Prøv vår 26 North Restaurant & Social Club. Bestill ditt bord her! 

Radisson Blu Royal Hotell, Bergen

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Royal Hotell, Bryggen og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 2458 anmeldelser fra reisende

Nr. 20 av 52 hoteller i Bergen

Ypperlig

768

Svært bra

1074

Gjennomsnitt

428

Dårlig

129

Forferdelig

59
Forretninger
524
Par
945
Reise alene
149
Familie
471

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Send melding til hotellet for å få hjelp til dine behov (Anne Line A)
    Mon Dec 10 00:12:09 CST 2018
  • Anbefaler andre å velge ett annet hotel (erikoestboe)
    Sat Oct 20 06:17:24 CDT 2018
  • Du får det du betaler for (HuldaK_13)
    Tue May 01 07:40:35 CDT 2018
  • Velg ett rom inn mot fjellsiden, stille og rolig. (Nina H W)
    Wed Dec 06 21:49:52 CST 2017
  • Vi bodde i fjerde etasje og det var behagelig stille og rolig (Aud L)
    Sun Mar 19 06:11:02 CDT 2017
Traveler Photos
The Split Suite at the Radisson Blu Royal Hotel
Filini Restaurant at the Radisson Blu Royal Hotel
Filini Restaurant at the Radisson Blu Royal Hotel
The Business Room (Urban Decor) at the Radisson Blu Royal Hotel
Fitness Center at the Radisson Blu Royal Hotel

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

Tour26139627312

"Tilfredsstillende"

Reviewed januar 31, 2019     Trip type:  Forretninger

Perfekt beliggenhet i Bergen og flybussen stopper rett utenfor hotellet. Hyggelig personale,spesielt rengjøringsdamen. Rent og pent ellers. God frokost og Veldig god lunch (konferanse).Gjennomført konferanseopplevelse.

Read more  

Stayed januar 2019

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen  januar 31, 2019

Heisann Tour26139627312, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss og at alt falt i god smak! :-) På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations

clubunited

"God valuta for pengene"

Reviewed januar 30, 2019     Trip type:  Forretninger

Et godt hotell med nødvendige fasiliteter. God beliggenhet, stille og rolig. God service generelt. Relativt små rom og litt begrenset dagslys, men gode senger og effektivt innredet. Kunne vært litt større treningsrom, men det funker greit

Read more  

Stayed januar 2019

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen  januar 31, 2019

Heisann Global4588696036, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss og at oppholdet falt i god smak! :-) På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC