Radisson Blu Resort, Gran Canaria

Anmeldelser

Se hva andre reisende har sagt om hotellet vårt. Ved å innlemme TripAdvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser av Radisson Blu Resort, Gran Canaria, og se hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingene nyttige når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser på forretningsreise eller på ferie, så ser vi frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Rating

Basert på 1552 anmeldelser fra reisende

Nr. 1 av 7 hoteller i Arguineguin

Ypperlig

1145

Svært bra

316

Gjennomsnitt

72

Dårlig

13

Forferdelig

6
Forretninger Forretninger
15
Par Par
666
Reise alene Reise alene
45
Familie Familie
664

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Velg rom litt oppe får å få enda beder utsikt (4-11)(Trygve B)
    5.0 Wed Feb 15 11:10:44 CST 2017
  • Med barn er første plan ideelt.(TorArneM)
    5.0 Fri Jul 29 12:15:36 CDT 2016
  • Velg rom i så høy etasje så mulig. Dette både pga. havutsikt, stillhet og privatliv.(Martine S)
    5.0 Thu Jan 07 02:18:15 CST 2016
  • Bestille rom uten plastvegg mellom balkongene men da må evt opp i store leiligheter og ein annen pris(jarle438)
    4.0 Sun Dec 20 23:06:19 CST 2015
  • Be om egen balkong ikke tilknyttet noen andre.(Sivanita62)
    4.0 Tue Dec 15 19:13:56 CST 2015
Traveler Photos
The Two-Bedroom Superior Room at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
The Two-Bedroom Superior Room at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
The Two-Bedroom Superior Room at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
La Canaria Restaurant Buffet at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria
222º SW Bar & Grill at the Radisson Blu Resort, Gran Canaria

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:
Trip658881

Trip658881

"Fantastisk fint Hotell og rolig sted."

rating Reviewed august 17, 2018  Trip type: Familie

Et rolig sted.Fantastisk hotell m enda finere ute område.Elsket roen og at det var rikelig m solsenger.Dette kan absolutt flere hotell lære noe av.Stort hotell uten å få den følelsen.Rent og pent.Mye aktiviteter rundt og på området.Vi har kost oss og anbefales på det varmeste.God tur.

Les mer  

Stayed april 2018

Rom  Rom

Verdi  Verdi

Sovekvalitet  Sovekvalitet

Sted  Sted

Renslighet  Renslighet

Service  Service

Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  august 21, 2018

Dear guest, Many thanks for your stay at Radisson Blu Resort Gran Canaria and for your kind comments on Tripadvisor. We are very glad to read that you were recommended to come and that you enjoyed your stay so much. We hope to welcomeyou again and offer you another memorable time. Best reagrds,

Per Lokling O

Per Lokling O
Oslo, Norway

"Bekreftelsen!"

rating Reviewed mars 18, 2018  Trip type: Reise alene

Bekreftelsen på hvordan man ønsker å oppleve et opphold. Alle gjør det de kan for at man skal ha det godt, lengter ikke hjem, bare tilbake når man har kommet hjem. Maten er god, rommet er fantastisk, rent, man kommer innom på ettermiddagen for å forsikre seg at jeg har det jeg trenger. Utearealene er jo en drøm, man føler at man har luksus hele tiden. Og om natten, med åpen dør ut på terrassen, så sovner man til lyden av bølgene som kommer inn på stranden. Allerede bestilt et nytt opphold i mai og i november så blir samboer med. Aleneturene mine er først og fremst for å få treningsturer i fjellene, slappe av, lade batteriene.

Les mer  

Stayed mars 2018

Rom  Rom

Verdi  Verdi

Sovekvalitet  Sovekvalitet

Sted  Sted

Renslighet  Renslighet

Service  Service

Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  mars 20, 2018

Dear Per Lokling O, Once more we want to thank you for being our guest and for your very kind description of our hotel. It´s a big motivation for us to get positive feedbacks, but more important than taht, is that you repeat with us every time you return to Gran Canaria. Many thanks again, see you again in May. Best regards!

Bjørg B

Bjørg B

"Fantastisk opphold"

rating Reviewed mars 10, 2018  Trip type: Par

Et helt fantastisk opphold der vi ikke har noe å klage på. Nydelig mat, ypperlig service og nydelig uteområdet. Ble servert Cava ved både ankomst og avreise. De gjorde hele tiden alt for at man skulle ha det bra. Ble oppgradert til kjempestort rom da vi kom fordi det var ledig. Kommer gjerne tilbake.

Les mer  

Stayed mars 2018

Rom  Rom

Verdi  Verdi

Sovekvalitet  Sovekvalitet

Sted  Sted

Renslighet  Renslighet

Service  Service

Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  mars 13, 2018

Dear Bjorg B, Thank you for your nice words about our hotel. Our aim is to offer the best service and make our guests want to repeat. We´ll be very happy to welcome you again. Feedbacks like yours are motivating our staff and recognizing the grest job they do day by day. Best reagrds, we hope to see you soon again!

Egil L

Egil L
Smøla, Norge

"Topp ferie"

rating Reviewed februar 04, 2018  Trip type: Reise alene

Trivdes veldig bra, litt lite rom til prisen, besøk måtte sitte i senga da det bare var sittepass til 1 person, besøk på rommet av servicepersonell 5-6 ganger i døgnet var noe forstyrrende, fantastisk fellesområde både ute og inne, topp frokost og fine restauranter, anbefales, velg gjerne større rom.

Les mer  

Stayed januar 2018

Rom  Rom

Verdi  Verdi

Sovekvalitet  Sovekvalitet

Sted  Sted

Renslighet  Renslighet

Service  Service

Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  februar 15, 2018

Dear Egil L, First of all we thank you for your stay in our resort and for sharing your comments. As you mention, a standard double room may be a bit small when receiving visitors to your room, we would recommend a 1Bedroom Suite for your next stay, where the bedroom is separated from the spacious kitchen/living room. We are looking forward to welcome you again in our resort. Best regards!

Jostein T

Jostein T
Bergen, Norge

"Flott resort"

rating Reviewed desember 28, 2017  Trip type: Par

En av de flotteste resort vi ha bodd på. Veldig god frokost i La Canaria og middag i 222 Grill, 222 Grill er nok en av de beste i området. Sovekvalitet trekkes ned da det er 2 enkelsenger som er satt sammen til en dobbelseng. Også overmadrass var enkel og sengene gled enkelt fra hverandre. Dette trekte ned totalopplevelsen.

Les mer  

Stayed desember 2017

Rom  Rom

Verdi  Verdi

Sovekvalitet  Sovekvalitet

Sted  Sted

Renslighet  Renslighet

Service  Service

svitlanadmytriieva, Sales Coordinator på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen  januar 02, 2018

Kjære Jostein T. Hjertelig takk for fin vennlige tilbakemelding vedrørende frokost og middag. Vi har en del King Size senger på hotellet og jeg beklager at vi ikke hadde anledning til å tilby dere dette. Vi håper likevel dere har et ønske om å vende tilbake til hotellet, og ser frem til å ønske dere velkommen igjen. Finn Berstad General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC