Radisson Blu Hotel, Krakow

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Krakow oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 3046 opinii podróżujących

Nr 30 wśród 269 hoteli (Kraków)

  • Traveler's Choice Traveler's Choice

Doskonały

1904

Bardzo dobry

909

Przeciętny

178

Słaby

35

Tragiczny

21
Biznesowa
644
Pary
1174
Samotne podróżowanie
109
Rodzina
499

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Miałam pokój na trzecim piętrze , nawet przy otwartym oknie nie było głosno. (magdalenakuczynska72)
    Fri Jun 15 09:15:20 CDT 2018
  • Ciszę i spokój zapewnią pokoje z oknem na dziedziniec hotelowy. Widok na ruchliwe skrzyżowanie i Planty - pokoje frontowe. (Wielki W)
    Sat Sep 09 12:58:43 CDT 2017
  • Pokoje są ciche. (ma_gorzataj838)
    Tue May 23 13:28:25 CDT 2017
  • na wysokim piętrze (Batia14)
    Tue Dec 15 07:12:42 CST 2015
  • Mieliśmy pokój narożny, był duży i bardzo jasny (MSC809)
    Sun Jan 25 08:06:51 CST 2015
Traveler Photos
Lobby at the Radisson Blu Hotel
Lobby at the Radisson Blu Hotel
Street at the Radisson Blu Hotel
The Standard Double Room with Street View at the Radisson Blu Hotel
The Business Class Room at the Radisson Blu Hotel

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

Tomasz O
Warszawa, Poland

"Kraków na 2 dni"

Reviewed październik 26, 2018     Trip type:  Biznesowa

Hotel dobry, jakość wystarczająca by się wyspać i miło odpocząć po ciężkim dniu pracy lub zwiedzaniu. Miła obsługa, niestety o wyposażenie pokoju w kapcie lub szlafrok należy poprosić, ale jest to bez problemu dostarczone. Pokój duży, ale dość skromnie urządzony. Stojąca samotnie lodówka z czajnikiem na jej blacie wygląda dość akademicko a nie luksusowo.

Read more  

Stayed październik 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków  październik 27, 2018

Szanowny Panie Tomaszu O, Dziękujemy za wybór Radisson Blu w Krakowie, Cieszymy się, że Pana pobyt upłynął komfortowo. Miło nam również słyszeć, że nasza obsługa spotkała się z Pana uznaniem. Pragnę zaznaczyć, że kapcie i szlafroki są dostępne we wszystkich pokojach wyższej kategorii: Premium, Junior Suite oraz Suite. W wypadku jeśli nasi Goście chcieli by otrzymać szlafrok w pokojach typu Standard bądź Superior wystarczy skontaktować się z naszą obsługą wykonując jeden telefon lub też skontaktować się z nami za pomocą aplikacji One Touch Service. Serdecznie zapraszamy Pana ponownie. Łączę wyrazy szacunku, Monika Orzechowska Guest Service Representative

Beata270
Warszawa, Polska

"Idealny lokalizacyjnie"

Reviewed październik 13, 2018     Trip type:  Pary

Lokalizacja w samym sercu pomiedzy Wawelem a starówką, nie trzeba poruszać się autem, przyjemny spacerek, mimo to cicho i spokojnie. Jedynie Pani sprzątająca trochę wcześnie zaczynała sprzątać i odrobinę hałasów na korytarzu hotelowym. Łóżko duże z wygodnym materacem. Można odpocząć.

Read more  

Stayed październik 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków  październik 15, 2018

Szanowna Pani Beato270, Serdecznie dziękujemy za miłą opinię. Rzeczywiście nasz hotel położony jest w doskonałej lokalizacji tak samo komunikacyjnej jak i służącej pieszemu zwiedzaniu miasta, przy tym nasze pokoje są dobrze wyciszone przez co miejski zgiełk jest nam obcy. Proszę o więcej informacji dotyczących Pani pobytu na info.krakow@radissonblu.com dzięki temu będziemy mogli sprawdzić o której godzinie rozpoczęte zostało sprzątanie by uniknąć podobnych sytuacji wywołujących poczucie dyskomfortu w przyszłości. Jeszcze raz dziękujemy za Pani opinię oraz wybór Radisson Blu. Będzie nam miło móc gościć Panią ponownie. Łączę wyrazy szacunku, Monika Orzechowska Guest Service Representative

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC