Vi har vunnet prisen "The Leading Business Hotel i Danmark 2017" på World Travel Awards

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Anmeldelser

Se hva andre reisende har sagt om hotellet vårt. Ved å innlemme TripAdvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser av Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen og se hvordan gjestene våre har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingene nyttige når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser på forretningsreise eller på ferie, så ser vi frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 2620 anmeldelser fra reisende

Nr. 55 av 120 hoteller i København

Ypperlig

495

Svært bra

1139

Gjennomsnitt

637

Dårlig

229

Forferdelig

120
Forretninger
1011
Par
647
Reise alene
163
Familie
419

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • God utsikt når du har rom høyt oppe (RoGeRku)
    Tue Oct 17 02:47:30 CDT 2017
  • Oppover i etasjene er det mindre støy fra veien om du åpner vinduet. (Bjarne Ivar W)
    Thu Nov 24 07:09:01 CST 2016
  • Bodde i 14 etg. ok, men ikke mer. (Morten S)
    Fri Jul 29 12:23:10 CDT 2016
  • Be om rom høyt oppe (ChristianHellevang)
    Thu May 12 05:35:12 CDT 2016
  • Businessrom med badekar. Da slipper du de trangeste rommene. (PlanetNorway)
    Tue Mar 01 02:30:41 CST 2016
Traveler Photos
Rooftop View at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Meeting Rooms Area at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Meeting Rooms Area at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Front Desk at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Lobby at the Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

Trond Gunnar S

"Bra, Ok"

Reviewed desember 03, 2018     Trip type:  Venners utflukter

Hotellet er bra, men trenger vedlikehold! Bodde på et standard dobbeltrom. Det var fukt i tak og særlig dårlig vedlikehold på bad. Gode senger og bra personell. Den « italienske» restauranten var dårlig! Men anbefaler den Japanske på det varmeste.

Read more  

Stayed november 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Service Manager R, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen  desember 15, 2018

Kære Gunnar S Mange tak for dette, vi er glade for at læse at du havde et godt ophold og at personalet tog sig godt af dig. Vi sætter altid pris på konstruktiv kritik da dette er med til at hjælpe os med at forbedre os, vi er derfor meget interesserede i at høre hvorfor den italienske restaurant ikke faldt i din smag. Vi ser frem til at høre fra dig. Med Venlig Hilsen Pernille Jensen

Passenger30643820076

"Norske kunder"

Reviewed november 20, 2018     Trip type:  Reise alene

Hold kvaliteten opp med god service og hyggelige mennesker. Prisen er meget viktig for våre vurderinger og at det går an å kunne komme inn før fristen som RadissonRewardskunder.Dessuten har vi være også på andre Radissonhoteller i ca 30 år og er svært fornøyd

Read more  

Stayed november 2018

Verdi

Renslighet

Service

Service Manager R, service manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen  november 23, 2018

Kære Passenger30643820076 Mange tak for den fine anmeldelse. Vi sætter pris på alle vores skønne gæster, men i særlighed dem der besøger os igen og igen. Vi er glade for at kunne byde jer velkommen på hotellet og i vores loyalitetsprogram, Radisson Rewards. Vi håber at se jer igen snart. Med Venlig Hilsen Pernille Jensen

OnAir58725289533
Tromsø, Norge

"Trivelig"

Reviewed november 19, 2018     Trip type:  Forretninger

Fint og ryddig hotell. Grei opplevelse hyggelig betjening. God frokost med greit utvalg. Senger myke og gode. Lite støy selv om det var en stort kick off. Fantastisk med Kasino på hotellet og sentrum av Kjøpenhavn i umiddelbar nærhet.

Read more  

Stayed november 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Service Manager R, service manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen  november 23, 2018

Kære OnAir58725289533 Mange tak for de fine ord om hotellet og vores personale, vi er rigtig glade for at du havde et godt ophold her. Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen. Med Venlig Hilsen Pernille Jensen

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC