Radisson Blu Scandinavia Hotell, Göteborg

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1606 traveler reviews

Nr 23 av 67 hotell i Göteborg

Magisk

516

Mycket bra

721

Medelmåttigt

257

Dåligt

87

Hemskt

25
Jobb
496
Par
489
Ensam resenär
51
Familj
356

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • En del av rummen har enbart fönster inåt mot hotellet. Välj därför ett utsidesrum. (Även dessa är tysta.) (Lampito)
    Mon Oct 02 02:53:30 CDT 2017
  • Rum ut mot gatan, istället för mot innergården/baren, är nog att föredra. (Christina D)
    Wed Aug 09 04:08:45 CDT 2017
  • Juniorsviten är pang för pengarna (Amaoomi)
    Fri Jun 02 04:13:10 CDT 2017
  • Tror standardrummen har utsikt inåt den inglasade innergården. Välj business class om du vill ha utsikt mot gatan. (Maria I)
    Sun Mar 19 01:15:37 CDT 2017
  • Ju högre upp i hotellet, desto trevligare och sviterna är naturligtvis bättre än de vanliga rummen. (Detrevs)
    Tue Nov 01 02:58:28 CDT 2016
Traveler Photos
Conference & Event Planner
House Keeping
Corner Suite
Room style Vogue
Room Vivid

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

820morganj
Örby, Sverige

"Kanon weekend i Göteborg"

Reviewed oktober 10, 2017     Trip type:  Par

Fantastiskt bra hotell med kanon personal. Sängen och sängkläderna var det bästa jag upplevt på ett hotell. Frukosten var helt perfekt och innehöll allt man kan önska sig. Rummen var mycket fräscha och tysta.

Read more  

Stayed november 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Tina K, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömet  oktober 16, 2017

Hej 820morganj, Det var verkligen kul att höra att ni sov gott i våra sköna sängar, tyckte rummen var fina och fick njuta av en perfekt frukost. Tillsammans med all personal önskar jag er varmt välkomna tillbaka. Vänliga hälsningar, Tina Kamzol

Martin H
Göteborg, Sverige

"Utmärkt hotell, Radisson Blu Scandinavia"

Reviewed oktober 09, 2017     Trip type:  Par

Från in-checkning till ut-checkning fungerade allt utmärkt. Vårt rum, ett business class rum, var nyrenoverat och väldigt fint. Otroligt trevligt i rummet, sköna sängar, rent och fint (välstädat). Vi åt middag i restaurangen på hotellet, väldigt trevlig personal och vällagad och god mat. Frukosten innehöll det man kan tänka sig och det man vill se på en frukost. Vi har bott här tidigare och kommer att bo här igen. Kan varmt rekommendera Radisson Blu Scandinavia om man vill bo centralt i Göteborg och bo på ett riktigt bra hotell!

Read more  

Stayed november 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Tina K, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, svarade på det här omdömet  oktober 16, 2017

Hej Martin H, Tusen tack för din fina review. Det gör mig väldigt glad att ni har haft det så bra, kan rekommendera oss till andra och även vill komma tillbaka själva. Det ser vi fram emot! Vänliga hälsningar, Tina Kamzol

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC