Radisson Blu Hotel, Wroclaw

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Wroclaw oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 202 opinii podróżujących

Nr 7 wśród 73 hoteli (Wrocław)

Doskonały

118

Bardzo dobry

63

Przeciętny

14

Słaby

3

Tragiczny

4
Biznesowa
84
Pary
58
Samotne podróżowanie
4
Rodzina
26

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Pokoje z widokiem na Wyspę Katedralną, Panoramę Racławicką, Muzeum Narodowe, dawne mury miejskie lub park. (AndivonWroclove)
    Mon Nov 28 04:16:07 CST 2016
  • zdecydowanie polecam pokój od storny parku (PabloPablo88)
    Tue Nov 01 03:15:06 CDT 2016
  • Polecamy wyższe piętra ( cisza i piękne widoki) (zante2016)
    Sat Oct 22 07:42:53 CDT 2016
  • W pokojach od strony ogródka hotelowego jest wspaniale. (aglownia)
    Wed Sep 28 06:01:54 CDT 2016
  • Apartamenty mają najpiękniejszy widok na budynek, w którym mieści się Panorama Racławicka! (cycytrynka)
    Tue Aug 23 21:50:18 CDT 2016
Traveler Photos
Room
Eterior
Hotel wewntrz i na zewntrz.
Hotel wewntrz i na zewntrz.
Hotel wewntrz i na zewntrz.

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

NataliaOlga89
Warszawa, Polska

"Wspaniała lokalizacja"

Reviewed kwiecień 24, 2017     Trip type:  Pary

Największym plusem hotelu to przede wszystkim świetna lokalizacja, bardzo blisko centrum, i jednocześnie na uboczu. W okolicy piękne tereny do spacerowania :) W hotelu cisza i spokój. Bardzo dobry standard i przemiła obsługa.

Read more  

Stayed maj 2017

Wartość

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  kwiecień 25, 2017

Szanowna Pani, Dziękujemy serdecznie za Pani pozytywną opinie. Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie a kolejny pobyt w naszym hotelu będzie równie komfortowy. Z powazaniem Maciej Głownia General Manager

Michal M

"Idealne miejsce "

Reviewed kwiecień 22, 2017     Trip type:  Biznesowa

Hotel w dobrej lokalizacji, wszędzie blisko, przejazd na lotnisko 20 minut. Apartament narożny spełnia wszelkie oczekiwania, jest przestronny, dobrze zaprojektowany, z pięknym widokiem na Panoramę Racławicka oraz park. Komfortowe sofy w części dziennej, stół dla 6 osób. Oddzielna sypialnia z dużym, wygodnym łóżkiem jest przytulna i sprzyja wypoczynkowi. Łazienka przestronna z wanna i oddzielnym prysznicem. Pobyt w tym miejscu to prawdziwa przyjemność. Pokoje klasy business są przestronne i wygodne. W hotelu i pokojach jest bardzo czysto. Śniadania OK, choć dania zamawiane u obsługi nie zawsze spełniły nasze oczekiwania. Podziękowania dla p. Magdy, Front Office Manager, za opiekę i pomoc. Polecam ten hotel wszystkim, którzy odwiedzają Wrocław, zarówno na krótki, jak i dłuższy pobyt. Do zobaczenia, chętnie tu wrócę...

Read more  

Stayed maj 2017

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  kwiecień 25, 2017

Szanowny Panie Michale, Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęcił Pan na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu. Bardzo nam miło, że pobyt spełnił Pana oczekiwania. Pozdrawiam serdecznie Maciej Głownia General Manager

Izabela M

"Komfortowy"

Reviewed kwiecień 11, 2017     Trip type:  Biznesowa

Duży komfortowy hotel z przestronnymi pokojami. W pobliżu Panorama Racławicka , blisko na Ostrów Tumski i Starówkę. Obsługa bardzo miła. Parking w podziemiach. Niestety restauracja bardzo średnia. Śniadania standardowe

Read more  

Stayed maj 2017

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  kwiecień 13, 2017

Szanowna Pani, Dziękujemy za wybór hotelu Radisson Blu we Wrocławiu. Opinia naszych gości jest dla nas niezmiernie ważna, dlatego jest nam bardzo miło, że podzieliliście się Państwo z nami swoim doświadczeniem. Sczególnie doceniamy, że są Państwo zadowoleni z jakości obsługi w naszym hotelu, codziennie staramy się udoskonalać serwis i opiekować naszymi gośćmi najlepiej jak możemy. Dziękujemy również za uwagę odnoście śniadań i restauracji- z pewnością sprawi ona, że poświęcimy tej kwestii więcej atencji gdyz zadowolenie gości dla nas sprawa propretytowa. Z wyrazami szacunku, Maciej Głownia General Manager

stylecoach
Wrocław, Polska

"Sesja zdjęciowa w Hotelu Radisson"

Reviewed kwiecień 09, 2017     Trip type:  Biznesowa

Bardzo udana współpraca przy biznesowej sesji zdjęciowej. Ciepłe, minimalistyczne wnętrza sali konferencyjnej i korytarza oraz foyer nadały ciekawy charakter zdjęciom. Obsługa gotowa do pomocy, otwarta na wszystkie sugestie i potrzeby klienta. Oczekiwania spełnione w 100% - naprawdę polecam!

Read more  

Stayed marzec 2017

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  kwiecień 13, 2017

Szanowna Państwo, Dziękujemy za wybór hotelu Radisson Blu we Wrocławiu! Cieszymy się niezmiernie, że nasz hotel w tak dużym stopniu spełnił Państwa oczekiwania. Szczególnie ważna jest dla nas Państwa pozytywna opinia o obsłudze hotelowej i jakości serwisu, jaki świadczymy, gdyż poświęcamy dużo uwagi temu zagadnieniu. Będzie nam niezmiernie miło współpracować z Państwem ponownie. Z wyrazami szacunku, Maciej Głownia General Manager

Ewa032017
Warszawa, Polska

"Wspaniały pobyt w hotelu RADISSON BLU we Wrocławiu!"

Reviewed marzec 28, 2017     Trip type:  Biznesowa

W ostatni weekend marca miałam przyjemność gościć w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu w pokoju typu business.Była to moja pierwsza wizyta w tym hotelu i muszę przyznać że pobyt był perfekcyjny w każdym aspekcie. Wygodny, przestrzenny pokój, utrzymany w idealnej czystości, z przestronną łazienką z wanną i prysznicem, bardzo wygodnym łóżkiem. Pokój w pięknej kolorystyce pachnący świeżością. Bardzo miła i profesjonalna obsługa w recepcji , barze, restauracji. Wspaniałe, bogate śniadanie i szybka profesjonalna obsługa. Lokalizacja hotelu perfekcyjna, w miejscu spokojnym a jednocześnie w niedalekiej odległości od Starego Miasta i głównych zabytków. Naprzeciw hotelu jedna z większych atrakcji turystycznych Wrocławia - Panorama Racławicka. Hotel dysponuje salami konferencyjnymi z dziennym światłem i doskonale przygotowanym sprzętem do konferencji i spotkań. Oceniam swój pobyt jako idealny z punktu widzenia biznesowego, turystycznego i wypoczynkowego. Już planuję następną wizytę z obowiązkowym pobytem w tym hotelu. Polecam z całego serca!

Read more  

Stayed kwiecień 2017

Pokoje

Lokalizacja

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  kwiecień 01, 2017

Szanowna Pani, Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęciła Pani na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu. Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego cieszymy się, że pobyt należał do udanych. Zapraszamy ponownie. Z pozdrowieniami Magdalena Seniuta Front Office Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC