Radisson Blu Resort, Trysil

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Resort, Trysil og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 713 anmeldelser fra reisende

Nr. 2 av 4 hoteller i Trysil

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Ypperlig

309

Svært bra

271

Gjennomsnitt

82

Dårlig

40

Forferdelig

11
Forretninger
63
Par
138
Reise alene
11
Familie
390

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rom mot bakken har sol, rom mot bygda har utsikt. (Harald G)
    Fri Feb 23 12:33:09 CST 2018
  • 1502/1504 Dersom du reiser med hund er det bare å gå rett ut i marka fra disse (EINAR INGE L)
    Thu Oct 19 21:09:03 CDT 2017
  • 1504 rett ut i marka (EINAR INGE L)
    Thu Jul 13 20:58:58 CDT 2017
  • Utsiktsrom. (jans0der)
    Sat Oct 22 15:22:47 CDT 2016
  • styr unna 4005 (EINAR INGE L)
    Tue Aug 23 02:34:13 CDT 2016
Traveler Photos
Adventure Pool
Radisson Blu Spa
Restaurant
Chill Bowl & Dine
Lobby Area

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

Eva N

"Hotellet med den beste beliggenhet i Trysil"

Reviewed april 01, 2018     Trip type:  Familie

Flott hotell. Nydelig utsikt dersom du får rommene som vender mot bakken. Bassenget var litt for kaldt etter min mening. Sparommet burde vært billigere, men alt i alt en fint sted å tilbringe tid for de som liker fjell og ski.

Read more  

Stayed mars 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

null

"Spørreundersøkelse"

Reviewed mars 19, 2018     Trip type:  Forretninger

Bra og det fremgår vel av undersøkelsen. Ser ikke helt hva jeg skal bruke tohundre tegn på her, men jeg skal da alltids kunne bruke det på et vis. Nå ser jeg det nærmer seg to hundre og nå er jeg enda nærmere. Takk

Read more  

Stayed mars 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Renslighet

Jonas G, Manager på Radisson Blu Resort, Trysil, svarte på denne anmeldelsen  mars 29, 2018

Hej, Tack för att du besökt oss och välkommen tillbaka till Trysil. Med vänliga hälsningar, Jonas

null

"One-stop-shop"

Reviewed mars 12, 2018     Trip type:  Familie

Veldig bra logistikk - ski-in/out, bowling, bading, spising, drinks - alt under ett tak. Perfekt for barnefamilier - noen ganger litt clash med partygrupper sent på kvelden, tendenser til danskebåten light.. men det kan man styre klar av etter behov.

Read more  

Stayed mars 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jonas G, Manager på Radisson Blu Resort, Trysil, svarte på denne anmeldelsen  mars 16, 2018

Hej One-stop-shop, Tack för dina vänliga ord och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag hoppas att vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka till Trysil inom snar framtid. Med vänliga hälsningar, Jonas

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC