Vinner av Grand Travel Award for beste internasjonale hotellkjede i 2017

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Anmeldelser

Se hva andre reisende har sagt om hotellet vårt. Ved å innlemme TripAdvisor på vår side er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og forberede seg til turen – over hele verden. På denne siden finner du anmeldelser av Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm, så du selv kan se hvordan gjestene har vurdert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingene nyttige når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser på forretningsreise eller på ferie, så ser vi frem til å ønske deg velkommen!

Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 5639 anmeldelser fra reisende

Nr. 17 av 157 hoteller i Stockholm

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Ypperlig

3272

Svært bra

1935

Gjennomsnitt

319

Dårlig

69

Forferdelig

44
Forretninger
1400
Par
2400
Reise alene
243
Familie
816

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Vi fikk rom på baksiden og det var så stilt og fredelig. Vi hørte ingen ting om nettene. (annjudithandersen)
    Wed Jul 11 21:46:34 CDT 2018
  • Velg businessrom. God beliggenhet med utsikt, inkludert frokost på rom eller i restaurant, filmer, Nespresso kaffe med mer. (Elihaf)
    Sun Jul 09 21:16:00 CDT 2017
  • Jeg lå i 15 etasje, hørte ingen lyder utenfra eller fra andre rom. Fantastisk utsikt over gamla stan (63ingere)
    Sun Apr 30 05:06:40 CDT 2017
  • Buisness med utsikt til Gamla Stan i 11. etasje (yngvar2016)
    Sun Sep 18 05:21:19 CDT 2016
  • Rom mot vannet har mange ganger bedre utsikt enn rom mot kontorblokka på andre seiden ... (Tezteren)
    Thu Jun 23 11:23:29 CDT 2016
Traveler Photos
The Radisson Blu Waterfront Hotel
Street at the Radisson Blu Waterfront Hotel
The Superior Double Room at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel
RBG Restaurant at the Radisson Blu Waterfront Hotel

Siste anmeldelser:

Språk:
Sorter etter:

Paradise66593982052

"Bra hotell og fantastisk personalet."

Reviewed januar 16, 2019     Trip type:  Forretninger

Smilende og serviceinnstilt personal. Bilen ble kjørt til kjelleren på kvelden av en resepsjonist og bilen sto igjen klar 0745 på utsiden som avtalt når vi skulle kjøre. Fantastisk opplevelse generelt.

Read more  

Stayed januar 2019

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

StockholmWaterfront, Receptionschef på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen  februar 03, 2019

Hej Paradise66593982052, Stort tack för din fantastiska review, vi uppskattar det verkligen! Hoppas att vi får välkomna er tillbaka snart igen! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Rooms Division Manager

lefjortoft
Norge

"Flott opphold på meget sentralt hotell"

Reviewed desember 15, 2018     Trip type:  Forretninger

Hoteller har en meget god beliggenhet midt i Stockholm sentrum. Nytt hotell med veldi flotte rom og utrolig god frokost. Kommer garantert til å bo på dette hotellet flere ganger. Veldig hyggelige personale i tillegg.

Read more  

Stayed desember 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

sigurdv2016
Kleppestø, Norge

"Weekend in Stockholm"

Reviewed november 23, 2018     Trip type:  Par

Serviceminded resepsjon, fantastisk utsikt fra et rent og moderne hotellrom. Komfortable senger, bra bad.Frokost svært bra, med alt som man møtte ønske for en god opplevelse.Utsjekkingssystemet fikset utsjekkingssystemet kjap og bra. Kofferter ble tatt hånd om frem til vi forlot byen.Hyggelig betjening.

Read more  

Stayed november 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

StockholmWaterfront, Informationsansvarig på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen  november 27, 2018

Hej Sigurd, Tack så mycket för att du valde att bo hos oss och tack för att du tog dig tiden att skriva detta fina omdöme! Vi i Waterfront Teamet ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC