GRAND TRAVEL AWARD VINNER: ÅRETS HOTELLKJEDE INTERNASJONALT 2017

Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 2250 anmeldelser fra reisende

Nr. 42 av 102 hoteller i Oslo

Ypperlig

480

Svært bra

853

Gjennomsnitt

559

Dårlig

236

Forferdelig

122
Forretninger
805
Par
632
Reise alene
150
Familie
340

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rom mot Vest eller sør anbefales for minst trafikk. Slottet mot Vest for best utsikt. Anbefaler rom fra 10 til 19 etg for best utsikt. (Øyvind S)
    Wed Aug 23 22:14:53 CDT 2017
  • Top floors with a Oslofjord- and City view! (jans0der)
    Wed Aug 09 14:03:24 CDT 2017
  • Fordel med rom høyt oppe for da får man utsikt over Oslo. (Halvbech)
    Tue Jul 25 08:41:29 CDT 2017
  • 3.etasje er bra, her kan du få egen terrasse om du er heldig. Ellers er det flott i høyden. (rinapia)
    Thu Jul 13 02:05:33 CDT 2017
  • Ikke velg rom i 8 etg hvis man skal ha et familierom. (435modi)
    Wed Jun 14 23:15:41 CDT 2017
Traveler Photos
Summit Bar at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Street at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Lobby at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
Summit Bar at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo
The Pool at the Radisson Blue Scandinavia Hotel Oslo

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

hannekarinb2017
Oslo, Norge

"Herlig hotellopplevelse!"

Reviewed september 22, 2017     Trip type:  Forretninger

Stort og fint rom, renslig overalt og en absolutt nydelig frokost. Hyggelig betjening i resepsjonen og kort ventetid på inn og utsjekk. Litt bråk fra nærliggende veiarbeid men ellers rolig og fint område!

Read more  

Stayed oktober 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen  september 23, 2017

Kjære hannekarinb2017, Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi fokuserer hver dag på at hver eneste gjest skal føle seg sett og velkommen hos oss, og da er det ekstra hyggelig å høre at vi lykkes. Vi skal dele dine kommentarer med alle våre flotte medarbeidere! Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning! Andre Finstad Front Desk Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

Jan G
Stavanger, Norge

"Nedprioritert ved bruk av hotels.com"

Reviewed september 11, 2017     Trip type:  Reise alene

Ingen av ønskene angitt i bestillingen ble tatt hensyn til. Trolig ikke superior-rom som bestilt. Ble forklart at kunder som ikke bestiller direkte blir nedprioritert. Renhold under pari. Sen/somlete utsjekk. Betjening (frokost) var ikke spesielt serviceminded etterfylling av maten var treg.

Read more  

Stayed oktober 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen  september 14, 2017

Kjære Jan, Tusen takk for at du tok deg tid til å fylle inn en undersøkelse om oppholdet du hadde hos oss nylig. Vi ser på all tilbakemelding som en mulighet for å kunne utvikle oss som servicetilbydere, samt produktene vi tilbyr på vårt hotell. Jeg er lei meg for at dine forventinger ikke ble møtt i møte med oss, og jeg beklager på det sterkeste alle ubeleiligheter dette medførte for deg. Jeg ønsker å forsikre deg om at vi allerede har diskutert hendelsen du beskriver internt med ledelsen slik at vi kan unngå slike situasjoner i fremtiden. På vegne av hele teamet hos oss på Radisson Blu ønsker vi å be om unnskyldning for problemene du hadde med oppholdet på dette hotellet. Vennlig hilsen, Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

Svein Eirik N
Oslo, Norway

"VÆR GREI OG FÅ INN SKINNSTOLENE IGJEN!!!"

Reviewed september 04, 2017     Trip type:  Reise alene

FOR AT EN SKAL KLARE OG NYTRE DEN FANTASTISKE UTSIKTEN PÅ EN AVSLAPPET OG GOD MÅTE, SÅ MÅ(!!! ) DERE FÅ INN SKINNSTOLENE IGJEN!!! Som nevnt er det uakseptabelt å fjerne stoler som gjør at en kan sitte helt inntil vinduet og slappe av, og kontorstolene erIKKE en slik type stoler.... SÅ VÆR GREI og få inn skinnstolene igjen!

Read more  

Stayed oktober 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen  september 04, 2017

Hei Svein Eirik, Tusen tak for din ærlige tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du velger å bo hos oss, og forstår godt at du ønsker å nyte utsikten. Jeg beklager din opplevelse du hadde ved ditt siste opphold, og jeg vill dele in tilbakemelding internt for å se hvordan vi kan gjøre oppholdet bedre i fremtiden. Jeg håper vi får anledningen å ønske deg velkommen tilbake snart. Med Vennlig Hilsen André Finstad Front Office Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC