Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 644 traveler reviews

Nr 1 av 18 hotell i Uppsala

thumbs_up 89% of travelers recommend

Excellent

308

Very Good

264

Average

60

Poor

7

Terrible

5
Jobb
271
Par
175
Ensam resenär
42
Familj
91

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • De rum där vi sov på låg på femte vån. bra utsikt (Leif L)
    Tue Nov 01 10:51:59 CDT 2016
  • Bor man högre upp i hotellet så är utsikten fin över stan och slottet. (Mia1954)
    Wed Sep 21 11:17:02 CDT 2016
  • 655 var en mycket bra rum (JessChGu)
    Sat Jul 16 07:35:31 CDT 2016
  • Försök få rum så långt ner som möjligt... kanske tystare där! (Kristina S)
    Sat Feb 13 20:16:40 CST 2016
  • Rum på sjunde våningen med utsikt lver stan är trevligt (Pia N)
    Thu Oct 22 10:31:46 CDT 2015
Traveler Photos
Interior restaurant Picnic
Fitness
Fitness
Relax area with saunas
Outdoor restaurant

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

830pasij
umeå, Sweden

"uppsala resa"

Reviewed november 22, 2016    Trip type:  Jobb

Generell bra hotell. bra frukost, mysig stämning och bra rum. Personalen är bra. Nära till stan och nära till transport. Och ta bort kravet på min tvåhundra ord på surveyn om ni vill att flera skall lägga upp sin feedback på Tripadvisor

Read more  

Stayed december 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  november 23, 2016

Hej Stort tack för att du tar dig tid att dela med dig av dina erfarenheter. Det glädjer oss att läget passat dig bra och att rummen fungerat tillfredsställande! Jag hoppas att ni hade en fin vistelse i Uppsala och att ni snart kommer tillbaka till oss igen. Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC