MENY

Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 466 traveler reviews

nr 2 av 18 hotell i Uppsala

thumbs_up 89% of travelers recommend

Excellent

218

Very Good

194

Average

45

Poor

7

Terrible

2
Jobb
198
Par
124
Ensam resenär
28
Familj
66

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rum på sjunde våningen med utsikt lver stan är trevligt (Pia N)
    Thu Oct 22 10:31:46 CDT 2015
  • Högt upp och på framsidan med utsikt över slott och domkyrka. (Kokkaria)
    Sun Oct 18 08:51:47 CDT 2015
  • Ta ett annat hotell! (Beata83)
    Mon Aug 31 04:58:42 CDT 2015
  • Fint att bo högt upp - man har utsikt över hela staden! (cillasjoblom)
    Tue Jun 02 01:36:38 CDT 2015
  • Var noga med att kontrollera med hotellet innan ankomst att ni verkligen får det rum som ni beställt. (Kersti66)
    Tue May 26 18:51:57 CDT 2015
Traveler Photos
View from our window to station
Exterior
Radisson Blu Hotel Uppsala
Radisson Blu Hotel Uppsala
Radisson Blu Hotel Uppsala

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Magnus S
Helsingborg, Sweden

"Nöjd kund"

Reviewed januari 31, 2016    Trip type:  Jobb

Det var första gången jag bodde på detta hotell i Uppsala. Jag är mycket nöjd med min vistele där! Mycket fint rum och en restaurang som var mycket bra. Läget i staden var utmärkt för mina syften. Personalen var snabb ocj trevlig. Här kommer jag att bo igen!

Read more  

Stayed februari 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  januari 31, 2016

Hej Magnus Härligt att vi har lyckats att möta dina förväntningar på oss! Jag hoppas att Uppsala bjöd på lite solstrålar under din vistelse och att du då passade på att njuta lite extra från balkongen på sjunde våningen, om inte så passa på nästa gång till Uppsala. Med Varma hälsningar Sofia Söderin Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC