Upplev de spännande nya rummen och loungen på Radisson Blu Marina Palace Hotel.

Radisson Blu Marina Palace Hotell, Åbo

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Marina Palace Hotell, Åbo och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 853 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Åbo

Magisk

297

Mycket bra

400

Medelmåttigt

122

Dåligt

26

Hemskt

8
Jobb
299
Par
294
Ensam resenär
43
Familj
122

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(4)
  • Be om att fåvy mot ån, annars blir det husfasader i legio. (Filmjanne)
    Thu May 04 22:45:27 CDT 2017
  • Säkert fantastiskt om man får rum mot ån under sommarmånaderna. (Kristina F)
    Mon Jul 25 00:42:22 CDT 2016
  • mot ån dom är fina (pasi o)
    Fri Oct 02 08:42:59 CDT 2015
  • Superior rum, om man vill komma högt upp i hotellet och med Aura-ån nedanför. (SummerNova2015)
    Thu Aug 13 03:32:57 CDT 2015
Traveler Photos
Yönäkymää
Näkymä teatterille
Näkymä Virastotalolle
Jokinäåkymä Samppalinnan mäelle
Huone

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

mikicac
Ängelholm, Sverige

"Bra helhet"

Reviewed oktober 09, 2017     Trip type:  Jobb

En bra helhet i hotellets struktur, emd en väl planerad vistelse. Det var lätt att komma i kontakt med personalen, lite problem med frukosten och att man ska ha med sig kupponger när man lägger till frukost.

Read more  

Stayed november 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Renlighet

Anna H, Asiakassuhdepäällikkö på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet  oktober 10, 2017

Hej Mikicac, Ett stort tack för ditt feedback! Jag hoppas att vi kan se dig igen när dina resor tar dig tillback till Åbo! Med vänliga hälsningar, Anna Hänninen Guest Relations Manager

LLindroos
Sundsberg, Finland

"Åbos bästa hotell"

Reviewed augusti 07, 2017     Trip type:  Kompisresa

Radisson Blu Marina Palace i Åbo har förvandlats från ett OK hotell till stadens främsta. Personalen är trevlig, rummen rena och fina och morgonmålet är gott. TIlläggas bör att även restaurangen är bra för att vara en hotellrestaurang. Enda minuset är den dyra parkeringen om man vill parkera i garaget.

Read more  

Stayed september 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Anna H, Manager på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet  augusti 09, 2017

Bästa LLindroos, Tack för att du har tagit dig tid att ge din feedback. Det är fint att se att du har varit jätte nöjd för hotellet o vårt service. Jag är glad att personalen är trvelig o frukosten är god. Jag är ledsen att parkeringen är dyr. Hoppas vi får se dig snart igen här på Marina Palace. Med vänliga hälsningar Pedro Peräkylä Service Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC