Radisson Blu Hotel, Krakow

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Krakow oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 3130 opinii podróżujących

Nr 31 wśród 274 hoteli (Kraków)

  • Traveler's Choice Traveler's Choice
  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Doskonały

1950

Bardzo dobry

934

Przeciętny

187

Słaby

37

Tragiczny

22
Biznesowa
657
Pary
1213
Samotne podróżowanie
111
Rodzina
513

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Najwyższe piętra z widokiem (Marek J)
    Wed Dec 12 09:04:44 CST 2018
  • Miałam pokój na trzecim piętrze , nawet przy otwartym oknie nie było głosno. (magdalenakuczynska72)
    Fri Jun 15 09:15:20 CDT 2018
  • Ciszę i spokój zapewnią pokoje z oknem na dziedziniec hotelowy. Widok na ruchliwe skrzyżowanie i Planty - pokoje frontowe. (Wielki W)
    Sat Sep 09 12:58:43 CDT 2017
  • Pokoje są ciche. (ma_gorzataj838)
    Tue May 23 13:28:25 CDT 2017
  • na wysokim piętrze (Batia14)
    Tue Dec 15 07:12:42 CST 2015
Traveler Photos
Lobby at the Radisson Blu Hotel
Lobby at the Radisson Blu Hotel
Street at the Radisson Blu Hotel
The Standard Double Room with Street View at the Radisson Blu Hotel
The Business Class Room at the Radisson Blu Hotel

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

werooonika92
Polska

"Świetna lokalizacja!"

Reviewed styczeń 08, 2019     Trip type:  Pary

Hotel w super lokalizacji, bardzo komfortowy, wysoki poziom, bardzo pomocna obsługa w każdym sektorze. Polecam na weekend w Krakowie z tego miejsca można obejść wszystko na nogach. Świetne Spa w którym znalazłam jedna z lepszych masażystek ever!

Read more  

Stayed styczeń 2019

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków  styczeń 08, 2019

Szanowna Pani, Uprzejmie dziękujemy za wybór Radisson Blu oraz tak miłą opinię. Cieszymy się, że spędziła Pani z nami miłe chwile a pobyt w Spa na długo pozostanie w Pani pamięci. Serdecznie zapraszamy ponownie, nie tylko na weekend ;) Pozdrawiam, Monika Orzechowska Guest Service Representative

Tourist36958685319

"Wspaniały pobyt w Krakowie"

Reviewed styczeń 07, 2019     Trip type:  Biznesowa

Bardzo miła obsługa, bardzo czysto w pokojach i w całym hotelu, bardzo smaczne i urozmaicone menu śniadaniowe, przemiła obsługa w barze. Menu obiadowe mogłoby być bardziej urozmaicone, np więcej zup do wyboru i więcej dań makaronowych oraz surówek.

Read more  

Stayed styczeń 2019

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków  styczeń 08, 2019

Szanowna/y Pani/e Tourist36958685319, Dziękujemy za wybór naszego hotelu i tak dobrą opinię. Miło nam słyszeć, że spełniliśmy Pani/a oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie! Łączę wyrazy szacunku, Monika Orzechowska Guest Service Representative

Dream47268918431

"Miło, czysto, komfortowo."

Reviewed grudzień 29, 2018     Trip type:  Rodzina

W pokojach trochę za zimno, trzeba było dogrzewać się farelkiem, minusem jest dość drogi płatny parking i brak miejsca przed hotelem, personel nie potrafi precyzyjnie przekazywać informacji między sobą od gościa przez co są później niedomówienia.

Read more  

Stayed grudzień 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Czystość

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków  grudzień 31, 2018

Szanowny/a Dream47268918431, Dziękujemy za wybór Radisson Blu oraz za pozostawioną opinię. Cieszymy się, że mimo wymienionych niedogodności Pana/i pobyt był udany - świadczy o tym pozostawiona 4/5 ocena. Hotel położony jest w ścisłym centrum i z uwagi na ten fakt nie ma w okolicy bezpłatnych miejsc postojowych. Pozostawienie samochodu na ulicy wiąże się z obowiązkiem uiszczenia opłaty za postój. Wierzymy, że nasz parking jest dużym udogodnieniem a jego cena jest porównywalna z parkingami w innych obiektach noclegowych w tej okolicy. Serdecznie zapraszamy ponownie, Pozdrawiam, Monika Orzechowska Guest Service Representative

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC