Upplev de spännande nya rummen och loungen på Radisson Blu Marina Palace Hotel.

Radisson Blu Marina Palace Hotell, Åbo

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Marina Palace Hotell, Åbo och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1014 traveler reviews

Nr 1 av 16 hotell i Åbo

Magisk

392

Mycket bra

449

Medelmåttigt

133

Dåligt

32

Hemskt

8
Jobb
352
Par
358
Ensam resenär
48
Familj
142

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Business Class rum funkar bra som familjerum (586annika_)
    Mon Aug 27 10:59:52 CDT 2018
  • Be om att fåvy mot ån, annars blir det husfasader i legio. (Filmjanne)
    Thu May 04 22:45:27 CDT 2017
  • Säkert fantastiskt om man får rum mot ån under sommarmånaderna. (Kristina F)
    Mon Jul 25 00:42:22 CDT 2016
  • mot ån dom är fina (pasi o)
    Fri Oct 02 08:42:59 CDT 2015
  • Superior rum, om man vill komma högt upp i hotellet och med Aura-ån nedanför. (SummerNova2015)
    Thu Aug 13 03:32:57 CDT 2015
Traveler Photos
Bathroom wall
Bathtub
photo0.jpg
Hotel

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

marjokotanen

"Franskbulldogträffen"

Reviewed juni 20, 2018     Trip type:  Kompisresa

Evenemanget var otroligt bra arrangerat. Stort tack till Ulla, som var en av personerna som arrangerade evenemange. Trevligt att uteserveringen var utbyggt, samt att personalen var trevlig och väldigt serviceinriktad.

Read more  

Stayed juni 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Anna H, Manager på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet  juni 22, 2018

Bästa Marjokotanen, Tack för ditt feedback. Det är så fint att se att du o din hund var nöjdä på vårt hotell. Jag är glad att evenemanget har gått bra o vår personalen är trevelig o serviceinriktad. Med vänliga sommar hälsiningar o på återseende! Pedro Peräkylä Service manager

SarahLindgren
Stockholm, Sverige

"Toppenhotell!"

Reviewed juni 04, 2018     Trip type:  Par

Fräscht och fint hotell. Jättesköna sängar och fina rum. Frukosten var underbar! Fanns massor stt välja på, även för allergiker. Man kunde låna cyklar av hotellet vilket var toppen. Rekommenderas starkt

Read more  

Stayed juni 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Anna H, Asiakassuhdepäällikkö på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet  juni 04, 2018

Hej SarahLindgren, Tack så mycket att du har givit oss feedback. Det är verkligen trevligt att se att du i helhet har njutat av vår hotel och service. Jag hoppas uppriktigt att vi kan se och tjänä dig igen! Ha en härlig sommar! Med vänliga hälsningar, Anna Hänninen Guest Relations Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC