Radisson Blu Hotell, Oulu

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotell, Oulu och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 848 traveler reviews

Nr 2 av 9 hotell i Oulu

  • Traveler's Choice Traveler's Choice
  • GreenLeader Bronze GreenLeader Bronze

Magisk

354

Mycket bra

371

Medelmåttigt

91

Dåligt

25

Hemskt

7
Jobb
373
Par
204
Ensam resenär
45
Familj
145

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Business class rummen (Jorgen_Pitea)
    Sat Apr 14 04:28:14 CDT 2018
  • Exucutive rummen är bra (jan A)
    Mon Apr 24 09:01:27 CDT 2017
  • Bo nån våning upp så störs du ej av barens ljud. (Cissi72)
    Wed Aug 24 09:29:08 CDT 2016
  • Försök få högt upp samt utsikt mot hamnen (Kai K)
    Thu May 19 09:55:15 CDT 2016
  • Utsikt mot vattnet är bäst. (BoiBromma)
    Sun Jan 25 05:11:12 CST 2015
Traveler Photos
Radisson Blu Oulu meeting room
Executive Suite
Radisson Blu Oulu meeting room
Doppelzimmer Standard

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

PeterN4363

"Peter"

Reviewed augusti 29, 2018     Trip type:  Ensam resenär

Ulla, mycket, lugn, kunnig och erfaren personal i receptionen!Frukost, bastu och rum mycket bra!Cyklar kan användas för cykelturer på stan.Karhu öl smakade bra i baren. Ett centralt läge med många trevliga människor och personal.

Read more  

Stayed augusti 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

FOManagement, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Oulu, svarade på det här omdömet  september 01, 2018

Dear Peter, Thank you for your stay and for taking the time to write about your experience. I am pleased to hear that you have been satisfied with your stay and our staff, and I will tell your greetings to Ulla. We have bikes available and they are in free use for our guests for three hours. As a Green key-ecolabelled hotel we want to offer a chance to explore the city by bike. Hopefully we will see you soon again. You are warmly welcome back! Best regards, Front Office Service Manager Heini Salmela

Sami S

"Sami Löf"

Reviewed juli 20, 2018     Trip type:  Kompisresa

Bra hotell centralt i mysiga Oulu. Supertrevliga tjejer vid in och utcheckning. Rummet helt okej. AC vilket var välkommet denna 30c sommar. Enda som man kan klaga på var att en hylla i garderoben var lite dammig. I övrigt var rummet rent. Frukostsalen är inte den mysigaste utan mer som en stor matsal, frukosten var dock fin med stort utbud.

Read more  

Stayed juli 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

FOManagement, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Oulu, svarade på det här omdömet  augusti 05, 2018

Dear Sami, Thank you for your review and for taking the time to write about your stay. We are pleased to hear that you were satisfied with our service at the front desk. We always want to take the best care of our customers and we are happy that we have managed to impress yuo with our service. Are are looking forward your next stay here. You are warmly welcome back! Best regards, Front Office Service Manager Heini Salmela

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC