Radisson Blu Resort, Gran Canaria

Anmeldelser

Se hva andre reisende har sagt om hotellet vårt. Ved å innlemme TripAdvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser av Radisson Blu Resort, Gran Canaria, og se hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingene nyttige når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser på forretningsreise eller på ferie, så ser vi frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 1474 anmeldelser fra reisende

Nr. 1 av 7 hoteller i Arguineguin

Ypperlig

1089

Svært bra

298

Gjennomsnitt

68

Dårlig

13

Forferdelig

6
Forretninger
15
Par
621
Reise alene
42
Familie
645

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Velg rom litt oppe får å få enda beder utsikt (4-11) (Trygve B)
    Wed Feb 15 11:10:44 CST 2017
  • Med barn er første plan ideelt. (TorArneM)
    Fri Jul 29 12:15:36 CDT 2016
  • Velg rom i så høy etasje så mulig. Dette både pga. havutsikt, stillhet og privatliv. (Martine S)
    Thu Jan 07 02:18:15 CST 2016
  • Bestille rom uten plastvegg mellom balkongene men da må evt opp i store leiligheter og ein annen pris (jarle438)
    Sun Dec 20 23:06:19 CST 2015
  • Be om egen balkong ikke tilknyttet noen andre. (Sivanita62)
    Tue Dec 15 19:13:56 CST 2015
Traveler Photos
The Two-Bedroom Superior Room at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
The Two-Bedroom Superior Room at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
Entrance at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
The Two-Bedroom Superior Room at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
The Two-Bedroom Superior Room at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

Magnus B
Oslo, Norge

"Enestående opplevelse"

Reviewed november 29, 2018     Trip type:  Familie

Luksushotell med fantastisk service. Rommet og utsikten var utrolig, og folkene som jobber der får deg til å føle deg velkommen og ivaretatt. Flott bassengområde og fine tennis og sandvolleyballbaner. Hvert å betale litt ekstra for!

Read more  

Stayed november 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  desember 02, 2018

Dear Magnus B, First of all we´d like to thank you for staying at Radisson Blu Resort Gran Canaria and for the time taken to share your experience on Tripadvisor.com. We are pleased to read that you had a very nice stay thanks to the fantastic views, the friendly service and our facilities, specially our garden and pool area, where you can relax and enjoy the wonderful weather of Arguineguín. It will be a pleasure to welcome you again! Best regards,

geirellefsen
Oslo, Norge

"Utrolig fin ferie"

Reviewed september 23, 2018     Trip type:  Reise alene

Uken gikk for fort !! Å starte dagen med hyggelig betjening og god frokost, gjør livet verd å leve.Rommet ble stelt i stand flere ganger for dagen og da med stil.Kommer nok tilbake til samme hotell, må bare starte å spare til en ny uke !!

Read more  

Stayed september 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  september 28, 2018

Dear geirellefsen, Many thanks for being our guest and for your kind review on Tripadvisor. It´s wonderful to read that your stay here was amazing, specially due to the service and friendliness of our whole team. We are already looking forward to welcome you again and offer you another memorable stay. Best regards,

Trip658881

"Fantastisk fint Hotell og rolig sted."

Reviewed august 17, 2018     Trip type:  Familie

Et rolig sted.Fantastisk hotell m enda finere ute område.Elsket roen og at det var rikelig m solsenger.Dette kan absolutt flere hotell lære noe av.Stort hotell uten å få den følelsen.Rent og pent.Mye aktiviteter rundt og på området.Vi har kost oss og anbefales på det varmeste.God tur.

Read more  

Stayed april 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  august 21, 2018

Dear guest, Many thanks for your stay at Radisson Blu Resort Gran Canaria and for your kind comments on Tripadvisor. We are very glad to read that you were recommended to come and that you enjoyed your stay so much. We hope to welcomeyou again and offer you another memorable time. Best reagrds,

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC