Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 586 traveler reviews

Nr 1 av 18 hotell i Uppsala

thumbs_up 89% of travelers recommend

Excellent

279

Very Good

241

Average

55

Poor

7

Terrible

4
Jobb
245
Par
162
Ensam resenär
39
Familj
81

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • 655 var en mycket bra rum (JessChGu)
    Sat Jul 16 07:35:31 CDT 2016
  • Försök få rum så långt ner som möjligt... kanske tystare där! (Kristina S)
    Sat Feb 13 20:16:40 CST 2016
  • Rum på sjunde våningen med utsikt lver stan är trevligt (Pia N)
    Thu Oct 22 10:31:46 CDT 2015
  • Högt upp och på framsidan med utsikt över slott och domkyrka. (Kokkaria)
    Sun Oct 18 08:51:47 CDT 2015
  • Ta ett annat hotell! (Beata83)
    Mon Aug 31 04:58:42 CDT 2015
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas
Fitness

Recent Reviews:

Language:
Sort by:

570marionl

"Toppenvistelse"

Reviewed juli 18, 2016    Trip type:  Kompisresa

Underbar personal, härligt stora rum med mycket komfort. Var kan man köpa kuddarna :) Frukosten var outstanding. Fräscht och vällagat. Var dock ont om sittplatser. Vi var där för bröllop och personalen kom fram och tyckte att det var roligt att vi alla var så finklädda.

Read more  

Stayed augusti 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  juli 20, 2016

Jag hoppas att bröllopsdagen blev en succé! Vi blir alltid lite extra pirriga när vi har så många finklädda i hotellet, det är nästan så att vi känner att vi är med i festligheterna! Det glädjer mig att ni gillade vår frukost och att ni hittade en plats! Ps. Kuddarna kan ni köpa av oss ;) Med Vänlig Hälsning Sofia Södern Hotel Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC