Radisson Blu Hotel, Gdansk

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Gdansk oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 1139 opinii podróżujących

Nr 3 wśród 85 hoteli (Gdańsk)

  • Traveler's Choice Traveler's Choice

Doskonały

745

Bardzo dobry

321

Przeciętny

56

Słaby

10

Tragiczny

7
Biznesowa
236
Pary
474
Samotne podróżowanie
71
Rodzina
112

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Polecam pokoje na wyższych piętrach, z widokiem na ulicę Długi targ (MarcinPi)
    Thu Aug 17 05:16:56 CDT 2017
  • nie warto kupować śniadania (anni_e_mati)
    Sun Jul 31 04:22:37 CDT 2016
  • Polecam apartament (K. K)
    Tue Jul 26 03:11:51 CDT 2016
  • polecam pokoj 555 z tarasem:) (Martyna K)
    Sun Jan 31 06:49:45 CST 2016
  • centralt, luxus (marek1961)
    Wed Sep 23 01:39:53 CDT 2015
Traveler Photos
Street at the Radisson Blu Hotel Gdansk
Lobby at the Radisson Blu Hotel Gdansk
Street at the Radisson Blu Hotel Gdansk
The Standard Room at the Radisson Blu Hotel Gdansk
Brasserie Verres and Vers at the Radisson Blu Hotel Gdansk

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

Baggio77
London

"Fantastyczny hotel z profesjonalną obsługą"

Reviewed listopad 06, 2017     Trip type:  Pary

Godny polecenia hotel w samym centrum miasta. Bardzo bezpieczny i czysty, miła obsługa. Jedynym drobnym minusem, w moim przypadku może być niezbyt rozĺegła strefa fitness, jako PT sugerowałbym kilka zmian/dodatków.

Read more  

Stayed grudzień 2017

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Public Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk  listopad 13, 2017

Drogi Baggio77, serdecznie dziękujemy za wspaniałą 5* recenzję. Dziękujemy za poświęcony czas na jej napisanie i przede wszystkim za zaufanie w wyborze naszego obiektu. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Będziemy zaszczyceni mogąc gościć Państwa ponownie, a czekając na tę miłą okoliczność przesyłamy serdeczne pozdrowienia

637karolk
Siedlce, Polska

"Tylko zalety."

Reviewed październik 02, 2017     Trip type:  Biznesowa

Dobra lokalizacja i jakość oferowanych usług to jest to co w innych miejscach mi brakowało.. w Radisson Blu jest już chyba wszystko... :) Pomieszczenia hotelowe, przestrzenie otwarte, wysoki poziom wykończenia... jednym słowem czuć gust i bogactwo.

Read more  

Stayed październik 2017

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk  listopad 13, 2017

Drogi 637karolk, serdecznie dziękujemy za wspaniałą 5* recenzję. Dziękujemy za poświęcony czas na jej napisanie i przede wszystkim za zaufanie w wyborze naszego obiektu. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Będziemy zaszczyceni mogąc gościć Państwa ponownie, a czekając na tę miłą okoliczność przesyłamy serdeczne pozdrowienia

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC