Radisson Blu Hotel, Wroclaw

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Wroclaw oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 178 opinii podróżujących

Nr 7 wśród 73 hoteli (Wrocław)

Doskonały

106

Bardzo dobry

55

Przeciętny

10

Słaby

3

Tragiczny

4
Biznesowa
70
Pary
52
Samotne podróżowanie
3
Rodzina
24

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Pokoje z widokiem na Wyspę Katedralną, Panoramę Racławicką, Muzeum Narodowe, dawne mury miejskie lub park. (AndivonWroclove)
    Mon Nov 28 04:16:07 CST 2016
  • zdecydowanie polecam pokój od storny parku (PabloPablo88)
    Tue Nov 01 03:15:06 CDT 2016
  • Polecamy wyższe piętra ( cisza i piękne widoki) (zante2016)
    Sat Oct 22 07:42:53 CDT 2016
  • W pokojach od strony ogródka hotelowego jest wspaniale. (aglownia)
    Wed Sep 28 06:01:54 CDT 2016
  • Apartamenty mają najpiękniejszy widok na budynek, w którym mieści się Panorama Racławicka! (cycytrynka)
    Tue Aug 23 21:50:18 CDT 2016
Traveler Photos
Room
Eterior
Hotel wewntrz i na zewntrz.
Hotel wewntrz i na zewntrz.
Hotel wewntrz i na zewntrz.

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

Danny1978England
England

"Świetny hotel, wspaniała obsługa!"

Reviewed luty 01, 2017    Trip type:  Biznesowa

Bardzo czysty hotel, zlokalizowany w samym centrum Wrocławia. Świetnie skomunikowane miejsce. Obsługa usmiechnięta i miła. Bardzo profesjonalna obsługa w recepcji - wielki ukłon dla Pana Dawida za pomoc, uśmiech i profesjonalizm.

Read more  

Stayed luty 2017

Pokoje

Lokalizacja

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  luty 03, 2017

Szanowny Gościu, w imieniu wszystkich pracowników hotelu chciałbym podziękować za tak pozytywną opinię. Satysfakcja i zadowolenie gości jest dla nas zawsze najważniejsze dlatego ciesze się, że docenił Pan nasze zaangażowanie. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Maciej Głownia General Manager

Michał T
Warszawa, Polska

"Luksusowy wypoczynek."

Reviewed styczeń 12, 2017    Trip type:  Biznesowa

Miałem przyjemność nocować w apartamencie typu business i byłem zachwycony. Olbrzymi metraż apartamentu ze stołem konferencyjnym w części dziennej, wygodnym łóżkiem garderobą oraz przestronną łazienką dają doskonałe warunki do pracy i relaksu. Bardzo bogate śniadanie i świetna obsługa. Brak uwag, pełen profesjonalizm.

Read more  

Stayed maj 2016

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  styczeń 15, 2017

Szanowny Panie, Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęcił Pan na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego cieszymy się, że pobyt był udany. Zapraszamy ponownie. Z poważaniem, Maciej Glownia General Manager

Liliana Z

"Hotel na medal."

Reviewed styczeń 07, 2017    Trip type:  Pary

Duże, nowoczesne, czyste pokoje, wygodne łózka, przepyszne jedzenie. Dodatkowym atutem jest położenie hotelu na przeciwko Panoramy Racławickiej i Ostrowa Tumskiego oraz Akademii Sztuk pięknych.Profesjonalna obsługa, parking podziemny. Serdecznie polecam, praktycznie za każdym razem kiedy jesteśmy we Wrocławiu wracamy do tego hotelu ��

Read more  

Stayed styczeń 2017

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, Dyrektor generalny, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  styczeń 11, 2017

Szanowna Pani Liliano, Dziękuje serdecznie za tak pozytywną opinię i za zaufanie, którym obdarza Pani nasz hotel. Mam nadzieję, że Pani kolejny pobyt również spełni wszelkie oczekiwania. Pozdrawiam, Maciej Głownia General Manager

KolekcjonerHoteli
Wrocław, Polska

"Doskonały hotel i niepowtarzalny event"

Reviewed styczeń 05, 2017    Trip type:  Biznesowa

Początkiem grudnia mieliśmy przyjemność uczestniczyć w evencie organizowanym przez Radisson Blu Wrocław, pod tajemniczym tytułem Ice & Fire. Impreza okazała się bardzo "trafiona", wysmakowana i pełna atrakcji, z czego największe wrażenie zrobił na nas Ice Show, podczas którego powstał olbrzymi puchar lodowy, z którego następnie serwowano poncz. Pokaz mody Van Graafa i Marii Ciesielskiej, pokaz barmańskiego kunsztu, muzyka na żywo i ogrom wyśmienitych potraw dopełniły wieczoru. Odwiedziliśmy już przeszło 1500 hoteli i braliśmy udział w wielu eventach, ale tego typu "animacja" jeszcze nam się nie trafiła. Widać profesjonalne podejście do tematu.To był udany wieczór. A sam hotel bardzo przyjemny, dosyć kameralny, utrzymujący standardy 5*. A co równie ważne perfekcyjnie położony, bo zaledwie kilka minut od urokliwej wrocławskiej starówki, niewiele dalej od Ostrowa Tumskiego i dosłownie o krok od jednej z ważniejszych atrakcji miasta - Panoramy Racławickiej. Hotel godny polecenia.

Read more  

Stayed styczeń 2017

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, Dyrektor generalny, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  styczeń 11, 2017

Szanowny Gościu, W imieniu wszystkich pracowników hotelu dziękuję bardzo za tak pozytywne ocenienie organizacji imprezy Ice & Fire. Sama organizacja była dla nas bardzo dużym wyzwaniem, dlatego cieszę się, że stanęliśmy na wysokości zadania i spełniliśmy wszystkie Pańskie oczekiwania. Zapraszamy ponownie do odwiedzin naszego hotelu. Pozdrawiam, Maciej Głownia General Manager

Monika Ś

"Profesjonalizm na najwyższym poziomie"

Reviewed grudzień 19, 2016    Trip type:  Biznesowa

Wyremontowany hotel jest jednym z lepszych we Wrocławiu. Obsługa eventu na najwyższym poziomie, Absolutnie brak jakichkolwiek uwag dotyczących współpracy. Wszystko dograne dużo wcześniej; świetna komunikacja przed jak i w trakcie spotkania. Świetne jedzenie!! do polecenia!!!! ps. najwygodniejsze łóżka we Wrocławiu! :)

Read more  

Stayed grudzień 2016

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  grudzień 20, 2016

Szanowna Pani Moniko, dziękuję Pani za czas poświęcony na wysłanie tej fantastycznej opinii. Niezmiernie cieszę się, że organizacja eventu w naszym hotelu spełniła wszystkie Pani oczekiwania. Szczególnie dziękuję za docenienie ciężkiej pracy naszych pracowników, którzy zawsze dają z siebie wszystko, aby organizacja przebiegała na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję na dalszą współpracę w przyszłości. Pozdrawiam, Maciej Głownia General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC