Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen

Anmeldelser

Se hva andre reisende har sagt om hotellet vårt. Ved å innlemme TripAdvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden finner du anmeldelser av Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen, og kan selv se hvordan gjestene våre har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingene nyttige når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser på forretningsreise eller på ferie, så ser vi frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 2489 anmeldelser fra reisende

Nr. 35 av 118 hoteller i København

Ypperlig

725

Svært bra

1006

Gjennomsnitt

498

Dårlig

170

Forferdelig

90
Forretninger
640
Par
945
Reise alene
191
Familie
379

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Svært sentralt (Tore L)
    Mon Dec 04 06:14:02 CST 2017
  • Hjørnerom med god utsikt (Tom H)
    Mon Nov 21 07:39:17 CST 2016
  • Kjekt å ha utsikt over tivoliet. (Worres)
    Mon May 30 22:53:32 CDT 2016
  • anbefaler dette ikke, masse hoteller i nærheten (Marit A)
    Sun Dec 13 23:00:41 CST 2015
  • can`t say that they have this unless spending a lott more money on upgrades (john_s190479)
    Wed Sep 30 12:09:17 CDT 2015
Traveler Photos
The Suite at the Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen
Stairs at the Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen
The Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen
Front Desk at the Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen
Bar at the Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

yngvep2018
Trondheim, Norge

"Et ypperlig hotel."

Reviewed januar 10, 2018     Trip type:  Par

Anbefales på det sterkeste til alle som vil bo godt i sentrum af København.Hyggelig personale med sans for kvalitet og service. Gode senger og et flottt interior økte trivselen.Fantastisk mat i restauranten toppet det hele, takk for oss! Mvh. Gøril og Yngve Pedersen.

Read more  

Stayed februar 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Brian G, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen  januar 11, 2018

Dear yngvep2018, Thank you very much for the very kind rating of your recent stay with us. We are very fond to read that you had an enjoyable stay. A sincere thank you for the very kind words about our team. They always strive to deliver the best possible guest experience for all of our guests. We really hope that we soon can welcome you back to The Royal. Kind regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC