Vinner av Grand Travel Award for beste internasjonale hotellkjede i 2017

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Anmeldelser

Se hva andre reisende har sagt om hotellet vårt. Ved å innlemme TripAdvisor på vår side er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og forberede seg til turen – over hele verden. På denne siden finner du anmeldelser av Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm, så du selv kan se hvordan gjestene har vurdert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingene nyttige når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser på forretningsreise eller på ferie, så ser vi frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 5330 anmeldelser fra reisende

Nr. 12 av 155 hoteller i Stockholm

Ypperlig

3098

Svært bra

1836

Gjennomsnitt

298

Dårlig

60

Forferdelig

38
Forretninger
1308
Par
2274
Reise alene
231
Familie
776

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Vi fikk rom på baksiden og det var så stilt og fredelig. Vi hørte ingen ting om nettene. (annjudithandersen)
    Wed Jul 11 21:46:34 CDT 2018
  • Velg businessrom. God beliggenhet med utsikt, inkludert frokost på rom eller i restaurant, filmer, Nespresso kaffe med mer. (Elihaf)
    Sun Jul 09 21:16:00 CDT 2017
  • Jeg lå i 15 etasje, hørte ingen lyder utenfra eller fra andre rom. Fantastisk utsikt over gamla stan (Inger E)
    Sun Apr 30 05:06:40 CDT 2017
  • Buisness med utsikt til Gamla Stan i 11. etasje (yngvar2016)
    Sun Sep 18 05:21:19 CDT 2016
  • Rom mot vannet har mange ganger bedre utsikt enn rom mot kontorblokka på andre seiden ... (Tezteren)
    Thu Jun 23 11:23:29 CDT 2016
Traveler Photos
The Radisson Blu Waterfront Hotel
Street at the Radisson Blu Waterfront Hotel
The Superior Double Room at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

Tor B
Oslo, Norge

"Helt greit"

Reviewed september 22, 2018     Trip type:  Forretninger

Bra hotell, greit superior rom, bra frokost.Altfor høy musikk i baren til å kunne snakke. Høy pris i baren men greit utvalg.Ikke noe spesielt bare helt greit over alt.Ikke spesielt dyrt 2165 inkludert frokost.Litt sterilt og kanskje litt kjedelig hotell men forsvarer en firer

Read more  

Stayed september 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Pathfinder315201

"Delikat"

Reviewed september 17, 2018     Trip type:  Venners utflukter

Delikat hotell med alle fasiliteter for en hyggelig vennetur. Serviceinnstilt personal. Grei beliggenhet når centralstasjon, gamle stan og handlegater. Utrolig god frokost med god organisering av bordplassseringer

Read more  

Stayed september 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

StockholmWaterfront, Receptionschef på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen  september 17, 2018

Hej Pathfinder315201, Stort tack för att du valde att bo hos oss och tack så mycket för din review och för din fina feedback! Det glädjer oss verkligen att läsa din kommentar angående personalen samt frukosten! Vi i Waterfront Teamet ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Assistant Rooms Division Manager

thoringe

"Fint sentralt hotell med fine rom og fin utsikt til sjøen. Bra internett."

Reviewed august 10, 2018     Trip type:  Par

Fint sentralt hotell med fine rom og fin utsikt til sjøen. Veldig bra internett. Litt tregt TV-system når en skal bla i kanaler. Hyggelig personale. Veldig fin frokost. ....og hvorfor i all verden skal jeg skrive en anmeldelse på minst 200 tegn når jeg ikke har mer å skrive....???

Read more  

Stayed august 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC