Radisson Blu Royal Hotell, Bergen

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Royal Hotell, Bryggen og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1322 traveler reviews

Nr. 8 av 41 hoteller i Bergen

thumbs_up 74% of travelers recommend

Excellent

406

Very Good

598

Average

233

Poor

64

Terrible

21
Forretninger
308
Par
491
Reise alene
76
Familie
240

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ville valgt et rom mot sjøen og høyt oppe. Anbefaler forretnings-rom. (Roar2)
    Thu Feb 18 22:32:22 CST 2016
  • Øverste etasje med utsikt anbefales. (Gunnar J)
    Thu Jul 09 10:04:26 CDT 2015
  • Bare svært få rom har utsikt mot havnen, men det bør prøves. Be om å få et rom du slipper å gå langt. (Jan Gunnar B)
    Tue Jun 09 11:53:24 CDT 2015
  • Be om et rom som ikke vender ut mot bryggen/gaten eller sidegaten mot rema - da det her er mye trafikk og bråk fra tidlig morgen. (Hege_Norway)
    Sun Jun 07 09:20:45 CDT 2015
  • Vi fikk desverre en svært dårlig utsik, så rett inn i en murbygning,men vi sov jo bare der så det var greit nok. (ritjoh2)
    Sun May 31 13:28:26 CDT 2015
Traveler Photos
The Split Suite at the Radisson Blu Royal Hotel
The Business Room (Urban Decor) at the Radisson Blu Royal Hotel
Exterior at the Radisson Blu Royal Hotel
Exterior at the Radisson Blu Royal Hotel
Lobby at the Radisson Blu Royal Hotel

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Lene M
Bergen, Norway

"Kongress opphold"

Reviewed april 29, 2016    Trip type:  Forretninger

God service og beliggenhet. God frokost og lunsj. Ikke bra middag, anbefaler heller å gå på naborestauranten Enhjørningen eller Bryggeloftet. Middagen på hotellet har vært fiasko to ganger, uspiselig og seigt kjøtt.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

nilsmagnus
København, Danmark

"Som å komme hjem"

Reviewed april 21, 2016    Trip type:  Par

Vi har bodd på hotellet tidligere, og det er en selvfølge at vi kommer igjen. Fra vi trer inn i resepsjonen har vi opplevd å møte vennlige, hjelpsomme ansatte som virkelig er der for oss. Rommene er fine, badet rent og blankt, seng og sittemøbler er gode. Frokosten er velsmakende, og valgmulighetene er mange. Vi kommer tilbake!

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Ivar Hermann K
Bergen

"Dresskode og elendig frokost"

Reviewed april 17, 2016    Trip type:  Forretninger

Her må du ha dress og slips for å få service. Og I tillegge en så spartansk frokost at det er bedre I et u-lands hotel. Arrogant betjening, sur lukt av putene og iskaldt gulv med fliser, på badet. Ikke noe passende fasiliteteter I 2016.

Read more  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

GuestSupportManager, Kundeansvarlig på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsen  april 18, 2016

Kjære Ivar Hermann K, Vi setter pris på tilbakemeldingen fra ditt nylige opphold hos oss. Det er beklagelig å lese at du følte at vi ikke gav den servicen du forventet. Vi skal selvfølgelig gi samme service med eller uten slips. Vi tar uansett din tilbakemelding til etterretning og skal unngå å fremstå slik i fremtiden. Frokosten vår er et nytt konsept fra Radisson Blu. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger her, men igjen så beklager vi at den ikke falt i smak hos deg. Gjerne ta kontakt med vår betjening under oppholdet slik at vi kan ordne opp i eventuelle mangler som kan gjøre oppholdet ditt bedre. Vi takker for besøket og ønsker deg velkommen tilbake! Vennlig hilsen, Team Royal

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC