Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1245 traveler reviews

Nr 3 av 9 hotell i Arlandastad

  • GreenLeader Gold GreenLeader Gold

Magisk

490

Mycket bra

551

Medelmåttigt

167

Dåligt

24

Hemskt

15
Jobb
480
Par
291
Ensam resenär
132
Familj
246

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Jag fick ett hotell mot uteplatsen, det var trevligt att se människor som satt och tog en öl i solskenet på den mysiga uteplatsen. (Karina G)
    Thu Jun 14 11:37:41 CDT 2018
  • I familjerummet vi bodde var det tyst, ligger på femte och översta våningen. Vi kunde inte höra någon annan eller trafikbuller. (Anna S)
    Mon Nov 06 22:43:11 CST 2017
  • Högt upp och utsikt över landningsbanan. (Sören J)
    Thu Feb 23 05:55:18 CST 2017
  • jätteskönt med sen utcheckning! (janne E)
    Sun Jan 08 05:37:45 CST 2017
  • Rummen helt ok ljudmässigt (Björn A)
    Tue Oct 18 07:59:57 CDT 2016
Traveler Photos
Mötesrum Cassiopeja
Mötesrum Vintergatan
Konferensreception
Reception
Champagne

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

leifreidar
Karlskrona, Sverige

"Bravo"

Reviewed juni 18, 2018     Trip type:  Jobb

Perfekt läge för möte med folk från hela landet mycket bra förbindelser med flygplatsen. Service inriktad konferenspersonal mycket bra middagar påkvällen däremot var luncherna lite tama men helhetsintrycket är gott

Read more  

Stayed juni 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

marcusmarcusmarc2018

"Riktigt bra hotell! 10/10"

Reviewed juni 11, 2018     Trip type:  Par

Riktigt bra hotell för dig som ska åka med flyg på arlanda. Gratis buss till flygplatsen går en gång var 10e minut. Gratis åtkomst till träning, bad och bastu, bra tv-kanaler och riktigt fina rum! Bra personal som hjälper till om man ber om hjälp. Absolut 10/10, min bästa hotellvistelse!

Read more  

Stayed juni 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RadissonBluArlandia, Kundansvarig på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet  juni 12, 2018

Hej Marcus, Först och främst vill vi tacka för att du har tagit dig tid att ge oss värdefull återkoppling efter din vistelse samt att du valde att bo hos oss. Det är mycket trevligt att höra att du i överlag trivdes bra hos oss samtidigt som vi uppskattar att du har gett oss höga betyg. På uppdrag av hela vår personal och mina kollegor här på Radisson Blu vill jag än en gång tacka dig för att du var gäst hos oss. Vi hoppas att få se dig igen när dina resor tar dig förbi Arlanda! Med vänliga hälsningar, Helen Stewart Guest Service Agent

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC