Vinner av Grand Travel Award for beste internasjonale hotellkjede i 2017

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Anmeldelser

Se hva andre reisende har sagt om hotellet vårt. Ved å innlemme TripAdvisor på vår side er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og forberede seg til turen – over hele verden. På denne siden finner du anmeldelser av Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm, så du selv kan se hvordan gjestene har vurdert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingene nyttige når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser på forretningsreise eller på ferie, så ser vi frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 5566 anmeldelser fra reisende

Nr. 15 av 156 hoteller i Stockholm

Ypperlig

3232

Svært bra

1911

Gjennomsnitt

315

Dårlig

65

Forferdelig

43
Forretninger
1375
Par
2368
Reise alene
240
Familie
809

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Vi fikk rom på baksiden og det var så stilt og fredelig. Vi hørte ingen ting om nettene. (annjudithandersen)
    Wed Jul 11 21:46:34 CDT 2018
  • Velg businessrom. God beliggenhet med utsikt, inkludert frokost på rom eller i restaurant, filmer, Nespresso kaffe med mer. (Elihaf)
    Sun Jul 09 21:16:00 CDT 2017
  • Jeg lå i 15 etasje, hørte ingen lyder utenfra eller fra andre rom. Fantastisk utsikt over gamla stan (Inger E)
    Sun Apr 30 05:06:40 CDT 2017
  • Buisness med utsikt til Gamla Stan i 11. etasje (yngvar2016)
    Sun Sep 18 05:21:19 CDT 2016
  • Rom mot vannet har mange ganger bedre utsikt enn rom mot kontorblokka på andre seiden ... (Tezteren)
    Thu Jun 23 11:23:29 CDT 2016
Traveler Photos
The Radisson Blu Waterfront Hotel
Street at the Radisson Blu Waterfront Hotel
The Superior Double Room at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

lefjortoft
Norge

"Flott opphold på meget sentralt hotell"

Reviewed desember 15, 2018     Trip type:  Forretninger

Hoteller har en meget god beliggenhet midt i Stockholm sentrum. Nytt hotell med veldi flotte rom og utrolig god frokost. Kommer garantert til å bo på dette hotellet flere ganger. Veldig hyggelige personale i tillegg.

Read more  

Stayed desember 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

sigurdv2016
Kleppestø, Norge

"Weekend in Stockholm"

Reviewed november 23, 2018     Trip type:  Par

Serviceminded resepsjon, fantastisk utsikt fra et rent og moderne hotellrom. Komfortable senger, bra bad.Frokost svært bra, med alt som man møtte ønske for en god opplevelse.Utsjekkingssystemet fikset utsjekkingssystemet kjap og bra. Kofferter ble tatt hånd om frem til vi forlot byen.Hyggelig betjening.

Read more  

Stayed november 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

StockholmWaterfront, Informationsansvarig på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen  november 27, 2018

Hej Sigurd, Tack så mycket för att du valde att bo hos oss och tack för att du tog dig tiden att skriva detta fina omdöme! Vi i Waterfront Teamet ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!

janniols
Trondheim, Norge

"Flott hotellopplevelse!"

Reviewed oktober 24, 2018     Trip type:  Par

Frokosten var helt fantastisk! Vi likte også at rommet var stort og fint. Sengen var fast og behagelig, og vannet i dusjen var varmt umiddelbart (det er ikke en selvfølge på hotell...). Rengjøringen var upåklagelig. Det eneste som var litt negativt var at rommet vårt (rom 1208) lå rett ovenfor en stor kontorbygning og det var dermed greit med innsyn. Hvis man velger rom med utsikt regner jeg med man får rom på andre siden. Det koster imidlertid litt ekstra.Hotellet ligger rett ved sentralstasjonen - og du kan faktisk gå innendørs omtrent hele veien til hotellet om du kommer fra flyplassen med Arlanda express. Beliggenheten til hotellet er veldig bra! Jeg bor gjerne på Waterfront igjen!

Read more  

Stayed oktober 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

StockholmWaterfront, Kundansvarig på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen  oktober 30, 2018

Dear Janniols, Thank you for your awesome review. I will pass on your great feedback regarding the breakfast to our breakfast team. We really appreciate your feedback and we are glad to see that you enjoyed your stay here with us! Looking forward welcoming you back again!

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC