Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1330 traveler reviews

Nr 3 av 9 hotell i Arlandastad

  • GreenLeader Gold GreenLeader Gold

Magisk

526

Mycket bra

586

Medelmåttigt

175

Dåligt

25

Hemskt

18
Jobb
492
Par
318
Ensam resenär
140
Familj
272

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rum ut mot Arlandas startbana (BIWMI)
    Sat Jul 14 06:53:04 CDT 2018
  • Osäker vad som är bäst? (StefanS6110)
    Mon Jun 25 08:22:56 CDT 2018
  • Jag fick ett hotell mot uteplatsen, det var trevligt att se människor som satt och tog en öl i solskenet på den mysiga uteplatsen. (Karina G)
    Thu Jun 14 11:37:41 CDT 2018
  • I familjerummet vi bodde var det tyst, ligger på femte och översta våningen. Vi kunde inte höra någon annan eller trafikbuller. (AnnaS4598)
    Mon Nov 06 22:43:11 CST 2017
  • Högt upp och utsikt över landningsbanan. (Sören J)
    Thu Feb 23 05:55:18 CST 2017
Traveler Photos
Mötesrum Cassiopeja
Mötesrum Vintergatan
Konferensreception
Reception
Champagne

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

lenah0lmstr0m
Åtvidaberg, Sverige

"September 30"

Reviewed oktober 08, 2018     Trip type:  Par

Det är ett mcket bra hotell med artig och trevlig personal. Jag kan rekommendera hotellet. Jag kommer att boka hotellet igen. Jag tycker att hotellet har ett bra läge, det var rent och fräscht och priset var hyfsat.

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Renlighet

RadissonBluArlandia, Kundansvarig på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet  oktober 09, 2018

Hej Lena, Tack för din fina kommentar! Det glädjer oss att ni trivdes så bra hos oss på Radisson Blu Arlandia Hotel. Jag hoppas att vi får nöjet att välkomna er snart igen! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Mia, Guest Service Agent

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC