Prøv vår 26 North Restaurant & Social Club. Bestill ditt bord her! 

Radisson Blu Royal Hotell, Bergen

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Royal Hotell, Bryggen og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 2408 anmeldelser fra reisende

Nr. 20 av 52 hoteller i Bergen

Ypperlig

747

Svært bra

1051

Gjennomsnitt

425

Dårlig

126

Forferdelig

59
Forretninger
511
Par
932
Reise alene
146
Familie
458

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Anbefaler andre å velge ett annet hotel (erikoestboe)
    Sat Oct 20 06:17:24 CDT 2018
  • Du får det du betaler for (HuldaK_13)
    Tue May 01 07:40:35 CDT 2018
  • Velg ett rom inn mot fjellsiden, stille og rolig. (Nina H W)
    Wed Dec 06 21:49:52 CST 2017
  • Vi bodde i fjerde etasje og det var behagelig stille og rolig (Aud L)
    Sun Mar 19 06:11:02 CDT 2017
  • Fin spasertur etter at ein har vore på by'n. Godt å få litt frisk luft før ein skal sove. (Vidar F)
    Sun Oct 30 06:06:33 CDT 2016
Traveler Photos
The Split Suite at the Radisson Blu Royal Hotel
Filini Restaurant at the Radisson Blu Royal Hotel
Filini Restaurant at the Radisson Blu Royal Hotel
The Business Room (Urban Decor) at the Radisson Blu Royal Hotel
Fitness Center at the Radisson Blu Royal Hotel

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

Roger S
Ålesund, Norge

"Utmerket beliggenhet, nyoppusset og flott service"

Reviewed november 29, 2018     Trip type:  Forretninger

Utmerket beliggenhet, nyoppusset og flott servicePå jobbreise og bestilte 2 rom. Min kollega var også svært fornøyd med rommet og sengen. Han sa jeg kunne få booke hotell neste gang også!Prime location

Read more  

Stayed november 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen  november 29, 2018

Heisann Roger, Tusen takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å svare på undersøkelsen om oppholdet du hadde hos oss nylig. Det er kjempe kjekt å høre at oppholdet falt i god smak i forbindelse med deres jobbreise! På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Climber59338568808

"Lite imøtekommende resepsjon"

Reviewed november 26, 2018     Trip type:  Forretninger

Etter å ha stått i lang kø før innsjekking, opplevde jeg at dørkortet ikke virket da jeg kom opp på rommet. Jeg gikk ned igjen og sa fra om dette - men ble henvist til å stå i kø igjen for å få det korrigert. Fordi det var jeg som hadde oppbevart mobiltelefonen i nærheten av kortet!

Read more  

Stayed november 2018

Rom

Sovekvalitet

Renslighet

Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen  november 29, 2018

Heisann Climber59338568808, Tusen takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å svare på undersøkelsen om oppholdet du hadde hos oss nylig. Vi jobber hele tiden med å forbedre både service og produkt, og din tilbakemelding vil brukes videre i dette arbeidet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe vi kan gjøre for deg! Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen anneline.hermansen@radissonblu.com Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Tourist47109545708
Flor, Norge

"Rom"

Reviewed november 23, 2018     Trip type:  Familie

Bra service både ved ankomst og utsjekk, til frokost og ellers det vi hadde med betjening og gjør.Syntes frokost var litt lite variert utvalg å velge i sammenlignet med andre hotell jeg har bodd på. Total sett veldig fornøyd med oppholdet.

Read more  

Stayed november 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen  november 29, 2018

Heisann Tourist47109545708, Tusen takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse etter oppholdet du hadde hos oss nylig. På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning, og ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe vi kan gjøre for dere! Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC