Radisson Blu Hotel, Wroclaw

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Wroclaw oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 637 traveler reviews

Nr 7 wśród 73 hoteli (Wrocław)

thumbs_up 85% of travelers recommend

Excellent

293

Very Good

244

Average

77

Poor

20

Terrible

3
Biznesowa
254
Pary
186
Samotne podróżowanie
45
Rodzina
61

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Apartamenty mają najpiękniejszy widok na budynek, w którym mieści się Panorama Racławicka! (cycytrynka)
    Tue Aug 23 21:50:18 CDT 2016
  • polecam pokój skierowany na dziedziniec który jest połączony z Akademią Sztuk Pięknych (piotrekpabisiak)
    Mon Aug 08 02:33:11 CDT 2016
  • Budynek jest niski, 3 albo 4-piętrowy, więc widok jest baaardzo średni jeśli traficie na stronę Odry, a tragiczny, jeśli od podwórka. (EwaMaciek)
    Thu Jun 02 00:50:22 CDT 2016
  • Polecam pokoje Business Class (ARRRK77)
    Mon Mar 07 09:58:27 CST 2016
  • jak wyzej; male i przestarzale meble.... (romanr267)
    Tue Aug 11 07:36:54 CDT 2015
Traveler Photos
Hotel
Room
Lobby
Lobby
Restaurant

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Dorota D

"Niedzielny obiad w Radisson Blu"

Reviewed wrzesień 19, 2016

Wybrałam się na rodzinny obiad do restauracji hotelu Radisson Blu...:) na miejscu spotakała nas miła oraz profesjonalna obsługa, przyjazna atmosfera i bardzo ładne wnętrze. Kuchnia na wysokim poziomie, jakość dań adekwatna do ceny. Chociaż niedziela była dniem dosyc ponurym ze względu na pogodę, to pobyt w Radissonie sprawił że dzień był bardzo udany...:) dziekuję za miłe przyjęcie mnie i mojej rodziny...:)

Read more  

Stayed październik 2016

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  wrzesień 21, 2016

Szanowni Państwo, Dziękujemy serdecznie za poświęcony czas na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu. Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego cieszymy się, że nasz serwis spełnił Państwa oczekiwania. Mam nadzieję, że zobaczymy się ponownie a kolejna wizyta w naszym hotelu będzie równie udana. Z poważaniem, Maciej Głownia General Manager

ryszard190
Warszawa, Polska

"Było wspaniale!"

Reviewed wrzesień 10, 2016    Trip type:  Biznesowa

Wrocławski Radisson to niewątpliwie najlepszy hotel we Wrocławiu. Bywam tu często, spałem w wielu obiektach ale w Radissonie czuję się najlepiej. Uwielbiam ich obfite bufety śniadaniowe i smaczne omlety podawane na życzenie. Ostatnimi czasy kierownictwo zdecydowało się na remont i upiększyło wnętrza. Mnie do gustu przypadła zwłaszcza kolorystyka pokoi. Obsługa hotelowa jest zawsze tam gdzie trzeba, uprzejma i pomocna. Hotel wart polecenia!

Read more  

Stayed wrzesień 2016

Jakość noclegu

Lokalizacja

Obsługa

cycytrynka
Wrocław, Polska

"Zakochani w Radisson Blu Hotel we Wrocławiu!"

Reviewed sierpień 23, 2016    Trip type:  Pary

Pięć gwiazdek zobowiązuje do zapewnienia gościom hotelowym jak najlepszych doznań. W Radisson Blu Hotel każdy gość poczuje się jak w raju; otoczony przemiłą obsługą, która wysłucha i pomoże. Ludzie, którzy dbają o to miejsce, są wyjątkowi i pełni pasji. Oaza spokoju i odrobina luksusu w sercu miasta!

Read more  

Stayed wrzesień 2016

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  wrzesień 16, 2016

Szanowna Pani, Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęciła Pani na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu. Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego cieszymy się z tak pozytywnej opinii. Z poważaniem, Magdalena Seniuta Front Office Manager

mattkN1677LD
Świdnica, Polska

"Wrocław"

Reviewed sierpień 10, 2016    Trip type:  Biznesowa

Pobyt biznesowy od poniedziałku do środy. Miejscem pracy i spotkań była restauracja, której nie można niczego zarzucić. Kuchnia na bardzo wysokim poziomie. Obsługa całego hotelu z profesjonalnym podejściem do klienta. Ceny oczywiście zawsze mogą być niższe, natomiast Radisson to Radisson. Polecam.

Read more  

Stayed czerwiec 2016

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  wrzesień 14, 2016

Szanowny Panie, Serdecznie dziękujemy za Pana pobyt i pozostawioną opinię. Miło nam słyszeć, że pobyt należał do udanych. Zapraszamy ponownie. Z poważaniem, Magdalena Seniuta Front Office Manager

piotrekpabisiak
Kraków, Polska

"super Hotel !!!"

Reviewed sierpień 08, 2016    Trip type:  Pary

pokój super, czysty, kolorystyka idealnie wpasowana, koncept śniadaniowy rewelacja, personel pełen profesjonalizmu, uprzejmy dobrze znający produkt w takim miejscu jest przyjemnie się zatrzymać i odpocząć :)

Read more  

Stayed wrzesień 2016

Pokoje

Wartość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  sierpień 09, 2016

Szanowny Panie Piotrze, serdecznie dziękujemy za Pana pobyt i Pana miłą opinię. Cieszymy się, że pobyt należał do udanych. Mamy nadzieję gościć Pana ponownie. Z pozdrowieniami, Magdalena Seniuta Front Office Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC