Radisson Blu Centrum Hotel, Warsaw

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Centrum Hotel, Warsaw oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 2012 opinii podróżujących

Nr 24 wśród 127 hoteli (Warszawa)

Doskonały

807

Bardzo dobry

899

Przeciętny

213

Słaby

59

Tragiczny

34
Biznesowa
713
Pary
571
Samotne podróżowanie
155
Rodzina
204

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Wybierzcie 10 piętro, tam pokoje są wyremontowane. (Bartosz M)
    Wed Nov 01 12:28:20 CDT 2017
  • Trudno mówić o ładnych widokach w centrum miasta. (grzesiinek)
    Wed Oct 04 00:24:48 CDT 2017
  • Warto wyraźnie artykułować, jeżeli chce się mieć pokój dla dwóch osób ale z oddzielnymi łózkami (Mirosław M)
    Sat May 27 12:27:32 CDT 2017
  • Im wyżej tym lepiej. (robertrN1691QC)
    Wed Mar 15 21:06:05 CDT 2017
  • Bardzo dobre wyciszenie pokoi zarówno od ulicy Grzybowskiej jak i od podwórza (519magdalenak)
    Tue Jan 10 02:16:48 CST 2017
Traveler Photos
Fasade
First Class Fitness
First Class Fitness
First Class Fitness

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

744rafalg
Stalowa Wola, Polska

"super"

Reviewed grudzień 10, 2017     Trip type:  Biznesowa

zmuszono mnie do dłuższej recenzii :) tak było super, ale obsługa jednego pana z recepcji bezcenna. Tak trzymać Radisson i sukces gwarantowany. Pokój mega i jedynie brakowało mi mojej ukochanej kobiety, żeby obudziła sie obok mnie i powiedziała "musimy pobic rekord w tym hotelu".... no i sami sobie dodajcie... :)

Read more  

Stayed styczeń 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michal K, Manager, Radisson Blu Centrum Hotel Warszawa  grudzień 14, 2017

Drogi Gościu Serdecznie dziękujemy za wybór naszego hotelu i wysoką ocenę. Cieszymy się, że zarówno pokój jak i obsługa przypadły do gustu. Zapraszamy ponownie, tym razem z ukochaną kobietą :) Z wyrazami szacunku Radisson Blu Centrum Hotel

anitac881
Żnin, Polska

"pobyt służbowy"

Reviewed grudzień 03, 2017     Trip type:  Biznesowa

Pobyt w hotelu oceniam na bardzo dobry i godny polecenia. Byłyśmy zadowolone z pokoju, obsługi personelu, śniadania były bardzo dobre, również obsługa i klimat tam panujący był na najwyższym poziomie.

Read more  

Stayed grudzień 2017

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

B2214STjuliap
Gdynia, Polska

"Komfortowe miejsce"

Reviewed listopad 16, 2017     Trip type:  Biznesowa

Wyjątkowe i komfortowe miejsce, poziom usług na najwyższym poziomie. Personel uprzejmy, w pokojach czysto, możliwe jest uchylenie okna, brak specyficznego i charakterystycznego hotelowego nieprzyjemnego zapachu, jedzenie bardzo smaczne.

Read more  

Stayed grudzień 2017

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michal K, Manager, Radisson Blu Centrum Hotel Warszawa  listopad 20, 2017

Drogi Gościu, Dziękujemy za wybór i pobyt w naszym hotelu. Cieszymy się, że wyposażenie pokoju jak i poziom obsługi były na najwyższym poziomie. Zapraszamy ponownie podczas przyszłych wizyt w Warszawie. Z wyrazami szacunku Radisson Blu Centrum Hotel

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC