Radisson Blu Hotel, Wroclaw

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Wroclaw oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 619 traveler reviews

Nr 10 wśród 73 hoteli (Wrocław)

thumbs_up 85% of travelers recommend

Excellent

281

Very Good

238

Average

77

Poor

20

Terrible

3
Biznesowa
251
Pary
178
Samotne podróżowanie
45
Rodzina
61

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • polecam pokój skierowany na dziedziniec który jest połączony z Akademią Sztuk Pięknych (piotrekpabisiak)
    Mon Aug 08 02:33:11 CDT 2016
  • Budynek jest niski, 3 albo 4-piętrowy, więc widok jest baaardzo średni jeśli traficie na stronę Odry, a tragiczny, jeśli od podwórka. (EwaMaciek)
    Thu Jun 02 00:50:22 CDT 2016
  • Polecam pokoje Business Class (ARRRK77)
    Mon Mar 07 09:58:27 CST 2016
  • jak wyzej; male i przestarzale meble.... (romanr267)
    Tue Aug 11 07:36:54 CDT 2015
  • Pokoje od strowy wschodniej. Od południowej parking autokarowy i ulica (PawelMetD)
    Sun May 17 01:21:41 CDT 2015
Traveler Photos
Apartment Bedroom
Entrance
Lobby
Hotel outside
Lobby

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

piotrekpabisiak
Kraków, Polska

"super Hotel !!!"

Reviewed sierpień 08, 2016    Trip type:  Pary

pokój super, czysty, kolorystyka idealnie wpasowana, koncept śniadaniowy rewelacja, personel pełen profesjonalizmu, uprzejmy dobrze znający produkt w takim miejscu jest przyjemnie się zatrzymać i odpocząć :)

Read more  

Stayed wrzesień 2016

Pokoje

Wartość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  sierpień 09, 2016

Szanowny Panie Piotrze, serdecznie dziękujemy za Pana pobyt i Pana miłą opinię. Cieszymy się, że pobyt należał do udanych. Mamy nadzieję gościć Pana ponownie. Z pozdrowieniami, Magdalena Seniuta Front Office Manager

Björn H

"Bardzo powolna i nieprzyjemna obsługa"

Reviewed czerwiec 27, 2016    Trip type:  Biznesowa

Zdawałoby sie start i muszę powiedzieć, że uwielbiam Radisson rodziny. Jestem Elite w Club By Carlson i spędzić wiele dni w innym hotelu Radisson hotele w całej Europie. i w porównaniu, ten wydobywa się bardzo słaba. Obsługa powolna i nieprzyjazny reaguje na prośby, śniadanie jest proste trzy klasy Standard, meble są stare i w stylu pokoje przestarzałe. Zmieniłem do hotelu Sofitel po tylko na jedną noc i było to różnica jak dzień i noc. Co za rozczarowanie.

Read more  

Stayed lipiec 2016

Pokoje

Lokalizacja

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  lipiec 09, 2016

Dear Guest, first of all thank you for taking your time to write this review. I am really sad to read that we did not meet your expectations and you were forced to change the hotel. I would like to apologize for all the inconvienience you faced during your stay. Satisfaction of our guests is always a priority for us and we value all comments that may help to improve our service. That is why I would like to ask you to contact our Front Office Manager Magdalena Seniuta under magdalena.seniuta@radissonblu.com to share with her some details concerning unfriendly service and breakfast. Also some more details about furniture and room style would be welcomed because we have just renovated all rooms in our hotel. Once again I would like to apologize and we are looking forward hearing from you. Best regards, Maciej Głownia General Manager

Tomasz W
Warszawa, Polska

"Jeden z najlepszych hotel we Wrocławiu i basta!"

Reviewed czerwiec 23, 2016    Trip type:  Biznesowa

Tytuł z premedytacją po przeczytaniu wielu negatywnych opinii. Większości nie rozumiem. Wyglądają jak pisane nie o tym miejscu, które przecież znam. Lokalizacja: Vis a vis Panoramy Racławickiej. Mała uliczka nieopodal głównych arterii. Blisko do starówki (500m) a jednak cicho i spokojnie. Obok park i o rzut beretem oddalona Odra z Ostrowem Tumskim. Hotel posiada parking podziemny - wygodny. W pobliżu trudno zaparkować auto "przy ulicy". Hotel: 5 gwiazdek, a jednak nie moloch. Sprawia wrażenie kameralnego, potęgowane przez obsługę (in plus!) Pokoje wygodne, świeżo wyremontowane. Nowa kolorystyka. Dość twarde ale wygodne łóżka, zaopatrzony minibar. Woda i kawa/herbata for free (choć nie mam pewności czy w każdym rodzaju pokoju. Wygodna recepcja z kilkoma stanowiskami. Na parterze rownież bar i restauracja. Jest tez bankomat. Śniadania: Dla mnie podstawa wyboru hotelu i Radisson nie ma się czego wstydzić. Ktoś rozsądnie dobiera składniki śniadań, bo sa dobrej jakości i po prostu smaczne. Duży wybór rożnych dobroci. Restauracja: No właśnie. Kto wybierze wieczerzanie w hotelu, nie zawiedzie się. Można zostać w środku lub skorzystać z cichego i przyjemnego patio zacienionego parasolami. Urozmaicona karta, ale nie za obszerna. Dania podane z dbałością o detale. Włączając w to smak. Świetna jagnięcina, bardzo dobra ośmiornica w ramach przystawki. Na deser sernik z ricotta. Te pozycje próbowałem i mogę śmiało polecić. Warto wspomnieć o obsłudze - Ci ludzie sa tu nie z przypadku. Otwarci, wiedza jak opiekować się gościem, potrafią dobrze doradzić. Obsługa: Sam hotel to mury, szyld i wyposażenie. To ludzie nadają temu miejscu klimat. Obsługa jest świetna - profesjonalna i po prostu sympatyczna. Od recepcji po restauracje. Podsumowanie: To nie jest Marriott ani Sheraton - molochy z pełna poprawnością ale bez duszy. Tu się czuje skandynawski minimalizm w połączeniu z polska serdecznością. Zasłużone 5 gwiazdek nie zabija kameralności tego miejsca. A, ze parking drogi? Jak świat długi i szeroki klienci narzekają na drogie parkingi hoteli gwiazdkowych. Przypadek?

Read more  

Stayed lipiec 2016

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  czerwiec 29, 2016

Szanowny Panie Tomaszu, Serdecznie dziekujemy za tak miły komentarz i zwrócenie uwagi na wszystkie aspekty naszej dzialalności. Mamy nadzieje stale gościć Pana w naszym hotelu. Pozdrawiamy Maagdalena Seniuta Front Office Manager

OAUrbanscy
Warszawa, Polska

"Wszystko w jak najlepszym porządku."

Reviewed czerwiec 19, 2016    Trip type:  Pary

Hotel umieszczony bardzo blisko miejsc które nas interesowały, obsługa hotelowa miła. Czystość pokoi jak i jedzenie serwowane na plus. Cena do akceptacji. Byliśmy poza sezonem więc nie było dużo osób w Hotelu. Jedyne co było zaskoczeniem to cena za parking podziemny w hotelu. . . na szczęście sprawna rozmowa z obsługą i cena spadła o 50% ;)

Read more  

Stayed sierpień 2015

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  czerwiec 21, 2016

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za Państwa wizytę oraz pozytywny komentarz. Bardzo nam miło będzie gościć Państwa ponownie i kolejnym razem spełnić wszystkie oczekiwania. Z poważaniem, Maciej Głownia General Manager

EwaMaciek
Słupsk, Polska

"Jedyne co powala na kolana, to ceny."

Reviewed czerwiec 02, 2016    Trip type:  Pary

Pokój na miarę 3-gwiazdkowego hotelu. Cena jak za 5 gwiazdek. Widok z okna - tragedia. My trafiliśmy na widok od strony podwórka, na którym właśnie trwały remonty, więc widok gruzu niekoniecznie imponujący. Duży plus hotelu to lokalizacja - 20 m od Panoramy Racławickiej, 150 m od Odry i 10 min drogi spacerem od starówki. Na minus również brak parkingu (!!!) obok hotelu, więc nastawcie się na porzucenie auta 500 m ode hotelu (opcja nr 1), albo płaćcie ponad 70 zł za dobę na parkingu vis-a-vis hotelu, po drugiej stronie ulicy (opcja nr 2, niestety padło na nią w naszym przypadku). Łączny pobyt za dobę w hotelu bez śniadania kosztował nieadekwatnie dużo do warunków. Nie polecamy, chyba że z konieczności.

Read more  

Stayed czerwiec 2016

Pokoje

Wartość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  czerwiec 05, 2016

Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za wizyte oraz Państwa komentarz na temat ostatniego pobytu. Jest nam niezmiernie przykro, że spotkały Państwa powyższe niedogodności. Prosimy zawsze z każdą uwagą kierować do recepcji, która bardzo chętnie interweniuje i sprawi, że Państwa pobyt będzie przebiegał bezproblemowo. Mamy nadzieję gościć Państwa ponownie i następnym razem spełnić wszystkie oczekiwania. Z poważaniem, Magdalena Seniuta Front Office Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC