Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1635 traveler reviews

Nr. 49 av 89 hoteller i Oslo

thumbs_up 56% of travelers recommend

Excellent

312

Very Good

581

Average

445

Poor

198

Terrible

100
Forretninger
599
Par
480
Reise alene
120
Familie
205

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rom 1306 kan anbefales med de anmerkningene som er nedskrevet. (Rotnikk)
    Wed May 18 09:32:14 CDT 2016
  • Få et rom som har vindu mot sentrum - flott utsikt. (356fox)
    Fri Feb 05 02:49:32 CST 2016
  • 7. etasje er nylig oppusset... (Gaute O)
    Fri Nov 27 22:56:24 CST 2015
  • Be om rom som har utgang til takterrasse! (AsbjornV)
    Wed Sep 23 10:34:50 CDT 2015
  • Velg noe annet, de må bedre hotellet (Tiina R)
    Sat Aug 29 08:25:02 CDT 2015
Traveler Photos
Summit Bar at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Street at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Lobby at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Summit Bar at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
The Pool at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Svein Erik F
Oslo, Norway

"Godt hotell å bo på i Oslo."

Reviewed mai 21, 2016    Trip type:  Venners utflukter

Det var streik i Oslo, vi hadde bestilt på Plaza, men de hjalp oss med ombooking. Veldig god service, ble oppringt, og de fulgte opp. Vi ble godt mottatt i resepsjonen, høflig og hjelpsomme. På grunn av streik var frokosten dårlig. Men kaffen var god.

Read more  

Stayed juni 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Hans Gudvar S
Tromsø, Norway

"Oppghold på Radisson Scandinavia, Oslo"

Reviewed mars 31, 2016    Trip type:  Reise alene

Veldig bra frokost selv om røket laks manglet på bordet. Rengjøringen av rommet var ikke tilfredsstillende for et slikt hotell. Da det var en god del folk som bodde på hotellet, burde restauranten i foajeen vært åpen alle påskens dager.

Read more  

Stayed april 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen  april 04, 2016

Hei Hans, Tusen takk for din tilbakemelding vedørende ditt opphold hos oss. Det er herlig å høre at du likte vår nye frokost. Vi beklager at renholdet ikke var tilfredstillende, noe det selvfølgelig skal være hos oss. Jeg vil ta din tilbakmelding videre internt hos oss. På vegne av hele hotellet, håper vi å få anledningen å ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss snart igjen. Med Vennlig Hilsen Andrè Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC