Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

W oparciu o 1997 opinii podróżujących

Nr 33 wśród 129 hoteli (Warszawa)

Doskonały

729

Bardzo dobry

888

Przeciętny

265

Słaby

75

Tragiczny

40
Biznesowa
734
Pary
498
Samotne podróżowanie
131
Rodzina
263

Jakość noclegu

Lokalizacja

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • pokoje cichsze znajdują sie od strony wewnętrznej hotelu, natomiast widok na miasto to pokoje od strony ulicy na wyższych pietrach - 6, 7. (746agnm)
    Wed Oct 18 11:15:33 CDT 2017
  • ostatnie piętro, widok na miasto - piękna panorama a hałas z ulicy nie przeszkadza (rafanti)
    Sat Sep 02 02:22:10 CDT 2017
  • Mieszkaliśmy na IV piętrze, pokój 406. Piękny widok na centrum Warszawy. Pokój cichy, przytulny i czysty. Łoże małżeńskie cudownie wygodne. (grappa7)
    Mon Jun 19 12:48:07 CDT 2017
  • Cicho nawet od ulicy (cywoniukewcia)
    Thu Feb 23 07:41:31 CST 2017
  • Pokój od patio nie miał najlepszego widoku ale był cichy. (DawidB1)
    Mon Apr 11 01:43:58 CDT 2016
Traveler Photos
Dream SPA & Gym Studio
Dream SPA & Gym Studio
Dream SPA & Gym Studio
Dream SPA & Gym Studio
Breakfast buffet Marysienka Restaurant

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:

Jerzy K
Lodz, Poland

"Świetny hotel, świetne śniadanie - ale..."

Reviewed czerwiec 15, 2018     Trip type:  Rodzina

Hotel jest świetny. Dogodnie położony w sensie komunikacyjnym - zarówno w komunikacji miejskiej, jak i dojazdu do dworca Centralnego PKP oraz Lotniska na Okęciu. Śniadanie b.dobre. Pokoje wygodne, łóżka - b.dobre. Ale klimatyzacja szwankowała i nie udało się jej naprawić.

Read more  

Stayed czerwiec 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

mosiaczek
Wrocław, Polska

"Wspaniały pobyt weekednowy"

Reviewed czerwiec 07, 2018     Trip type:  Pary

Dziękujemy za wspaniały pobyt weekendowy! Hotel Radisson Blu Sobieski spełnił wszystkie nasze oczekiwania - znakomita obsługa, czystość, przestronny pokój, piękne wnętrza. Szczególne podziękowania dla Pana Edgara z działu Front Office, który przygotował dla nas wszystko, czego potrzebowaliśmy. Obsługa hotelu - wiecznie uśmiechnięta, radosna, żywa i przede wszystkim dba o gości. Śniadania - pyszne, obfite i ciepłe. Jesteśmy bardzo zadowoleni i całość oceniamy 10/10. Z pewnością ponownie odwiedzimy ten hotel. Serdecznie pozdrawiamy cały zespół hotelu Radisson Blu!

Read more  

Stayed czerwiec 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

WojEla
Zielona Góra, Polska

"Jeśli chcesz mieć spokój, pobyt w tym hotelu ci go zapewni"

Reviewed kwiecień 16, 2018     Trip type:  Biznesowa

W tym hotelu nic nie musisz, Oni zrobią to za ciebie. Profesjonalny Zespół Osób zapewni Ci komfort przebywania, spokój i bezpieczeństwo pobytu. Uczynny i zawodowy Team - to u Nich normalność - polecam Wszystkim znajomym i przyjaciołom

Read more  

Stayed kwiecień 2018

Pokoje

Wartość

Jakość noclegu

Lokalizacja

Czystość

Obsługa

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC