Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Szczecin oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 652 opinii podróżujących

Nr 4 wśród 26 hoteli (Szczecin)

Doskonały

133

Bardzo dobry

287

Przeciętny

167

Słaby

41

Tragiczny

24
Biznesowa
239
Pary
153
Samotne podróżowanie
43
Rodzina
92

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Najlepsze sa wyższe piętra (Kasik7)
    Sun May 07 10:02:08 CDT 2017
  • Upewnić się czy nie są prowadzone prace. (Monika2kk)
    Fri Jan 22 11:02:52 CST 2016
  • Stanowczo polecam pokoje na wyższych piętrach (>7). (Katgag)
    Fri Sep 25 08:08:24 CDT 2015
  • Wyższe pokoje -z panoramą Szczecina (Jacek C)
    Mon Nov 24 23:12:50 CST 2014
  • Pokoje na wysokich piętrach serwują nam piękne widoki z okien :) (draVska)
    Fri Apr 18 02:09:09 CDT 2014
Traveler Photos
Standard Room
Business Class Room
Standard Room
Standard Room
Business Class Room

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

janola2018

"Pobyt w hotelu"

Reviewed sierpień 13, 2018     Trip type:  Wyjazd ze znajomymi

Pokoje czyste, klimatyzowane. Bardzo miła obsługa.. Śniadania w postaci stołu "szwedzkiego" bardzo urozmaicone. Byłam na Kongresie Regionalnym Świadków Jehowy, a pobyt w tym hotelu pozwolił świetnie odpocząć przed każdym kolejnym dniem zgromadzenia. Polecam gorąco.

Read more  

Stayed sierpień 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

B K
Warszawa, Polska

"Polecam"

Reviewed lipiec 29, 2018     Trip type:  Pary

Dobra lokalizacja na czerwonym szlaku zwiedzania miasta, fajny pokój, czysto w pokoju, cicho. Za droga cena za parking, może warto, aby goście hotelowi mieli zniżkę. Zdecydowanie dobry wybór na pierwsza wizytę w Szczecinie

Read more  

Stayed lipiec 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Director of Sales, Radisson Blu Hotel Szczecin  lipiec 29, 2018

Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszego hotelu. Cieszy nas fakt, że są Państwo zadowoleni z wizyty i polecają nas innym Gościom. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości. Z poważaniem, Joannna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu.

haczes

"Doskonały hotel"

Reviewed czerwiec 24, 2018     Trip type:  Rodzina

Wspaniałe położenie,w niewielkiej odległości od najatrakcyjniejszych turystycznie miejsc w Szczecinie. Przemiłą obsługa, w recepcji, serwisie pokojowym i restauracji. Czysto i cicho mimo swego rozmiaru, kameralny basen.Wyżywienie bardzo dobre i urozmaicone.Szkoda, że nie ma bezpośredniego połączenia windą z parkingiem podziemnym, chociaż krótkie przejście do innej windy nie stanowi problemu. Hotel godny polecenia.

Read more  

Stayed maj 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Director of Sales, Radisson Blu Hotel Szczecin  czerwiec 24, 2018

Dzień dobry Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję na tripadvisor i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Jest nam niezmiernie miło, że był Pan zadowolony z naszej lokalizacji, posiłków oraz basenu. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC