Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw

Recenzje

Zapraszamy do sprawdzenia, co inni podróżni myślą o naszym hotelu. Integracja naszej witryny internetowej z serwisem Tripadvisor, ułatwia gościom zamieszczanie recenzji i wyszukiwanie informacji o okolicznych atrakcjach w dowolnej części świata. Na tej stronie znajdują się recenzje hotelu Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw oraz oceny wystawione przez naszych gości. Mamy nadzieję, że opinie te pomogą Państwu w zaplanowaniu przyszłej wizyty u nas. Niezależnie, czy podróżują Państwo w interesach czy dla przyjemności, z największą przyjemnością powitamy Was w naszych progach.

Ocena podróżującego TripAdvisor:

Rating

W oparciu o 2220 opinii podróżujących

Nr 38 wśród 137 hoteli (Warszawa)

Doskonały

817

Bardzo dobry

979

Przeciętny

295

Słaby

83

Tragiczny

47
Biznesowa Biznesowa
827
Pary Pary
556
Samotne podróżowanie Samotne podróżowanie
147
Rodzina Rodzina
284

Lokalizacja

Jakość noclegu

Pokoje

Obsługa

Wartość

Czystość

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Pokój 571 - standardowy pokoik dla dwóch osób(Marta P)
    5.0 Fri Aug 17 09:42:11 CDT 2018
  • Nieparzyste numery od strony wewnętrznego dziedzińca(januszr31)
    5.0 Tue Jun 19 08:17:10 CDT 2018
  • pokoje cichsze znajdują sie od strony wewnętrznej hotelu, natomiast widok na miasto to pokoje od strony ulicy na wyższych pietrach - 6, 7.(746agnm)
    3.0 Wed Oct 18 11:15:33 CDT 2017
  • ostatnie piętro, widok na miasto - piękna panorama a hałas z ulicy nie przeszkadza(rafanti)
    5.0 Sat Sep 02 02:22:10 CDT 2017
  • Mieszkaliśmy na IV piętrze, pokój 406. Piękny widok na centrum Warszawy. Pokój cichy, przytulny i czysty. Łoże małżeńskie cudownie wygodne.(grappa7)
    5.0 Mon Jun 19 12:48:07 CDT 2017
Traveler Photos
Dream SPA & Gym Studio
Dream SPA & Gym Studio
Dream SPA & Gym Studio
Dream SPA & Gym Studio
Breakfast buffet Marysienka Restaurant

Ostatnie opinie:

Language:
Sort by:
Wanderer07646753621

Wanderer07646753621

"odnowiony przyjemny hotel w świetnej lokalizacji"

rating Reviewed luty 04, 2019  Trip type: Biznesowa

Polecam. Przyjemny pobyt - nie ma do czego sie przyczepic:) Śniadania są obfite i smaczne, dobra restauracja. Pomocna i profesjonalna obsługa, szybkie zameldowanie i wymeldowanie. Przychylnośc do indywidualnych próśb. Mogliśmy zostać 2 godziny dłużej - bez problemów. Pokoje po remoncie, wygodny materac, ogromne łóżko. W pokoju zestaw do parzenia kawy i herbaty, woda.

Więcej  

Stayed styczeń 2019

Pokoje  Pokoje

Wartość  Wartość

Jakość noclegu  Jakość noclegu

Lokalizacja  Lokalizacja

Czystość  Czystość

Obsługa  Obsługa

Flyer25078036764

Flyer25078036764

"Impreza służbowa jedną noc spędzona w goteli"

rating Reviewed styczeń 13, 2019  Trip type: Biznesowa

Impreza służbowa na jedną noc. Hotel czysty, ladny , zadbany. Obsługa nie mówi po polsku co wprawia w zakłopotanie noektorych gosci. Sprzątająca ekipa jest rano za głosno, szczególnie gdy jesteś po imprezie i masz kilka godzin snu a od 6 rano slyszysz ekipę która sprzata.

Więcej  

Stayed styczeń 2019

Pokoje  Pokoje

Wartość  Wartość

Jakość noclegu  Jakość noclegu

Lokalizacja  Lokalizacja

Czystość  Czystość

Obsługa  Obsługa

Wanderer08785764446

Wanderer08785764446
Kraków, Polska

"brudne pokoje i hałas w sąsiednich"

rating Reviewed styczeń 08, 2019  Trip type: Biznesowa

brudny pokój i hałas u sąsiadów myslę, że to wystarczy całkowicie i nie ma sensu pisać więcej. Nie wiem po co wam 200 znaków w recenzji, w tym czasie lepiej posprzątać wymienic zużytą wykładzinę, pomysleć o remoncie łazienki, ogólnie jak na liczbę gwiazdek i stolicę to mała katastrofa

Więcej  

Stayed styczeń 2019

Pokoje  Pokoje

Wartość  Wartość

Jakość noclegu  Jakość noclegu

Lokalizacja  Lokalizacja

Czystość  Czystość

Obsługa  Obsługa

Explorer32974409475

Explorer32974409475

"R"

rating Reviewed styczeń 04, 2019  Trip type: Pary

Początkowo dostałam pokój na 7 piętrze, przytulny, ładny to fakt. Jednak nieustannie słychać było buczenie klimatyzatora zamontowanego na dachu, dla osoby która przyjechała odpocząć jest to bardzo uciążliwe. Zostałam przeniesiona do pokoju na 2 piętrze, pokój klasy biznes, trochę większy, też komfortowy. Jednak przy dużym wietrze w Warszawie, tak jak było podczas mojego pobytu okna są bardzo nieszczelne. Wiatr gwizdał i wpadał do pokoju.

Więcej  

Stayed grudzień 2018

Pokoje  Pokoje

Wartość  Wartość

Jakość noclegu  Jakość noclegu

Lokalizacja  Lokalizacja

Czystość  Czystość

Obsługa  Obsługa

Opinie te są subiektywnymi opiniami podróżujących. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

©2016 TripAdvisor LLC