Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1349 traveler reviews

Nr 3 av 9 hotell i Arlandastad

  • GreenLeader Gold GreenLeader Gold

Magisk

536

Mycket bra

594

Medelmåttigt

175

Dåligt

25

Hemskt

19
Jobb
495
Par
326
Ensam resenär
142
Familj
275

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Långt ifrån baren om ni vill ha det tyst (Mabh)
    Thu Nov 29 04:09:01 CST 2018
  • Rum ut mot Arlandas startbana (BIWMI)
    Sat Jul 14 06:53:04 CDT 2018
  • Osäker vad som är bäst? (StefanS6110)
    Mon Jun 25 08:22:56 CDT 2018
  • Jag fick ett hotell mot uteplatsen, det var trevligt att se människor som satt och tog en öl i solskenet på den mysiga uteplatsen. (Karina G)
    Thu Jun 14 11:37:41 CDT 2018
  • I familjerummet vi bodde var det tyst, ligger på femte och översta våningen. Vi kunde inte höra någon annan eller trafikbuller. (AnnaS4598)
    Mon Nov 06 22:43:11 CST 2017
Traveler Photos
Mötesrum Cassiopeja
Mötesrum Vintergatan
Konferensreception
Reception
Champagne

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Resort14138183538

"Alexander"

Reviewed december 27, 2018     Trip type:  Par

Perfekt och mysigt hotelle. Skön och avslappnande atmosfär.God mat i restaurangen på kvällen och stor och härlig frukost buffé.Tyst och lungt på rummet sköna sängar och fint möblerat i rummet. Klar värt ett besök och helt schyssta priser

Read more  

Stayed december 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RadissonBluArlandia, Kundansvarig på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet  januari 10, 2019

Hej Alexander, Tack för din vistelse hos oss och för ditt fina omdöme. Vi är glada att du blev nöjd och hoppas att snart få se dig igen! Hälsningar Mia, Guest Service Agent

ellsveden
Ludvika, Sverige

"Bästa hotellet"

Reviewed december 23, 2018     Trip type:  Familj

Fint, rent och fräscht hotell med superservice. Fixade frukost åt oss, då vi skulle med flyg tidigt, även när vi var åter ifrån resan och vi fick problem med bilen, så fick vi värma oss i foajén och de bjöd på smörgås och julmust. Det kallar jag service!

Read more  

Stayed december 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RadissonBluArlandia, Kundansvarig på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet  januari 10, 2019

Stort tack för att du tagit dig tid att skriva om din vistelse hos oss. Vi är stolta över vår "Yes I Can!"-service och ditt beröm ger oss självförtroende att vi gör rätt! Vår målsättning är att kunna erbjuda personlig service och att få våra gäster att känna sig omhändertagna och sedda och just därför är vi väldigt glada över att läsa att vi lyckades med det. Vi ser fram emot att få välkomna dig som vår gäst igen. Med vänlig hälsning, Mia, Guest Service Agent

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC