Radisson Blu Hotel, Gdansk

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Gdansk oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 1002 opinii podróżujących

Nr 2 wśród 83 hoteli (Gdańsk)

  • Traveler's Choice Traveler's Choice
  • Certificate of Excellence 2016 Certificate of Excellence 2016

Doskonały

664

Bardzo dobry

281

Przeciętny

42

Słaby

8

Tragiczny

7
Biznesowa
216
Pary
406
Samotne podróżowanie
65
Rodzina
100

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • nie warto kupować śniadania (anni_e_mati)
    Sun Jul 31 04:22:37 CDT 2016
  • Polecam apartament (K. K)
    Tue Jul 26 03:11:51 CDT 2016
  • polecam pokoj 555 z tarasem:) (Martyna K)
    Sun Jan 31 06:49:45 CST 2016
  • centralt, luxus (marek1961)
    Wed Sep 23 01:39:53 CDT 2015
  • pokoje są bardzo duże. Łóżeczka dla niemowląt w cenie pokoju. (Bohdan S)
    Sat Sep 06 14:06:37 CDT 2014
Traveler Photos
Street at the Radisson Blu Hotel Gdansk
Lobby at the Radisson Blu Hotel Gdansk
Street at the Radisson Blu Hotel Gdansk
The Standard Room at the Radisson Blu Hotel Gdansk
Street at the Radisson Blu Hotel Gdansk

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

LeUr85

"EKOLOGICZNA CYTRYNÓWKA W RADISSON BLU"

Reviewed grudzień 31, 2016

Bardzo fajnie zorganizowany Sylwester, genialna w smaku cytrynówka... ciężko (bardzo) opisać smak:)), bardzo dobre jedzenie podzielone na trzy strefy (brakuje australijskiej). Świetna muzyka (Dj i saksofonista), smutne ustawienie stolików (zbyt dużo dwuosobowych stolików). Generalnie baaaaaaaardzo duży plus za pomysł, organizację i obsługę. Leszek

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Public Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk  styczeń 01, 2017

Szanowny Panie Leszku, W imieniu całego zespołu Restauracji VV i hotelu Radisson Blu chciałabym podziękować za poświęcony czas oraz za przekazanie cennych uwag. Mam nadzieję, iż w niedługim okresie czasu zawita Pan ponownie w nasze progi. A może i na kolejnego Sylwestra. :) Pozdrawiam serdecznie, Malgorzata Koleszynska Sales Executive & PR Manager Radisson Blu Hotel, Gdansk

superturysta

"Super Sylwester"

Reviewed grudzień 31, 2016     Trip type:  Pary

Po raz pierwszy spędzam Sylwestra w hotelu Radisson. Jest kapitalnie. Muzyka tak jak lubię, bardzo dobry międzynarodowy bufet. Open bar zaopatrzony świetnie. Doskonale czerwone wino. Polecam na spędzenie wspaniałego wieczoru. Szczęśliwego Nowego Roku 2017

Read more  

Stayed styczeń 2017

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Public Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk  styczeń 01, 2017

Szanowny Gościu, W imieniu całego zespołu Restauracji VV chciałabym podziękować za poświęcony czas oraz za przekazanie cennych uwag. Mam nadzieję, iż w niedługim okresie czasu zawita Pan ponownie w nasze progi. Pozdrawiam serdecznie, Malgorzata Koleszynska Sales Executive & PR Manager Restauracja VV, Gdansk

AnnaUR59

"SYLWESTER STREET FOOD"

Reviewed grudzień 31, 2016

Świetnie zorganizowana impreza, bardzo fajnie wykorzystana powierzchnia na bufety, stoliki i parkiet. Bardzo dobry pomysł z różnymi stacjami bufetowymi. Bardzo dobre i smaczne jedzenie. Fajna, miła i profesjonalna obsługa. Anna

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Public Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk  styczeń 01, 2017

Szanowna Pani Aniu, W imieniu całego zespołu Restauracji VV chciałabym podziękować za poświęcony czas oraz za przekazanie cennych uwag. Mam nadzieję, iż w niedługim okresie czasu zawita Pan ponownie w nasze progi. Pozdrawiam serdecznie, Malgorzata Koleszynska Sales Executive & PR Manager Restauracja VV, Gdansk

supertourist_7
Rixensart

"Sylwester 2016"

Reviewed grudzień 31, 2016     Trip type:  Pary

Wieczor Sylwestrowy dopiero sie zaczyna i juz jest swietnie. Jedzenie, muzyka open bar...wspanily. Do wyboru i do koloru. Wina, drinki.Kazdy znajdzie cos dla siebie .Polecam na przyszly rok. I szczesliwego roku 2017

Read more  

Stayed styczeń 2017

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Public Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk  styczeń 01, 2017

Szanowny Gościu, W imieniu całego zespołu Restauracji VV chciałabym podziękować za poświęcony czas oraz za przekazanie cennych uwag. Mam nadzieję, iż w niedługim okresie czasu zawita Pan ponownie w nasze progi. Pozdrawiam serdecznie, Malgorzata Koleszynska Sales Executive & PR Manager Restauracja VV, Gdansk

bjornterjej
oslo, Norway

"Bardzo ładny hotel"

Reviewed grudzień 10, 2016     Trip type:  Pary

Bardzo ładny hotel w senter miasta. Bardzo dobra obsługa i imponujący pokoje biznesowe. Śniadanie ma wszystko, o czym marzysz Dowcipy o: - ) restauracja oferuje także w jadłodajni. Hotel posiada również dobre Spa

Read more  

Stayed styczeń 2017

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Public Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk  grudzień 13, 2016

Dear guest, Many thanks for sharing your feedback and we are thrilled to hear that you enjoyed your stay with us. We look forward to welcoming you back soon! Please “Like” us on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions. Best regards, Malgorzata Koleszynska Sales Executive & PR Manager Radisson Blu Hotel, Gdansk

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC