Radisson Blu Royal Hotell, Bergen

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Royal Hotell, Bryggen og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 2044 anmeldelser fra reisende

Nr. 12 av 49 hoteller i Bergen

Ypperlig

631

Svært bra

907

Gjennomsnitt

355

Dårlig

106

Forferdelig

45
Forretninger
424
Par
795
Reise alene
126
Familie
393

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Vi bodde i fjerde etasje og det var behagelig stille og rolig (Aud L)
    Sun Mar 19 06:11:02 CDT 2017
  • Fin spasertur etter at ein har vore på by'n. Godt å få litt frisk luft før ein skal sove. (Vidar F)
    Sun Oct 30 06:06:33 CDT 2016
  • Rom vendt ut mot lungårsvannet (Anita K)
    Tue Sep 13 01:14:31 CDT 2016
  • Vi hadde vanlig dobbeltrom og det var over all forventning. (Heidi W)
    Sun Jul 31 06:28:12 CDT 2016
  • Ville valgt et rom mot sjøen og høyt oppe. Anbefaler forretnings-rom. (Roar2)
    Thu Feb 18 22:32:22 CST 2016
Traveler Photos
The Split Suite at the Radisson Blu Royal Hotel
Filini Restaurant at the Radisson Blu Royal Hotel
Filini Restaurant at the Radisson Blu Royal Hotel
The Business Room (Urban Decor) at the Radisson Blu Royal Hotel
Fitness Center at the Radisson Blu Royal Hotel

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

kjellj68
Bergen, Norge

"Matservering/Kjøkken"

Reviewed september 14, 2017     Trip type:  Forretninger

Plassering av hoteller er bra og rommene fine. Men det er ikke å anbefale å spise. Varm mat til frokost må bestilles via personalet. Ventet 20-25 minutter på speilegg. Når dette endelig kom, var det kaldt. Frokosten ellers var det svært lite utvalg av mat/pålegg. Dette er ikke det jeg forventer på hotell. Middag om kvelden var forferdelig. Maten ble ikke servert på en tallerken som forventet, men nede i en liten handlekurv laget av tre. Umulig å grave dypt ned i denne korgen og svært så uhygienisk. Dette er ikke mulig å få vasket. Brød luktet surt lang vei og ble servert på en trefjøl som mest egnet seg til oppfyring i peisen. Smør til brødet ble servert inne i et bein, (der beinmargen var tatt ut) trolig fra gris. Dette er den verste matopplevelsen jeg noensinn har hatt. Jeg gikk på Burger King for en hamburger. Hotellet vil ikke bli benyttet mer.

Read more  

Stayed oktober 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Renslighet

Service

RadBluRoyalBergen, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsen  september 15, 2017

Heisann Kjellj68, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt oppholdet hos oss, det setter vi stor pris på. Vi jobber hele tiden med å forbedre både service og produkt, og din tilbakemelding vil brukes videre i dette arbeidet. Det er veldig hyggelig å lese at du likte vår beliggenhet på fantastiske Bryggen, og at rommene falt i smak. Men det er selvsagt svært beklagelig å lese dine opplevelse i vår frokost og i vår restaurant. Vi tar din tilbakemelding svært alvorlig, og din tilbakemelding vil bli delt med vår ledelse slik at vi kan undersøke saken nærmere og gjøre eventuelle fremtidige endringer. Dersom det er noe vi kan hjelpe deg med må du ikke nøle med å ta kontakt med meg direkte på email. Beste hilsen, Anne Line Hermansen anneline.hermansen@radissonblu.com Guest Relations

iversendan
Mosjøen, Norge

"Litt skuffende"

Reviewed august 08, 2017     Trip type:  Venners utflukter

Fine rom. Super beliggenhet. Dårlig service på noen ansatte. Middels frokost med tanke på prisen. Savnet bacon! Noe et hvert hotell i Norge burde ha. Ut i fra hele opplevelsen her blir jeg nok ikke bo her ved neste besøk.

Read more  

Stayed september 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

RadBluRoyalBergen, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsen  august 10, 2017

Hei iversendan, Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss, det setter vi stor pris på. Det er hyggelig å lese at du likte beliggenheten vår og at rommet ditt falt i smak. Det er svært leit å lese at du opplevde noen av våre ansatte som mindre service innstilte, det er absolutt ikke slik vi ønsker at våre ansatte skal fremstå så dette skal vi se nærmere på. Også beklagelig å lese at du fant frokosten vår middels, og at du savnet blant annet bacon i utvalget vårt. Din tilbakemelding er høyt verdsatt hos oss, slik at vi har anledning til å forbedre oss og gjøre endringer ut i fra hva våre gjester rapporterer. Vi håper likevel du ønsker å gi oss en ny sjanse ved senere besøk til Bergen. Best hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC