelsen  november 27, 2017

Kjære Jon Arild S, Takk for din vennlige tilbakemelding. Kjekt å høre at vårt tiulbud passer alle generasjoner i familien og at dere opplevde våre ansatte som blide og vennlige. Takk også for din positive kommentar vedrørende vårt mattilbud. Vi håper vi får anledning til å ønske dere velkommen tilbake ved en annen anledning. Finn Berstad General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC