Radisson Blu Hotel, Gdansk

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Gdansk oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 1185 opinii podróżujących

Nr 3 wśród 85 hoteli (Gdańsk)

  • Traveler's Choice Traveler's Choice

Doskonały

770

Bardzo dobry

339

Przeciętny

58

Słaby

11

Tragiczny

7
Biznesowa
242
Pary
494
Samotne podróżowanie
71
Rodzina
119

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Polecam pokoje na wyższych piętrach, z widokiem na ulicę Długi targ (MarcinPi)
    Thu Aug 17 05:16:56 CDT 2017
  • nie warto kupować śniadania (anni_e_mati)
    Sun Jul 31 04:22:37 CDT 2016
  • Polecam apartament (K. K)
    Tue Jul 26 03:11:51 CDT 2016
  • polecam pokoj 555 z tarasem:) (Martyna K)
    Sun Jan 31 06:49:45 CST 2016
  • centralt, luxus (marek1961)
    Wed Sep 23 01:39:53 CDT 2015
Traveler Photos
Street at the Radisson Blu Hotel Gdansk
Lobby at the Radisson Blu Hotel Gdansk
Street at the Radisson Blu Hotel Gdansk
The Standard Room at the Radisson Blu Hotel Gdansk
Brasserie Verres and Vers at the Radisson Blu Hotel Gdansk

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

bogdanw2018
Opolskie, Polska

"wyjątkowy hotel"

Reviewed styczeń 28, 2018     Trip type:  Biznesowa

Wyjątkowy hotel o doskonałym położeniu. Fantastyczna architektura, bezbłędnie wkomponowana w otaczające zabytki. Bardzo gustowny i oryginalny charakter wnętrz. Obsługa bardzo uprzejma, miła i uczynna. Bardzo dobra kuchnia i bardzo wygodne łóżko.

Read more  

Stayed luty 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Kierownik ds. PR, Radisson Blu Hotel Gdansk  luty 04, 2018

Szanowny bogdanw2018, serdecznie dziękujemy za wybranie naszego hotelu i tak wspaniałą opinię. Niezmiernie się cieszymy, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i że zechcieli się Państwo podzielić swoimi doświadczeniami tutaj. Jeszcze raz gorąco dziękujemy i zapraszamy ponownie, a czekając na tę okoliczność przesyłamy pozdrowienia. Radisson Blu Hotel Gdańsk

Baggio77
London

"Fantastyczny hotel z profesjonalną obsługą"

Reviewed listopad 06, 2017     Trip type:  Pary

Godny polecenia hotel w samym centrum miasta. Bardzo bezpieczny i czysty, miła obsługa. Jedynym drobnym minusem, w moim przypadku może być niezbyt rozĺegła strefa fitness, jako PT sugerowałbym kilka zmian/dodatków.

Read more  

Stayed grudzień 2017

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Public Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk  listopad 13, 2017

Drogi Baggio77, serdecznie dziękujemy za wspaniałą 5* recenzję. Dziękujemy za poświęcony czas na jej napisanie i przede wszystkim za zaufanie w wyborze naszego obiektu. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Będziemy zaszczyceni mogąc gościć Państwa ponownie, a czekając na tę miłą okoliczność przesyłamy serdeczne pozdrowienia

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC