Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 744 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

Magisk

357

Mycket bra

307

Medelmåttigt

65

Dåligt

10

Hemskt

5
Jobb
310
Par
200
Ensam resenär
44
Familj
106

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ta inte rummet bredvid gymmet (Andreas O)
    Wed May 03 06:24:33 CDT 2017
  • Sjunde våningen (Joakim T)
    Mon Apr 03 08:02:47 CDT 2017
  • De rum där vi sov på låg på femte vån. bra utsikt (Leif L)
    Tue Nov 01 10:51:59 CDT 2016
  • Bor man högre upp i hotellet så är utsikten fin över stan och slottet. (Mia1954)
    Wed Sep 21 11:17:02 CDT 2016
  • 655 var en mycket bra rum (JessChGu)
    Sat Jul 16 07:35:31 CDT 2016
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas
Fitness

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

owew2017
Stockholm, Sverige

"1-årig bröllopsdag i Uppsala!"

Reviewed augusti 08, 2017     Trip type:  Par

fantastisk vistelse på hotell Radisson Blu. Fantastisk personal som mötte alla våra önskemål och där till. Kommer själv, och kan varmt rekommendera, att stanna en natt eller två här, bra mat, fina rum och mysig miljö nära allt i Uppsala.

Read more  

Stayed september 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  augusti 11, 2017

Hej Owe, Stort tack för ditt fantastiska betyg och stort grattis i efterskott på den 1-åriga bröllopsdagen, vad roligt att ni firade den hos oss. Det glädjer oss att se att vi har lyckats att leva upp till era förväntningar på oss och jag hoppas att vi snart får möjligheten att hälsa er välkommen tillbaka till oss igen! Med Vänlig Hälsning Tess Skogehall Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC