Radisson Blu Hotel, Wroclaw

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Wroclaw oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 161 opinii podróżujących

Nr 6 wśród 73 hoteli (Wrocław)

Excellent

99

Very Good

48

Average

8

Poor

2

Terrible

4
Biznesowa
61
Pary
49
Samotne podróżowanie
3
Rodzina
22

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Pokoje z widokiem na Wyspę Katedralną, Panoramę Racławicką, Muzeum Narodowe, dawne mury miejskie lub park. (AndivonWroclove)
    Mon Nov 28 04:16:07 CST 2016
  • zdecydowanie polecam pokój od storny parku (PabloPablo88)
    Tue Nov 01 03:15:06 CDT 2016
  • Polecamy wyższe piętra ( cisza i piękne widoki) (zante2016)
    Sat Oct 22 07:42:53 CDT 2016
  • W pokojach od strony ogródka hotelowego jest wspaniale. (aglownia)
    Wed Sep 28 06:01:54 CDT 2016
  • Apartamenty mają najpiękniejszy widok na budynek, w którym mieści się Panorama Racławicka! (cycytrynka)
    Tue Aug 23 21:50:18 CDT 2016
Traveler Photos
Room
Eterior
Hotel wewntrz i na zewntrz.
Hotel wewntrz i na zewntrz.
Hotel wewntrz i na zewntrz.

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Michał T
Warszawa, Polska

"Luksusowy wypoczynek."

Reviewed styczeń 12, 2017    Trip type:  Biznesowa

Miałem przyjemność nocować w apartamencie typu business i byłem zachwycony. Olbrzymi metraż apartamentu ze stołem konferencyjnym w części dziennej, wygodnym łóżkiem garderobą oraz przestronną łazienką dają doskonałe warunki do pracy i relaksu. Bardzo bogate śniadanie i świetna obsługa. Brak uwag, pełen profesjonalizm.

Read more  

Stayed maj 2016

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  styczeń 15, 2017

Szanowny Panie, Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęcił Pan na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego cieszymy się, że pobyt był udany. Zapraszamy ponownie. Z poważaniem, Maciej Glownia General Manager

Liliana Z

"Hotel na medal."

Reviewed styczeń 07, 2017    Trip type:  Pary

Duże, nowoczesne, czyste pokoje, wygodne łózka, przepyszne jedzenie. Dodatkowym atutem jest położenie hotelu na przeciwko Panoramy Racławickiej i Ostrowa Tumskiego oraz Akademii Sztuk pięknych.Profesjonalna obsługa, parking podziemny. Serdecznie polecam, praktycznie za każdym razem kiedy jesteśmy we Wrocławiu wracamy do tego hotelu ��

Read more  

Stayed styczeń 2017

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, Dyrektor generalny, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  styczeń 11, 2017

Szanowna Pani Liliano, Dziękuje serdecznie za tak pozytywną opinię i za zaufanie, którym obdarza Pani nasz hotel. Mam nadzieję, że Pani kolejny pobyt również spełni wszelkie oczekiwania. Pozdrawiam, Maciej Głownia General Manager

KolekcjonerHoteli
Wrocław, Polska

"Doskonały hotel i niepowtarzalny event"

Reviewed styczeń 05, 2017    Trip type:  Biznesowa

Początkiem grudnia mieliśmy przyjemność uczestniczyć w evencie organizowanym przez Radisson Blu Wrocław, pod tajemniczym tytułem Ice & Fire. Impreza okazała się bardzo "trafiona", wysmakowana i pełna atrakcji, z czego największe wrażenie zrobił na nas Ice Show, podczas którego powstał olbrzymi puchar lodowy, z którego następnie serwowano poncz. Pokaz mody Van Graafa i Marii Ciesielskiej, pokaz barmańskiego kunsztu, muzyka na żywo i ogrom wyśmienitych potraw dopełniły wieczoru. Odwiedziliśmy już przeszło 1500 hoteli i braliśmy udział w wielu eventach, ale tego typu "animacja" jeszcze nam się nie trafiła. Widać profesjonalne podejście do tematu.To był udany wieczór. A sam hotel bardzo przyjemny, dosyć kameralny, utrzymujący standardy 5*. A co równie ważne perfekcyjnie położony, bo zaledwie kilka minut od urokliwej wrocławskiej starówki, niewiele dalej od Ostrowa Tumskiego i dosłownie o krok od jednej z ważniejszych atrakcji miasta - Panoramy Racławickiej. Hotel godny polecenia.

Read more  

Stayed styczeń 2017

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, Dyrektor generalny, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  styczeń 11, 2017

Szanowny Gościu, W imieniu wszystkich pracowników hotelu dziękuję bardzo za tak pozytywne ocenienie organizacji imprezy Ice & Fire. Sama organizacja była dla nas bardzo dużym wyzwaniem, dlatego cieszę się, że stanęliśmy na wysokości zadania i spełniliśmy wszystkie Pańskie oczekiwania. Zapraszamy ponownie do odwiedzin naszego hotelu. Pozdrawiam, Maciej Głownia General Manager

Monika Ś

"Profesjonalizm na najwyższym poziomie"

Reviewed grudzień 19, 2016    Trip type:  Biznesowa

Wyremontowany hotel jest jednym z lepszych we Wrocławiu. Obsługa eventu na najwyższym poziomie, Absolutnie brak jakichkolwiek uwag dotyczących współpracy. Wszystko dograne dużo wcześniej; świetna komunikacja przed jak i w trakcie spotkania. Świetne jedzenie!! do polecenia!!!! ps. najwygodniejsze łóżka we Wrocławiu! :)

Read more  

Stayed grudzień 2016

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  grudzień 20, 2016

Szanowna Pani Moniko, dziękuję Pani za czas poświęcony na wysłanie tej fantastycznej opinii. Niezmiernie cieszę się, że organizacja eventu w naszym hotelu spełniła wszystkie Pani oczekiwania. Szczególnie dziękuję za docenienie ciężkiej pracy naszych pracowników, którzy zawsze dają z siebie wszystko, aby organizacja przebiegała na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję na dalszą współpracę w przyszłości. Pozdrawiam, Maciej Głownia General Manager

azielinska2016
Warszawa, Polska

"Świetna kuchnia, doskonały serwis"

Reviewed grudzień 18, 2016    Trip type:  Biznesowa

Miałam okazję organizować spotkanie biznesowe wraz z koktajlem w listopadzie 2016 oraz być jednocześnie gościem hotelu. Zawsze wysoko cenię sieć Hoteli Radisson i cieszę się że ponownie mogłam współpracować z ta siecią i ponownie we Wrocławiu. Wysoka jakość świadczonych usług, szybkość reakcji na zmiany, doskonała kuchnia i obsługa oraz bardzo przyjemny wystrójj wnętrz charakteryzują ten obiekt. Polecam współpracę z Radisson Blu Wrocław! Mam nadzieję na kolejne wspólne realizacje

Read more  

Stayed grudzień 2016

Pokoje

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  grudzień 20, 2016

Szanowna Pani Zielińska, serdecznie dziękuję za zaufanie i ponowny wybór naszego hotelu do realizacji spotkania biznesowego. Cieszę się, że zaangażowanie naszych pracowników przełożyło się na tak pozytywną ocenę i zadowolenie ze współpracy. Również mamy nadzieję na kolejne wspólne przedsięwzięcia. Pozdrawiam, Maciej Głownia General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC