Radisson Blu Resort, Gran Canaria

Anmeldelser

Se hva andre reisende har sagt om hotellet vårt. Ved å innlemme TripAdvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser av Radisson Blu Resort, Gran Canaria, og se hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingene nyttige når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser på forretningsreise eller på ferie, så ser vi frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Rating

Basert på 1548 anmeldelser fra reisende

Nr. 1 av 7 hoteller i Arguineguin

Ypperlig

1141

Svært bra

316

Gjennomsnitt

72

Dårlig

13

Forferdelig

6
Forretninger Forretninger
15
Par Par
662
Reise alene Reise alene
45
Familie Familie
664

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Velg rom litt oppe får å få enda beder utsikt (4-11)(Trygve B)
    5.0 Wed Feb 15 11:10:44 CST 2017
  • Med barn er første plan ideelt.(TorArneM)
    5.0 Fri Jul 29 12:15:36 CDT 2016
  • Velg rom i så høy etasje så mulig. Dette både pga. havutsikt, stillhet og privatliv.(Martine S)
    5.0 Thu Jan 07 02:18:15 CST 2016
  • Bestille rom uten plastvegg mellom balkongene men da må evt opp i store leiligheter og ein annen pris(jarle438)
    4.0 Sun Dec 20 23:06:19 CST 2015
  • Be om egen balkong ikke tilknyttet noen andre.(Sivanita62)
    4.0 Tue Dec 15 19:13:56 CST 2015
Traveler Photos
The Two-Bedroom Superior Room at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
The Two-Bedroom Superior Room at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
The Two-Bedroom Superior Room at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
La Canaria Restaurant Buffet at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
222º SW Bar & Grill at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:
Ole Gustav B

Ole Gustav B
kr.sand, Norway

"butikksjef"

rating Reviewed januar 27, 2014  Trip type: Par

dette må være noe av det beste på Øya bassengområde som er nærmest som en park vakkert og stille bedre kan det ikke bli.Hotellet ligger veldig sentralt.Skulle noen ønske og unne seg en luksus ferie i perfekte omgivelser er dette stedet.

Les mer  

Stayed januar 2014

Rom  Rom

Verdi  Verdi

Sovekvalitet  Sovekvalitet

Sted  Sted

Renslighet  Renslighet

Service  Service

Enrique S, General Manager på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  februar 03, 2014

Takk for din meget hyggelige tilbakemelding. Vennlig hilsen Finn Berstad General Manager

Ante61

Ante61
Sollentuna, Sverige

"Beroligende og utmerket sted på Gran Canaria"

rating Reviewed januar 24, 2014  Trip type: Par

Valgte dette stedet på formål som det var vårt første besøk til Gran Canaria, like å bo bortsett fra "for Touristic' steder så vi var på utkikk etter en ukes avslapning. Ligger i Argineguin hotellet er pent ligger i nærheten av strandpromenaden med nesten alle rommene har en klar utsikt mot Atlanterhavet. Det er bare på det andre og tredje etasje kan du ha noen palmer interfearing med vakker utsikt over Atlanterhavet. Vi hadde et rom i 9. etasje hvor utsikten er rett og slett fantastisk. Alle de ansatte er svært vennlige og alltid klar til å hjelpe deg som oppfyller dine behov. Frokost buffé) får vel ordnet med brede utvalg av brød, individer, frisk frukt, ost, osv. inkludert frokost sjefskokken for din bekvemmelighet forbereder omellets, solsiden egg, pannekaker, eggerøre etc. etter din smak. Utenfor bassengområdet rikelig med plass, like hjørner med futt unna hvis det er nødvendig, basseng bar, tennisbane, strandvolleyball, biljardbord alle fint passet inn til compund der du bruker rommet ditt nøkkelkort for å få tilgang til ytre området/strandpromenaden Promenade som tar deg til andre restauranter utenfor hotellet. Vennlig (og trygt) for familier med barn i alle forhold med en egen lekeplass for de mindre kolossene som blåser av steem hvis barnebassenget ville ikke nok. Hotel Restaurant 222 på 11 ". etasje(ved siden av resepsjonen) er definitivt verdt et besøk. Ikke bare for spektakulær utsikt, men også maten i seg. Utenfor bar i samme etasje du bare kan ikke gå glipp av det som snakker til deg rett i ansiktet ditt når du inn i hoved-lobbyen. Ville jeg dra dit igjen? Ja! Anbefale det til others? ... tror jeg bare gjorde riktig? Dette er verdt det og du vil ikke angre.

Les mer  

Stayed januar 2014

Rom  Rom

Verdi  Verdi

Sovekvalitet  Sovekvalitet

Sted  Sted

Renslighet  Renslighet

Service  Service

Enrique S, Director of Sales på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  februar 03, 2014

Dear Ante61, Thank you so much for spending your time in sending this complete and nice post via Tripadvisor. We feel extremely proud to hear that you had the chance to fully enjoy our facilities and you had such a wonderful vacation break at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria. Looking forward to receiving your visit soon. Kind regards,

shayaboas

shayaboas
Wien, Østerrike

"Svært nær havet"

rating Reviewed januar 20, 2014  Trip type: Par

Et av de få hotellene så nært stranden. God valuta for pengene. moderne design. veldig kort tur fra andre turistområder. 2 minutters gange fra Anfi strand. 40 min. kjøring fra flyplassen. Denne siden av øya er vanlig sunny

Les mer  

Stayed januar 2014

Rom  Rom

Verdi  Verdi

Sovekvalitet  Sovekvalitet

Sted  Sted

Renslighet  Renslighet

Service  Service

Enrique S, Director of Sales på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  februar 03, 2014

Dear shayaboas, We appreciate very much your concise post of the hotel. Should you be considering to come back to the island, we will be more than glad to welcome you again. Greetings,

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC