Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 788 traveler reviews

Nr 2 av 8 hotell i Arlandastad

thumbs_up 80% of travelers recommend
  • GreenLeader Gold GreenLeader Gold

Excellent

305

Very Good

346

Average

118

Poor

11

Terrible

8
Jobb
315
Par
181
Ensam resenär
86
Familj
145

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Försök få rum högt upp. (Kai K)
    Wed May 18 09:47:37 CDT 2016
  • Finns nog inte, alla rum lika bra (SwedenMarian)
    Fri Apr 15 10:00:39 CDT 2016
  • Tyst överallt trots närheten till flygplats. (G_ran_JHelsingborg)
    Wed Mar 02 22:46:10 CST 2016
  • Hittills har alla rum vi bott i varit bra! (Svewe)
    Thu Feb 25 03:46:22 CST 2016
  • Vill tipsa om familjerummen som vi har nyttjat här tidigare! 6 personer får plats i samma rum. (Cala76)
    Sun Dec 13 09:49:48 CST 2015
Traveler Photos
Restaurang och bar
Standardrum
Radisson Blu Arlandia
Lobby
Lekrum

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Kjell S
Arlanda, Sweden

"Bra hotell"

Reviewed maj 16, 2016    Trip type:  Familj

Bra hotell med närhet till Arlanda. Rumsstandard bra och trevlig och serviceinriktad personal. Frukosten var väldigt bra. Bra parkeringsmöjligheter invid hotellets närhet. I sin helhet ger jag hotellet ett bra betyg

Read more  

Stayed juni 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

RadissonBluArlandia, Manager på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet  maj 20, 2016

Hej Kjell, Tack för att du tagit dig tid att betygsätta oss! Det glädjer oss att du är nöjd med din vistelse och vi ser fram emot att få välkomna dig som vår gäst igen! Hälsningar, Mia Lindh, Service Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC