Radisson Blu Hotel, Uppsala

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Radisson Blu Hotel, Uppsala och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!

TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 898 traveler reviews

Nr 1 av 17 hotell i Uppsala

Magisk

439

Mycket bra

360

Medelmåttigt

78

Dåligt

13

Hemskt

8
Jobb
365
Par
247
Ensam resenär
51
Familj
133

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rum högt upp med utsikt mot staden ger en fin utsikt mot bland annat slottet (Anna S)
    Mon Aug 20 01:54:48 CDT 2018
  • Högt upp mot staden är fint att bo. Härlig utsikt mot slott och kyrka. (Oskar G)
    Mon May 14 11:32:55 CDT 2018
  • Rum med balkong mot staden är att föredra. (Robban68)
    Sat Mar 31 13:19:17 CDT 2018
  • Väldigt tysta rum. Bodde på våning 4 och hade utsikt mot busstationen. (LillemorE11)
    Wed Mar 28 10:48:32 CDT 2018
  • Trevligare med utsikt in mot Uppsala, men ingen märkvärdig utsikt från plan 5. (Topgun99)
    Sun Feb 11 22:54:02 CST 2018
Traveler Photos
Exterior
Fitness
Interior restaurant Picnic
Relax area with saunas

Senaste omdömen:

Språk:
Sortering:

rebinkarim
Örebro, Sverige

"Vilket hotell!"

Reviewed september 23, 2018     Trip type:  Jobb

Ett fantastiskt hotell med underbar service och fin mat. Man får en mysig känsla när man är där. Mycket bra läge precis vid centralstationen och mitt i centrum. Mycket prisvärd vistelse där allting känns nytt

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Linda A

"Bra Service"

Reviewed september 20, 2018     Trip type:  Familj

Jättebra service både i receptionen och i restaurangen. Vi fick ett extra stort rum vilket gjorde barnen på gott humör. Läget vid stationen gör att man med fördel kommer med tåg. God frukostbuffe. Rekomenderas.

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

michaelrydnemalm

"Micke"

Reviewed september 17, 2018     Trip type:  Jobb

Utmärkt hotell på fint läge samt mycket bra service! Bra frukost med lång öppettid. Enkelt att promenera till shopping, och kultur. Historiska sevärdheter på gångavstånd. Stort utbud av restauranger och barer i närheten.

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  september 18, 2018

Hej Micke, Tack för ditt fina betyg och för att du tar dig tid till att dela med dig av din vistelse här hos oss med andra resenärer! Fantastiskt roligt att se att vi levt upp till förväntan och att du hade en trevlig vistelse här hos oss i Uppsala! Jag hoppas att du fick sova gott och att vår frukost gav dig en bra start på dagen! Varmt välkommen tillbaka snart igen! Med vänlig hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

zandrabuud

"Allt funkade bra"

Reviewed september 12, 2018     Trip type:  Jobb

Bra hotell nära tågstationen, bra frukost och bra rum. Hotellgymmet var som de flesta hotellgym funkar men inte mer än så. Det finns ett Friskis och svettis ca 5min bort jag tyckte det var värt 100kr och gå dit och träna

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Renlighet

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  september 14, 2018

Hej Zandrabuud, Tack för ditt fina betyg och för att du tagit dig tid till att skriva ett omdöme om oss! Vad roligt att se att allt fungerade bra och att du fick en god start på dagen med vår frukost! Jag hoppas att vi i framtiden får möjlighet att hälsa dig varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson Blu Hotel Uppsala

edgarwik

"Edgar Wik"

Reviewed september 10, 2018     Trip type:  Par

Vi släntrade in sent om sido efter en trevlig kväll på kulturnatten . Vi blev superbemötta och servade av tjejen i receptionen och trotts klockan var sent och vi ringde ganska kvickt och önskade romsercie löste de sig och var personliga service utöver det vanliga ! Gjorde en bra kväll redan bättre och att man somna gott i en skön säng toppklass !

Read more  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Renlighet

Radisson Blu Up... H, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Uppsala, svarade på det här omdömet  september 14, 2018

Hej Edgar, Tack för ditt fantastiska betyg! Vad roligt att se att ni hade en trevlig vistelse här hos oss under kulturnatten och att vår Yes I Can Service strålade hos personalen! Jag ska självklart se till att receptionisten får ta del av dina fina ord! Jag hoppas ni fick sova gott och att vår frukost gav er en bra start på dagen! Varmt välkomna tillbaka snart igen! Med vänlig hälsning Petra Wiberg Team Manager Radisson blu Hotel Uppsala

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC