Vi har vunnet prisen "The Leading Business Hotel i Danmark 2017" på World Travel Awards

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Anmeldelser

Se hva andre reisende har sagt om hotellet vårt. Ved å innlemme TripAdvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser av Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen og se hvordan gjestene våre har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingene nyttige når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser på forretningsreise eller på ferie, så ser vi frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 2558 anmeldelser fra reisende

Nr. 53 av 119 hoteller i København

Ypperlig

479

Svært bra

1112

Gjennomsnitt

631

Dårlig

222

Forferdelig

114
Forretninger
991
Par
629
Reise alene
158
Familie
409

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • God utsikt når du har rom høyt oppe (Roger K)
    Tue Oct 17 02:47:30 CDT 2017
  • Oppover i etasjene er det mindre støy fra veien om du åpner vinduet. (Bjarne Ivar W)
    Thu Nov 24 07:09:01 CST 2016
  • Bodde i 14 etg. ok, men ikke mer. (Morten S)
    Fri Jul 29 12:23:10 CDT 2016
  • Be om rom høyt oppe (ChristianHellevang)
    Thu May 12 05:35:12 CDT 2016
  • Businessrom med badekar. Da slipper du de trangeste rommene. (PlanetNorway)
    Tue Mar 01 02:30:41 CST 2016
Traveler Photos
Rooftop View at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Meeting Rooms Area at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Meeting Rooms Area at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Front Desk at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Lobby at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

HPOlsen

"Dette var bare gjennomsnittlig."

Reviewed september 17, 2018     Trip type:  Familie

Vi gledet oss til en weekend i København og bestilte en junior suite på hotellet. Vi så på bildene på nettet og gledet oss til å komme. Da vi ankom rommet ble vi meget skuffet. Rommet holdt på langt nær den standard som bildene viste. Soverommet bestod av to enkelt senger og oppholdsrommet var meget enkelt innredet. Dette svarte ikke til forventningene. Det er mulig de andre rommene er flotte, men vi bil IKKE anbefale en junior suite på dette hotellet. Det er det ikke verdt.

Read more  

Stayed september 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Service Manager R, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen  september 26, 2018

Kære HPOlsen Mange tak for din tilbagemelding på dit ophold. Vi er utroligt kede af at læse at i blev så skuffede! Dette er, selvfølgelig, det sidste vi ønsker vores gæster. Vi anbefaler altid vores gæster at kontakte personalet hvis der er noget der ikke lever op til hverken standard eller forventninger. Vi håber at i vil give os en chance endnu. Med Venlig Hilsen Pernille Jensen

Kjbre
Sandnes, Norge

"Gjennomsnittlig hotell"

Reviewed august 22, 2018     Trip type:  Par

Et gjennomsnittlig hotell og greit nok hvis en får rom et stykke unna heisene. Vi bodde på rom 909 og det hørtes ut som om vi bodde oppå en jernbanestasjon hele døgnet. Frokosten var på det jevne. Eggerøren smakte som kokt eggepulver, ikke god. Pluss for ferskpresset appelsinjuice. Veldig god mottagelse i resepsjonen og personalet i lobbybaren var veldig hyggelige og serviceminded.

Read more  

Stayed august 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Service Manager R, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen  august 25, 2018

Kære Kjbre Mange tak for din anmeldelse af dit ophold. Først og fremmest er vi, selvfølgelig, rigtig glade for dine fine ord omkring personalet. Vores aller vigtigste job er jo at sørge for at vores gæster bliver budt velkommen og taget sig af under deres ophold! Med hensyn til dine kommentarer omkring resten af opholdet så er vi kede af at det ikke levede op til dine forventninger. Vi håber på at kunne byde jer velkommen igen. Med Venlig Hilsen Pernille Jensen

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC