Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 782 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

  • Certificate of Excellence 2017 Certificate of Excellence 2017

Magisk

377

Mycket bra

322

Medelmåttigt

67

Dåligt

11

Hemskt

5
Jobb
326
Par
209
Ensam resenär
47
Familj
112

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ta inte rummet bredvid gymmet (Andreas O)
    Wed May 03 06:24:33 CDT 2017
  • Sjunde våningen (Joakim T)
    Mon Apr 03 08:02:47 CDT 2017
  • De rum där vi sov på låg på femte vån. bra utsikt (Leif L)
    Tue Nov 01 10:51:59 CDT 2016
  • Bor man högre upp i hotellet så är utsikten fin över stan och slottet. (Mia1954)
    Wed Sep 21 11:17:02 CDT 2016
  • 655 var en mycket bra rum (JessChGu)
    Sat Jul 16 07:35:31 CDT 2016
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas
Fitness

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

peterwZ6999BF
Krokom, Sverige

"Fantastisk personal."

Reviewed november 20, 2017     Trip type:  Ensam resenär

Mycket bra, bra läge, sköna sängar, utmärkt frukost och framförallt mycket trevlig personal. Bra resturant med litet men gott utbud, bar med fina viner och spännande öl. Trivsam lobby att sitta och koppla av i. Bra isolerade rum, vart inte störd något alls från angränsande rum.

Read more  

Stayed december 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  november 21, 2017

Hej Peter, Tack för ditt fina omdöme och för att du tar dig tid till att dela med dig av dina erfarenheter här hos oss med andra resenärer! Det glädjer oss verkligen att se att du har haft en trevlig vistelse och att du fått uppleva vår Yes I Can! service! Jag hoppas att du fick sova riktigt gott och att du fick en bra start på dagen med vår frukost! Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss snart igen! Med Vänlig Hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC