Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 847 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

Magisk

411

Mycket bra

344

Medelmåttigt

73

Dåligt

13

Hemskt

6
Jobb
350
Par
227
Ensam resenär
50
Familj
121

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Högt upp mot staden är fint att bo. Härlig utsikt mot slott och kyrka. (Oskar G)
    Mon May 14 11:32:55 CDT 2018
  • Rum med balkong mot staden är att föredra. (Robban68)
    Sat Mar 31 13:19:17 CDT 2018
  • Väldigt tysta rum. Bodde på våning 4 och hade utsikt mot busstationen. (Lillemor E)
    Wed Mar 28 10:48:32 CDT 2018
  • Trevligare med utsikt in mot Uppsala, men ingen märkvärdig utsikt från plan 5. (Topgun99)
    Sun Feb 11 22:54:02 CST 2018
  • Ju högre upp desto bättre utsikt, välj rum som vetter in mot stan om man vill se slott och domkyrka. (Leif N)
    Mon Jan 22 08:16:08 CST 2018
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

sj0strand
Umeå, Sverige

"Radisson Uppsala"

Reviewed juni 10, 2018     Trip type:  Familj

Bra hotell med utmärkt läge för oss som i allmänhet kommer med tåg till Uppsala. Om vi inte bor hos barn o barnbarn bor V8 på Radisson. Vi har provat andra hotell men inte minst läget ger ett stort plus till Radisson. Och barnbarnen som är i tonåren kommer gärna och köper in sig på hotellfrukost! Mormor avstår från pannkaka med Nutella...

Read more  

Stayed juni 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

birgittawickman
Lund, Sverige

"Bra affärshotell"

Reviewed maj 31, 2018     Trip type:  Jobb

Bra läge när centralstationen. Fina stora och fräscha rum. Trevlig service. Frukost helt ok med allt vad som behövs. Saknar en bättre lounge/bar att hänga med kollegorna i. Glömde ett par byxor och ringde tillbaka dagen efter- de fanns inte. Känns inte ok- mna måste kunna glömma en pryl och få den tillbaka.

Read more  

Stayed maj 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  juni 05, 2018

Hej Birgitta, Stort tack för ditt fina betyg och för att du tar dig tid att dela med dig av din vistelse! Det glädjer mig att du gillade vår Yes I Can service och att våra rum levde upp till förväntan! Vi har väl fungerande rutiner kring hur vi hanterar kvarglömda ägodelar och vi har tyvärr inte upphittat några byxor, jag kan inte göra annat än att beklaga detta! Jag önskar dig en härlig sommar och vi hoppas att vi i framtiden fåt möjligheten att hälsa dig varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC