MENY

Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1532 traveler reviews

Nr. 58 av 87 hoteller i Oslo

thumbs_up 56% of travelers recommend

Excellent

280

Very Good

537

Average

428

Poor

190

Terrible

97
Forretninger
557
Par
449
Reise alene
111
Familie
193

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Få et rom som har vindu mot sentrum - flott utsikt. (356fox)
    Fri Feb 05 02:49:32 CST 2016
  • 7. etasje er nylig oppusset... (Gaute O)
    Fri Nov 27 22:56:24 CST 2015
  • Be om rom som har utgang til takterrasse! (AsbjornV)
    Wed Sep 23 10:34:50 CDT 2015
  • Velg noe annet, de må bedre hotellet (Tiina R)
    Sat Aug 29 08:25:02 CDT 2015
  • Velg rom litt opp i høyden, fantastisk utsikt. (Hans008)
    Mon Aug 10 22:32:29 CDT 2015
Traveler Photos
null
null
null
null
null

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Petter S
Haugesund, Norway

"Tvers gjennom profesjonelt"

Reviewed januar 14, 2016    Trip type:  Forretninger

Et utmerket hotell med utsøkt service når man er på arbeidsoppdrag i hovedstaden. Ideell beliggenhet, sentralt men likevel rolig. Svært hyggelig betjening. Behagelige rom med alle fasiliteter. Anbefales på det varmeste!

Read more  

Stayed februar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Thomas_Stene, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen  januar 26, 2016

Hei Petter S! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding! Vi er svært glade for at du trivdes på vårt hotell og at du fikk føle vår "Yes I Can!" - holdning. Dette gjør oss svært motiverte for å hver dag kunne yte slik service. Med vennlig hilsen Thomas Stene Direktør

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC