Radisson Blu Hotel, Krakow

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Krakow oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 2650 opinii podróżujących

Nr 25 wśród 262 hoteli (Kraków)

  • Traveler's Choice Traveler's Choice
  • Certificate of Excellence 2017 Certificate of Excellence 2017

Doskonały

1645

Bardzo dobry

800

Przeciętny

156

Słaby

29

Tragiczny

20
Biznesowa
552
Pary
1020
Samotne podróżowanie
96
Rodzina
422

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ciszę i spokój zapewnią pokoje z oknem na dziedziniec hotelowy. Widok na ruchliwe skrzyżowanie i Planty - pokoje frontowe. (Wielki W)
    Sat Sep 09 12:58:43 CDT 2017
  • Pokoje są ciche. (ma_gorzataj838)
    Tue May 23 13:28:25 CDT 2017
  • na wysokim piętrze (Batia14)
    Tue Dec 15 07:12:42 CST 2015
  • Mieliśmy pokój narożny, był duży i bardzo jasny (MSC809)
    Sun Jan 25 08:06:51 CST 2015
  • Lepiej jest wybrać pokoje z widokiem na drugie pokoje, czyli na dziedzińcu. (Dareeeeeeek)
    Mon May 06 11:53:11 CDT 2013
Traveler Photos
Lobby at the Radisson Blu Hotel
Lobby at the Radisson Blu Hotel
Street at the Radisson Blu Hotel
The Standard Double Room with Street View at the Radisson Blu Hotel
Hallways at the Radisson Blu Hotel

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

Edyta777
Toruń, Polska

"Świetna lokalizacja - Polecam"

Reviewed grudzień 04, 2017     Trip type:  Pary

Hotel pięknie położony w samym sercu Krakowa, z widokiem na Planty. Bardzo miła obsługa, pokoje dobrze wyposażone. Polecam hotel na romantyczne wypady- możliwość pieszego zwiedzania głównych zabytków Krakowa, bliskie sąsiedztwo rynku Głównego czy Wawlu. Jedyna wada- bardzo drogi parking.

Read more  

Stayed styczeń 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

sylwestasko

"POBYT"

Reviewed listopad 13, 2017     Trip type:  Wyjazd ze znajomymi

Super ponytail, lokalizacja hotelu w fantastycznym miejscu dodatkowym plusem jest rowniez parking. Obsluga hotel bola bardzo uprzejma i pomocna. Hetal byl bardzo czysty. Duzym plusem byly wspaniale sniadania.

Read more  

Stayed grudzień 2017

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków  listopad 15, 2017

Szanowny sylwestasko Bardzo dziękuje za miły komentarz i zapraszam serdecznie do Krakowa i naszego hotelu. Pozdrawiam

jacek201
Lozanna, Szwajcaria

"Widok na Wawel"

Reviewed listopad 12, 2017     Trip type:  Biznesowa

Mila i goscinna obsluga, zawsze na miejscu gotowa pomoc, poprosilem o pokoj z widokiem na Wawel i pomimo duzego oblozenia po kilku minutach pokoj zostalmi przydzielony. Hotel swietnie zlokalizowany, zaledwie pare minut of Rynku, kilkanascie minut piechota of Kazimierza, trudno sobie wyobrazic lepsza likalizacje.

Read more  

Stayed grudzień 2017

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków  listopad 15, 2017

Szanowny jacek201 Bardzo dziękujemy za pobyt w naszym hotelu Radisson Blu w Krakowie i miły komentarz. Cieszymy się bardzo, że wyjechał Pan od nas zadowolony. Mam nadzieję, że w trakcie następnych pobytów wybierze Pan właśnie nas :) Pozdrawiam serdecznie

wojciechw299
Cotopaxi Province, Ekwador

"Mily pobyt"

Reviewed wrzesień 25, 2017     Trip type:  Rodzina

Wszystko super! Śniadanie bardzo dobre, obsługa na poziomie, nie było problemu z późniejszym wymeldowaniem. Łóżko wygodne. Aby wysłać opinie to musi mieć co najmniej 200 znaków wiec pisze do tych 200 znaków :)

Read more  

Stayed październik 2017

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków  wrzesień 27, 2017

Szanowny wojciechw299 Bardzo dziękujemy za miły komentarz. Cieszę się bardzo, że smakowało Panu nasze śniadanie i lubi Pan naszą wspaniałą obsługę. Jeśli tylko możemy bardzo chętnie pozwalamy naszym gościom zostać dłużej w pokoju. Jest nam bardzo miło, że wspomniał Pan o tym w tym komentarzu. Jeszcze raz dziękuje za pobyt i opinię. Pozdrawiam serdecznie z Krakowa

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC