Radisson Blu Hotel, Krakow

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Krakow oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 2292 opinii podróżujących

Nr 20 wśród 256 hoteli (Kraków)

  • Traveler's Choice Traveler's Choice
  • Certificate of Excellence 2016 Certificate of Excellence 2016

Doskonały

1407

Bardzo dobry

701

Przeciętny

141

Słaby

26

Tragiczny

18
Biznesowa
474
Pary
885
Samotne podróżowanie
84
Rodzina
351

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(3)
  • na wysokim piętrze (Batia14)
    Tue Dec 15 07:12:42 CST 2015
  • Mieliśmy pokój narożny, był duży i bardzo jasny (MSC809)
    Sun Jan 25 08:06:51 CST 2015
  • Lepiej jest wybrać pokoje z widokiem na drugie pokoje, czyli na dziedzińcu. (Dareeeeeeek)
    Mon May 06 11:53:11 CDT 2013
Traveler Photos
Lobby at the Radisson Blu Hotel
Lobby at the Radisson Blu Hotel
Street at the Radisson Blu Hotel
Hallways at the Radisson Blu Hotel
The Standard Double Room with Street View at the Radisson Blu Hotel

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

Ichaa364 G

"Dobry hotel"

Reviewed kwiecień 04, 2017     Trip type:  Biznesowa

Super lokalizacja,ładne pokoje,miła obsługa, szybka sprawna recepcja. Pracownicy uczynni, uśmiechnięci . Zaplecze restauracyjne dobre. Blisko i do Rynku i na Wawelu, do teatrów i do muzeum narodowego. Godny polecenia.

Read more  

Stayed maj 2017

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków  kwiecień 18, 2017

Szanowny Ichaa364 Dziękujemy za wybór naszgo hotelu i za docenienie naszej obsługi. Pozdrawiam serdecznie z Krakowa Monika Guest Service Manager

mariatowers
Londyn, Wielka Brytania

"znakomite"

Reviewed luty 24, 2017     Trip type:  Rodzina

Spędziliśmy weekend w Krakowie i zatrzymaliśmy się w promieniowanie Blu, mieliśmy nastoletnia córka z nami więc zostaliśmy przeniesieni do apartamentu, aby dać jej trochę miejsca, ona bardzo mi się podobało w hotelu tak jak my, hotel położony jest w pięknym miejscu kilka minut od starego miasta. . . nie mogę wyrazić, jak dobry weekend. . Jedzenie w hotelu było fantastyczne, personel był genialny, wszystko było wspaniałe. . i nie możemy się doczekać, aby wrócić. . Promieniowanie . Dziękujemy za takie wspaniałe doświadczenie.

Read more  

Stayed marzec 2017

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków  kwiecień 10, 2017

Dear mariatowers I'm happy that you can't wait to go back again and we can't wait to host you once again in our hotel :) Best Regards Monika

Iwona W

"Wysoki poziom usług "

Reviewed luty 18, 2017     Trip type:  Biznesowa

Świetna jakość i obsługa ! Czysty schludny pokój, super oświetlenie w łazience (idealne do malowania :)i wyjątkowa pościel (dużo poduszek) :) mam wrażenie że jest lepiej niż w zeszłym roku. Plus za żelazko i czajnik w pokoju! Recepcja na wysokim poziomie : miło i profesjonalnie

Read more  

Stayed marzec 2017

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków  kwiecień 10, 2017

Szanowna Pani Iwono Cieszy mnie bardzo, że wyjechała Pani od nas zadowolona i że doceniła Pani naszą obługę w recepcji :) Mam nadzieję, że odwiedzi nas Pani jeszcze w trakcie podróży do Krakow Pozdrawiam Monika

Barbare1211
Warszawa, Polska

"Wart swojej ceny: komfortowo"

Reviewed styczeń 10, 2017     Trip type:  Rodzina

Bardzo polecam Radisson w Krakowie. Po prostu komfortowo, profesjonalnie, kuchnia smaczna. Małe lobby dobre na poczekanie i małą kawę ze znajomymi. Śniadania smaczne duży wybór. Elegancku, cicho, wygodnie. Parking podziemny dostępny. Pokoje ładnie urządzone, duże, dobrze wyposażone i czyste. Obsługa profesjonalna, uśmiechnięta, pomocna. Lokalizacja super, w samym Centrum przy Plantach.

Read more  

Stayed grudzień 2016

Wartość

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków  kwiecień 10, 2017

Szanowna Barbare1211 Dziękujemy za miły komentarz i za rekomendacje. Cieszy mnie bardzo, że wyjechała Pani od nas zadowolona. Zapraszamy ponownie do Krakowa :) Pozdrawiam Monika

Eu1Trotter
Europa

"Najlepszy hotel w mieście!"

Reviewed styczeń 10, 2017     Trip type:  Pary

Zatrzymaliśmy się tutaj w ramach rodzinnego pobytu świątecznego niedaleko Krakowa. W hotelu panowała ciepła bożonarodzeniowa atmosfera dopieszczona doskonałą uśmiechniętą obsługą. Hotel jest idealnie położony, przez Planty do rynku idzie się 3 minuty! Jest tu bardzo czysto, oferowane usługi i wnętrza reprezentują wysoki międzynarodowy standard a śniadania zaspokoją każde podniebienie. Zdecydowanie polecamy i na pewno jeszcze wrócimy!

Read more  

Stayed styczeń 2017

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków  kwiecień 10, 2017

Szanowny Eu1Trotter Cóż za wspaniała opinia: Najlepszy hotel w mieście! O takim komentarzu marzy każdy hotel. Dziękujemy bardzo za tak wspaniałą opinię i zapraszamy ponownie w trakcie podróży do Krakowa. Pozdrawiam Monika

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC