Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 2006 anmeldelser fra reisende

Nr. 40 av 98 hoteller i Oslo

Excellent

412

Very Good

750

Average

514

Poor

219

Terrible

111
Forretninger
721
Par
567
Reise alene
139
Familie
288

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Be om rom uten teppegulv. (Roy P)
    Sun Dec 04 08:46:13 CST 2016
  • De øverste etasjene med utsikt utover (Morten A)
    Mon Nov 28 11:07:14 CST 2016
  • Foretrekker rom høyt oppe! (travphot)
    Sat Oct 22 08:56:28 CDT 2016
  • Hadde rom mot Karl Johan der det kunne bli støy fra gaten. (Are444)
    Sat Aug 06 02:35:14 CDT 2016
  • Jo lenger opp i etasjene man bor, desto bedre er utsikten. (598thereseg)
    Sun Jul 31 09:44:22 CDT 2016
Traveler Photos
Summit Bar at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Street at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Lobby at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Summit Bar at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
The Pool at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

liseathelies

"Flott beliggenhet."

Reviewed januar 06, 2017    Trip type:  Familie

Perfekt beliggenhet rett ved Hegdehaugsveien og Bogstaveien. Kort vei til Carl Johan, Nationalteateret osv. Ikke noe alternativ til å spise på hotellet utenom i baren. Dette var i romjulen ! Fantastisk utsikt fra rommet :)

Read more  

Stayed januar 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen  januar 08, 2017

Kjære liseathelies, Tusen takk for at du har tatt deg tiden å dele din opplevelse her på Tripadvisor. Jeg er veldig glad for å lese om alt det positive som du fremhever med oppholdet ditt på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Jeg håper vi får anledningen å ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss! Med Vennlig Hilsen Andrè Finstad Front Office Manager

240gregerm
Oslo, Norway

"Olsenbanden hotellet var strålende"

Reviewed desember 12, 2016    Trip type:  Venners utflukter

Bra hotell, hyggelige folk, bra rom og god frokost. Ryddig. Endelig fikk jeg vært på Olsenbandenhotellet. Mulig baren i toppetasjen var litt malplassert med tanke på businessgrade på rommet ved siden av.

Read more  

Stayed januar 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen  desember 13, 2016

Kjære 240gregerm, Tusen takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding om våre ansatte og vår frokost. Det gjør oss utrolig stolte av å lese at du har hatt et flott opphold hos oss, og fikk oppleve hotellet hvor Olsenbanden ble spilt in. Jeg håper vi har gleden av å ønske deg velkommen tilbake neste gang du besøkte Oslo. Med Vennlig Hilsen Andrè Finstad Front Office Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC