Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 531 traveler reviews

Nr 1 av 18 hotell i Uppsala

thumbs_up 89% of travelers recommend

Excellent

248

Very Good

221

Average

52

Poor

7

Terrible

3
Jobb
224
Par
142
Ensam resenär
35
Familj
76

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Försök få rum så långt ner som möjligt... kanske tystare där! (Kristina S)
    Sat Feb 13 20:16:40 CST 2016
  • Rum på sjunde våningen med utsikt lver stan är trevligt (Pia N)
    Thu Oct 22 10:31:46 CDT 2015
  • Högt upp och på framsidan med utsikt över slott och domkyrka. (Kokkaria)
    Sun Oct 18 08:51:47 CDT 2015
  • Ta ett annat hotell! (Beata83)
    Mon Aug 31 04:58:42 CDT 2015
  • Fint att bo högt upp - man har utsikt över hela staden! (cillasjoblom)
    Tue Jun 02 01:36:38 CDT 2015
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas
Fitness

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

Kerstin159
Norrköping, Sverige

"Bra läge i city"

Reviewed maj 03, 2016    Trip type:  Familj

Hotell med storstadskänsla. Tyst och lugnt nära centralen med gångavstånd in till till slottet och domkyrkan i centrum. Rent och fräscht, trevlig personal med känsla för service. Sonen saknade dock grädde till frukostens pannkakor.

Read more  

Stayed juni 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  maj 08, 2016

Hej Kerstin Tack för att du tagit dig tid att skriva ett sådant fint omdöme! Självklart ska vi ha grädde till pannkakorna, jag ska höra varför detta saknades under er vistelse! Tveka inte att kontakta frukostpersonalen på plats så åtgärdar vi detta direkt! Varmt Välkomna tillbaka Med Vänlig Hälsning Sofia Söderin Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC