Radisson Blu Hotel, Lund

OMDÖMEN

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel Lund och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 429 traveler reviews

Nr 4 av 17 hotell i Lund

Magisk

190

Mycket bra

188

Medelmåttigt

34

Dåligt

12

Hemskt

5
Jobb
210
Par
93
Ensam resenär
15
Familj
77

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Välj sviterna eller iaf våning 8'a och uppåt så att ni får ta del av den trevliga utsikten. (BaronafSweden)
    Sat Dec 15 02:39:20 CST 2018
  • Familjerum som består av 2st rum är perfekt (matkungen2010)
    Sat Jul 14 04:22:01 CDT 2018
  • Osäker vilka rum att att rekommendera, jag bodde på vån 6 med utsikt mot ett kontor - det var lugnt. (StefanS6110)
    Thu Nov 16 17:26:15 CST 2017
  • Fin utsikt från de övre våningarna. (NE N)
    Tue Jan 17 10:45:46 CST 2017
  • bo högt upp (Findgoodplaces)
    Sat Sep 17 03:41:53 CDT 2016
Traveler Photos
null
null
null
null
null

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Grodanx2
Mölndal

"Perfekt stop nära Kastrup"

Reviewed mars 10, 2019     Trip type:  Familj

Vi stannade en natt på väg hem från Kastrup och allt fungerade perfekt. Jättesköna sängar, supergod frukost och trevligt bemötande. Det gick också att parkera i ett parkeringshus bredvid hotellet (för en mindre avgift).

Read more  

Stayed februari 2019

Standard

Sovkvalitet

Service

annablomqvist, Informationsansvarig på Radisson Blu Hotel Lund, svarade på det här omdömet  mars 11, 2019

Kära gäst, Stort tack för ditt positiva omdöme! Vi uppskattar det jättemycket och blir glada att höra att ni hade det bra här hos oss. Hoppas att ni väljer oss igen nästa gång ni har vägarna förbi Lund. Ni är varmt välkomna! Varma hälsningar Emilia Hallström / Sales Department

Cattyr123

"Weekend"

Reviewed februari 03, 2019     Trip type:  Familj

Vi unnade oss en helg i Lund! Fina ytor med tilltalande inredningsdetaljer! Är man en familj kan man med fördel boka anslutande rum som leverera samma kvalitet! Ett stort plus för den trevliga personalen!

Read more  

Stayed februari 2019

annablomqvist, Marketing Coordinator på Radisson Blu Hotel Lund, svarade på det här omdömet  februari 05, 2019

Hej Cattyr123, Stort tack för ditt positiva omdöme! Vi uppskattar det jättemycket och blir glada att höra att ni hade det bra här hos oss! Låter som att ni haft en kanonhelg i Lund. Ni är varmt välkomna åter! Bästa hälsningar Emilia Hallström Marketing Coordinator

robertL5022WX

"Fantastisk service och jättetrevligt bemötande"

Reviewed januari 03, 2019     Trip type:  Familj

Familjen tog en tur till Lund och bodde på Radisson Blu hotell. Vi är väldigt nöjda med vår vistelse då rummet och maten i restaurangen höll mycket hög standard. Personalen var väldigt trevlig och det fanns mycket att göra för barnen med olika spel och aktiviteter på hotellet. Vi kan starkt rekommendera Radisson Blu i Lund. Riktigt hög klass!

Read more  

Stayed december 2018

annablomqvist, Marknadskoordinator på Radisson Blu Hotel Lund, svarade på det här omdömet  januari 11, 2019

Hej Robert! Vill rikta dig ett stort tack för att du tagit dig tid att betygsätta vårt hotell och ge oss återkoppling! Det glädjer mig verkligen att läsa dina fina kommentarer. Det låter som att ni haft en kanonvistelse på vårt hotell. Vi ser fram emot att få välkomna er alla som våra gäster igen! Önskar dig en trevlig dag. Med vänlig hälsning, Emilia Hallström Marknadskoordinator

BaronafSweden

"Friday @ Radisson"

Reviewed december 15, 2018     Trip type:  Familj

Man kan nog inte få en sämre start på sin vistelse då jag lastat ut alla barnsaker ur bilen och går för att ställa om den i p-huset varpå jag möts av en av Europarks ilskna och icke-samarbetsvilliga p-lisor som ger mig 600kr i böter. På hotellet bemöts vi däremot ytterst väl och tar oss upp till sviten på vån 10. Jag kan bara konstatera att du får mycket för pengarna: Rummen är otroligt rymliga, fräscha och rena, du har ett stort badrum, ännu en toalett vid behov samt utsikt över lunds "skyline" om man ens vågar säga något sådant. Minuset i svit 1013 är definitivt inredningsdesignerns val av wallpaper bakom sängen...fruktansvärt och smaklöst, du kommer att förstå om du hyr rummet. Nu till maten och drycken: Prisvärd champagne, Charpentier, för 499kr, visst det är en standard flaska men likväl rimligt prissatt. Förrätterna var Rödbets Carpaccio med mögelost samt Chorizo, kantareller och ajvar i en frasig baguette...den sistnämnda var riktigt trevlig och en något oväntad kombo som uppskattades. Till huvudrätter åt vi röding samt spädgris varav spädgrisen utan tvekan drog det längsta strået. Som sann gentleman så hjälper man sin fru när hon tittar bort och denna kväll var ingen undantag. Tomma tallrikar är oftast ett relativt bra betyg vill jag påstå. Nu till frukostbuffén: Den är relativt liten sett till andra Radisson hotell jag besökt men har alla essentiella grunder, dvs....du blir inte missbelåten men får knappast en "WOW" upplevelse, fräscht och enkelt, det finns något för alla. Jag har ett enda minus, fruktsalladen, den var mosig, smaklös och kommer garanterat från frysta, billiga big-bags som vi gäster förväntas luras av, Icke! Personal: Mycket bra, det finns inget negativt att säga alls. Alla är professionella, talar flera språk, är trevliga...dvs, allt du bör förvänta dig av Radisson personal. 4,5/5 Charpentiers får denna vistelse!

Read more  

Stayed december 2018

Sovkvalitet

Renlighet

Service

annablomqvist, Marknadskoordinator på Radisson Blu Hotel Lund, svarade på det här omdömet  januari 18, 2019

Hej BaronafSweden, Tack för att du tagit dig tid att ge oss feedback på er vistelse, vi uppskattar det jättemycket! Vilket toppenbetyg. Det glädjer oss att ni var nöjda med servicen på Radisson Blu Hotel Lund. Vi är glada att höra att ni gillade våra rum och sängar, då hoppas vi ni sov gott! Ledsen att höra att ni var mindre nöjd med parkeringen. Då vi inte äger parkeringen har vi dessvärre svårt att styra över det. Vi hoppas så klart ni vill komma tillbaka till oss igen ändå och vi önskar er varmt välkomna tillbaka ! Bästa hälsningar / Emilia Hallström, Marketing Coordinator

Observanten

"Weekend i Lund."

Reviewed december 02, 2018     Trip type:  Par

Radisson Park Inn Lund + för Lättillgängligheten från motorvägen, rent och snyggt på rummet, lugn och skön atmosfär. - för att det endast fanns ett täcke i dubbelsängen = krig, ingen interntelefon på rummet, rummet saknade skohorn. Men det värsta var ändå att vid frukosten upptäckte vi att på ett av faten med pålägg så var skinkan inte frisk, den luktade riktigt illa och givetvis sa jag till, skinkan byttes ut men jag hade redan tappat aptiten då så det blev bara en macka med ost. Miljötänket är "sådär", engångstuber med kaviar tex istället för lösvikt i burk (som smöret), saknade hemgjord musli och nybakade bullar men det får vi bara på ett fåtal hotell så... Fö var frukosten hyfsad men inte mer tyvärr, hade förväntat mig mer av ett Radisson. Återkommer gärna till underbara Lund men kommer då att välja ett annat hotell.

Read more  

Stayed december 2018

Rum

Renlighet

Service

annablomqvist, Marknadskoordinator på Radisson Blu Hotel Lund, svarade på det här omdömet  januari 18, 2019

Kära gäst. Stort tack för att du tagit dig tiden att ge oss värdefull feedback här på TripAdvisor. Härligt att du uppskattade läget och rummen på vårt fina hotell! Vid nästa tillfälle bara be om ett extra täcke så ordnar vi detta. Mycket tråkig läsning gällande frukosten, så ska det inte självklart inte vara. Vi ber så mycket om ursäkt att ni fått uppleva detta. Frukostutbudet uppdateras kontinuerligt och jag hoppas verkligen att vi ändå får chansen att välkomna er vid nästa besök i Lund. Då hoppas vi att kunna överträffa era förväntningar och ge er en oförglömlig vistelse. Med vänliga hälsningar Emilia Hallström Marketing Coordinator

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC