Radisson Blu Hotel, Wroclaw

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Wroclaw oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 290 opinii podróżujących

Nr 5 wśród 74 hoteli (Wrocław)

Doskonały

166

Bardzo dobry

92

Przeciętny

24

Słaby

4

Tragiczny

4
Biznesowa
114
Pary
84
Samotne podróżowanie
13
Rodzina
41

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • hotel poozony w cichej spokojnej okolicy (Wioletta W)
    Tue Oct 03 06:49:53 CDT 2017
  • Apartament sprawdził się rewelacyjnie jako "rodzinna opcja", zamiast dwóch osobnych pokoi. (Anna Ż)
    Mon Aug 07 01:36:43 CDT 2017
  • Pokoje z widokiem na Wyspę Katedralną, Panoramę Racławicką, Muzeum Narodowe, dawne mury miejskie lub park. (AndivonWroclove)
    Mon Nov 28 04:16:07 CST 2016
  • zdecydowanie polecam pokój od storny parku (PabloPablo88)
    Tue Nov 01 03:15:06 CDT 2016
  • Polecamy wyższe piętra ( cisza i piękne widoki) (zante2016)
    Sat Oct 22 07:42:53 CDT 2016
Traveler Photos
Room
Eterior
Hotel wewntrz i na zewntrz.
Hotel wewntrz i na zewntrz.
Hotel wewntrz i na zewntrz.

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

pawelb568

"Brawo !!!"

Reviewed grudzień 01, 2017     Trip type:  Biznesowa

Często bywam w różnych hotelach ale Radisson Blu we Wrocławiu urzekł mnie zaangazowaniem obsługi i dbałością o detale. A wszystko to nir tylko dla mnie ale i dla moich Gości, których zaprosiłem. Jak tylko będę mógł, skorzystam ponownie.

Read more  

Stayed grudzień 2017

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

marzena b
Neapol, Włochy

"ogólnie polecam ten hotel."

Reviewed listopad 05, 2017     Trip type:  Biznesowa

Polecam ten hotel.lokalizacja jest super.Hotel otoczony jest pieknym i bardzo zadbanym parkiem.Sniadania ok.Panie w recepcji bardzo miłe,kulturalne i pomocne.Wystroj jest gustowny.Bardzo,bardzo czysto.Jedynie parking jest drogi.

Read more  

Stayed grudzień 2017

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  listopad 06, 2017

Droga Pani Marzeno, Serdecznie dziękujemy za Pani pobyt i opinię. Bardzo nam miło, że nasz serwis spełnił Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie. Z poważaniem, Maciej Głownia General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC