Grand Travel Award vinnare: bästa internationella hotellkedja 2017

Radisson Blu Hotel, Malmö

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Malmö och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Rating

Based on 1297 traveler reviews

Nr 13 av 38 hotell i Malmö

Magisk

522

Mycket bra

580

Medelmåttigt

157

Dåligt

27

Hemskt

11
Jobb Jobb
430
Par Par
393
Ensam resenär Ensam resenär
52
Familj Familj
273

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Personalen i receptionen ställer upp när man har önskemål.(kampanjen)
    3.0 Sun Mar 25 06:35:18 CDT 2018
  • Vi bodde på övre våningen så det var väldigt tyst.(Johan E)
    4.0 Tue Aug 15 04:51:13 CDT 2017
  • Högre upp är tyst(Djungelblomma)
    5.0 Sun Aug 13 05:56:36 CDT 2017
  • Det var första gången vi bodde här och vi fick rum på våning 6.(Margaretha R)
    5.0 Wed Aug 09 20:56:26 CDT 2017
  • Högt upp längst bort i korridoren, kan upplevas som lyhört.(seaflowerStockholm)
    3.0 Fri Jul 07 06:21:49 CDT 2017
Traveler Photos
Exterior Radisson Blu Hotel Malmo

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:
Peter L

Peter L
Malmo, Sweden

"Bra hotell, bra centralt läge"

rating Reviewed februari 14, 2014   Trip type: Jobb

Jag ofta vistelse på detta hotell på en affärsresa och alltid hitta de rena rum och personalen var mycket hjälpsam. Bra läge nära Malmös centralstation och den vackra Lilla Torg (litet torg) restauranger. Rekommenderas starkt.

Läs mer  

Stayed februari 2014

Rum  Rum

Standard  Standard

Sovkvalitet  Sovkvalitet

Läge  Läge

Renlighet  Renlighet

Service  Service

GeneralManagerVD, Hotelldirektör på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet  februari 17, 2014

Thank you for staying at the Radisson Blu Hotel Malmo and for sharing your feedback with us. I am happy to read that you enjoyed your stay and will be happy to share your comments with the rest of my team. Welcome back next time you plan to visit Malmo. Regards Christian Herslow General Manager

Linda A

Linda A
Malmö, Sweden

"Lyxigt hotell med allt man önskar"

rating Reviewed februari 13, 2014   Trip type: Jobb

Trevlig personal med snabb och effektiv check-in i en trevlig foajé. Rummen var helt fantastiska, som en liten lägenhet med alla de bekvämligheter som man behöver. Frukosten är bland de bästa jag ätit på hotell, det enda jag saknade var grädde till pannkakorna! Rekommenderar verkligen.

Läs mer  

Stayed februari 2014

Rum  Rum

Standard  Standard

Sovkvalitet  Sovkvalitet

Läge  Läge

Renlighet  Renlighet

Service  Service

GeneralManagerVD, Hotelldirektör på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet  februari 17, 2014

Stort tack för att ni valde att bo på Radisson Blu Hotel Malmo och för er vänliga återkoppling från er vistelse. Roligt att läsa att ni uppskattade er vistelse. Jag ska med glädje återkoppla era kommentarer till resten av mitt team. Varmt välkomna tillbaka nästa gång ni planerar att besöka Malmö. Hälsningar Christian Herslow General Manager

Marnix Z

Marnix Z
Puerto Alcudia, Spanien

"Min vistelse på Radisson Malmö"

rating Reviewed februari 13, 2014   Trip type: Jobb

Jag åkte dit för en övernattning på grund av en verksamhet besök i staden. Pris och kvalitet är mycket bra. Läget är bra och rummen är rymliga. Jag har provat många hotell i Malmö och detta är en av de bättre en gång när det gäller pris gäller kvalitet. Jag kan definitivt rekommendera detta hotell.

Läs mer  

Stayed februari 2014

Rum  Rum

Standard  Standard

Sovkvalitet  Sovkvalitet

Läge  Läge

Renlighet  Renlighet

Service  Service

GeneralManagerVD, Hotelldirektör på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet  februari 17, 2014

Thank you for staying at the Radisson Blu Hotel Malmo and for sharing your feedback with us. I am happy to read that you enjoyed your stay and will be happy to share your comments with the rest of my team. Welcome back next time you plan to visit Malmo. Regards Christian Herslow General Manager

Anna Floner L

Anna Floner L
Mönsterås, Sweden

"Trevligt hotell"

rating Reviewed februari 03, 2014   Trip type: Familj

Ett mycket trevligt hotell med bra ställen närliggande restauranger, shopping och tågstation. Vänlig personal på restaurangen och receptionen. Mycket bekväma sängar och rena badrum. Bra Air Conditioning frukost med många alternativ att välja mellan.

Läs mer  

Stayed februari 2014

Rum  Rum

Standard  Standard

Sovkvalitet  Sovkvalitet

Läge  Läge

Renlighet  Renlighet

Service  Service

GeneralManagerVD, Hotelldirektör på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet  februari 06, 2014

Thank you for staying at the Radisson Blu Hotel Malmo and for sharing your kind feedback with us. I hope that you will visit us again next time you plan to visit Malmo. Welcome back! Regards Christian Herslow General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC