Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1132 traveler reviews

Nr 2 av 9 hotell i Arlandastad

  • GreenLeader Gold GreenLeader Gold

Magisk

454

Mycket bra

500

Medelmåttigt

149

Dåligt

15

Hemskt

14
Jobb
425
Par
266
Ensam resenär
123
Familj
226

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Högt upp och utsikt över landningsbanan. (Sören J)
    Thu Feb 23 05:55:18 CST 2017
  • jätteskönt med sen utcheckning! (janne E)
    Sun Jan 08 05:37:45 CST 2017
  • Rummen helt ok ljudmässigt (Björn A)
    Tue Oct 18 07:59:57 CDT 2016
  • Försök få rum högt upp. (Kai K)
    Wed May 18 09:47:37 CDT 2016
  • Finns nog inte, alla rum lika bra (SwedenMarian)
    Fri Apr 15 10:00:39 CDT 2016
Traveler Photos
Lobby
Standardrum
Business Class room
Familjerum
Lekrum

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

lailab491
Sundsvall, Sverige

"I väntan på semesterresa"

Reviewed september 12, 2017     Trip type:  Par

Bra att kunna övernatta nära flygplatsen och samtidigt få parkera bilen på er parkering. Smidigt när vi återvänder från resan att bara hoppa på bussen för att hämta bilen. Vi gillar detta. Att få en rejäl frukost innan vi åker till terminalen på morgonen.

Read more  

Stayed oktober 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Renlighet

MalouGrundin
Göteborg, Sverige

"Underbara rum i ett bra läge, med bemötande reception men mindre bra frukost."

Reviewed september 11, 2017     Trip type:  Familj

Personal i reception var fantastiska så även rummet. Dock var frukost en stor besvikelse med personal som kändes trötta, framförallt ena kocken som inte hade YIC-känsla, min specialkost kändes besvärlig för honom och fick ett rakt nej att det inte gick att få champinjoner - bara om jag tog omelett men jag kan inte äta ägg. Tråkigt utbud och enbart en grönsak uppskuren, ena servitrisen sa att man kunde ta en hel tomat då det inte fanns uppskuret vilket känns som ett slöseri då man ofta inte orkar en hel själv. Buffén kändes rörig och oplanerad. Ingen större hit.. En äldre kvinna var underbar där vi frågade om det var varm mjölk i behållaren, till svar erbjöd hon sig att värma den mer om så önskades. Det lilla extra som gör så mycket! Smidigt med ALFA 3 till och från flygplatsen som är gratis

Read more  

Stayed oktober 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

702jlp2017

"Dyrt"

Reviewed september 04, 2017     Trip type:  Familj

Restaurangen är inget vidare och dyr. Hotellet i sig är okay, poolen riktigt bra. Bra med parkering ihop med vistelsen innan resa. Har man möjlighet att parkera på annan plats och slippa hotell så är ju det att föredra.

Read more  

Stayed september 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC