Grand Travel Award vinnare: bästa internationella hotellkedja 2017

Radisson Blu Hotel, Malmö

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Malmö och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1295 traveler reviews

Nr 14 av 38 hotell i Malmö

Magisk

521

Mycket bra

580

Medelmåttigt

156

Dåligt

27

Hemskt

11
Jobb
430
Par
392
Ensam resenär
52
Familj
272

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Personalen i receptionen ställer upp när man har önskemål. (kampanjen)
    Sun Mar 25 06:35:18 CDT 2018
  • Vi bodde på övre våningen så det var väldigt tyst. (Johan E)
    Tue Aug 15 04:51:13 CDT 2017
  • Högre upp är tyst (Djungelblomma)
    Sun Aug 13 05:56:36 CDT 2017
  • Det var första gången vi bodde här och vi fick rum på våning 6. (Margaretha R)
    Wed Aug 09 20:56:26 CDT 2017
  • Högt upp längst bort i korridoren, kan upplevas som lyhört. (seaflowerStockholm)
    Fri Jul 07 06:21:49 CDT 2017
Traveler Photos
Exterior Radisson Blu Hotel Malmo

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

Trail07635438767
Uppsala, Sverige

"Bra hotell"

Reviewed januari 31, 2019     Trip type:  Jobb

Mycket bra hotell med stora rum och bra läge. Nära P-hus. Hundvänligt. Trevlig personal. Bra sängar. Bra frukost. Återvänder gärna hit och har bott här många gånger. Höll mig borta några år på grund av alla skjutningar i Malmö men nu skjuts det lika mycket i Uppsala där jag bor så då kan jag lika gärna bo på ett av mina favorithotell.

Read more  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson B, Front Desk på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet  februari 01, 2019

Hejsan, Tack för att du tagit dig tid att att betygsätta oss! Vi blir alltid lika glada när vi får så bra omdöme av en gäst, och jag ska se till att vidarebefordra dina fina ord till berörd personal. VI hoppas verkligen att du snart besöker oss igen! Med vänliga hälsningar, Katarina Milojevic, Radisson Blu Hotel Malmö

Nomad03794423176
Malmö, Sverige

"Januaritripp"

Reviewed januari 06, 2019     Trip type:  Par

Trevlig personal, både vid samtal vid bokningen och under vistelsen. Stort rum med sköna täcken och kuddar. Trevlig bar med bra service. God frukost med mycket att välja på. Väldigt nöjda med vår vistelse här.

Read more  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson B, Receptionist på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet  januari 08, 2019

Goddag! Tack så mycket för att du har tagit dig tid att betygsätta oss! Det glädjer oss jättemycket att höra du var nöjda med din vistelse! Vi hoppas du kommer välja Radisson Blu i framtiden!

yvonneinge
Göteborg, Sverige

"Helt perfekt"

Reviewed oktober 05, 2018     Trip type:  Jobb

Behaglig atmosfär i entréplanet öppen o ljus o varm miljö, som gjorde att man kände sig välkommen. Rummen är ovanligt stora och rymliga. Sängarna är görgoa mjuk och skön madrass. Restaurangen där frukosten är känns som en utegård i Frankrike som solen skiner fast ser regnar ute.

Read more  

Stayed oktober 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson B, Guest Relations på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet  oktober 19, 2018

Goddag! Tack så jättemycket för ditt betyg & fina kommentar! Det glädjer oss mycket att höra du var nöjd med din vistelse hos oss! Vi hoppas du kommer välja Radisson Blu Hotel igen i framtiden!

Ssanja85
Stockholm, Sverige

"Sanja"

Reviewed oktober 01, 2018     Trip type:  Familj

Inget badkar som jag bad om till familjerum. Dyrt med parkering, borde ingå för hotellets gäster. Trevlig personal. Resturang utbudet var inte det bästa men frukosten väldigt god och mycket att välja bland.

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

NicholinaB1, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet  november 02, 2018

Hej Sanja, Tack för dina kommentarer om din vistelse på Radisson Blu Hotel Malmo. Vi är glada över att höra att du trivdes hos oss. Jag ska framföra dina åsikter angående vad vi kan förbättra. Jag är glad över att meddela inom snar framtid kommer vi får nya och uppdaterade TV apparater. När ni bokar hos oss nästa gång, vilket vi hoppas ni gör, vänligen lägg ett önskemål ni önskar ett rum med badkar, då vi har rum med båda alternativen. Så ska vi göra vårt bästa för uppfylla förfrågan. Vi hoppas få chansen att välkomna dig tillbaka till vårt hotell snart. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med något mer. Bästa hälsningar, Nicholina Björkstrand Radisson Blu Hotel Malmo

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC