Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1955 traveler reviews

Nr. 44 av 90 hoteller i Oslo

thumbs_up 56% of travelers recommend

Excellent

400

Very Good

721

Average

506

Poor

217

Terrible

111
Forretninger
704
Par
556
Reise alene
138
Familie
274

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • De øverste etasjene med utsikt utover (Morten A)
    Mon Nov 28 11:07:14 CST 2016
  • Foretrekker rom høyt oppe! (royfjord)
    Sat Oct 22 08:56:28 CDT 2016
  • Hadde rom mot Karl Johan der det kunne bli støy fra gaten. (Are444)
    Sat Aug 06 02:35:14 CDT 2016
  • Jo lenger opp i etasjene man bor, desto bedre er utsikten. (598thereseg)
    Sun Jul 31 09:44:22 CDT 2016
  • Siden vi ikke skal bo på dette hotellet mer så er min anbefaling å velge et annet hotell. (Gøran K)
    Sun Jul 24 00:17:00 CDT 2016
Traveler Photos
Summit Bar at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Street at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Lobby at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Summit Bar at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
The Pool at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Per Kristian A
Kristiansand, Norge

"Sentralt og bra"

Reviewed november 30, 2016    Trip type:  Familie

Veldig fornøyd med oppholdert sammen med mine to døtre. Fikk familie rom som var stort nok, men dessverre var etter min mening ekstrasengen for hard. Ellers er beliggenheten viktig med kort avstand til det meste i Oslo. Fin "SPA" avdeling med ok treningsrom, fin badstu og ok basseng. Froskosten var det jentene så mest frem til og den imponerte hva gjelder utvalg og smak.

Read more  

Stayed desember 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Arfah_Assistant, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen  november 30, 2016

Kjære Per Kristian A, Tuse takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding om vår frokostbuffe og bastu. Så godt å lese at du hadde et flott opphold hos oss med dine døttre. Jeg beklager din opplevelse med ekstrasengen, jeg vil dele til tilbakemelding videre internt hos oss. Jeg håper vi får anledningen å ønske deg hjertelig velkommen tilbake, neste gang du besøker Oslo. Med Vennlig Hilsen Andrè Finstad Front Office Manager

terjeaxes2016
Oslo, Norway

"Sentral beliggenhet,god standard og god service"

Reviewed november 27, 2016    Trip type:  Forretninger

Dette hotellet kommer jeg gjerne tilbake til. God standard med vennlig og serviceminded betjening. Sentralt beliggende i Oslo, er en kort unna severdigheter og annet en måtte trenge når en er i Oslo.Med flybuss-stopp rett utenfor, er hotellet også lett tilgjengelig når du kommer fra Gardermoen.

Read more  

Stayed desember 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Arfah_Assistant, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen  november 28, 2016

Kjære terjeaxes2016, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding om våre serviceminded ansatte. Vi blir utrolig glade av å lese at du har hatt et flott opphold hos oss. Velkommen tilbake, Med Vennlig Hilsen Andrè Finstad Front Office Manager

rolfovej
oslo, Norway

"Foretningsreisende"

Reviewed november 15, 2016    Trip type:  Forretninger

Flott hotell med flere miljøtiltak Kan anbefales. Meget tiltalende frokost , ryddighet, servicepersonell oa. Savner flere aviser. Meget bra at Flybussen går innom. Fikk dessverre ikke benyttet meg av ulike fasciliteter som Treningssenter og basseng. Flott bar på toppen. Konferanseløsningene var også gunstige for os.s

Read more  

Stayed desember 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Arfah_Assistant, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen  november 17, 2016

Kjære rolfovej, Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding. Det er utrolig hyggelig å høre at du likte vår frokost og ble tatt godt vare på av våre ansatte. Jeg håper du får litt bedre tid neste gang, slik at du får anledningen å teste vårt nyrenoverte badebasseng og treningssenter. Velkommen tilbake! Med Vennlig Hilsen Andrè Finstad Front Office Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC