MENU

Radisson Blu Hotel, Wroclaw

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Hotel, Wroclaw oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 533 traveler reviews

Nr 19 w[ród 71 hoteli (WrocBaw)

thumbs_up 85% of travelers recommend

Excellent

232

Very Good

212

Average

70

Poor

18

Terrible

1
Biznesowa
213
Pary
149
Samotne podróżowanie
43
Rodzina
51

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • jak wyzej; male i przestarzale meble.... (romanr267)
    Tue Aug 11 07:36:54 CDT 2015
  • Pokoje od strowy wschodniej. Od poBudniowej parking autokarowy i ulica (PawelMetD)
    Sun May 17 01:21:41 CDT 2015
  • Pokoje przy windzie s gBo[ne, caBy wieczór sBycha innych go[ci na korytarzu. (Wojtekbry)
    Wed Apr 23 10:49:30 CDT 2014
  • Pokoje przy windach s gBo[ne, cigle sBycha odgBosy z korytarza. (Magda K)
    Sat Apr 05 23:08:38 CDT 2014
  • Pokój superior bo przynajmniej jest czajnik oraz herbata i kawa. (Krzysztof K)
    Wed May 15 11:40:09 CDT 2013
Traveler Photos
IMG_20160207_140414_large.jpg
IMG_20160207_140409_large.jpg
IMG_20160207_140427_large.jpg
Exellent
Exellent

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Marta F

"Bardzo ładnie"

Reviewed luty 09, 2016    Trip type:  Wyjazd ze znajomymi

Hotel bardzo ładny, pokoje również. Jedyne do czego mam zastrzeżenia to zameldowanie. Na recepcji tylko jedna pani a kolejka długa. Nikt nie przyszedł by pomóc rozładować "korek". Bardzo dobre śniadanie w formie buffetu.

Read more  

Stayed listopad 2015

Jakość noclegu

Lokalizacja

Obsługa

Pawel S
Warszawa, Poland

"Jeden z lepszych hoteli w jakim bylem..."

Reviewed styczeń 25, 2016    Trip type:  Biznesowa

Jestem bardzo zadowolony z pobytu w RadissonBlu we Wroclawiu. Bardzo dobra jakosc oferowanych uslug, mila obsluga, sniadane bardzo smaczne. Jest to jeden z lepszych hoteli w jakich mialem przyjemnosc byc. Polecam...

Read more  

Stayed luty 2016

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  styczeń 27, 2016

Szanowny Panie Pawle, dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Jest nam niezmiernie miło, że Pana pobyt w Radisson Blu Wrocław należał do udanych. Mamy nadzieję, że spotkamy się tutaj ponownie. Z poważaniem, Maciej Głownia, Dyrektor Generalny

Grzegorz N
Warsaw, Warszawa, Poland

"Weekend styczniowy w Radisson Blu Wrocław "

Reviewed styczeń 18, 2016    Trip type:  Biznesowa

Odwiedziłem Hotel Radisson Blu Wrocław po kilku miesiącach. I muszę powiedzieć, że hotel przechodzi wspaniałe zmiany. 5 i 6 piętro zostało całkowicie odnowione. I muszę przyznać, że teraz pokoje i korytarze po odnowieniu wyglądają rewelecayjnie. Nowa kolorystyka pokoi, i dodatków tworzą niepowtarzalny charakter. Wszystko składa się w niepowtarzalny klimat. Modne kolory ścian, wykładzin i dodatków dają poczucie, że jesteśmy w nowym hotelu. Co przekłada się na komfort i bardzo dobre samopoczucie mieszkając w tym hotelu. Wciąż trwają remonty sal konferencyjnych i pierwszego piętra. Po dokończeniu remontu pokoje i zaplecze konferencyjne będzie na miarę XXI wieku. Nie sposób wspomnieć o bardzo profesjonalnej obsłudze w recepcji. Miło jest wracać i być powitanym bardzo serdecznie i z uśmiechem na ustach. Tak trzymać. Oprócz remontu w samym hotelu ogromna zmiana nastąpiła również w formule śniadań. Obecnie są to śniadania na które czeka się każdego poranka. Nowa formuła podania i prezentowania bufetu śniadaniowego to wielka zmiana i to na duży plus. Podczas śniadania każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa bardzo serdeczna i uczynna. Ogromne podziękowania dla Pana Krzysztofa, profesjonalizm i obsługa podczas śniadania zasługuje na wyróżnienie. Brawo i tak trzymać. Polecam ten hotel wszystkim wybierajacym się jak prywatnie-turystycznie i służbowo do Wrocławia. I jeszcze jedno do hotelu można przyjechać ze swoim pupilem, psem lub kotem. Na pewno wrócę do Hotelu Radisson Blu Wrocław.

Read more  

Stayed luty 2016

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  styczeń 19, 2016

Szanony Panie Grzegorzu, dziękujemy za tak miły komentarz. Jest nam niezmiernie miło, że jako stały gość naszego hotelu zauważył i docenił Pan zmiany jakie wprowadziliśmy. Szczególnie cieszy nas, że nasz zespół wywarł na Panu tak pozytywne wrażenie. Dziękujemy i zapraszamy ponownie, Maciej Głownia General Manager

Piotr S
Warszawa, Poland

"Dobre miejsce na biznes i wypoczynek"

Reviewed listopad 21, 2015    Trip type:  Biznesowa

Bardzo dobre podejście osób zatrudnionych w hotelu do gościa. Bardzo dobra jakość hotelu. Dobra lokalizacja, niedaleko wielu atrakcji turystycznych Wrocławia. Rewelacyjny i godny polecenia apartament, robiący doskonałe wrażenie.

Read more  

Stayed grudzień 2015

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  listopad 23, 2015

Drogi Piotr S, dziękujemy za tak pozytywny komentarz dotyczący naszego hotelu. Jest nam niezmiernie miło, że wszelkie aspekty Pana pobytu u nas zrealizowaliśmy na "Piątkę". Zapraszamy ponownie, Z pozdrowieniami, Maciej Głownia Dyrektor Generalny

Dariusz G
Warszawa, Poland

"warto się w tym hotelu zatrzymać"

Reviewed listopad 02, 2015    Trip type:  Biznesowa

kompetentna obsługa nawet w niekonwencjonalnych sytuacjach, luksusowo za niewyszukaną cenę, wyśmienite śniadanie, tylko wjazd do garażu większym samochodem to gimnastyka i warto w karcie dań wprowadzać częściej zmiany

Read more  

Stayed listopad 2015

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw  listopad 08, 2015

Szanowny Panie Dariusz G, dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie opinii o naszym hotelu. Jest nam niezmiernie miło, że Pana pobyt w Radisson Blu Wroclaw należał do udanych. Mamy nadzieję, że spotkamy się niebawem, Z poważaniem, Maciej Głownia Dyrektor Generalny

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC