Radisson Blu Resort, Gran Canaria

Anmeldelser

Se hva andre reisende har sagt om hotellet vårt. Ved å innlemme TripAdvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser av Radisson Blu Resort, Gran Canaria, og se hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingene nyttige når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser på forretningsreise eller på ferie, så ser vi frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 1367 anmeldelser fra reisende

Nr. 1 av 7 hoteller i Arguineguin

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Ypperlig

1004

Svært bra

280

Gjennomsnitt

66

Dårlig

12

Forferdelig

5
Forretninger
11
Par
591
Reise alene
39
Familie
584

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Velg rom litt oppe får å få enda beder utsikt (4-11) (Trygve B)
    Wed Feb 15 11:10:44 CST 2017
  • Med barn er første plan ideelt. (Tor Arne M)
    Fri Jul 29 12:15:36 CDT 2016
  • Velg rom i så høy etasje så mulig. Dette både pga. havutsikt, stillhet og privatliv. (Martine S)
    Thu Jan 07 02:18:15 CST 2016
  • Bestille rom uten plastvegg mellom balkongene men da må evt opp i store leiligheter og ein annen pris (jarle438)
    Sun Dec 20 23:06:19 CST 2015
  • Be om egen balkong ikke tilknyttet noen andre. (Sivanita62)
    Tue Dec 15 19:13:56 CST 2015
Traveler Photos
The Two Bedroom Superior Suite with Sea View at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
Garden at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
Entrance at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
Pool Bar at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
Restaurante 222SW at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

Bjørg B

"Fantastisk opphold"

Reviewed mars 10, 2018     Trip type:  Par

Et helt fantastisk opphold der vi ikke har noe å klage på. Nydelig mat, ypperlig service og nydelig uteområdet. Ble servert Cava ved både ankomst og avreise. De gjorde hele tiden alt for at man skulle ha det bra. Ble oppgradert til kjempestort rom da vi kom fordi det var ledig. Kommer gjerne tilbake.

Read more  

Stayed mars 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  mars 13, 2018

Dear Bjorg B, Thank you for your nice words about our hotel. Our aim is to offer the best service and make our guests want to repeat. We´ll be very happy to welcome you again. Feedbacks like yours are motivating our staff and recognizing the grest job they do day by day. Best reagrds, we hope to see you soon again!

Egil L
Smøla, Norge

"Topp ferie"

Reviewed februar 04, 2018     Trip type:  Reise alene

Trivdes veldig bra, litt lite rom til prisen, besøk måtte sitte i senga da det bare var sittepass til 1 person, besøk på rommet av servicepersonell 5-6 ganger i døgnet var noe forstyrrende, fantastisk fellesområde både ute og inne, topp frokost og fine restauranter, anbefales, velg gjerne større rom.

Read more  

Stayed januar 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  februar 15, 2018

Dear Egil L, First of all we thank you for your stay in our resort and for sharing your comments. As you mention, a standard double room may be a bit small when receiving visitors to your room, we would recommend a 1Bedroom Suite for your next stay, where the bedroom is separated from the spacious kitchen/living room. We are looking forward to welcome you again in our resort. Best regards!

Jostein T
Bergen, Norge

"Flott resort"

Reviewed desember 28, 2017     Trip type:  Par

En av de flotteste resort vi ha bodd på. Veldig god frokost i La Canaria og middag i 222 Grill, 222 Grill er nok en av de beste i området. Sovekvalitet trekkes ned da det er 2 enkelsenger som er satt sammen til en dobbelseng. Også overmadrass var enkel og sengene gled enkelt fra hverandre. Dette trekte ned totalopplevelsen.

Read more  

Stayed desember 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

svitlanadmytriieva, Sales Coordinator på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  januar 02, 2018

Kjære Jostein T. Hjertelig takk for fin vennlige tilbakemelding vedrørende frokost og middag. Vi har en del King Size senger på hotellet og jeg beklager at vi ikke hadde anledning til å tilby dere dette. Vi håper likevel dere har et ønske om å vende tilbake til hotellet, og ser frem til å ønske dere velkommen igjen. Finn Berstad General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC