MENY

Radisson Blu Resort, Trysil

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Resort, Trysil og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 389 traveler reviews

Nr. 2 av 4 hoteller i Trysil

thumbs_up 79% of travelers recommend
  • Traveler's Choice Traveler's Choice

Excellent

160

Very Good

157

Average

44

Poor

24

Terrible

4
Forretninger
34
Par
77
Reise alene
4
Familie
206

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Bedre utsikt for de østligste rommene. (ktrulsrud)
    Wed Sep 02 06:35:56 CDT 2015
  • Spør betjeningen. De er ekspertene :) (LiseStavanger_Norge)
    Sun Jul 26 08:18:15 CDT 2015
  • Med terasse (EINAR INGE L)
    Wed Jul 22 22:53:58 CDT 2015
  • Delux-rommet er absolutt en fin investering. (laila2302)
    Mon Feb 09 08:13:58 CST 2015
  • de store de-lux apart. rommene på 50 kvm funker veldig fint for en familie på 5. (Sicilie F)
    Sun Feb 23 21:59:08 CST 2014
Traveler Photos
photo3.jpg
photo2.jpg
photo1.jpg
photo0.jpg
photo8.jpg

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Georg L
Trysil, Norway

"Perfekt beliggenhet og god atmosfære"

Reviewed desember 07, 2015    Trip type:  Forretninger

Ønsker du litt luksus når du skal stå på ski i Trysil er dette hotellet helt perfekt. Hotellet har tross den store størrelsen et personlig og intimt preg. Her kommer jeg defintivt tilbake. God service og god mat.

Read more  

Stayed januar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

pontus1234, General Manager på Radisson Blu Resort, Trysil, svarte på denne anmeldelsen  desember 21, 2015

Hej Georg! Tack för att du tagit dig tid att kommentera din senaste vistelse hos oss i Trysil. Vi är väldigt glada för att du var nöjd med det du upplevde hos oss. Du är alltid lika välkommen tillbaka när det passar. Med vänlig hälsning Pontus Åkesson General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC