Radisson Blu Hotel, Wroclaw

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Wroclaw oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 139 traveler reviews

#21 of 73 hotels in Wroclaw

thumbs_up 85% of travelers recommend

Excellent

82

Very Good

44

Average

7

Poor

2

Terrible

4
Business
52
Couples
44
Solo travel
3
Family
20

Location

Sleep Quality

Rooms

Service

Value

Cleanliness

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Room on the park side was noisy with early morning deliveries. Room overlooking courtyard was quieter. (812heather)
    Thu Dec 01 21:43:13 CST 2016
  • always best away from the elevators (Kasia T)
    Tue Nov 22 02:29:04 CST 2016
  • quiet bedrooms (isabrux2015)
    Tue Nov 15 02:39:06 CST 2016
  • Great location, beautiful property, friendly staff (JustinBlev)
    Sun Sep 18 07:53:38 CDT 2016
  • Nothing special (PanosGer)
    Sat Sep 10 11:56:00 CDT 2016
Traveler Photos
Hotel
Room
Lobby
Lobby
Restaurant

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

nvankessel
Utrecht, Holandia

"Rezerwacja pozwala za 4,000 dopłaty ."

Reviewed grudzień 02, 2016    Trip type:  Biznesowa

Co za duże zaskoczenie wczoraj po zameldowaniu się w hotelu Radisson Blu Wrocław! I 4 milionów. rezerwacja i bardzo specjalnego traktowania. Specjalne powitanie przez dyrektora naczelnego i dyrektor ds. sprzedaży. Dostałem wyższy standard za ich najlepszy apartament i przynieśli butelka wina i fruitsalad wraz z zaproszeniem do super restauracji 'Aquarelle'. Zawsze mam dobre miejsce na pobyt w hotelu Radisson Blu ale tym razem był przytłaczający, tak miło. Jeszcze raz podziękowania dla wszystkich pracowników. Nie mogę sie doczekać kolejnej wizyty! Nick van Kessel Rhenoy BV, Holandia

Read more  

Stayed styczeń 2017

Jakość noclegu

Czystość

Obsługa

aw7682016
Wrocław, Polska

"Polecam Radisson Blu Wroclaw"

Reviewed listopad 28, 2016    Trip type:  Biznesowa

Perfekcyjna lokalizacja, przytulne pokoje, dobra kuchnia. W najbliższym otoczeniu znajdują się Panorama Racławicka (największy obraz w Polsce i drugi, co do wielkości na świecie), Muzeum Narodowe (zbiory sztuki polskiej, niemieckiej, śląskiej i europejskiej), Ostrów Tumski (najstarsza cześć Wrocławia), Centrum Handlowe "Galeria Dominikańska" (ponad 100 sklepów + bary i restauracje, kantor wymiany walut), odległość od Rynku Głównego i Starego Miasta 15 min. Radisson Blu jako jedyny hotel we Wrocławiu posiada również własną Informację Turystyczną (znajdującą się w lobby hotelowym), gdzie goście mogą uzyskać informacje na temat Wrocławia i regionu, jak również organizowanych wycieczek.

Read more  

Stayed grudzień 2016

Wartość

Jakość noclegu

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  grudzień 01, 2016

Szanowny Panie, Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęcił Pan na wyrażenie swojej opinii na temat hotelu Radisson Blu we Wrocławiu. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Maciej Głownia General Manager

Elzbieta R
Warsaw, Poland

"Świetna lokalizacja, miły personel"

Reviewed listopad 26, 2016    Trip type:  Biznesowa

Lokalizacja fantastyczna, spacerem na Rynek, do Opery, NFM itp. Przemiły personel, na który zawsze można liczyć. Czyste pokoje!!!!! Bardzo wygodne materace- spałam jak księżniczka....Okna otwierane, co dla mnie jest bardzo ważne.

Read more  

Stayed grudzień 2016

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  listopad 27, 2016

Szanowna Pani Elżbieto, bardzo dziękujemy za przemiłą opinię. Mamy nadzieję gościć Panią ponownie. z pozdrowieniami, Maciej Głownia General Manager

magdaks88

"Świetna lokalizacja "

Reviewed listopad 17, 2016    Trip type:  Samotne podróżowanie

Swietna lokalizacja, hotel położony w urokliwej okolicy blisko centrum miasta, rynku i Ostrowa Tumskiego. Miła, profesjonalna i chętna do pomocy obsługa. Przyjazna atmosfera Restauracja godna polecenia.

Read more  

Stayed grudzień 2016

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  listopad 22, 2016

Szanowna Pani Magdo, Dziękujemy serdecznie za wybór hotelu Radisson Blu we Wrocławiu. Cieszymy się, że Pani pobyt u nas był udany oraz jesteśmy wdzięczni za pozytywna opinie na temat naszego serwisu. Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Panią w przyszłości. Z pozdrowieniami Maciej Głownia Dyrektor Generalny

iwc1
Poznań

"Blisko Panoramy Racławickiej"

Reviewed listopad 16, 2016    Trip type:  Wyjazd ze znajomymi

Bardzo dobry hotel położony w odległości paru minut spacerem do Starego Rynku, dla zainteresowanych naprzeciwko Panoramy Racławickiej. Czysto , ładne pokoje, przyjazna i profesjonalna obsługa, dobra restauracja , obfite i smaczne śniadania. Polecam

Read more  

Stayed kwiecień 2016

Jakość noclegu

Lokalizacja

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  listopad 22, 2016

Szanowni Państwo, Dziękujemy serdecznie za wybór hotelu Radisson Blu we Wrocławiu. Cieszymy się, że Państwa pobyt u nas był udany oraz jesteśmy wdzięczni za pozytywna opinie na temat naszego serwisu. Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa w przyszłości. Z pozdrowieniami Maciej Głownia Dyrektor Generalny

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC