Radisson Blu Scandinavia Hotell, Göteborg

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1855 traveler reviews

Nr 17 av 64 hotell i Göteborg

Magisk

631

Mycket bra

825

Medelmåttigt

274

Dåligt

98

Hemskt

27
Jobb
569
Par
566
Ensam resenär
62
Familj
414

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Vi väljer alltid rum mot piazzan inne på hotellet. Undvik våning 1 eller 2, kan bli väldigt långt till hissen. (Gunilla K)
    Sun Apr 01 21:50:01 CDT 2018
  • Trist med ett rum som gör att du får gå runt halva hotellet ( på första och andra våningen där det inte finns någon gångbro till hissarna). (Gunilla K)
    Mon Oct 30 11:32:18 CDT 2017
  • En del av rummen har enbart fönster inåt mot hotellet. Välj därför ett utsidesrum. (Även dessa är tysta.) (Lampito)
    Mon Oct 02 02:53:30 CDT 2017
  • Rum ut mot gatan, istället för mot innergården/baren, är nog att föredra. (Christina D)
    Wed Aug 09 04:08:45 CDT 2017
  • Juniorsviten är pang för pengarna (Amaoomi)
    Fri Jun 02 04:13:10 CDT 2017
Traveler Photos
Room Vintage
Room Vivid
Corner Suite Vivid
Hagabadet spa area
Hagabadet spa & yogastudio lounge

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Martin H
Göteborg, Sverige

"Utmärkt hotell med fantastisk service"

Reviewed september 09, 2018     Trip type:  Par

Utmärkt hotell med fantastisk service, vårt rum var mycket trevligt och rent. Frukosten är bra och det finns mycket att välja på. In- och utcheckningen fungerade bra. Rekommenderar verkligen hotellet!

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Tina K, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömet  september 11, 2018

Hej Martin H, Tack för din feedback. Vi blir så glada av att du tycker vi har ett utmärkt hotell med fantastisk service och vi uppskattar mycket att du rekommenderar oss till andra. Vi hoppas vi får se er tillbaka snart!

gabrahamsson
Malmö, Sverige

"Utmärkt"

Reviewed september 08, 2018     Trip type:  Par

Vi trivdes utmärkt,och återvänder gärna.jag har skrivit vad jag tycker,vad mer skall man göra. Att bestämma 200 tecken för denna sak,tycker jag det var att ta i.Ni får vara nöjda med detta,skriver man att det är bra,så är det bra.

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Renlighet

Tina K, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömet  september 11, 2018

Bästa gabrahamsson, Vi är så nöjda med att allt varit bra och att du delar med dig av det. Det glädjer oss att ni gärna återvänder och tackar så mycket för ditt omdöme.

lindaX9618NH
Stockholm, Sverige

"Grymt hotell!"

Reviewed september 07, 2018     Trip type:  Jobb

Vackert hotell trots pågående ombyggnad, underbart rum och skön säng och möjligtvis bästa hotellfrukosten jag någonsin ätit. Perfekt läge. Bra service.Kommer absolut bo där igen nästa gång jag är i Göteborg!

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Tina K, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömet  september 11, 2018

Hej lindaX9618NH, Grymt att läsa din underbara feedback! Vi är stolta över att vår hotellfrukost möjligtvis är den bästa du ätit och vi ser fram emot att se dig tillbaka nästa gång du är i Göteborg. Hjärtligt välkommen då!

Lars F
Arvika, Sverige

"mycket bra trots stökig ombyggnad"

Reviewed september 06, 2018     Trip type:  Familj

Som vanligt, ett bra hotell i fint läge med hög komfort och fin frukost, brukar bo här och kommer göra det även nästa gång jag besöker Göteborg. Rummet med avskild sitthörna bra trots fruktansvärt tunga fåtöljer!

Read more  

Stayed augusti 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Tina K, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömet  september 06, 2018

Hej Lars F, Tack för din feedback. Det glädjer oss att höra att du tycker vårt hotell är bra och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång du besöker Göteborg.

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC