Radisson Blu Hotel, Krakow

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Krakow oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 2823 opinii podróżujących

Nr 23 wśród 265 hoteli (Kraków)

  • Traveler's Choice Traveler's Choice

Doskonały

1769

Bardzo dobry

839

Przeciętny

164

Słaby

31

Tragiczny

20
Biznesowa
584
Pary
1098
Samotne podróżowanie
98
Rodzina
455

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ciszę i spokój zapewnią pokoje z oknem na dziedziniec hotelowy. Widok na ruchliwe skrzyżowanie i Planty - pokoje frontowe. (Wielki W)
    Sat Sep 09 12:58:43 CDT 2017
  • Pokoje są ciche. (ma_gorzataj838)
    Tue May 23 13:28:25 CDT 2017
  • na wysokim piętrze (Batia14)
    Tue Dec 15 07:12:42 CST 2015
  • Mieliśmy pokój narożny, był duży i bardzo jasny (MSC809)
    Sun Jan 25 08:06:51 CST 2015
  • Lepiej jest wybrać pokoje z widokiem na drugie pokoje, czyli na dziedzińcu. (Dareeeeeeek)
    Mon May 06 11:53:11 CDT 2013
Traveler Photos
Lobby at the Radisson Blu Hotel
Lobby at the Radisson Blu Hotel
Street at the Radisson Blu Hotel
The Standard Double Room with Street View at the Radisson Blu Hotel
Hallways at the Radisson Blu Hotel

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

Janusz M
Gliwice, Poland

"Bardzo dobry hotel w doskonałej lokalizacji"

Reviewed kwiecień 06, 2018     Trip type:  Wyjazd ze znajomymi

Szybka i kompetentna obsługa, doskonała lokalizacja, bardzo łatwy i szybki dojazd z lotniska, parking podziemny, dobre śniadania - to wszystko sprawia, że oceniam ten hotel wysoko. Kilkuminutowy spacer dzieli hotel od Rynku Głównego, czy Wawelu.

Read more  

Stayed maj 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

685lukaszd
Jelenia Góra, Polska

"HOTEL"

Reviewed grudzień 29, 2017     Trip type:  Rodzina

Zdziwieniem także moim było to , iz hotel który posiada 5 gwiazdek ,zaniedbał troche swoich gosci tym , iz na moim pietrze 3-cim nie działała kostkarka do lodu , a na pietrze 5-tym nie było wody w maszynie , nie wiem jaka sytuacja była na pietrze 4-tym , i dlatego niestety zmuszony byłem zjechac do baru , i dopiero tam Miła Pani barmaka zakonczyła moją wedrówke po pietrach i korytarzach w poszukiwaniu sprawnej kostkarki.

Read more  

Stayed styczeń 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków  grudzień 31, 2017

Szanowny 685lukaszd Bardzo dziękujemy za pobyt w naszym hotelu i Pana komentarz. Przepraszam za zepsutą kostkarkę. Sprawą zajęli się już nasi techniczni. Jeśli Pan do nas wróci proszę pamiętać o przycisku "One Touch Service" za pomocą którego rozwiąże Pan każdy napotkany problem w hotelach Radisson. W tej sytuacji lód zostałby do Pana doniesiony bez potrzeby opuszczania przez Pana pokoju. Cieszy mnie, że mimo wszystko sytuacja miała Happy End :) Korzystając z okazji życzę Panu wszystkiego co najlepsze w Nowym 2018 Roku !!!! Pozdrawiam serdecznie

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC