Radisson Blu Royal Hotell, Bergen

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Royal Hotell, Bryggen og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1735 traveler reviews

Nr. 12 av 45 hoteller i Bergen

thumbs_up 74% of travelers recommend

Excellent

517

Very Good

798

Average

297

Poor

89

Terrible

34
Forretninger
379
Par
663
Reise alene
102
Familie
331

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Fin spasertur etter at ein har vore på by'n. Godt å få litt frisk luft før ein skal sove. (Vidar F)
    Sun Oct 30 06:06:33 CDT 2016
  • Rom vendt ut mot lungårsvannet (Anita K)
    Tue Sep 13 01:14:31 CDT 2016
  • Vi hadde vanlig dobbeltrom og det var over all forventning. (Heidi W)
    Sun Jul 31 06:28:12 CDT 2016
  • Ville valgt et rom mot sjøen og høyt oppe. Anbefaler forretnings-rom. (Roar2)
    Thu Feb 18 22:32:22 CST 2016
  • Øverste etasje med utsikt anbefales. (Gunnar J)
    Thu Jul 09 10:04:26 CDT 2015
Traveler Photos
The Split Suite at the Radisson Blu Royal Hotel
Filini Restaurant at the Radisson Blu Royal Hotel
The Business Room (Urban Decor) at the Radisson Blu Royal Hotel
Fitness Center at the Radisson Blu Royal Hotel
Exterior at the Radisson Blu Royal Hotel

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Geir N
Skien, Norge

"Bra hotett med bra beliggenhet"

Reviewed desember 05, 2016    Trip type:  Forretninger

Dette er et enkelt forretningshotell med svært god plassering på bryggene i Bergen. Her får man mye for pengene. Rommene er forholdsvis enkle, men de er nye og fine. Jeg var svært fornøyd med mitt opphold. Jeg vil også nevne at frokosten var en fin opplevelse. Jeg anbefaler dette hotellet.

Read more  

Stayed januar 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Per Helge P

"Hyggelig hotell på en flott plass"

Reviewed desember 04, 2016    Trip type:  Forretninger

Det er alltid hyggelig å komme til Bryggen i Bergen - og ikke minst til det flotte hotellet der. Jeg har vært med på 100-årsjubileet til EBA Vestenfjeldske avdeling. Flott konferanse. Vellykket oppgradering av hotellet.

Read more  

Stayed januar 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Inger Marie T
Bergen, Norway

"Hyggelig familieopphold"

Reviewed november 28, 2016    Trip type:  Familie

dette er et hotel med klasse. Du blir møtt av profesjonelle ansatte som tar I mot deg med et ekte, hyggelig, smil. De er hjelpsomme og gir deg en følelse av at det betyr noe at nettopp du kommer. Litt trøbbel med internet. Kanskje må det oppgraderes noe? Tror det var Ganske fullt på hotellet da vi var der. Mye julebordsgjester samt tyske soldater. Så kanskje nettet ikke kunne betjene så mange?

Read more  

Stayed desember 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

RadBluRoyalBergen, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsen  november 29, 2016

Hei Marie T, Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding, og gi oss med topp score :-) Utrolig hyggelig å lese din tilbakemelding, om hvordan dere følte dere ble ønsket velkommen av våre ansatte. Rett og slett hjertevarmende. Leit å høre om deres opplevelse med internettkvaliteten under deres opphold, mulig det er som du sier at det var for mange som var koblet til men dette skal ikke ha noe å si, så dette skal vi selvsagt få sjekket opp i med våre leverandører. Takk for du rapporterte problemet :-) Håper vi ser dere igjen snart her på Bryggen, vi gleder oss til å ta dere i mot. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for oppdateringer fra hotellet.

691hugeh
Bergen, Norway

"Bra opphold, til en litt høy pris"

Reviewed november 22, 2016    Trip type:  Forretninger

Bra hotell i sentrum av Bergen. Meget god middag til en grei pris på restauranten. Frokosten er tilgjengelig fra kl. 6.30, som er litt i seneste laget dersom man må tidlig ut på jobb/kurs etc. Svært rolig rom med god internettfart.

Read more  

Stayed desember 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

RadBluRoyalBergen, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsen  november 28, 2016

Hei 691hugeh, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Kjekt å lese at du har hatt et hyggelig opphold hos oss, og at middagen falt i smak. Også hyggelig å lese at du fikk en god natts søvn, og at du er fornøyd med internettfarten. Vi setter pris på din tilbakemelding på vår åpningstid på frokostbuffeten, det er viktig for oss å få tilbakemeldinger slik at vi kan tilpasse oss våre gjester. Ps. Vi tilbyr også frokostbokser til våre gjester som ikke rekker å nyte vår frokostbuffet, bare ta kontakt med resepsjonen om du ved senere opphold ønsker dette. Håper å se deg igjen snart her på Bryggen, og på andre Radisson hoteller. Følg oss på Facebook og Instagram for oppdateringer og gode tilbud fra hotellet.

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC