Radisson Blu Royal Hotell, Bergen

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Royal Hotell, Bryggen og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1355 traveler reviews

Nr. 8 av 42 hoteller i Bergen

thumbs_up 74% of travelers recommend

Excellent

414

Very Good

610

Average

243

Poor

66

Terrible

22
Forretninger
315
Par
508
Reise alene
76
Familie
246

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ville valgt et rom mot sjøen og høyt oppe. Anbefaler forretnings-rom. (Roar2)
    Thu Feb 18 22:32:22 CST 2016
  • Øverste etasje med utsikt anbefales. (Gunnar J)
    Thu Jul 09 10:04:26 CDT 2015
  • Bare svært få rom har utsikt mot havnen, men det bør prøves. Be om å få et rom du slipper å gå langt. (Jan Gunnar B)
    Tue Jun 09 11:53:24 CDT 2015
  • Be om et rom som ikke vender ut mot bryggen/gaten eller sidegaten mot rema - da det her er mye trafikk og bråk fra tidlig morgen. (Hege_Norway)
    Sun Jun 07 09:20:45 CDT 2015
  • Vi fikk desverre en svært dårlig utsik, så rett inn i en murbygning,men vi sov jo bare der så det var greit nok. (ritjoh2)
    Sun May 31 13:28:26 CDT 2015
Traveler Photos
The Split Suite at the Radisson Blu Royal Hotel
Filini Restaurant at the Radisson Blu Royal Hotel
The Business Room (Urban Decor) at the Radisson Blu Royal Hotel
Exterior at the Radisson Blu Royal Hotel
Exterior at the Radisson Blu Royal Hotel

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Eia58
Bærum, Norge

"Midt i historien"

Reviewed mai 16, 2016    Trip type:  Familie

Vi var en familie på fem som hadde en overnatting pga selskap i nærheten av hotellet. Det ligger midt i historiske omgivelser og man får en flott opplevelse av Bergen bare ved å gå i nærområdet. Staben håndterte et fullt hotell utmerket på tross av at det var hotellstreik når vi var der. Rent og pent.

Read more  

Stayed juni 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Harald S

"Utmerket ."

Reviewed mai 10, 2016    Trip type:  Forretninger

Helt topp men badekar på baderom er ingen favortt da det er lett å skli på gulv når en er ferdig. Ellers var oppholdet helt grei trass streik blant de ansatte. Servicen var upåklagelig. Det var nok en noe redusert frokost men jeg var opplyst om at en streik blant de ansatte var igang så det var ingen problem og innrette seg etter forholdene.

Read more  

Stayed juni 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Lene M
Bergen, Norway

"Kongress opphold"

Reviewed april 29, 2016    Trip type:  Forretninger

God service og beliggenhet. God frokost og lunsj. Ikke bra middag, anbefaler heller å gå på naborestauranten Enhjørningen eller Bryggeloftet. Middagen på hotellet har vært fiasko to ganger, uspiselig og seigt kjøtt.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC