Radisson Blu Marina Palace Hotel har tilldelats 2013 Certificate of Travellers’ Choice!

Radisson Blu Marina Palace Hotell, Åbo

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Marina Palace Hotell, Åbo och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 696 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Åbo

thumbs_up 82% of travelers recommend

Excellent

244

Very Good

326

Average

99

Poor

20

Terrible

7
Jobb
248
Par
246
Ensam resenär
33
Familj
95

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(3)
  • Säkert fantastiskt om man får rum mot ån under sommarmånaderna. (Kristina F)
    Mon Jul 25 00:42:22 CDT 2016
  • mot ån dom är fina (pasi o)
    Fri Oct 02 08:42:59 CDT 2015
  • Superior rum, om man vill komma högt upp i hotellet och med Aura-ån nedanför. (SummerNova2015)
    Thu Aug 13 03:32:57 CDT 2015
Traveler Photos
photo2.jpg
photo1.jpg
photo0.jpg
photo0.jpg
photo0.jpg

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Heidi G
Åbo, Finland

"Prisvärt hotell"

Reviewed februari 21, 2016    Trip type:  Par

Detta är ett prisvärt hotell invid Aura å och finns på gångavstånd från Åbo centrum. Stora, rena rum med skön säng. God och variationsrik frukost. Inga störande ljud från trafik eller andra hotellgäster.

Read more  

Stayed mars 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Anna H, Asiakassuhdepäällikkö på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet  februari 22, 2016

Hej Heidi G, Tack för din uppskattning och feedback. Jag är glad att se att du har njutat av din vistelse; specielt vårt läge, ditt rum och vår nya Super Breakfast. Jag hoppas att vi kan se dig igen som våra gäster! Tack för att ni valde oss och välkommen åter, Anna Hänninen Guest Relations Manager

Pia N
Mariehamn, Åland Islands

"Fint hotell"

Reviewed oktober 30, 2015    Trip type:  Jobb

Fina rum och bra frukost. Trevlig och tillmötesgående personal. Rummen vara stora och fina fast badrummet var lite ostädat med hår och skräp på golvet samt att badkaret var smutsigt. Annars var sängen otroligt skön, bästa sängen på länge jag har sovit i. Bra klimat i rummet och tyst i rummet.

Read more  

Stayed november 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Anna H, Johtaja på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet  november 01, 2015

Hej Pia N, Jag är så glad att du har varit nöjd med vår frukost, rum, sängen och förstås personal. Jag vill säga att jag är verkligen ledsen att städning i badrummet inte har varit på sådant level som det skulle. Därför ska jag förmedla din feedback till vår städning. Tack för ditt feedback och jag hoppas att vi kan se dig igen som våra gäster! Med vänliga hälsningar, Anna Hänninen Service Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC